Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Με 32 παίκτες στο Καϊμακτσαλάν ο Πιερικός

Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Πιερικός και από χθες το απόγευμα οι παίκτες έκαναν την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν Πέλλας.  Συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδος της Κατερίνης κατέλυσε στο ξενοδοχείο "ΛΙΘΟΣ" στον πανέμορφο Άγιο Αθανάσιο.

Στην προετοιμασία μετέχουν 32 παίκτες με τον Πιερικό να δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα γεγονός που το καταμαρτυρά ο μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών αφού συμπεριλήφθησαν αρκετοί νεαροί. Στη αποστολή μετέχουν το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Γ. Καμπερίδη και τον βοηθό του Η. Τζιώκα, όπως επίσης και οι γυμναστές Χατζημπουργάνης, Αμανατίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Ντιμόφσκι. Φυσικά μετέχουν ο μασέρ και ο φροντιστής του Πιερικού ενώ από πλευράς ΠΑΕ βρίσκονται ο διευθυντής T. Παρασίδης, ο τεχνικός διευθυντής N. Σαμολαδάς και ο γενικός αρχηγός Δ. Λιόλιος.

Οι παίκτες που βρίσκονται στο Καϊμακτσαλάν είναι οι: Παπατολίκας, Πατσιογιώργος, Μπικιαρόπουλος, Ντόικιτς, Μάρκοβιτς, Ελιομάρ, Γιαννούλης, Κόιτς, Σπάσιτς, Ντόσης, Παναγιώτου, Μανίκας, Παλιάτσος, Κοντσίδης, Νικολίτσης, Κρουσταλέλης, Κατσιαμήτας, Καρτσαμπάς, Καρατάσιος, Μιχαηλίδης, Τάχος , Σαραηλίδης, Παναγιωτίδης, Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Τζήμας, Γούτσιος, Μπέκας, Κοντούλης, Γκίνας, Μπουζούκης και Μάριος.

Χθες το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση υπό βροχή και υπό χαμηλή θερμοκρασία που δεν ξεπέρασε τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Ρεπορτάζ: Σ. Σκούφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.