Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

2ο φιλικό προετοιμασίας: Πιερικός - Ερμιονίδα 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Πιερικός και Ένωση Ερμιονίδας στο χθεσινό (7/8) μεταξύ τους φιλικό στο δημοτικό γήπεδο του Σβορώνου.

Τόσο ο τεχνικός του Πιερικού Γιώργος Καμπερίδης, όσο και ο συνάδελφος του προπονητής της Ερμιονίδας, Ρομπέρτο ​​Μπολάνο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές στα πλαίσια προετοιμασίας των δυο ομάδων για τη Football League.

Η ομάδα της Αργολίδας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, με τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάνταρ Στοϊμίροβις. Στο 15', ο δραστήριος, Ελιομάρ ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη οι Κατερινιώτες βρήκαν δίχτυα στο 60 ', έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανίκα. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Γυφτόκωστα (89'), ύστερα από λάθος του νεαρού Παναγιωτίδη.

Το 2-2 άφησε ικανοποιημένους και τους δυο, καθώς όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα θέλω των προπονητών τους, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογιώργος (46 ' Παπατολίκας), Ντόικιτς, Κοντσίδης (85' Παναγιωτίδης), Τάχος (46 'Λαμπάκης), Νικολίτσης (65' Παπαδόπουλος), Μπουζούκης (46 ' Κοντούλης), Σπάσιτς (70' Καρατάσιος), Κατσιαμήτας (46 ' Ντόσης), Ελιομάρ (55' Κόιτς), Μουλτσάν (75 ' Παλιάτσος), Μανίκας (75' Καρτσαμπάς) 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο ​​Μπολάνο): Πουρής, Λίτσης, Παπανικολάου, Ιασωνίδης, Κολόκας, Κιοσές, Συμελίδης, Στοϊμίροβιτς, Καραδέμητρος, Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος 
Έπαιξαν και οι: Σαμαράς, Λαζάρου, Ευθυμιάδης, Ταπέ, Σβόγιτς, Τζανής, Καπουράνης, Γυφτοκώστας, Κολοκοτρώνης, Μποσινάκης, Παρασκευόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.