Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη (Videos)

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη που έγινε στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : " Πετύχαμε μια νίκη που ήρθε με τρόπο δραματικό , αλλά ταυτόχρονα και δίκαιο καθώς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα . Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική . Είναι επίσης σημαντικό ότι σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο μας που βοήθησε καταλυτικά και έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι και φέτος θα στηρίξει τις προσπάθειες μας και τον ευχαριστούμε γι ' αυτό . Δεν μπορούμε να μείνουμε παραπάνω στη νίκη και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι . "

  • Άλλες δηλώσεις του Σ. Χατζηιωάννου ΕΔΩ.
  • Δηλώσεις του Α. Πόδα ΕΔΩ.
  • Δηλώσεις του Μ. Σακελλαρίου ΕΔΩ.
  • Δηλώσεις του Γ. Τσαλμπούρη ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.