Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Υπάρχει... σφυγμός στην Κατερίνη!

Όταν ξεκινούσε η φετινή σεζόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν τον Πιερικό Αρχέλαο ... καμένο χαρτί . Ο λόγος ; Το γεγονός πως για δεύτερη σερί χρονιά οι διοικούντες αποφάσισαν να κινηθούν με χαμηλό μπάτζετ , δίνοντας βάση στην ανάδειξη νεαρών παικτών .

Σίγουρα , η παρουσία των «Big Three» , Αντώνη Γκοντόπουλου , Γιώργου Ασημάκη και Κώστα Γεωργούλα αποτελεί ... εγγύηση , ενώ από τη νέα γενιά αυτός που ξεχωρίζει και θα μας απασχολήσει για τα επόμενα 10-20 χρόνια είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης !

Με μπόι κοντά στα 215 εκατοστά , ο ταλαντούχος παίκτης κάνει θραύση με την απόδοσή του σχεδόν σε κάθε αγώνα , ενώ το φοβερό της υπόθεσης είναι πως αγωνίζεται κυρίως στη θέση " 4 " , αντί για αυτή του σέντερ .

Τα προσόντα του είναι εντυπωσιακά και οι 21 πόντοι που σημείωσε στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου έδωσαν βαθιά βαθμολογική ανάσα στον Πιερικό / Αρχέλαο , που κατέκτησε το 4ο φετινό του ροζ φύλλο .

Πέραν του " δολοφόνου " Γκοντόπουλου και του εξαιρετικού Ασημάκη , πολλά χαμόγελα προκάλεσε και η παρουσία του Μάριου Σακελλαρίου . Ο 21χρονος φόργουορντ σταμάτησε στους 21 πόντους , αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον . Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κατερίνη υπάρχει σφυγμός ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.