Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Ανατόλια (Videos)

Ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά με το νικηφόρο παιχνίδι με την ομάδα του Ανατόλια στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής:
«Το παιχνίδι με το Ανατόλια ήταν για μας πολύ σημαντικό για δυο λόγους. Πρώτα επειδή θέλαμε να ξεπεράσουμε την κακή εμφάνιση του παιχνιδιού με τα Πεύκα και δεύτερον για να αποκτήσει αξία η νίκη του πρώτου γύρου μέσα στο Ανατόλια. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Δεχτήκαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς και δώσαμε πολλές δεύτερες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι στον αμυντικό τομέα, είχαμε καλύτερες επιθετικές επιλογές ωστόσο είχαμε χαμηλά ποσοστά στα περιφερειακά μας σουτ. Στο τέλος δείξαμε πνεύμα νικητή γι 'αυτό και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Τώρα κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος, να ξεκουραστούμε λίγο, να αποκαταστήσουμε τους τραυματισμούς και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.