Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Χθες η πρώτη συγκέντρωση στον Πιερικό, σήμερα η πρώτη προπόνηση

Στην πρώτη συγκέντρωση του Πιερικού βρέθηκαν οι Ελιομάρ Σίλβα, Μάριαν Μάρκοβιτς.

Την ευκαιρία να έχουν μία πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες στον Πιερικό είχαν οι Ελιομάρ Σίλβα, Μάριαν Μάρκοβιτς.  Ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος και ο 33χρονος Σέρβος χαφ αντίστοιχα βρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου, αφού προηγουμένως ο πρώτος είχε περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της απόκτησής του από την πλευρά της ΠΑΕ θα γνωστοποιηθεί σήμερα (15/07).
Το «παρών» έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα.

Από κει και πέρα​​, μέχρι την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της απόκτησης του δεξιού οπισθοφύλακα και εξετάζεται η περίπτωση του Λαμπάκη.

Στη χθεσινή συγκέντρωση έδωσαν το παρόν τους οι ποδοσφαιριστές:
Παπατολίκας, Μπικιαρόπουλος, Ντόικιτς, Μάρκοβιτς, Σίλβα, Γιαννούλης, Κόιτς, Ντόσης, Παναγιώτου, Μανίκας, Παλιάτσιος, Σπάσιτς, Κοντσίδης, Νικολίτσης, Κρουσταλέλης, Κατσιαμήτας, Καρατάσος, Καρτσαμπάς, Μιχαηλίδης, Κέρι, Τάχος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Καραθάνας. 

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο των περιπτώσεων Κωτσιόπουλου και Κουλίδη.

Παρόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του στη χθεσινή "πρώτη" που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Δεν έγινε χθες η προπόνηση και σήμερα στις 18:15 θα ξεκινήσει η προετοιμασία με τους παίκτες να υποβάλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Οι αιματολογικές και οι καρδιολογικές θα γίνουν στην Κατερίνη, ενώ οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά στη Θεσ/νίκη.

Στο προπονητικό τιμ προστέθηκαν οι γυμναστές Γιώργος Χατζημπουργάνης και Γιώτης Αμανατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.