Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

1η αγωνιιστική ΕΠΣΜ: Αγροτικός Αστέρας (U17) - ΣΦΚ Πιερικός (U17) 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και στον Πιερικό στο γήπεδο του Ευόσμου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-17 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσε (δυνατός άνεμος), ο Αγροτικός Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν απείλησαν την εστία του Μπουροζήκα.

Από αυτό το σημείο αυτό και έπειτα η ομάδα του Άγγελου Κούτου ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ αλλά η αδυναμία στην τελική προσπάθεια των επιθετικών κρατούσε το σκορ στο 0-0.

Το 0-1
Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους Κατερινιώτες πέτυχε στο 38 'ο Σιρανίδης.
Εκμεταλλεύτηκε μια από τις πολλές ευκαιρίες που τον παρουσιάστηκε όπου από πλεονεκτική θέση με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης του τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Πιερικού να χάνει μια σειρά ευκαιριών με αποκορύφωμα τα δύο τετ-α-τετ με τον Μτσεντλισβίλι και Παγώνη που αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν με πολλές μονομαχίες στο χώρου του κέντρου.

Το 1-1
Το τελευταίο 5 λεπτό η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα πίεζε τον Πιερικό με μεγάλες μεταβιβάσεις προς την εστία του με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν σέντρα από αριστερά στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έγινε το 1-1.

Σύνθεση :
Μπουροζήκας, Αλμπέρης, Κουκοδήμος, Γκαράτζιας, Κωστίδης, Πάσχος, Ρούντο, Καλεντερίδης (Παγώνης), Σιρανίδης (Τόσκας), Ζώβλικας (Χιονίδης), Μτσεντλισβίλι (Κουφονικόλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.