Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στον Πιερικό ο Σ. Σπάσιτσς, κοντά και ο Χ. Λαζαρίδης

Πιθανή η επιστροφή του έμπειρου Κατερινιώτη μέσου στους μελανόλευκους (πέρυσι στον Βατανιακό). Επιβεβαίωση με Παλιάτσιο, που υπέγραψε, μαζί με τον Σπάσιτς.

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του παλιού γνώριμου Χρήστου Λαζαρίδη βρίσκεται ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 30χρονος πολυσύνθετος γηγενής μέσος (δεξί χαφ και αμυντικό χαφ) έπαιζε και παλιά στους Κατερινιώτες, προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Βατανιακός, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Ρούβα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά και Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Ο Λαζαρίδης (φωτό), έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον τεχνικό του Πιερικού, Γιώργο Καμπερίδη (σε Ρούβα και Εθνικό).

Βέβαια, εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το αν υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές (για δυο παίκτες άνω των 24 ετών ή τρεις ή όσους θέλει). Πάντως, η ομάδα της Πιερίας απέκτησε και τον 27χρονο Σερβοέλληνα μέσο, ​​Στέφανο Σπάσιτς (απασχόλησε πρόσφατα τον Αγροτικό Αστέρα), με θητεία σε Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μουδανιά, Απόλλωνα Αρναίας και Εθνικό Ν. Αγιονερίου, αλλά και γι 'αυτόν ίσως υπάρξουν ανατροπές, αν υπάρξει ηλικιακό ζήτημα στις μεταγραφές.

Επιβεβαίωση με Παλιάτσιο
Την ίδια στιγμή, επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη για την απόκτηση του Πάρη Παλιάτσιου, αφού, ο 20χρονος επιθετικός με θητεία σε Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου υπέγραψε και τυπικά το συμβόλαιό του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον στόπερ Πέτρο Κοντσίδη. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, με τον παλιό γνώριμο στόπερ, Νέστορα Κωτσιόπουλο να παραμένει πολύ κοντά, ενώ στα υπόψη είναι πάντα και ο μέσος της Λάρισας, Κώστας Κουλίδης. Επίσης, εκτός από Κύπριο και Ισπανό, προτάθηκαν και εξετάζονται Βραζιλιάνος και Σκοπιανός. Τέλος, ως την Τρίτη αναμένονται ανακοινώσεις για τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.