Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

13η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Ζάκυνθος 1-1 / Δηλώσεις (Video)

Πιερικός και Ζάκυνθος μοιράστηκαν από έναν βαθμό καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 14 να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Γιαννούλης επιχείρησε του σουτ, όμως η μπάλα μετά και την παρέμβαση του Κυριακίδη βρήκε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στο οριζόντιο. Οι κόποι της ομάδας της Πιερίας καρποφόρησαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας και κάτι (33 '), χάρη στο κοντινό πλασέ του Σταματή, ο οποίος έκανε το 1-0. Ωστόσο οι νησιώτες έκλεψαν στο τέλος ένα χαμένο, όπως έδειχνε, βαθμό και έφυγαν με μια γλυκόπικρη γεύση από την Κατερίνη. Στο 87 'ο Βαρέλας εκτέλεσε το πλάγιο και ο Καλλιβωκάς έπιασε το βολέ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Γιαννούλης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (81 'Κόιτς), Ντόσης, Σταματής (61' Παλιάτσιος)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης (72 'Παπαδημητρίου), Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ (54' Πιτταράς), Λέκκας (46 'Χατζησάββας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.