Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

11η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Εθνικός Σερρών 1-0 / Συνέντευξη τύπου (Video)

Μια δύσκολη νίκη πέτυχε ο Πιερικός που επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Εθνικού Σερρών, στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο των Κατερινιωτών... Τρία δοκάρια μέσα σε 19 λεπτά για τους φιλοξενούμενους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τρεις ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκορ, καθώς και οι τρεις προσπάθειες αντί για δίχτυα βρήκαν στο δοκάρι του πορτιέρο του Πιερικού. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών, η ομάδα των Σερρών άρχισε το επιθετικό της κρεσέντο, που δυστυχώς για εκείνη δεν συνοδεύτηκε με γκολ, που ενδεχομένως θα της χάριζε έναν ή και περισσότερους βαθμούς. Στο 20 'το σουτ του Πλαβούκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπατόλικα, τρία λεπτά αργότερα ο Ναστέφσκι βρήκε και εκείνος τη δοκό, ενώ στο 39' ο ίδιος παίκτης τρίτωσε τα δοκάρια για την ομάδα του.

Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 41 ', με σκόρερ τον Ελιομάρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0, δίνοντας έτσι ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη.

Συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολικάς, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Σπάσιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (85 'Παλιάτσιος), Γιαννούλης (90 + 2' Κόιτς), Μπουζούκης, Μυστακίδης, Αλεξίου, Ντόσης

Εθνικός Σερρών (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι, Πλαβούκος (61 'Κρεββατάς), Νικολίτσας (54' Παναγιωτίδης), Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης, Σαββίδης (69 'Χατζηδημητρίου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.