Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ρεπό σήμερα στον Πιερικό

Από αύριο Τρίτη επιστρέφουν οι παίκτες του Πιερικού στην προετοιμασία, αφού χθες πήραν το πρώτο ρεπό από την έναρξη της προετοιμασίας.  Όλη την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες ακολούθησαν ένα στάδιο προσαρμογής και έδειξαν ότι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση.  Στα μέσα της εβδομάδος ο Πιερικός θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο, όπου θα κάνει το βασικο στάδιο της προετοιμασίας. Ανοικτό παραμένει το θέμα του χώρου επιλογής για το αθλητικό κέντρο και είναι μεταξύ Μπάνσκο (Βουλγαρία) και Αγίου Αθανασίου (Καϊμακτσαλάν Πέλλας), με επικρατέστερο το δεύτερο. Η ομάδα θα επιστρέψει στις 4 -5 Αυγούστου και θα αρχίσουν τα φιλικά παιχνίδια, ώστε οι παίκτες να κάνουν πράξη όλα όσα θα δουλέψουν με το τεχνικό τιμ.  Κλείστηκαν μέχρι τώρα τρία φιλικά παιχνίδια με Ένωση Ερμιονίδας στις 7 Αυγούστου στο Ελατοχώρι, με Λάρισα στις 13 Αυγούστου στο Ελατοχώρι και με Νίκη Βόλου στην Κατερίνη.

Στον Πιερικό ο Στέλιος Λαμπάκης 

Παίκτης των Κατερινιωτών για τη νέα χρονιά ο 22χρονος άσος. Την απόκτηση του Στέλιου Λαμπάκη ανακοίνωσε ο Πιερικός.  Ο 22χρονος δεξιός μπακ ήταν κλεισμένος εδώ και μέρες και έγινε και επίσημη η μεταγραφή του στους Κατερινιώτες.  Πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με 21 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Οδυσσέα Κορδελιού.
Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Λαμπάκη ". 

"Απέκτησε" Ανδρέα Κοντούλη και Γιώργο Μπουζούκη 

Τον δεξιοπόδαρο χαφ Ανδρέα Κοντούλη και τον επίσης νεαρό μέσο Γιώργο Μπουζούκη απέκτησε ο Πιερικός.  Ο πρώτος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Βύζαντα Μεγάρων στον νότιο όμιλο της Β εθνικής ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Θρασύβουλου. Ο δεύτερος προέρχεται από τον Βατανιακό με τον οποίο ήταν την προηγούμενη χρονιά αντίπαλος με τη νέα του ομάδα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τα χρώματα του Αιγινιακού.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:  «Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση των Ανδρέα Κοντούλη (20 ετών μέσος) και Γιώργο Μπουζούκη (21 ετών μέσος)» 

Μπάρμπεκιου στον Πιερικό! 

Μπάρμπεκιου περιελάμβανε το «μενού» για την ομάδα της Κατερίνης.  Αφότου ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Κυριακής στον Πιερικό, παίκτες και τιμ απόλαυσαν πλούσιο φαγητό, σε μπάρμπεκιου που στήθηκε!  Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το κουραστικό πρόγραμμα, ενώ την τιμητική τους είχαν οι Τζιώκας, Μανίκας και Σαραηλίδης που είχαν χθες την ονομαστική τους γιορτή (Προφήτη Ηλία).

Αναζητώντας ... λαβράκια 

Ημέρες δοκιμαστικών ήταν αυτές που διανύσαμε στον Πιερικό.  Από το "μικροσκόπιο" του τεχνκού επιτελείου του Πιερικού πέρασαν αυτές τις ημέρες ορισμένοι νεαροί παίκτες. με τους Κατερινιώτες να αναζητούν ... λαβράκια που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.