Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΣΦΚ Πιερικός-Volley: Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές στη γιορτή του Αιγινίου

Κύπελλα και μετάλλια απονεμήθηκαν στις πρωταθλήτριες ομάδες του Πιερικού στη γιορτή του βόλεϊ που έγινε στο Αιγίνιο. Η ομάδα του Πιερικού συμμετείχε σε 5 πρωταθλήματα όπου είχες και ισάριθμες επιτυχίες. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά κυριαρχίας, αφού καμία ομάδα δεν είχε τις επιτυχίες του Πιερικού.

Η κυρίαρχη θέση του Πιερικού επιβραβεύτηκε στην γιορτή του Αιγινίου με τον καλύτερο τρόπο. Οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά την εκπληκτική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Πιερικού, αφού στα 7 χρόνια λειτουργίας έχουν κατακτήσει τα πάντα.
           
Στην γιορτή του βόλεϊ στο Αιγίνιο βραβεύτηκαν: Η ανδρική ομάδα του Πιερικού που κατέκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη αφού σημείωσε 16 στις 16 νίκες! και ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία. Να σημειωθεί ότι οι άνδρες του Πιερικού κατέκτησαν το πρωτάθλημα 4 αγωνιστικές πριν την λήξη του, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα τους.

Η γυναικεία ομάδα του Πιερικού, η οποία κατέκτησε και αυτή το πρωτάθλημα αήττητη στην τελική φάση, ανεβαίνοντας και αυτή στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του βόλεϊ της Πιερίας γράφοντας έτσι ιστορία.
Και οι δυο ομάδες θα εκπροσωπήσουν επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και την πόλη της Κατερίνης.
           
Οι κορασίδες του Πιερικού, οι οποίες έχουν βάλει την δική τους σφραγίδα γράφοντας ιστορία με τα απίστευτα και καταπληκτικά τους κατορθώματα, βραβεύτηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το ασύλληπτο ρεκόρ 16 στις 16 νίκες! και 48-0! σετ. Τα 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα που έχουν πάρει οι κορασίδες του Πιερικού, σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί από άλλη ομάδα σε όλη την Ελλάδα.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού πήρανε το ασημένιο μετάλλιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης διαγράφοντας μια φανταστική χρονιά και ενώ ήταν η μικρότερη ομάδα σε ηλικία. Οι παίδες του Πιερικού κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο βάζοντας και αυτοί την δική τους "πινελιά" στον πίνακα των επιτυχιών του Πιερικού.
           
Τα συγχαρητήρια, τα μπράβο και ο θαυμασμός ήταν μόνιμο φαινόμενο για την ομάδα του Πιερικού. Το νταμπλ έκαναν τα δυο μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και οι πολύ μεγάλες επιτυχίες στα τμήματα υποδομής, επιβεβαίωσαν την πειθαρχημένη και επιστημονική δουλειά των προπονητών και την άριστη οργάνωση του Πιερικού σε όλους τους τομείς και επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού στο σωματείο, τους κυρίους:

· Κρομμύδα (Μάρμαρα - Γρανίτες)
· Γιαγκόζογλου (τύπου Ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων Ford Υπηρεσία παντός)
· Σταθακόπουλος (Πρατήριο υγρών καυσίμων)
· Περδίκης (Βιβλιοπωλείο)
· Λυκούργος (αυλή του αυτοκινήτου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.