Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

5η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Λαμία - Πιερικός 3-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λαμία τον αγώνα με τον Πιερικό επικρατώντας εύκολα με 3-0.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο φορτσάροντας και πετυχαίνοντας τρία τέρματα, μετατρέποντας έτσι το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία.

Μόλις στο 10' ο Άντονι Φατιόν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη. Το δεύτερο τέρμα ήρθε κι αυτό με κεφαλιά. Ο Μάριο Γκούρμα σέντραρε με τον Βασιλόγιαννη να σκοράρει.

Πριν λήξει το ημίχρονο η Λαμία έφτασε στο 3-0 με... δράστη τον Νεόφυτο. Ο Ντελέκος έκανε την παράλληλη πάσα και ο σέντερ φορ της Λαμίας με προβολή έγραψε το... τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που είχε κριθεί από πολύ νωρίς.

Λαμία (Μ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Φατιόν, Γκούρμα, Κωστόπουλος, Νεόφυτος, Ντελέκος.

Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Σεντεμεντες, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Μανίκας, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Μπουζούκης, Ντοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.