Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Στασιμότητα στον Πιερικό...


Με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο από την Κατερίνη αφού έχουν λήξει τα συμβόλαια τους, συνεχίζει ο Πιερικός να κινείται ανάμεσα στη σημερινή και την επόμενη ημέρα του.

Οι δοκιμές έβγαλαν κάποια συμπεράσματα για παίκτες που ίσως απασχολήσουν τον σύλλογο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (ξεχώρισε ο 19χρονος Τσιρλίδης), δεν είναι όμως σίγουρα αυτό πάνω στο οποίο θα επενδύσει άμεσα ο Πιερικός ώστε να ενισχυθεί για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αφού χρειάζεται και παίκτες εγνωσμένης αξίας να πλαισιώσουν τους υπό δοκιμήν αλλά και αυτούς που ήδη παρέμειναν.

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας επικρατεί παγωμάρα και έλλειψη αισιοδοξίας αφού κανείς δε πιστεύει ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη για τον ιστορικό Πιερικό, με δεδομένη την διοικητική οικονομική δυσπραγία.

Όλοι συμφωνούν στο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει μπροστά στον κίνδυνο να απαξιωθεί τελείως ο ποδοσφαιρικός κύριος εκφραστής του Πιερικού ποδοσφαίρου και πρεσβευτής του εκτός νομού πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά και η κατάσταση πλέον δεν είναι αναστρέψιμη.

Η είδηση ​​που έρχεται από την ΕΠΟ και έχει να κάνει με τα 500.000 ευρώ μετοχικού κεφαλαίου που ζητάει η διοργανώτρια για τις ΠΑΕ που θα μετέχουν τη νέα χρονιά στη Β΄ Εθνική, περιπλέκει τα πράγματα και σίγουρα με αυτό το δεδομένο (και αν τελικά ισχύσει) , ο Πιερικός θα είναι μια από τις ομάδες που θα έχει σοβαρό πρόβλημα, εκτός αν πάλι λειτουργήσουν τα γνωστά νόμιμα "παραθυράκια" απ'ο τα οποία "περνάνε" τα τελευταία χρόνια παράγοντες και ΠΑΕ χωρίς σε καμία περίπτωση να έχουν διαφορετικό τρόπο να συμμετέχουν στα ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.