Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

6ο φιλικό προετοιμασίας: Πιερικός - ΑΕΠ Ηρακλής 1-0

Νίκησε προχθές ο Πιερικός τον Ηρακλή με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι και οι φίλαθλοι πήραν μια πρόωρη γεύση αγώνα πρωταθλήματος. Το φιλικό ήταν πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες που κυνήγησαν μέχρι το φινάλε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι του Πιερικού που έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα της Κατερίνης ήταν κυρίαρχη σε όλες τις γραμμές. Ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο ικανοποίησε με την εικόνα που παρουσίασε, πέτυχε το γκολ της νίκης, ενώ είχε και ένα δοκάρι. Η αμυντική γραμμή του Πιερικού ήταν απροσπέραστη και η ομάδα είχε γρήγορη και σωστή ανάπτυξη με αιχμή του δόρατος τον κεφάτο αρχηγό της Ηλία Μανίκα, που είχε δοκάρι στο 15' ​​με χτύπημα φάουλ, ενώ στο 20' έκανε με φοβερό σουτ το 1-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντόση.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλά στο πρώτο 5λεπτο, αλλά από εκεί και ύστερα μπλοκαρίστηκε μπροστά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει λύσεις. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν, ο ρυθμός έπεσε και ο Ηρακλής δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στην μοναδική καλή στιγμή που είχε στο 52 ', όταν έφυγε στην κόντρα και ο Λουκίνας επιχείρησε το πλασέ για να περάσει η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Παπατολίκα.  Στο 88 'ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες, αφού είδε την κόκκινη ο Κοντούλης.  Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαντάκης με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιοζόπουλο και Κελεσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Πατσιογιώργος (46 'Παπατολίκας), Λαμπάκης (86' Σεντεμέντες), Ντόϊκιτς, Κοντσίδης (65 'Νικολίτσης), Ντόσης, Ελιομάρ (61' Κόιτς), Σπάσιτς (84 'Κοντούλης), Κατσιαμήτας (46' Μιχαηλίδης), Μυστακίδης (60 'Μάρκοβιτς), Μπουζούκης (74 'Μουλτσιάν), Μανίκας (70' Παλιάτσος) 

ΗΡΑΚΛΗΣ : Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80 'Μουχάλης), Βαλεριάνος, Μπαρτολόνι (16' λ.τ. Στάμου - 82 'Στεφανίδης), Τόσκας (79' Σμίλτος), Ιντζόγλου (46 'Καλφούτζος), Πουρτουλίδης (75' Κυριακίδης), Ρομάνο (64 «Τζιαμπάρης), Κασσός (46 'Σιατραβάνης), Πασάς (46' Τσιλιανίδης), Λουκίνας (69 'Τσαμπάζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.