Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

28/06/13 : Γιορτή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου από τον Ερασιτέχνη Πιερικό

Με μια εντυπωσιακή γιορτή, με μαζική συμμετοχή και με παιδικά χαμόγελα κι απόλαυση των ποδοσφαιρικών τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26-6-2013 η γιορτή-τελετή λήξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2012-13 στις εγκαταστάσεις του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο Α ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι αθλητές μαζί με τους γονείς τους, τους προπονητές, τους εφόρους και με το Δ.Σ. διασκέδασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λήξη της φετινής περιόδου, μετά από μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν ανά τμήμα σε εσωτερικό δίτερμα με τους γονείς τους και ακολούθως σε παιχνίδι χτυπημάτων πέναλτι. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και γιόρτασαν μ 'ενθουσιασμό τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς. Κατόπιν όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μπάρμπεκιου στα κάρβουνα συνοδευόμενο με παγωμένα αναψυκτικά. Ήταν μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί για την ευγενική προσφορά των κρεάτων τον κ. Τουλίκα Ιωάννη, έμπορο κρεάτων, τον κ. Παπαζήση Αντώνιο, αρτοποιό, για την προσφορά αρτοπαρασκευασμάτων και την κα. Παπαθανασίου-Δασκαλοπούλου Χριστίνα, ιδιοκτήτρια της οικογενειακής ταβέρνας - παιδότοπος «ΕΛΙΑ», για την προσφορά των τραπεζοκαθισμάτων και όλους επίσης τους συντελεστές και υπεύθυνους αυτής της πετυχημένης γιορτής, που φρόντισαν να εκπλήξουν ευχάριστα όλα τα παιδιά.

Με την ευκαιρία λήξης της φετινής αθλητικής χρονιάς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών μας για την επιλογή τους να εμπιστευθούν την αθλητική πρόοδο των παιδιών τους στο Σύλλογό μας.

Μια χρονιά ακόμα, γεμάτη προσπάθειες, εμπειρίες κι επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδες και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο ανανεώνοντας το ραντεβού.

Αυτή η γιορτή ήταν αφιερωμένη σ 'όλα τα παιδιά, γονείς, προπονητές, εφόρους, μέλη που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στο πλευρό των αθλητών μας πιστοποιώντας ότι όλοι μαζί ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης).

Με ευχές για καλή ξεκούραση κι ένα όμορφο καλοκαίρι.

Γραφείο Τύπου Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.