Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Συμεωνίδης : "Κάνουμε μια νέα αρχή"

Ο Γιάννης Συμεωνίδης στην συνέντευξη τύπου δήλωσε : "Προερχόμασταν απο δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήττες με βαρύ σκορ και δεν ήμασταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Υπήρξαν κάποιες ανακατάξεις στο τεχνικό τιμ τις προηγούμενες ημέρες και ευτυχήσαμε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια οργανωμένη ομάδα, με νέο και φιλόδοξο προπονητή, και είναι ευχής έργο να υπάρχουν ομάδες με τέτοιους προπονητές. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, καταφέραμε να προηγηθούμε σε μια καίρια στιγμή. Στο β' μέρος κρατήσαμε το προβάδισμα σχετικά άνετα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που είναι και οι άμεσοι πρωταγωνιστές και κερδίζουν τα παιχνίδια. Κάνουμε μια νέα αρχή, θα πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε τα παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας".

Χρήστος Ελευθεριάδης : "Μετά από δύο βαριές ήττες, θέλαμε σήμερα πάρα πολύ τη νίκη. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα με καλή άμυνα. Από εδώ και πέρα ο Πιερικός αλλάζει σελίδα με το νέο προπονητή. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και ευελπιστούμε ο Πιερικός να πάει εκεί που του αξίζει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του σήμερα και καλή συνέχεια στον Εθνικό Γαζώρου".


Παναγιώτης Διλμπέρης (προπονητής Εθνικού Γαζώρου): "Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μετά τη νίκη της Τετάρτης και να πάρουμε άλλη μια νίκη, το γεγονός όμως ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, μας ανάγκασε να έχουμε σήμερα απουσίες λόγω τιμωριών, μας δημιούργησε μια ασάφεια και δε "βγήκαν" αρκετοί από τους επιθετικούς μας αυτοματισμούς. Νομίζω ότι τουλάχιστον στο α' μέρος, ενώ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, εμείς είχαμε περισσότερες προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Δεχτήκαμε το γκολ σε κομβικό σημείο. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε για να αντιδράσουμε στο β' μέρος. Δημιουργήσαμε προυποθέσεις και φάσεις, αν και όχι με ορθόδοξο τρόπο. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν το πετύχαμε, έτσι είναι τα παιχνίδια στη Β' Εθνική, ο Πιερικός σκόραρε και πήρε τη νίκη. Να μας προβληματίσει το γεγονός ότι πολύ σπάνια η μπάλα πήγαινε στο άλλο μισό του γηπέδου. Έπαιξε ανασταλτικό ρόλο η απουσία βασικών παικτών στο να κάνουμε "ροτέισον" και να ξεκουράσουμε μερικά παιδιά. Καλή συνέχεια στον Πιερικό κι ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι".

Κώστας Διαμαντίδης (παίκτης Εθνικού Γαζώρου): "Σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι ο Πιερικός, χωρίς να είναι καλύτερος από μας, πήρε τη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε δύσκολο χρονικό σημείο για εμάς, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ωστόσο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν πετύχαμε όμως το γκολ και αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να δούμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.