Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

18η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Λαμία 0-0 / Συνέντευξη τύπου (Video)

Νέα απώλεια βαθμών για την Λαμία, η οποία έμεινε στο «λευκό» 0-0 με τον Πιερικό, στην Κατερίνη.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς η κακοκαιρία που έχει πλήξει όλη την χώρα, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων να παρουσιάσουν καλό «πρόσωπο». Με την ισοπαλία, η ομάδα της Φθιώτιδας μείωσε στους επτά τους βαθμούς της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ηρακλή, ωστόσο, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για μεγαλύτερο ... ψαλίδι, καθώς ο «Γηραιός» έκανε το ... ρεπό του.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Γιαννούλη, αρχικά στο 23 'όταν ο Μπλάζιτς μπλόκαρε την κεφαλιά του και δύο λεπτά αργότερα, ο Λεάντρο έδιωξε προ κενής εστίας το πλασέ του Έλληνα άσο, ο οποίος είχε περάσει και τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Στο 43 'οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε «μονομαχία» του Γκούρμα με τον Καραγιαννίδη, όπως και στο 75' σε νέο μαρκάρισμα εντός περιοχής στον επιθετικό της Λαμίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (90 + 2 'Κατσιαμήτας), Γιαννόπουλος (16' Μπαστάνης, 86 'Καρατάσιος), Παλιάτσιος, Τσιάρας, Μυστακίδης, Ντόσης, Σταματής.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Κακαράς, Φατιόν, Μουμίν, Πέρεθ (83 'Νικλητσιώτης), Νεόφυτος (78' Χαϊκάλης), Γκούρμα, Α. Καμαρά (60 'Ομπράντοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.