Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

5η αγωνιστική ΕΠΣΜ: ΣΦΚ Πιερικός (U17) - Aκαδημία Ντίνου Κούη (U17) 3-0

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα Κ17 του Πιερικού μετά από το αναβληθέν παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Μεγάλη, εντός έδρας επικράτηση για την ομάδα Κ17 του Πιερικού που με το 3-0 απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου Ακαδημία Ντίνου Κούη για την 5η αγωνιστική διεκδικεί πλέον μια θέση στην τετράδα. Τα γκολ του Πιερικού σημείωσαν ο Μτσεντλισβίλι. (25’ και 65’) και Ζώβληκας (60’).

Το ματς:
Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα γρήγορο και δυνατό παιχνίδι με κυρίαρχο στοιχείο το ασφυκτικό pressing από τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε λάθη.
Ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο έδειξε καλύτερα στοιχεία, οι παίκτες είχαν μεγαλύτερη όρεξη, εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που βρήκαν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και κατάφεραν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 25’ και δικαίως πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ.
Η ομάδα του Ντίνου Κούη απειλούσε κυρίως από μακρινές μπαλιές και επίσης από στημένες φάσεις που τελικά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την εστία του Μπουρουζίκα.
Το 1-0:
Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους Κατερινιώτες πέτυχε ο Μτσεντλισβίλι.
Μια πολύ γρήγορη και αποτελεσματική αντεπίθεση όπου ο Ρούντο από την άμυνα πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Σιρανίδη, αυτός στη συνέχεια με διαγώνια πάσα βρήκε τον Μτσεντλισβίλι, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Ο Πιερικός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, καταφέρνοντας να πετύχει άλλα δύο τέρματα.
Μετά από την επίτευξη του τρίτου τέρματος, έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τους παίκτες της Ακαδημίας Ντίνου Κούη να αποδέχονται την ήττα και το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού η ομάδα του Άγγελου Κούτου δεν απειλήθηκε αφού όλα είχαν κριθεί.
Το 2-0:
Πολύ καλή έμπνευση του Μτσεντλισβίλι από δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Ζώβληκα που με προβολή επάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το 3-0: 
Στο 60' ο Πιερικός φτάνει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, χάρη σε άψογη κεφαλιά πάσα του Παγώνη, βγάζοντας τον Μτσεντλισβίλ τετ α τετ εναντίον του τερματοφύλακα του Ντίνου Κούη, και δεν δυσκολεύτηκε να τον περάσει και να στείλει τη μπάλα στην άδεια εστία.

Σύνθεση: Μπουροζήκας, Αλμπέρης (Χιονίδης), Κουκοδήμος, Γκαράτζιας, Φωτιάδης (Παπαδόπουλος), Πάσχος, Ρούντο, Μπαϊράμι (Μάρκου), Σιρανίδης (Παγώνης), Ζώβληκας (Μπουλάρι), Μτσεντλισβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.