Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις ο Η. Μανίκας

Τραυματίας επέστρεψε από τον Τύρναβο ο επιθετικός του Πιερικού, Ηλίας Μανίκας που χθες στη Θεσσαλονίκη εξετάσθηκε από τον γιατρό χειρουργό ορθοπεδικό Μανώλη Παπακώστα.  Ο Κατερινιώτης χειρουργός συνέστησε στον Μανίκα ειδική αγωγή με φυσικοθεραπείες και πιθανότατα από Δευτέρα θα μπει και πάλι στην κανονική ροή της προετοιμασίας για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε υπέρηχο που ήταν καθαρός και έτσι η περίπτωσή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα θα δώσει ο Πιερικός εντός έδρας, την Κυριακή (21/09), προκειμένου να γίνουν δοκιμές από τον Μιχάλη Ζιώγα ενόψει πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, με τον έμπειρο τεχνικό να δουλεύει χθες στην τακτική.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι αντίπαλος στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της Football League.

Οι τραυματισμοί των Μυστακίδη, Μάρκοβιτς αποδείχτηκαν επιπόλαιοι, ενώ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ο γκολκίπερ, Δημήτρης Πατσιογεώργος. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 16:00. Εν τω μεταξύ ο Ντόσης που είδε την κόκκινη θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ και ο Κρουσταλέλης δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.