Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

13η αγωνιστική ΕΠΣΕΜ Ανδρών: Φίλιππος Βέροιας - ΣΦΚ Πιερικός 0-3

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 ( 12-25 , 11-25 , 18-25 )

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά βρίσκονται οι άνδρες του Πιερικού μετά την νίκη τους μέσα στην Βέροια επί του Φίλιππου με 3-0 σετ .

Ο Πιερικός πέτυχε την 12η νίκη σε 12 αγώνες και συνολικά 36-1 σετ , ανοίγοντας πάρα πολύ την διαφορά βαθμολογίας από τους " διώκτες " του , καθώς με νίκη το Σάββατο στην Κατερίνη επί του Αρχελάου στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α2 Εθνική κατηγορία , 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος .
           
Στο παιχνίδι της Βέροιας οι παίκτες του Πιερικού έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και γιατί βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας , αήττητοι , αφού πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ , κερδίζοντάς το πολύ εύκολα με 25-12 παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Πιερικού , δίνοντας σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν .
           
Στο 2ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό και την εύκολη επικράτηση με 25-11 , χρησιμοποιώντας και σ'αυτό το σετ όλους τους παίκτες . Στο 3ο σετ υπήρξε μια χαλαρότητα προς το τέλος του σετ , που έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα της Βέροιας να μειώσει τη διαφορά στο σκορ και να το χάσει με 25-18 .
           
Η ομάδα του Πιερικού έχοντας ξεφύγει στην βαθμολογία από τους διώκτες της , βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία , επαναφέροντας το βόλεϊ της Κατερίνης πολύ ψηλά . Με καθαρή νίκη στην Κατερίνη επί του Αρχελάου κατακτά το πρωτάθλημα και μαθηματικά αήττητος και ανέρχεται στην Α2 Εθνική κατηγορία . Όλη την χρονιά οι άνδρες του Πιερικού παίζοντας σταθερά πάρα πολύ καλό βόλεϊ , έδειξε ότι είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας . Εφαρμόζοντας το προπονητικό πρόγραμμα με σκληρή , επιστημονική και πειθαρχημένη δουλειά , κατόρθωσαν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία . Έδειξε για ακόμη μια φορά την άριστη οργάνωση που έχει σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς , τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά . Πιστός στο μεγάλο του όνομα ο Πιερικός πέτυχε άλλη μια πολύ μεγάλη επιτυχία , πρόσθεσε άλλο ένα πρωτάθλημα στην σωρεία πρωταθλημάτων που έχει κερδίσει σε όλα τα τμήματα .

 Σύνθεση : Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιατσίδης Απ , Καλιακός , Αλεξίου , Γιατσίδης Δ , Λαζαρίδης , Τολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.