Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός του ΣΦΚ Πιερικός (Photos)

Τελέστηκε το Σάββατο 13/09/14 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πιερικού Σταδίου (γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ) ο αγιασμός της Ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τμήματα υποδομών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών, αθλητών των τμημάτων Κ17, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι, τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων, τους εφόρους, τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, του τεχνικού επιτελείου, το διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καθώς και πλήθος γονέων και φίλους του συλλόγου.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει αποδείξει πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα των υποδομών, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των ακαδημιών, μέσα σ' ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ανάδειξη των μικρών αθλητών μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης από τους υπευθύνους των ακαδημιών σε αξίες και ιδανικά που θα προάγουν το χαρακτήρα τους, τη στάση τους και το ευ αγωνίζεσθε.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.