Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

2ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΠΙΡΙΝ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-2 (Photos)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Πάνω: Ντάνι, Λόπεζ, Κωτσιόπουλος, Ντόικιτς, Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου
Κάτω: Ελευθεριάδης, Φαμπίνιο, Κόιτς, Νίκου, Δεσποτόφσκι
Με 3-2 ηττήθηκε ο Πιερικός από την Πιρίν (ομάδα της Β' εθνικής της Βουλγαρίας) στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για φέτος που έγινε επί Βουλγαρικού εδάφους (συγκεκριμένα στην πόλη Μπάλιτσα, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο του Μπάνσκο όπου προετοιμάζεται η ομάδα μας). Ο Πιερικός έπαιξε στο πρώτο μέρος με τους θεωρητικά βασικούς του παίκτες και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο κερδίζοντας με 2-1, με τα γκολ των Φαμπίνιο (δυνατό μακρινό σουτ) και Ντάνι (εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Γκουλής άλλαξε όλους τους παίκτες και έβαλε μέσα πιο νεαρά παιδιά, τα οποία μάλιστα έπαιξαν στα ίσια τους βασικούς παίκτες της Πιρίν. Ωστόσο, η Βουλγάρικη ομάδα κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και στην συνέχεια να πάρει κεφάλι στο σκορ με 3-2, σκορ που ήταν και το τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιερικός έχει πολλά παράπονα από την τοπική διαιτησία, η οποία σφύριζε συνεχή ανύπαρκτα φάουλ εις βάρος της ομάδας μας, και μάλιστα σε ένα από αυτά η Πιρίν έκανε το 3-2. Σε γενικές γραμμές ο Πιερικός ικανοποίησε με την παρουσία του και έδωσε ελπίδες για μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Τον αγώνα παρακολούθησαν σύσσωμο το Δ.Σ. και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος, καθώς και περίπου 50 φίλαθλοι της Πιρίν. Επόμενο φιλικό θα είναι και πάλι στην Βουλγαρία, με την τοπική ομάδα του Μπάνσκο, την ερχόμενη Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Δήμου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω μικροενοχλήσεων στο αριστερό πόδι.

Η σύνθεση του Πιερικού:
Α' ημίχρονο: Βασιλειάδης, Νίκου, Γιατζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Ντόικιτς, Λόπεζ, Κόϊτς, Δεσποτόφσκι, Ντάνι, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης.
Β' ημίχρονο: Τόλιος, Λαζαρίδης, Βραχνός, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Ίτσιος, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Σεχολάρι, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (75' Μετενίδης).


Από το ξενοδοχείο ...στο γήπεδο.
Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων.
Πανηγυρισμοί μετά το πρώτο γκολ του Πιερικού (Φαμπίνιο).
Ο πάγκος του Πιερικού.
Το δεύτερο γκολ της Πιρίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.