Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

To αναλυτικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
03-05-2015
17:00
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ "Π.Μ.Α.Σ.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ"
ΕΥΟΣΜΟΥ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
03-05-2015
17:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
"Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ"
ΑΙΓΙΝΙΟΥ
 
03-05-2015
17:00

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών

Ο Πιερικός Αρχέλαος συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών που διεξήχθη στα Τρίκαλα από 6-9 Απριλίου.Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος πολλοί και σημαντικοί σύλλογοι όπως ο Πανιώνιος,ο Αίολος Τρικάλων,το κολλέγιο DEREE,o Πανελευσινιακός,ο ΟΦΗ,ο Ίκαρος Καλιθέας,ο Κρόνος Αγιού Δημητρίου,η σερβική ακαδημία Kriss Kross,το Παγκράτι και φυσικά ο Πιερικός Αρχέλαος.

Η πρόσκληση του Πιερικού Αρχέλαου έγινε εκ μέρους του Σάκη Δέλιου και της πολυμελούς αποστολής της ομάδας ηγήθηκε ο προπονητής Δάμης Χρυσίδης.Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι,απέκτησαν νέες γνώσεις σχετικά με το άθλημα και φυσικά νέες εμπειρίες.Η διοίκηση,οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου οφείλουν να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές για την πρόκληση,την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία.

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 (Video)


Εφηβικό και Παιδικό Πρωτάθλημα: Ο Πιερικός Αρχέλαος βράβευσε τους Πρωταθλητές! (Videos)

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Πιερικό Αρχέλαο και του Άργους Ορεστικού, παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, βραβεύτηκαν η ομάδα των Εφήβων που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων καθώς και η ομάδα των Παίδων η οποία ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας και προκρίθηκε στην 6άδα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 17 Ιουνίου.

Η διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου συνεχάρη όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα καθώς και τους προπονητές Στέλιο Χατζηιωάννου, Δάμη Χρυσίδη και Σωτήρη Γκαβοτάσιο, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της ακαδημίας.

Βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές:

Παιδική Ομάδα:

Πρόδρομος Ζησόπουλος, Τάσος Ταρενίδης, Ιάσων Τζαμακλής, Βασίλης Τατσίδης, Στέφανος Σουκάρας, Βαγγέλης Παπανικολάου, Δημήτρης Μπλέτσας, Σωκράτης Ζιάκος, Δημήτρης Βαβατσιούλας, Δημήτρης Ράλλης, Μάριος Φανούλης, Κώστας Παρμακτσίδης, Γιάννης Μουρίκας, Νεκτάριος Τζουνίδης, Γιώργος Τσιλιγγαρίδης, Ευγένιος Τζουνίδης.

Εφηβική Ομάδα:

Τάσος Ταρενίδης, Πρόδρομος Ζησόπουλος, Γιάννης Βάτος, Δημήτρης Μπούσμπουρας, Παύλος Σαββίδης, Δημήτρης Κοντζές, Βαγγέλης Παπανικολάου, Δημήτρης Ράλλης, Ανέστης Ψαρρού, Γιώργος Κοτσώνας, Χρήστος Παυλίδης, Θοδωρής Ζορμπάς, Δημήτρης Βαβατσιούλας, Νίκος Μάντζου, Κώστας Παρμακτσίδης, Νίκος Γεωργαντάς, Τηλέμαχος Κατσαβός, Γιώργος Τσιλιγγαρίδης, Δημήτρης Τατσίδης, Ευγένιος Τζουνίδης.

Τέλος, μετά τον αγώνα κληρώθηκαν στους φιλάθλους δύο tablet, προσφορά της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου και του φροντιστηρίου «Νέα Παιδεία», χορηγού της ομάδας της Κατερίνης.


1η αγωνιστική play out FL (Bόρειος όμιλος): Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Ο Πιερικός αν και είχε τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να νικήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Αρκετά δυνατό ήταν το ματς στην Κατερίνη, αλλά γκολ δεν υπήρξε με συνέπεια να μην υπάρξει και νικητής. Ο Πιερικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0, κάτι που φέρνει την ομάδα της Πιερίας στον έναν βαθμό και αυτή της Καρδίτσας στους τρεις.

Στο ματς της Κυριακής, κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στον Πιερικό. Αυτή ήρθε στο 48' με τον Γιαννούλη να εκτελεί κόρνερ, τον Καρτσαμπά να κάνει προβολή και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου.

