Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Αιγάλεω, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 2 μμ

Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει ο κυριακάτικος αγώνας του πρωταθλήματος μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Αιγάλεω .

Είναι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου στην οποία δίνεται έμφαση στα λάθη , δείχνει την πίστη σε ένα θετικό αποτέλεσμα .

Η στήριξη του κόσμου θα είναι αναμφισβήτητα μια καθοριστική πραγματικότητα και γι αυτό έχουν δηλώσει από νωρίς τη συμμετοχή τους πολλοί οργανωμένοι και μη φίλαθλοι .

Για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης , δήλωσε :
« Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και μια κακή εμφάνιση . Σ αυτήν την αγωνιστική σε μας μπαίνει το πρέπει , γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και τυχόν απώλεια θα μας στοιχήσει . Παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει κατεύθυνση στο παιχνίδι της . Εμείς δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα ακόμη ένα παιχνίδι σοβαροί και θα αφήσουμε πίσω μας την κακή εμφάνιση . Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Κατερίνης θα είναι και πάλι δίπλα μας , έτσι ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα " .

● Στον αγώνα θα είναι - με πρωτοβουλία του για τη στήριξη στον Πιερικό Αρχέλαο - και αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με πνευστά και κρουστά όργανα . Θα συνοδεύεται από το φίλαθλο διευθυντή του σχολείου κ . Δημήτρη Κυριακού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.