Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησαν δοκιμαστικά και αποδεσμεύσεις...

Από σήμερα αρχίζουν οι δοκιμές παικτών στον Πιερικό με τον Γιώργο Φοιρό να θέλει να δει προτεινόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να σχηματίσει πλήρη εικόνα και να προβεί σε περαιτέρω κινήσεις. Οι δοκιμές παικτών θα γίνουν μέχρι την Πέμπτη και μετά την ολοκλήρωσή τους η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε πλήρη αναδιοργάνωση του έμψυχου δυναμικού της. Τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν σήμερα στις 18:00 και θα γίνουν στο Πιερικό Στάδιο.

Έγιναν επαφές με παίκτες της ομάδος, συζητήθηκαν οι όροι συνεργασίας για τη νέα χρονιά και αναμένονται απαντήσεις τις προσεχείς μέρες. Ηδη παρελθόν αποτελούν (μετά τους Καθάριο και Ανδριόπουλο που έληξαν οι δανεισμοί τους) ο Σέρβος Μπελόσεβιτς και ο Βραζιλιάνος Φαμπίνιο που μετακόμισε στο Αιγίνιο, όπου θα φορέσει τη φανέλα τη νέα σεζόν του Αιγινιακού. Πιθανότατα θα αποχωρήσουν και οι Ντόικιτς και Γιαζιτζόγλου. Ο νεαρός Γιώργος Βραχνός θα δοκιμαστεί στην Ολλανδία σε τουρνουά, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Α και Β Εθνικής.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου αφού πρώτα όμως ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι στην ΠΑΕ που αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.