Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

12η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός 4-1

Σαν σε προπόνηση... η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 4-1 του Πιερικού, στο πλαίσιο της 12ης πράξης του πρωταθλήματος της Football League.

Καταιγιστικοί ήταν οι γηπεδούχοι που ήθελαν με κάθε τρόπο τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τους 13 βαθμούς, ένα βαθμό περισσότερο από τον χθεσινό τους αντίπαλο.

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τον Πιερικό, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Σε διάστημα 22 λεπτών η Αναγέννηση πήρε αέρα δυο τερμάτων, όταν στο 3' ο Μίχος έκανε το 1-0 και έντεκα λεπτά αργότερα ο Μπιτέλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 53' ο Γκουγκούδης έκανε το 3-0 ενώ τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενος έμελλε να δώσει ο Υφαντής, όπου ένα τέταρτο αργότερα πέτυχε το τέταρτο τέρμα. Το γκολ της τιμής για το σύλλογο της Πιερίας πέτυχε ο Αλεξίου στο 75' και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 4-1.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας (61 'Υφαντής), Παπαργυρίου (70' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (82 'Δημόπουλος), Τζέκος, Μπιτέλης, Μαυριάς

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Μπουζούκης (58 'Σταματής), Καρτσαμπάς, Ντόσης, Τσιάρας (76' Κόιτς), Σπάσιτς, Ελιομάρ (63 'Παλάτσιος), Μυστακίδης, Γιαννούλης, Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.