Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

3o φιλικό προετοιμασίας: ΓΑΣ Σβορώνου - Πιερικός 1-2

Δεύτερο φιλικό σε δυο ημέρες για την ομάδα της Κατερίνης, με τον Γιώργο Καμπερίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Απέναντι στον Πιερικό ο ΓΑΣ του Γιάννη Βαρβούτη με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση της και πολύ καλοδουλεμένα για την εποχή την οποία διανύουμε.  Ήταν σίγουρα ένας φιλικός αγώνας που λειτούργησε ευεργετικά για τις δυο νεανικές ομάδες της Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32' του πρώτου μέρους μετά από καλή πάσα του Μπλούμη και έξοχο τελείωμα από τον νεαρό Αυριωνίδη.

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες που είχαν νωρίτερα από το γκολ καλές στιγμές να διευρύνουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο (όπως και το πρώτο), διήρκεσε 35 λεπτά, ο Πιερικός έκανε την ανατροπή με δυο τέρματα τα οποία πέτυχαν οι Ντόσης και Κοντούλης, ενώ έχασε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Παλιάτσος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Σβορώνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κύφος με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Κουκιώτη

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης): Δασκαλόπουλος, Αυριωνίδης, Σαμαλής, Μπλούμης, Μήτρας, Παπαζιός, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Συρόπουλος, Σαρρής. 
Έπαιξαν και οι:
Ζάχος, Στεφανίδης, Καταχιώτης, Ζώβληκας. 

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Μπικιαρόπουλος, Λαμπάκης, Παναγιωτίδης, Καρατάσιος, Σετεμέντες, Τάχος, Παπαδόπουλος, Ντόσης, Κοντούλης, Παλιάτσος, Καρτσαμπάς Αλεξ.
Έπαιξαν και οι:
Σαραηλίδης, Ταμούσης, Πέτρο, Κρυστάλης, Τζίνας, Μπέκας

Ρεπορτάζ: Χ. Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.