Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος: Με την γνωστή πετυχημένη συνταγή!

Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη

Για μια ακόμη χρονιά το μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου έρχεται να δώσει χρώμα και ποιότητα στα αθλητικά δρώμενα της Κατερίνης. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αυταπάτες, απαλλαγμένος από τα μελανά «αποτυπώματα» της κοινωνίας, ο σύλλογος προχωρά με σταθερότητα για το πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή στις 12 του Οκτώβρη.

Με την εμπειρία των τελευταίων ετών, έχοντας ως συμβουλάτορα στις αποφάσεις τα λάθη του παρελθόντος και ταυτόχρονα τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα, ο Απόστολος Πόδας και οι συνεργάτες του δεν μας υπόσχονται ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, ούτε λαγούς με πετραχήλια.

Η καλλιέργεια του αθλήματος, η επιτυχής παρουσία δεκάδων αθλητών σε όλα τα τμήματα, η στελέχωση αυτών με καταξιωμένους ντόπιους προπονητές, η κατάλληλη προβολή στα ΜΜΕ των δραστηριοτήτων της ομάδας, η στήριξη των χορηγών, η σταθερή πορεία της αντρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η προώθηση αθλητών σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την παρουσία του Γιώργου Τσαλμπούρη σε αμερικάνικο κολέγιο, στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, είναι στοιχεία που δηλώνουν σοβαρότητα, συνέπεια, συνέχεια, ελπίδα.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Η διοίκηση πήρε το μάθημα της από τη συμμετοχή στην Α2 και βαδίζει πλέον το δρόμο όπως πρέπει και όπως επιτάσσουν οι ανάγκες των καιρών. Όλοι λαχταρούμε την κορυφή μα αδιαφορούμε για τις σωστές βάσεις που απαιτούνται πριν την κατακτήσουμε.

Εμείς οι απλοί φίλαθλοι λαχταρούμε να βλέπουμε υγεία στον αθλητισμό, τέτοια που να προάγει πολιτισμό και παιδεία. Αυτά τα στοιχεία εκφράζονται μέσα από τον Πιερικό Αρχέλαο και πρέπει οι τοπικοί φορείς να συμπορευτούν με περισσότερη θέρμη, υλικά και ηθικά, με την ομάδα.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης στήριξε, στηρίζει και οφείλει την νέα περίοδο, αναγνωρίζοντας το βάθος και τα αποτελέσματα του μπάσκετ, να συμπαρασταθεί με μεγαλύτερη συμμετοχή στους αγώνες του συλλόγου.

Απωθώντας την βία, τις ύβρεις, τους διαπληκτισμούς, σπάζοντας το απόστημα του σάπιου κατεστημένου που βολεύει κάποιους στους αθλητικούς χώρους κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση και απολαμβάνουμε μπάσκετ.

Έναρξη την Κυριακή 12 του Οκτώβρη στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού με αντίπαλο την ομάδα του Πευκοχωρίου.

Ραντεβού λοιπόν με το μπάσκετ, με τον αθλητισμό, με τον πολιτισμό, με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.