Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Αποχωρούν Λαμπάκης & Ιασωνίδης - Φιλική νίκη με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Παρελθόν από τον Πιερικό για προσωπικούς λόγους αποτελεί από τη Δευτέρα ο πορτιέρο Χρήστος Λαμπάκης ! Φεύγει κι ο Ιασωνίδης . Φιλική νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας .

Αποχώρηση από το ... πουθενά είχαμε στον Πιερικό , καθώς ο Χρήστος Λαμπάκης αποτελεί από το απόγευμα της Δευτέρας παρελθόν από τον κατερινιώτικο σύλλογο . Ο έμπειρος τερματοφύλακας συναντήθηκε με την διοίκηση της ΠΑΕ και ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους . Το αίτημα του έγινε αποδεκτό και ο παίκτης ολοκλήρωσε πολύ σύντομα την θητεία του στον Πιερικό ...

Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει , πλην του Λαμπάκη , και ο Κώστας Ιασωνίδης . Ο έμπειρος μπακ έχει συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας , Δημήτρη Μπέκα και σύντομα αναμένεται να μπουν τίτλοι τέλους στη θητεία του στην ομάδα της Κατερίνης .

Οι Λαμπάκης και Ιασωνίδης πάντως δε θα είναι οι μόνοι παίκτες που θα φύγουν από τον Πιερικό μέχρι το Γενάρη , με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστο 3-4 ακόμη αποχωρήσεις . Στον αντίποδα , δεδομένο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί , με τους διοικούντες να κάνουν λόγο για τουλάχιστο δυο προσθήκες " πρώτης γραμμής " .

Φιλική νίκη με Αχιλλέα ( 3-0 )

Με δυο γκολ του Μιχαηλίδη και ένα του Παπατόλιου , Πιερικός νίκησε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας 3-0 σε φιλικό παιχνίδι , στο οποίο αγωνίστηκαν παίκτες που δεν έπαιξαν στα χθεσινά παιχνίδια με Νίκη Βόλου ο ( 2-1 ) και Δωτιέα Αγιάς ( 1-1 ) αντίστοιχα . Ο Νίκος Θεοδοσιάδης είχε έτσι την ευκαιρία να " τσεκάρει " την αγωνιστική ετοιμότητα όσων δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Βολιώτες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα . Αύριο Τρίτη , οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν του ρεπό τους , ενώ την Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας , στη Δράμα , αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσουν οι Κρουσταλέλης και Λαζαρίδης ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Μπρίτο .

Ρεπορτάζ: Π. Μπάτσης, Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.