Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

16η αγωνιστική Α2 Volley Ανδρών (Γ΄ όμιλος): Πιερικός - Μακεδονικός 1-3 / Στιγμιότυπα (Video)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ανδρικής ομάδας του Μακεδονικού από την Κατερίνη για το πρωτάθλημα της Α2 'Εθνικής κατηγορίας. Νίκησε τον τοπικό Πιερικό με 1-3 σετ επιστρέφοντας στις νίκες και παραμένοντας ζωντανός στο κυνήγι της τέταρτης θέσης της βαθμολογίας. Εμφανώς πιεσμένοι μπήκαν οι παίκτες της Κατερίνης στον αγώνα, γνωρίζοντας πως με ήττα θα έμεναν πολύ πιο πίσω στην βαθμολογία. Αυτό οδήγησε τους παίκτες του Κώστα Σαρρή σε λάθη δίνοντας την ευκαιρία στον Μακεδονικό να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Το σετ ήταν δύσκολο να γυρίσει για τον Πιερικό που πάλεψε να συγκεντρώσει πόντους και να βρει αγωνιστικό ρυθμό που θα τον βοηθούσε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Το τελικό 20-25 έδωσε το σετ στον Μακεδονικό και μαζί και το ψυχολογικό αβαντάζ. Ωραίο παιχνίδι έγινε στο δεύτερο σετ. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τον Πιερικό κάνοντας λιγότερα λάθη από τον Μακεδονικό, κατάφερε να πάρει το σετ 26-24 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λιγοστεύοντας τα λάθη του στο 3ο σετ ο Μακεδονικός άρχισε να αποδίδει σε επίθεση και άμυνα και να είναι αυτός ο ρυθμιστής του αγώνα. Οι Νεαπολίτες προηγήθηκαν από την αρχή όπου και διατήρησαν την διαφορά μέχρι το τέλος κάνοντας το 18-25 και ταυτόχρονα το 1-2 στα σετ. Το τέταρτο σετ, που ήταν και το τελευταίο του αγώνα ήρθε εύκολα για τον Μακεδονικό. Στην αρχή του σετ δεν μπήκε δυνατά, με τον Πιερικό έχοντας καλό πρώτο χρόνο και μπλοκ, να έχει προβάδισμα στο σκορ. Στην συνέχεια όμως ο Μακεδονικός ανέβασε απόδοση και κατάφερε τελικά να πάρει το σετ 18-25 κάνοντας το 1-3, και μαζί και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Καλή η διαιτησία του πρώτου διαιτητή κ. Θεόφιλου Σταυριανίδη. Με λάθη ο δεύτερος κ. Γιάννης Τσαμουρτζής.

Τα σετ: 20-25 (22), 26-24 (25), 18-25 (25), 18-25 (20)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κώσας Σαρρής): Σαμαλής, Ματσαρίδης (λ), Τσίρκος, Μπατσαράς, Λαζαρίδης, Αλεξίου, Γρηγοριάδης, Γιατσίδης, Παππάς, Καλιάκος (λ *), Γερομίχαλος, Ξενίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Οικονομίδης): Κτιστάκης, Γκουδελόπουλος, Καρασαρλίδης, Οταπασίδης, Κοντόπουλος, Ρούσσος (λ *), Κοντοκώστας (λ), Κοντογιάννης, Τσαγγαλίδης, Τσιγγελίδης, Ρεμπούτζιας, Οσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.