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (91' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (82' Μπαστάνης), Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ (82' Μπιτέλης), Βουτσιάς (63' Σαΐν)

24η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - Άργος Ορεστικό 71-77

«Γιορτή του Μπάσκετ»

Στο κατάμεστο κλειστό της Κατερίνης διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που κατέχουν υψηλή θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Το υψηλό επίπεδο, τόσο της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου, όσο και του Άργους Ορεστικού είχε ως επακόλουθο ένα ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι. Φίλαθλοι και από τις δύο πλευρές έδωσαν το «παρών» στηρίζοντας την ομάδα τους και δίνοντας παλμό στο παιχνίδι. Η ομάδα του Άργους εκμεταλλεύτηκε ένα «κενό» διάστημα στην απόδοση του Πιερικού Αρχελάου στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου οδηγούμενη επάξια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Παρά τη σημερινή ήττα από μία πολύ καλή ομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος διατηρείται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στοχεύει το απόλυτο των νικών ως το τέλος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 19-15, 18-23, 13-22.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Συμεωνίδης και Τζίμα

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γκοντόπουλος 14 (4), Χριστοδούλου 12 (1), Πρισκομάτης 10 (2), Αμπαράς 12 (1), Ασημάκης 15 (2), Παπαδόπουλος 8, Σπυρόπουλος, Οικονόμου, Τσιλιγγαρίδης, Ζησόπουλος, Βαβατσιούλας, Ταρενίδης.

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Μπόζιαρης 3, Κούτρας 5, Μιχαηλίδης 21 (6), Βλάχος 9, Κόττας 6 (2), Χατζόπουλος 2, Μαυρίδης 17, Βοϊβατόπουλος 16, Μπέλλος, Κίτσιου, Τσαμπούρης, Θεοδώρου.

Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε πανηγυρικό κλίμα αφού το κλειστό γυμναστήριο ήταν κατάμεστο. Στον αγώνα παρευρέθησαν μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία” το οποίο είναι χορηγός της ομάδας. Σε κλήρωση που έγινε στο τέλος του παιχνιδιού δυο τυχεροί φίλαθλοι κέρδισαν από ένα tablet, προσφορά του συλλόγου και του φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία”.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής: Προμηθέας Πάτρας - ΧΑΝΘ 75-67, Πιερικός Αρχέλαος - Άργος Ορεστικό 71-79, Ανατόλια – Κομοτηνή, Φοίνικας Λάρισας - Aργοναύτης Καλ. 85-67, Τιτάνες Παλαμά – Πευκοχώρι 75-76, Ασπίδα Ξάνθης - Αίας Ευόσμου, Στρατώνι - Μαχητές Δόξας Πεύκων 71-65.

Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 03/05/2015, 17.00): ΧΑΝΘ - Πιερικός Αρχέλαος, Κομοτηνή - Άργος Ορεστικό , Aργοναύτης Καλ - Προμηθέας Πάτρας, Πευκοχώρι -Φοίνικας Λάρισας, Αίας Ευόσμου -Τιτάνες Παλαμά, Μαχητές Δόξας Πεύκων - Ασπίδα Ξάνθης, Ανατόλια- Στρατώνι.

Η βαθμολογία: 1. Προμηθέας Πάτρας 46, 2. Μαχητές Δόξας Π. 45 , 3. Πευκοχώρι 41, 4. Άργος Ορεστικό 40, 5. Πιερικός Αρχέλαος 37, 6.Αργοναύτης Καλ. 37, 7. Στρατώνι 36, 8. Ανατόλια 36, 9. Τιτάνες Παλαμά 34 , 10. Φοίνικας Λάρισας 34, 11. ΧΑΝΘ 31 ,12. Αίας Ευόσμου 31, 13.Ασπίδα Ξάνθης 30, 14. Κομοτηνή 25.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: "Η καρδιά μας χτυπά Πιερικά!"

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ μας θέλει διπλά του για να γίνουμε ο 12ος παίκτης! ΕΛΑΤΕ να φωνάξουμε και να τραγουδήσουμε, να ενισχύσουμε τον Πιερικό μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους & συνοπαδούς της ομάδος μας να δώσουμε δυναμικό παρόν στο γήπεδο μας με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 26/5/2015 και ώρα 16:30

ΜΕΝΟΥΝ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΟΝΟ ΠΟΤΕ! 10 ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΠΙΕΡΙΚΑ! 

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

Πιερικός Αρχέλαος - Άργος Ορεστικό, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου αντιμετωπίζει την Κυριακή 26/4 και ώρα 17:00 στην Κατερίνη το Άργος Ορεστικό. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς το Αργος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Συνεπώς ο Πιερικός Αρχέλαος (5η θέση) με νίκη διατηρείται στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ παιχνίδια.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι του 1ου γύρου στο Άργος και μάλιστα σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες έδρες και κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 78-72.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ:

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ του Πιερικού Αρχέλαου και του Άργους Ορεστικού που θα γίνει στις 26/4/2015 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού θα βραβευθεί η ομάδα των Εφήβων που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων καθώς και η ομάδα των Παίδων η οποία ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Μακεδονίας,Θράκης και Θεσσαλίας και προκρίθηκε στην τελική 6άδα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 17 Ιουνίου.

O προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά:

“Ο αγώνας με το Άργος είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που πριν απο τη διακοπή ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και που έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη καθώς διεκδικεί την τρίτη θέση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Επιπλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και το ζητούμενο είναι να κάνουμε εμφανίσεις αντάξιες της συνολικής μας φετινής πορείας. Αναφορικά με τους αθλητές της εφηβικής και παιδικής ομάδας, που θα βραβευτούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αξίζουν πολλα συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που πέτυχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της κατηγορίας τους. Κυρίως, όμως, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς βοήθησαν την ανδρική ομάδα να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους και συνετέλεσαν ώστε ο σύλλογος να λειτουργήσει σύμφωνα με τις αρχές του και τη φιλοσοφία του.”

Ο Νίκος Κόκρας,ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία”,χορηγού του συλλόγου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους εφήβους και τους Παίδες του Πιερικού Αρχέλαου:

“Αρχικά θέλω να τονίσω το μέγεθος της επιτυχίας τόσο του εφηβικού όσο και του παιδικού τμήματος.Eίναι πραγματικά αξιέπαινοι διότι κατόρθωσαν να φθάσουν τόσο ψηλά εκπροσωπώντας μια μικρή πόλη,την Κατερίνη.Φυσικά το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως στα τμήματα υποδομής γίνεται καταπληκτική δουλεία και έτσι εξηγείται η χαοτική υπεροχή του Πιερικού Αρχέλαου σε σχέση με του περισσότερους επαρχιακούς συλλόγους.Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές και στη διοίκηση που αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό και τους νεαρούς αθλητές.”

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κληρωθούν στους φιλάθλους 2 tablet, προσφορά εκ μέρους του συλλόγου και του χορηγού του, του φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία”. Επίσης θα υπάρχουν διάφορες άλλες εκπλήξεις και happenings.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ | Pierikos bc

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

"Μελανόλευκοι": Κάλεσμα στον κόσμο του Πιερικού

Ο Σύνδεσμος καλεί σε μαζική συσπείρωση τον απογοητευμένο κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ενόψει των αγώνων μπαράζ που με βάση τις συνθήκες που επικρατούν, ισοδυναμούν με αγώνες επιβίωσης για τον Σύλλογο. Φίλε συνοπαδέ,έχεις δίκιο που κουράστηκες. Έχεις δίκιο που σιχάθηκες. Έχεις τρέξει όμως για αυτή την ομάδα, ακόμα και τώρα την πονάς και δεν θα δεχτείς ότι με αυτούς τους αντιπάλους θα υποβιβαστεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Καλούμε όλο τον κόσμο πέρα από συμπάθειες ή αντιπάθειες να στηρίξει την ομάδα ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Προέχει η σωτηρία, τα υπόλοιπα μπορούμε να τα συζητήσουμε αργότερα. Για την πόλη μας και τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας,όλοι στο γήπεδο!

Υ.Γ: Μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν τα νέα συλλεκτικά μπλουζάκια-έκπληξη του Club από τα γραφεία μας.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Bράβευση της Παιδικής και της Εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ του Πιερικού Αρχέλαου και του Άργους Ορεστικού που θα γίνει στις 26/4/2015 και ώρα 17:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού θα βραβευθεί η ομάδα των Εφήβων που στέφθηκε πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων καθώς και η ομάδα των Παίδων η οποία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας και προκρίθηκε στην τελική 6άδα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 17 Ιουνίου.

Επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις δώρων και διάφορα happenings με την ευγενική προφορά του χορηγού μας, του Φροντιστηρίου “Νέα Παιδεία”.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ 
PIERIKOS BC

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play out της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
26-04-2015
16:30
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)
26-04-2015
16:30
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
26-04-2015
16:30

"To μπάσκετ δείχνει το δρόμο!"

Για μια ακόμη χρονιά το μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου προσφέρει χαρές στην Κατερίνη και στέλνει μηνύματα προόδου και αισιοδοξίας.

Σε μια βαριά άρρωστη χώρα, σε έναν αθλητισμό που βάλλεται από τη βία, τη διαφθορά, τις διώξεις για στημένα παιχνίδια και ταλανίζεται με σκηνές δυσάρεστες, άσχετες με το ευ αγωνίζεσθαι, υπάρχουν και κάποιοι που εργάζονται αθόρυβα για την διάδοση του αθλητικού ιδεώδες μέσα από το μπάσκετ.Χωρίς διθυράμβους, τυμπανοκρουσίες και παχυλές υποσχέσεις, αλλά με μεράκι, ρομαντισμό και συνέπεια οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχέλαου αποδεικνύουν καθημερινά ότι αγαπούν τον αθλητισμό και με αξιοπρέπεια βαδίζουν μπροστά.Η στήριξη από τους αρμόδιους φορείς ανύπαρκτη.Τα αποτελέσματα όμως δικαιώνουν τον άοκνο αγώνα όλων, παρά τις δυσκολίες, παρά τις αντιξοότητες.

Η πετυχημένη πορεία της αντρική ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας από τους Έφηβους του συλλόγου, η πορεία τους ως τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η πρόσφατη πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος ομάδα των Παίδων και η πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Πάτρα τον Ιούνιο απέναντι στους γίγαντες του αθλήματος, μα πάνω από όλα η συνέπεια και η συνέχεια σε όλα τα τμήματα, αποτελούν διαφήμιση και πρότυπο για ένα σωματείο που προβάλλεται στα ΜΜΕ όλης της χώρας και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο του μπάσκετ.

