Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε η 1η φάση της προετοιμασίας του Πιερικού

Χθες το απόγευμα άρχισε η προετοιμασία των παικτών το Πιερικού στο Α 'ΔΑΚ με την ομάδα της Κατερίνης να ξεκινά με πολύ καλές προϋποθέσεις για τη νέα χρονιά.  Στο γήπεδο ήταν παρόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος, με τους συνεργάτες του, που παρακολούθησε μάλιστα όλο το χθεσινό κύκλο της προπόνησης.  Αν και ήταν η πρώτη μέρα οι παίκτες ξεκίνησαν με μπάλα και όλο το πρόγραμμα περιείχε μικτά στοιχεία προσαρμογής δίνοντας έμφαση στην κατοχή και στην γρήγορη κυκλοφορία. Οι παίκτες έχουν ξεκινήσει σε γκρουπ τις ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν και οι εργομετρικές που θα γίνουν στην Θεσσαλόνικη από τον καθηγητή εργοφυσιολόγο Σπύρο Κέλη.

Όσον αφορά την ενσωμάτωση στο ρόστερ της ομάδας αναμένεται σήμερα να μετέχει ο Κώστας Κουλίδης που θεωρείται πλέον παίκτης της ομάδος. Ο Κώστας Κουλίδης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον Πιερικό με τον μέσο να δίνει το παρόν του χθες στο γήπεδο χωρίς όμως να μετάσχει στην προετοιμασία. Ο 24χρονος μέσος την περασμένη σεζόν έπαιξε ένα εξάμηνο στον Βατανιακό (15 ματς) και στο δεύτερο μισό της σεζόν πήγε στην ΑΕΛ (4 αγώνες). Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αναγέννηση Επανομής και Εορδαϊκό. Σε ό, τι αφορά στον Βραζιλιάνο μέσο, Ελιομάρ Σίλβα, μετέχει κανονικά στις προπονήσεις και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.