Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου (Photos)

Μετά το νικηφόρο κυριακάτικο αγώνα της ανδρικής ομάδας πραγματοποιήθηκε , με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή , η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου .

Από νωρίς αθλητές , γονείς και προπονητές ετοίμασαν τη γιορτή που στο πρόγραμμά της είχε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με την ακαδημία , κληρώσεις με δώρα φόρμες , μπάλες και τσάντες και βέβαια με την παρουσία του Αϊ Βασίλη .

Τους καλεσμένους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας , που παράλληλα ευχήθηκε « Καλές γιορτές και καλή χρονιά » . Στη σύντομή του αναφορά για την επιτυχία της ακαδημίας μπάσκετ τόνισε ότι : « Ο αθλητισμός είναι ένα δυνατό συστατικό για να σταθούμε όρθιοι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας » .

Ήταν ένα ευχάριστο δίωρο που κατά τη διάρκειά του έγινε και ένα παιχνίδι για τις ηλικίες από 5 έως 8 ετών .

Επίσης , στον πλούσιο μπουφέ υπήρχαν χειροποίητα γλυκά και εδέσματα που έφεραν οι γονείς των μικρών αθλητών .

Τέλος , τους παραβρισκόμενους ευχαρίστησε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης που είχε και το συντονισμό της πετυχημένης καθόλα εκδήλωσης .

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών της ακαδημίας έγινε και το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου .

Για το τουρνουά ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ Μίλτος Μηλιάτης δήλωσε : « Ένα ακόμη τουρνουά που διοργανώσαμε για τα τμήματα των ακαδημιών μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία . Για μας αποτελεί ικανοποίηση να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν και να ψυχαγωγούνται μέσα από αυτές τις δραστηριότητες , που άλλωστε σ αυτό αποσκοπούν . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά , στη διοίκηση που ενθαρρύνει , στηρίζει και επικροτεί τέτοιου είδους δραστηριότητες και φυσικά στους γονείς που είναι οι « αφανείς ήρωες » όλων αυτών των εκδηλώσεων » .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.