Όταν τα μικρά παιδιά χαίρονται το άθλημα, όταν εργάζονται μεθοδικά με τους προπονητές τους, όταν στηρίζονται από τους διοικούντες, τότε έρχονται και οι επιτυχίες για να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες τους. Αλλά πρώτιστα αισθάνονται υπερήφανα γιατί ανήκουν σε μια υγιή αθλητική οικογένεια που και στην αποτυχία θα είναι δίπλα τους για να τους ενθαρρύνει για το μέλλον. Και εδώ γίνεται δουλειά για το μέλλον και όχι για το πρόσκαιρο και το πρόχειρο.

Για τα επιτεύγματα του συλλόγου χαίρεται και καμαρώνει από ψηλά και ο αείμνηστος Τάκης Σφήκας που κανείς δεν λησμονεί την παρουσία του στην ομάδα, κανείς δεν παραλείπει να μην αναφέρει τον εκλιπόντα σε κάθε επιτυχία, σε κάθε νίκη.Η καθιέρωση και διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων Παμπαίδων «Τάκης Σφήκας» είναι ένδειξη τιμής και αναγνώρισης από τον Πιερικό Αρχέλαο στο πρόσωπο του Τάκη Σφήκα.

Όταν σε άλλα σημεία αυτού του τόπου σκάνε βόμβες σκανδάλων, στον Πιερικό Αρχέλαο φυτρώνουν ελπίδες, ακμάζει η αισιοδοξία και τα γλυκά όνειρα σκοτώνουν τους εφιάλτες που πνίγουν την πατρίδα μας.Στον αθλητισμό επιτυχία δεν είναι μόνο ένα κύπελλο, ένα μετάλλιο, μια άνοδος σε μεγαλύτερη κατηγορία. Επιτυχία είναι και ο σεβασμός, η αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεις από την ευρύτερη μάζα των ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Ο Πιερικός Αρχέλαος δείχνει το δρόμο.

Τα εύσημα μας, για πολλοστή φορά, σε όλους τους παράγοντες, τους προπονητές, τους αθλητές, τους ανθρώπους που στηρίζουν τον Πιερικό Αρχέλαο, τιμούν τον αθλητισμό, αγαπούν το μπάσκετ και κάνουν περήφανη την Κατερίνη.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων: ΠΟ Νέων Μουδανιών – Πιερικός Αρχέλαος 47-63

Στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών Βορρά,που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα,η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησε με 63-47 των Νέων Μουδανιών.

Δεκάλεπτα: 11-12, 28-28, 41-45, 47-63

Διαιτητές: Μαραθιώτης-Τοκμακίδης

ΠΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Βέτσος): Νάστος 10, Βάρβαρος 13(1), Βλογιάρης 5(1), Νουλίκας 9(1), Κοκκίνης, Χατζηγιοβάνης 5(1), Καμπούρης, Γιανναρίδης 1, Παπουτσής, Σούρλας, Παπαγιάννης, Κουτσάκης 4.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Τζαμακλής, Μπλέτσας, Μουρίκας 4, Σουκαράς, Φανούλης 2, Παρμακτσίδης 16, Ταρενίδης 3, Τσιλιγγαρίδης 5, Παπανικολάου, Ζησόπουλος 18(1), Βαβατσιούλας 14(4), Τζουνίδης 1.

Η Παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ολοκλήρωσε αήττητη την ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων ,ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική φάση,δηλαδή στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Τα παιχνίδια της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στην Πάτρα στις 17-21 Ιουνίου.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 273-225 8
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 258-198 7
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 228-234 6
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 219-250 5
Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 173-244 4

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο Πιερικός Αρχέλαος στην τελική 6άδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων! (Video)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 66 - ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 60

Οι Παίδες του Πιερικού Αρχέλαου επιβλήθηκαν του Πρωτέα Γρεβενών με 66-60 και πήραν το εισιτήριο για την τελική 6άδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Πρόκειται για ακόμη μια ιστορική επιτυχία του συλλόγου που για 2η φοράn(η πρώτη ήταν τη σεζόν 2011-2012) πετυχαίνει την πρόκριση σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Πιερικός έτσι εδραιώνει τη θέση του ως φυτώριο παραγωγής νέων ταλέντων, μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα που ασχολείται επισταμένως με την ανάπτυξη των νέων αθλητών.

Φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές οι οποίοι με τεράστιες θυσίες έφτασαν σε αυτή τη διάκριση, στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθειά τους, στους προπονητές που εργάζονται νυχθημερόν και φυσικά στη διοίκηση που κάνει τα πάντα ώστε να ανυψώσει το σύλλογο σε δυσθεώρητα -για επαρχιακή ομάδα- ύψη.

Δεκάλεπτα: 18-5, 38-28, 54-48, 66-60.

Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Αγραφιώτης Ι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Μουρίκας, Σουκαράς 2, Παρμακτσίδης 22 (2), Ταρενίδης 1, Τσιλιγγαρίδης 12, Ζησόπουλος 14, Βαβατσιούλας 15 (4).

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χασιώτης): Ζήμπρας 3(1), Κλωναράς 22(2), Μπαρτζώκας 14(1), Βαγγέλη 3(1), Μαρκόπουλος 11, Δαδαλής, Ασλανίδης 7, Πενλίδης.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους χορηγούς οι οποίοι στις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες στέκονται κοντά στην ομάδα.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού για τα play out

Διαθέσιμα από απόψε τα μίνι διαρκείας εν όψει play out! Δέκα τελικοί, οι πέντε στην έδρα μας, η ΠΑΕ μέσα από το μότο ''Ο Πιερικός, μας σε χρειάζεται!'' καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να ''οργανωθεί'' και να δώσει βροντερό παρών εντός - εκτός για την μεγάλη μάχη των play out!

Η τιμή της κάρτας ανέρχεται στα 30 ευρώ!

Ημιτελικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων: Ίκαροι Σερρών – Πιερικός Αρχέλαος 66-68

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα των παίδων επικράτησε της αντίστοιχης των Ικάρων Σερρών με 68-66 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Σπάρτακος Λάρισας νίκησε τα Ν. Μουδανιά με 55-54. Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιπετωπίζει σήμερα τον Πρωτέα Γρεβενών.

Δεκάλεπτα: 16-16, 32-33, 43-54, 66-68

Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Σελεβός

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Χρυσανθίδης): Πισπιλής, Ζλάτκος 9, Κάτος 10(2), Δημητρακάς 25(2), Φραγκούλης 11(3), Βουρλίδας 11(1), Δούκας, Κοπίδης, Γκουτίδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Μουρίκας, Σουκαράς 2, Φανούλης , Παρμακτσίδης 13, Ταρενίδης 1, Τσιλιγγαρίδης 10, Ζησόπουλος 28 (5), Βαβατσιούλας 12 (4), Τζουνίδης 2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 144-118 4
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 136-112 3
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 107-130 3
Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 54-55 1
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 44-70 1

*Τα Νέα Μουδανιά και ο Πρωτέας Γρεβενών έκαναν το ρεπό τους

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

15.30 ΠΟ Ν. Μουδανιών-Ικαροι Σερρών
17.15 Πιερικός Αρχέλαος-Πρωτέας Γρεβενών

Ημιτελικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων: Πιερικός Αρχέλαος – Σπάρτακος Λάρισας 76-52

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πιερικός Αρχέλαος επικρατώντας εύκολα του Σπάρτακου Λάρισας με 76-52 σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων. Στο άλλο παιχνίδι οι Ίκαροι Σερρών κέρδισαν τον Πρωτέα Γρεβενών με 70-44 και ισοβαθμούν στην κορυφή με τον Πιερικό Αρχέλαο.

Δεκάλεπτα: 23-19, 42-29, 62-42, 76-52

Διαιτητές: Τσούλης-Τζιοπάνος Γ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ(Χατζηιωάννου): Τζαμακλής 2, Μπλέτσας, Μουρίκας, Σουκαράς 2, Φανούλης, Παρμακτσίδης 13 (1), Ταρενίδης, Τσιλιγγαρίδης 21, Παπανικολάου 4, Ζησόπουλος 10, Βαβατσιούλας 22 (4), Τζουνίδης 2.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Τζήμας): Στεργιούλας 4, Γκουντόπουλος, Παπαϊωάννου, Καραπάνης, Σπύρου 12 (1), Σταθάκος 16, Τζήμας, Μπαλαμώτης Δ. 2, Μπαλαμώτης Μ. 3, Δάλλας 13 (2)

Η Βαθμολογία:

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 70-44 2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 76-52 2
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 52-76 1
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 44-70 1
Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ 0-0 0

*Τα Νέα Μουδανιά έκαναν το ρεπό τους

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων: Το Πρόγραμμα των αγώνων

Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων 2014-2015 έχει ως εξής:

Α΄ Ομιλος (Θεσσαλονίκη):
Σωματεία:

1. AOK Ικαροι Σερρών
2. Σπάρτακος Λάρισας
3. ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών
4. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
5. ΠΟ Ν. Μουδανιών

Τετάρτη 15/04/2015:
Νεάπολης 15.30 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Σπάρτακος Λάρισας
Νεάπολης 17.15 ΦΟ Πρωτέας – ΑΟΚ Ικαροι Σερρών

Πέμπτη 16/04/2015:
Νεάπολης 15.30 ΑΟΚ Ικαροι Σερρών – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
Νεάπολης 17.15 Σπάρτακος Λάρισας– ΠΟ Ν. Μουδανιών

Παρασκευή 17/04/2015:
Νεάπολης 15.30 ΠΟ Ν. Μουδανιών – ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών
Νεάπολης 17.15 ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΦΟ Πρωτέας

