Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο PIERIKOS CUP!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και τον καυτό ήλιο το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών τμημάτων υποδομής όλων των κατηγοριών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στις εγκαταστάσεις του Πιερικού Σταδίου το Σάββατο 13/09/14 το PIERIKOS CUP, το οποίο καθιερώθηκε ως θεσμός πάντοτε στο τέλος Μαϊου και στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συμμετείχαν ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με όλα τα τμήματά του, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ και Προτζούνιορ. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ επίσης με όλα τα τμήματά του. Η Ακαδημία ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ με όλα τα τμήματά της. Η Ακαδημία ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με τα τμήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, πραγματοποίησαν το μέγιστο δυνατό και χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, γονείς και προπονητές τους με γνώμονα το πάθος τους αλλά και το ευ αγωνίζεσθε, δείχνοντας το απαιτούμενο ύφος συνοδευόμενο από το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό κι αθλητικό χαρακτήρα. Όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα παιχνίδια όπου νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά:
Όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν με τα τμήματά τους.
Τον κ. Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, υπάλληλο του Α 'ΔΑΚ Κατερίνης για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του.
Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών Κατερίνης, για την ιατρική φροντίδα καθ 'όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για τη διάθεση των διαιτητών της δύναμής τους, οι οποίοι ήσαν άψογοι.
Τη διοίκηση του Α 'ΔΑΚ Κατερίνης για τους χώρους των γηπέδων.
Το κυλικείο του Α 'ΔΑΚ Κατερίνης για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των παρευρισκομένων.
Τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των Ακαδημιών.
Τους προπονητές, τους εφόρους όλων των τμημάτων για το αθλητικό τους ήθος και χαρακτήρα.
Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν για την άρτια πραγματοποίηση του PIERIKOS CUP 2014 στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.