Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αριστοτέλης Σκύδρας - Πιερικός 1-3 (25-21, 27-29,17-25,24-26) : Βήμα τίτλου για τις Παγκορασίδες του Πιερικού!

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων έκαναν τα κορίτσια του Πιερικού, καθώς στον πρώτο τελικό κέρδισαν την περσινή πρωταθλήτρια, μέσα στην Σκύδρα με 3-1 σετ. Τα “τρομερά μωρά” του Πιερικού επιβεβαίωσαν και φέτος την κυρίαρχη θέση τους, καθώς συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία επί 5 χρόνια συνεχόμενα, πέρασαν στην τελική φάση αήττητα έχοντας 16 νίκες σε 16 αγώνες!!! Με την νίκη στον 1ο τελικό έφτασαν τις 17 νίκες σε 17 αγώνες διευρύνοντας το απόλυτο ρεκόρ νικών που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια. Επί 5 χρόνια η ομάδα του Πιερικού περνά στην τελική φάση αήττητη, έχοντας δημιουργήσει ένα εκπληκτικό και απίστευτο ρεκόρ. Ανίκητες παραμένουν και την φετινή χρονιά βάζοντας πάλι πολύ ψηλά τον πήχη, αφού θέλουν να κατακτήσουν τον 4ο τίτλο σε 5 χρόνια και έχουν και μια 2η θέση.

Στον 1ο τελικό οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, προηγήθηκαν με 9-4, όμως το άγχος του τελικού και τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του Πιερικού, είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα της Σκύδρας να ισοφαρίσει το σκορ και τελικά να πάρει το σετ με 25-21. Στο 2ο σετ, οι παίκτριες της Σκύδρας έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, προηγήθηκαν με 17-11 και 22-16. Όμως στο σημείο αυτό μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή. Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας αποφασιστικά και δείχνοντας από τι “μέταλλο” είναι φτιαγμένες κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν και να πάρουν το σετ με 29-27 βάζοντας τα θεμέλια για την μεγάλη νίκη. Στο τρίτο σετ τα φοβερά κορίτσια του Πιερικού προηγήθηκαν με 19-7, χαλαρώνοντας στην συνέχεια αλλά παίρνοντας το σετ με 25-17 κάνοντας το 2-1 σετ. Στο 4ο σετ είχαμε επανάληψη του 2ου σετ όπου η ομάδα της Σκύδρας προηγήθηκε με 19-11 και 23-20 αφού ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει με 20-20 ο Πιερικός. Και πάλι όμως μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και οι παίκτριες του Πιερικού κατόρθωσαν να πάρουν και αυτό το σετ με 26-24 κάνοντας το 1ο βήμα για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος τα τελευταία 5 χρόνια, αρνούμενες για ακόμη μια φορά να χάσουν.

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε : “Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την μεγάλη νίκη ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο έγινε. Παίξαμε μέτρια προς χάλια καθώς τα προβλήματα τραυματισμών και το άγχος επηρέασαν τα κορίτσια. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας”

Η σύνθεση: Γκόλτσιου, Ανθιμίδου, Καρύδη, Τσιγκαροπούλου, Κωνσταντινίδου, Χρυσίδου, Χατζησπύρου, Νατσιοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.