Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παίκτης του Πιερικού ο Π. Παλιάτσος (δηλώσεις)

Ο 20χρονος στράικερ (πρώην Άρη και Εθνικού Ν. Αγιονερίου) ανακοινώθηκε από τους Κατερινιώτες και μιλά στο για τη νέα σελίδα.

Με πολλή όρεξη για να προσφέρει ενεργά στον Πιερικό αποκτήθηκε ο Πάρης Παλιάτσιος, που θα συναντήσει δυο ακόμα οικεία πρόσωπα στην Κατερίνη. Τους Πέτρο Κοντσίδη και Στέφανο Σπάσιτς, με τους οποίους συνυπήρξε σε Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Ο 20χρονος επιθετικός, που ανακοινώθηκε επίσημα από τους μελανόλευκους (στη φωτό με τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Λιόλιο) μίλησε τονίζοντας: "Είναι τιμή μου που θα παίξω σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Πιερικός. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Μου έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον και με προσέγγισαν ωραία. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω ενεργά τον Πιερικό, με γκολ, καλές εμφανίσεις και νίκες. Ευχαριστώ παράλληλα τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, που πέρυσι με βοήθησε να αναδειχθώ. Είναι σημαντικό που θα έχω εξαρχής γνώριμα πρόσωπα, όπως οι Κοντσίδης και Σπάσιτς, θα είναι οικείο το περιβάλλον ". 

Για να συνεχίσει ο Παλιάτσιος: «Είναι δύσκολη η Football League. Έχει πολλές ιστορικές ομάδες και εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Πρέπει να αφήσουμε το στίγμα μας και να κάνουμε ζημιές. Όσο για τον Άρη, μου πρότειναν να μείνω για να με αξιολογήσει ο προπονητής, αλλά προτίμησα να αποχωρήσω για κάπου που με ήθελαν παραπάνω ".

Βεβαίως, η ομάδα της Πιερίας αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήρια ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι και άμεσα αναμένονται νέα βέλη στη ... "φαρέτρα" του Γιώργου Καμπερίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.