Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Φιλικό προετοιμασίας: Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός 4-2

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 4-2 του Πιερικού, βγάζοντας πολύ καλή εικόνα στους 500 περίπου οπαδούς της και καταχειροκροτήθηκε. Παρουσίασε ένα σύνολο ομοιογενές, με αυτοματισμούς και πολύ καλό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μόλις στο 22' της αναμέτρησης το σκορ να σηκωθεί στο 3-0 ύστερα από πολύ ωραία γκολ που πέτυχαν οι Δημόπουλος (6'), Γήττας (12'), Μπουσινάκης (22'). Ο Πιερικός μείωσε στο 30' με τον Μανίκα και είχε κι αυτός μετά καλή παρουσία μέχρι το 50' περίπου καθώς κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη γκολ στο 48' με τον Στεφανίδη. Η Αναγέννηση είχε μόνο αυτό το διάστημα κακό, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και πάλι για να πετύχει ένα ακόμη όμορφο γκολ στο 52' με τον Χλωρό ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση και να χάσει πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος για πιο ευρύ σκορ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Κουκούλης, Ρόβας, Δημόπουλος, Μίχος, Καραχάλιος, Γήττας, Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Χλωρός.

Επαιξαν ακόμη οι: Τσάμης, Χατζηρίζος, Μπιτέλης, Κρανιώτης, Γεωργακόπουλος, Κόκκινος, Οικονόμου Τζάνης, Φλιούκας, Πάτρας, Μυργιώτης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Νίκου, Ιασωνίδης, N. Ιορδανίδης, Κρουσταλέλης, Αποστολίδης, Σερέτης, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Κέρι.

Επαιξαν ακόμη οι: Πατσογιώργος, Γ. Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Βραχνός, Τάχος, Δαλαμήτρας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Στεφανίδης.

Καλοί ήταν οι διαιτητές Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης και Διπλάρης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ.ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.