Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στον Πιερικό Αρχέλαο!

Οι ακαδημίες του Πιερικού Αρχέλαου θα υποδεχθούν την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 5μμ τον πρώην αθλητή του συλλόγου και νυν του Iowa State Γιώργο Τσαλμπούρη. Πρόκειται για μια εκδήλωση με μουσική, πανηγυρικό κλίμα και φυσικά πολύ μπάσκετ.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης θα παίξει μπάσκετ με τα παιδιά της ακαδημίας, θα μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες του και θα τους μοιράσει δώρα.

Ποιος είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης

Αναδείχθηκε στον Πιερικό Αρχέλαο, αλλά πλέον, κατοικοεδρεύει στις ΗΠΑ. Αποφάσισε να ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και να αγωνιστεί στο Κολέγιο του Άιοβα Στέιτ. Ο φέρελπις νεαρός, τον οποίο τσέκαραν από κοντά οι «αιώνιοι», αλλά και ο Άρης, έχει γεννηθεί στις 22 Ιουνίου του 1996 κι έχει ύψος 2,15 μέτρα. Ο 18χρονος ύψους 2.15 φόργουορντ του Πιερικού ήταν «μήλον της έριδος» για πολλά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ (ανάμεσα τους και οι πρωταθλητές του NCAA, Uconn του Κονέκτικαντ).

Ο νεαρός Έλληνας σέντερ αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, αφού συνδυάζει μεγάλο ύψος, με πλαστικότητα στις κινήσεις. Παράλληλα, έχει πολύ καλό μακρινό σουτ, κι ένα στιλ που παραπέμπει στον Γκρεγκόρ Φούτσκα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ήταν σίγουρο πώς θα τραβήξει την προσοχή πολλών κολεγίων, με τους «Κυκλώνες» να είναι τελικά εκείνοι που τον έκαναν δικό τους. Ο διεθνής παίκτης γεννήθηκε στη Βέροια πριν από σχεδόν 18 χρόνια και από μικρός φαινόταν πως θα γίνει… γίγαντας. Γόνος μπασκετικής οικογένειας γαρ, μεγάλωσε στον Κολινδρό και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το… καρτέρι που του είχε στήσει η πορτοκαλί θεά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.