Σάββατο 18/04/2015:
Νεάπολης 13.30 ΦΟ Πρωτέας – ΠΟ Ν. Μουδανιών
Νεάπολης 15.15 ΑΟΚ Ικαροι Σερρών – Σπάρτακος Λάρισας

Κυριακή 19/04/2015:
Νεάπολης 17.30 ΠΟ Ν. Μουδανιών – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
Νεάπολης 19.15 Σπάρτακος Λάρισας – ΦΟ Πρωτέας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων: ΠΟ Νέων Μουδανιών - Πιερικός Αρχέλαος 59-56

Η ομάδα των εφήβων του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκε από τα Νέα Μουδανιά στο τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δεκάλεπτα: 13-5, 23-11, 39-40, 59-56

Διαιτητές: Τσούλης-Σελεβός

ΠΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Παναγιωτόπουλος): Σερέτης 13 (1), Παπαδόπουλος 5, Βάρβαρος, Τογανίδης 21, Μούλικας, Αντωνιάδης 4, Νάστος 6, Βλογιάρης 2, Χατζηγιοβάννης Γ, Κοκκίνης, Χατζηγιοβάννης Ε.. 8, Γιανναρίδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς 2, Μπούσμπουρας, Ταρενίδης, Ζησόπουλος 11, Βατός 13 (1), Παρμακτσίδης 7 (1), Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 9, Ψαρού, Βαβατσιούλας 14 (4), Τζουνίδης.

Παρά τον αποκλεισμό της εφηβικής μας ομάδας από την τελική φάση αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους. Ο Πιερικός Αρχέλαος -πρωταθλητής της ΕΚΑΣΚΕΜ- αγωνίστηκε με σημαντική συμμετοχή παιδιών γεννηθέντων το 1999. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων και ένα μεγάλο μπράβο για την τεράστια προσπάθειά τους σε σχολείο και αθλητισμό! Επόμενη πρόκληση για το σύλλογό μας η συμμετοχή της παιδικής μας ομάδας στη β φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

O Τσιρογιάννης του Πιερικού Αρχέλαου στην Εθνική Παίδων (U15)

Προπονητικό τριήμερο έχει στο πρόγραμμά της η Εθνική Παίδων (U15), το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Λυγουριό Αργολίδας (14-16/04). Ανάμεσα στους αθλητές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές είναι ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχέλαου Κώστας Τσιρογιάννης.

Ο Κώστας Τσιρογιάννης, γεννηθείς το έτος 2001, έχει ύψος 1,92 στην τελευταία μέτρηση (ο αθλητής βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης) και αγωνίζεται στη θέση του σημείου guard. Πρόκειται για έναν παίκτη με εντυπωσιακή σωματοδομή για την ηλικία του, με μεγάλο δείκτη ωριμότητας και άριστη τεχνική κατάρτιση, ενδεικτικό της δουλείας που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αποτελεί σίγουρα τον πιο ελπιδοφόρο παίκτη της Πιερίας σε επίπεδο U15, και καυτή προοπτική πανευρωπαϊκά στις συγκεκριμένες ηλικίες με αποτέλεσμα αρκετοί μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον.

Ο καλαθοσφαιριστής της παιδικής ομάδας Κώστας Τσιρογιάννης επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να πάρει μέρος στο 31ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων που διεξήχθη στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2014 όπου αναδείχθηκε απόλυτος πρωταγωνιστής και MVP της διοργάνωσης.

Ο Πιερικός Αρχέλαος λοιπόν ύστερα από τους Φακοπουλίδη και Τσαλμπούρη αριθμεί ακόμη ένα μέλος των εθνικών ομάδων καθιστώντας τους Πιερείς υπερήφανους, Η διοίκηση και οι προπονητές του Πιερικού Αρχέλαου συγχαίρουν τον Κώστα Τσιρογιάννη για τις επιδόσεις και για το ήθος του και του εύχονται καλή επιτυχία και καλή πρόοδο .

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων: Πιερικός Αρχέλαος- Φαλώρεια Τρικάλων 55-65

Δυστυχώς η κούραση νίκησε τους εφήβους του Πιερικού Αρχέλαου που υπέστησαν ήττα από τη Φαλώρεια Τρικάλων και ουσιατικά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές για τη συνέπεια που έδειξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παρά τις διαρκείς προπονήσεις, τις συνεχείς μετακινήσεις και τους αλλεπάλληλους αγώνες κατάφεραν να κρατήσουν το σύλλογο ψηλά και παράλληλα να ανταποκριθούν πλήρως στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Πολλά συγχαρητήρια!

Δεκάλεπτα: 18-15, 35-28, 50-44 , 55-65

Διαιτητές: Τσούλης-Ζάχος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς 6, Μπούσμπουρας 3 (1), Ταρενίδης 2, Ζησόπουλος 8 (1), Βατός, Παρμακτσίδης 12 (2), Σαββίδης 3 (1), Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 7, Ψαρού 5 (1), Βαβατσιούλας 9 (3), Τζουνίδης.

ΦΑΛΩΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ευαγγελόπουλος): Πάτρας 19 (2), Αντριτς, Αλεξίου, Μπέφας 7 (1), Παπαευθυμίου 2, Κατσαδούρος 16 (1), Καρατάσιος 2, Μπαντάνης 2, Πολύζος 6, Σταμούλης 10, Παπαγεωργίου, Μουζακιάρης 1.

Πιερικός Αρχέλαος: Crossfit με τη Λιάνα Τζιλίνη!

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ γυμνάστηκες σήμερα ακολουθώντας το πρόγραμμα Crossfit της Λιάνας Τζιλίνη.Η όμορφη γυμνάστρια προσφέρθηκε να δώσει μία άλλη διάσταση στην εκγύμναση των αθλητών οι οποίοι φυσικά δεν αρνήθηκαν.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ CrossFit:
Η άποψη του CrossFit για τον ορισμό του όρου fitness και για το ποιος μπορεί να χαρακτηριστεί κατάλληλο, σχετίζεται άμεσα με τα δέκα χαρακτηριστικά που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: Ακρίβεια (Ακρίβεια), Ισορροπία (Balance), Συντονισμός (Coordination), Ευλυγισία ( Ευελιξία), Ευκαμψία (Agility), Αντοχή (Stamina), Καρδιοαναπνευστική Αντοχή (Cardiovascular Endurance), Ταχύτητα (Speed), Ισχύς (Power) και Δύναμη (Strength). Έτσι, κατάλληλα για το CrossFit θεωρείται το άτομο που έχει καλλιεργήσει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Διεθνές Τουρνουά Μικρών Ηλικιών: O Πιερικός Αρχέλαος στα Τρίκαλα

Ξεκίνησε στην πόλη των Τρικάλων το 1ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης μικρών ηλικιών που διοργανώνεται από τους: Σ. Δέλλιο από το coachbasketball.gr και τους Κ. Σκρέτα, Γ. Κουρμέτζα από την Ακαδημία ΑΟΤ STARS Τρικάλων.

Από ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ακαδημίες του Πιερικού Αρχέλαου οι οποίες είναι παρούσες υπό τον υπεύθυνο των ακαδημιών Δάμη Χρυσίδη.

Το τουρνουά θα διαρκέσει έως την Μ. Πέμπτη 07/04 και παίρνουν μέρος 24 τμήματα ομάδων από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ανάμεσα τους και η Σέρβικη Ακαδημία Κρις Κρος. Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Μπάρας με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να καλοσωρίζουν και να εύχονται καλή επιτυχία στις ομάδες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2ης ΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2015

ΗΜΕΡΑ: Μ. ΤΡΙΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
09: 00-10: 30 ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ 2003 ΜΠΑΡΑ
10: 30- 12:00 ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β 2000- 2001 ΜΠΑΡΑ
12: 00-13: 30 ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α 2000 ΜΠΑΡΑ
13: 30- 15:00 ΑΓΣΙ - ΟΦΗ 2001 ΜΠΑΡΑ
15:00 με 17:45 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1Η ΜΕΡΑ ΜΠΑΡΑ
18: 00 - 19:30 ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Β 2001 ΜΠΑΡΑ
19:30 - 21:00 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α - ΚΡΙΣ - KROS Α 2000 ΜΠΑΡΑ
21:00 - 22:30 ΚΡΙΣ KROS - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2003 ΜΠΑΡΑ
ΕΞΤΡΑ / ΠΡΩΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β - ΚΡΙΣ KROS Γ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Εννιά η ώρα - 10:30 ΚΟΛΛΕΓΙΟ DEREE - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α 2000 -2001 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
12:30 - 14:00 ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2002 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
19:30 - 21:00 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β - ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Β 2002 -2002 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
21:00 - 22:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α 2000 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 3ης ΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2015

ΗΜΕΡΑ: Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
09: 00-10: 30 ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2003 ΜΠΑΡΑ
10: 30- 12:00 ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Β 2002 ΜΠΑΡΑ
12:00 -14: 00 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
14:00 - 15:30 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Β - ΑΓΣΙ 2001 ΜΠΑΡΑ
15:30 - 17:30 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2Η ΜΕΡΑ ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
17:30 - 19:00 ΚΡΙΣ KROS Α - ΚΟΛΛΕΓΙΟ DEREE 2000 ΜΠΑΡΑ
19:00 - 20:30 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α 2000 ΜΠΑΡΑ
20:30 -22: 00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α - ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ Α 2000 ΜΠΑΡΑ
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Εννιά η ώρα - 10:30 ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β 2001 -2001 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
10:30 - 12:00 ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β 2002 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
17:30 - 19:00 ΚΡΙΣ KROS - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ 2003 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
19:00 - 20:30 ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β 2000-2001 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
20: 30-22: 00 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ Α 2001 ΚΑΤΣΙΜΙΜΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 4ης ΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2015

