Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Την Κυριακή η 1η προπόνηση της γυναικείας ομάδας volley του Πιερικού, ενόψει Α2 !

Τέλος η ξεκούραση για το γυναικείο τμήμα του Πιερικού, ήρθε η ώρα της πρώτης συγκέντρωσης ενόψει Α2 Κατηγορίας!

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιήσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού την Κυριακή 3 Αυγούστου και ώρα 19:45 στο 1ο Λύκειο Κατερίνης.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού την χρονιά που πέρασε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του βόλεϊ της Πιερίας.

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ του τμήματος έχουν σχεδιάσει τόσο το πρόγραμμα προετοιμασίας που αναμένεται ιδιαίτερα σκληρό, όσο και την ενίσχυση της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Πιερικός, που εκπροσωπεί επάξια την πόλη της Κατερίνης, καλεί όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλάι της ομάδας σε αυτή την δύσκολη κατηγορία και να αποτελέσει τον 7ο παίκτη της, που θα της δώσει την δύναμη να πετύχει τους στόχους της.

Στην συγκέντρωση της ομάδας καλούνται οι εξής αθλήτριες: Παναγιωτίδου Αικ., Παναγιωτίδου Δ., Γκουτζαμάνη Χ., Κατσίκα Σ., Καραμήτρου Μ., Παπαδοπούλου Ολ., Χαραλαμπίδου Μ., Καλπακίδου Ευδ., Τσιουτσιούλη Ευ., Μπατσίλα Αλ., Καραφουλίδου Αλκ., Γκόλτσιου Γ., Τσιγκαροπούλου Μ., Σουλή Αγγ., Ανθιμίδου Μ., Κακάλη Π., Χρυσίδου Ειρ., Καρύδη Μ., Θεοχαροπούλου Θ., Χατζησπύρου Αγγ., Κωνσταντινίδου Αθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.