Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

25η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Τύρναβος 2005 - Πιερικός 1-2

Με δυο γκολ του νεαρού επιθετικού Γ. Τσιρλίδη , ο Πιερικός "άλωσε" 2-1 την έδρα του Τυρνάβου , παίρνοντας νίκη γοήτρου .

Η υπόθεση παραμονή είχε « κλείσει » θετικά για τον Πιερικό από την προηγούμενη αγωνιστική , με τη νίκη επί της Δόξας Δράμας . Έτσι , ο Γιώργος Καμπερίδης έδωσε την ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς την Κυριακή στο Αλκαζάρ , οι οποίοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο , με τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Τύρναβο . Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Τσιρλίδης . Ο νεαρός επιθετικός
« ντύθηκε » ... Μανίκας , έβαλε δυο γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους μελανόλευκους στο διπλό . Ο Τσιρλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 55' μετά από σέντρα του Νίκου ενώ , ο ίδιος σημείωσε το 0-2 για τους Κατερινιώτες στο 68' , μετά από φάση διαρκείας και κόντρες . Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη απλώς αρκέστηκε στο να μειώσει στο τελικό 1-2 με δυνατό σουτ του Μπάρος στο 83'. Πριν το ματς η διοίκηση του Τυρνάβου τίμησε τον τερματοφύλακα Πέτρο Καραναστάση , που στην ηλικία των 36 αποσύρεται από την ενεργό δράση .

Διαιτητής ήταν ο Μαλούτας ( Ημαθίας ) .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ : Πρίφτης ( 79 Καραναστάσης ) Πούτας ( 68 Μπάρος ) Καραγιάννης , Τέλλος , Καραμανλής , Ιβανίδης , Όμο , Αντρέ , Γεωργίου , Ποκόνγκ ( 56 Λίταινας ) Σαχινίδης .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Πατσιογιώργος , Νίκου , Καραγκούνης , Ντόικιτς , Καρτσαμπάς , Παπατόλιος ( 46 Παπαδόπουλος ) Αποστολίδης , Ίτσιος ( 57 Κέρι ) Νικολίτσης , Μιχαηλίδης ( 80 Ιορδανίδης ) Τσιρλίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.