Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΣΦΚ Πιερικός

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά του, σε μία λιτή και πάνω απ ' όλα ΠΙΕΡΙΚΗ ατμόσφαιρα.

Πλημμύρισε νιάτα ο χώρος του οικογενειακού κέντρου «ΕΛΙΑ» το Σάββατο 07/02/2015 όπου ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με την Ακαδημία του, τα τμήματα υποδομών Κ17, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι και το τμήμα βόλεϊ, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές.

Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καθώς και οι ομάδες Βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών.

Ο πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Πασχάλης Τσιτιρόκης χαιρέτησε την εκδήλωση απευθυνόμενος προς τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους προπονητές και τους εφόρους για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών.

Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.

Τυχερός από τα μέλη της διοίκησης ήταν ο Αντιπρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Βέτσος Ιωάννης που κέρδισε μια διήμερη απόδραση στο όμορφο Ελατοχώρι.

Οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων οι οποίοι έλαβαν από μία ποδοσφαιρική μπάλα είναι:
 
Τμήμα Κ17: Μτσεντλισβίλι Νίκα

Τμήμα Παιδικού: Γαλανόπουλος Γιώργος

Τμήμα Προπαιδικού: Καρασαββίδης Ανέστης

Τμήμα Τζούνιορ: Μπουκλάς Βασίλης

Τμήμα Προτζούνιορ: Ελευθεριάδης Βαγγέλης

Τμήμα Βόλεϊ: Παυλίδης Ιορδάνης

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.