Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Απλά... δεν χάνει!

Μαγικό ραβδάκι ο Γράφας; Φορμάρισμα όσο δεν πάει; Ό, τι κι αν συμβαίνει, ο Πιερικός αγνοεί την ήττα εδώ και έξι αγώνες κόντρα μάλιστα σε δυνατούς αντιπάλους.

Από αουτσάιντερ για παραμονή, έχει μετατραπεί σε φαβορί και θέλει ένα ... τσικ για να αποφύγει και τα πλέι άουτ. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγες αγωνιστικές για τον Πιερικό του Θωμά Γράφα που δεν χάνει με τίποτα και τρέχει σερί έξι αγώνων αήττητος! Κι όλα αυτά έχοντας αντιμετωπίσει τις «μεγάλες» και ισχυρές ομάδες του βόρειου ομίλου σε αυτό το διάστημα.

Η αρχή έγινε με την Ζάκυνθο (1-1), στη συνέχεια αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ απ 'τον Ηρακλή, κατάφερε να μείνει όρθιος στο Καυταντζόγλειο (2-2). Ακολούθως, ήρθαν δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-1) και Αγροτικό Αστέρα (2-3). Για να δώσει τα δύο κολλητά ματς στην Κατερίνη απέναντι σε ΑΕΛ και Λαμία, υποχρεώνοντας και τους δύο συλλόγους που στοχεύουν στα πλέι οφ και την άνοδο, σε λευκή ισοπαλία (0-0).

Και πλέον μπροστά του, ο Πιερικός έχει νέα δύσκολη αποστολή, στο ΕΑΚ Βόλου απέναντι στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Θα μείνει όρθιος κι εκεί? Τετάρτη ... κοντή γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.