Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣΠ: Οι δραστηριότητες των τμημάτων Junior και Pro-Junior του ΣΦΚ Πιερικός

Συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους αήττητοι στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 09/11/2013 της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - Τζούνιορ. Στο 2005 και στο 2006 επικράτησε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ , σ ' ένα θαυμάσιο αγωνιστικό χώρο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους γονείς και στους προπονητές τους με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. Πιερίας , καθώς επίσης και την ομάδα της ΜΑΡΤΙΟΥ για την υποδειγματική κι άριστη φιλοξενία στους χώρους της Ένωσης στη Ν . Έφεσο .

Η σύνθεση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ από αριστερά προς δεξιά:
Επάνω : Κότσα Τζωρτζ , Ρουμελιώτης Νικόλαος , Μπουκλάς Βασίλειος , Φωτιάδης Ιωάννης , Σεϊταρίδης Άγγελος , Τσακιρίδης Γεώργιος , Παπαγιάννης Δημήτριος
Κάτω : Τοπάλης Γεώργιος , Παπαδημητρίου Αστέριος , Δράντζιος Νικόλαος , Παπαγιάννης Χρυσοβαλάντης , Συμεωνίδης Ηρακλής .

Επίσης στην κατηγορία πρωταθλήματος Τζούνιορ , 11.09.2013 στις εγκαταστάσεις της Olympian Sports Arena το Σάββατο, σ ' ένα θαυμάσιο αγώνα, επικράτησε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ της F. C. OLYMPIAN με 4 - 3 . Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. Πιερίας , καθώς επίσης και την ομάδα της FC OLYMPIAN για την υποδειγματική κι άριστη φιλοξενία στους χώρους της , Olympian Sports Arena στην Κατερίνη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.