Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Aσταμάτητο το "express" των Παγκορασίδων του Πιερικού!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3 - 0 (25 - 6, 25 - 10, 25 - 19)

Συνεχίζοντας το απόλυτο ρεκόρ οι παγκορασίδες του Πιερικού νίκησαν και την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3 - 0 σετ πετυχαίνοντας έτσι την 14η νίκη σε 14 αγώνες και 42-0! σετ παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται τα τελευταία 3 χρόνια αήττητη, έχοντας πετύχει συνολικά 44 νίκες σε 44 αγώνες!

Ένα μοναδικό και απίστευτο ρεκόρ δείχνοντας γιατί αποτελεί την ομάδα μοντέλο που παίζει εκπληκτικό βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία.

Η τριετής κυριαρχία των κοριτσιών του Πιερικού αναμένεται να συνεχιστεί και την φετινή χρονιά καθώς οι παγκορασίδες του Πιερικού εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ και από τις 28 ομάδες των τριών ομίλων, βάζοντας στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος, του τρίτου συνεχόμενου τίτλου, αήττητη και χωρίς να χάσει ούτε σετ! δείχνοντας την απίστευτη ποιότητα που έχει η ομάδα μοντέλο του Πιερικού.

Οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ, δείχνοντας τις προθέσεις τους από την αρχή του αγώνα και τελικά κέρδισαν εύκολα στο σκορ με 25 - 6.

Στο 2ο σετ είχαμε ανάλογη εικόνα με αποτέλεσμα την κατάκτηση και αυτού του σετ με 25 - 10.

Στο 3ο σετ η ομάδα της Νίκης Αιγινίου προσπάθησε πάρα πολύ, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση όμως τελικά τα κορίτσια του Πιερικού κέρδισαν και αυτό το σετ με 25 - 19 πετυχαίνοντας έτσι άλλη μια νίκη παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα του Πιερικού συνεχίζει την εντυπωσιακή και εκπληκτική της χρονιά, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος των κορασίδων οδεύει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και του πρωταθλήματος παγκορασίδων, ενώ πέρασε και στην τελική φάση του πρωταθλήματος γυναικών τερματίζοντας στην κανονική περίοδο στην 1η θέση της βαθμολογίας, θέλοντας να πετύχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Πιερικός με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα δείχνει το δρόμο των επιτυχιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η τεχνογνωσία που διαθέτει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο τους επιτρέπει την επίτευξη υψηλών και πολύ μεγάλων επιτυχιών.

Η αναγνώριση και η αγάπη του κόσμου συμβάλλει στην επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών, προβάλλοντας έτσι και την πόλη της Κατερίνης παντού. Η άριστη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους καταξιωμένους προπονητές - καθηγητές Φ.Α. Με ειδικότητα στο βόλεϊ αποτελεί τη βάση γι 'αυτές τις επιτυχίες και συνάμα προδιαθέτει για ακόμη μεγαλύτερες.

Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Κωνσταντινίδου Κ., Σουλή, Τσιγγαροπούλου, Ανθιμίδου, Χρυσίδου, Γκόλτσιου, Κωνσταντινίδου Αθ.

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 42 - 0 28

2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 36 - 12 26

3. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 32 έως 12 24

4. ΠΑΝΘΕΟΝ Ιαν. 28 - 20 24

5. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 23 έως 28 22

6. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 25 έως 25 22

7. ΜΕΛΙΚΗ 16 έως 30 19

8. ΒΑΦΥΡΑΣ 9 - 38 16

9. ΠΑΝΘΕΟΝ 2 3 - 45 15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων / νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.