ΗΜΕΡΑ: Μ. ΠΕΜΠΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
09: 00-10: 30 ΚΡΙΣ KROS - ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2003 -2002 ΜΠΑΡΑ
10: 30- 12:00 ΚΡΙΣ KROS - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 2000 ΜΠΑΡΑ
12: 00-13: 30 COLLEGE DEREE -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2000 ΜΠΑΡΑ
13:30 - 15:00 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β 2000- 2001 ΜΠΑΡΑ
15:00 - 16:30 ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Β 2001 ΜΠΑΡΑ
16:30 - 18:00 ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2003-2002 ΜΠΑΡΑ
ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Εννιά η ώρα - 10:30 ΟΦΗ - ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2000 (Μ) ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
10:30 - 12:00 ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β 2003-2002 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
12:00 - 13:30 ΤΡΙΚΑΛΑ Α - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β 2001 - 2002 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
13:30 - 15:00 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α 2000 ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ
15:00 - 16:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2003 -2002 ΚΑΤΣΙΜΙΜΟΥ
16:30 -18: 00 ΑΓΣΙ - ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2000 (Μ) ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ

Τουρνουά Μίνι - Παμπαίδων: Βατανιακός Σάρισα – Πιερικός Αρχέλαος 45-55

Η ομάδα των Παμπαίδων του Πιερικού Αρχέλαου κυριάρχησε έναντι του Βατανιακού με 45-55 σε αγώνα που έγινε το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Δεκάλεπτα: 11-13,16-11,11-9,7-22

Βατανιακός Σάρισα (Χοτοκουρίδης): Μαρμαρίδης 3, Κάλλιος, Εσκομπάρ, Λογύρος 4, Φασούλας 5, Βερμίσογλου 6, Στεφανίδης, Σκούμπας, Καρυπίδης 2, Μπουζιώτας 13, 13 Μέλλιος

Πιερικός Αρχέλαος (Χρυσίδης): Μπόζογλου 17, Καζαντζίδης, Τζιοβάρας, Κουτσίκας, Σαββίδης 2, Παπαπέτρου, Ζήκας 2, Ράλλης 16, Ζησόπουλος 10 (2), Σκρέτας 2, Χατζηαγοράκης 2, Μαυρογιώργης 4, Χουσερίδης.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ημιτελικά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων: Διόσκουροι Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 72-72

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Σε ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος οι έφηβοι του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκαν με ανατροπή από τους Διόσκουρους Κοζάνης με 73-72. Είναι σαφές ότι τα παιδιά είναι εξαντλημένα από την υπερπροσπάθεια και τους διαρκείς αγώνες αφού πολλοί από αυτούς είναι και μέλη της ανδρικής ομάδας (Β Εθνική) ενώ όλοι τους αγωνίζονται και στο παιδικό πρωτάθλημα. Συνεπώς η κούραση στο τέλος των παιχνιδιών είναι κάτι το φυσιολογικό και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 11-31, 38-49, 55-59, 73-72

Διαιτητές: Γραικός-Λουλουδιάδης

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Μανακίτσας 2, Τσακιρίδης Γ. 16, Τσακιρίδης Π. 7 (1), Ατματζίδης 5, Γκοβεδάρος 25 (3), Ζαχαριάδης, Ζολώτας 1, Τόττας, Μαυρόπουλος, Γκλιάνας 13, Μπράχος 4, Γιαννάκης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς 4, Μπούσμπουρας 7 (1), Ταρενίδης 2, Ζησόπουλος 24 (3), Βατός, Παρμακτσιίδης 9, Σαββίδης 4 (1), Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 7, Ψαρού, Βαβατσιούλας 15 (5), Τζουνίδης.

9η αγωνιστική Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ Γυναικών: Πανεδεσσαϊκός - Πιερικός Αρχέλαος 40-47

Η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επιβλήθηκε του Πανεδεσσαϊκού μς 40-47 σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Β΄ γύρου του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Διαιτητές: κ.κ Μποΐτσης Κ και Καραμανλής Γ.

Δεκάλεπτα: 7-12, 21-22, 35-33, 40-47.

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Ιωαννίδου 10, Μποζίνη 1, Παζάρκα 2, Σάλα 8 (1), Σιβένα 9 (1), Καρτσαμάρη 4, Μπουκάρη, Μουμπάρα 6.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Σότο, Πουρσανίδου, Γελαστοπούλου, Ψωμιάδου, Παπανικολάου 3 (1), Μυστρίδου, Ηρακλείδου, Βαϊδου, Τριγώνη, Φλώρου 22, Θεοδωρίδου 8, Ζουγκουρίδου 14.

22η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Κομοτηνή - Πιερικός Αρχέλαος 69-71

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο Πιερικός Αρχέλαος σε ένα συγκλονιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο πήρε την εκτός έδρας νίκη εναντίον της αξιόμαχης Κομοτηνής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά για την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου αφού οι γηπεδούχοι έβρισκαν εύκολα λύσεις πηγαίνοντας την μπάλα κοντά στο καλάθι και προηγήθηκαν με 21-15 στο α 'δεκάλεπτο. Στο β δεκάλεπτο όμως η αμυντική βελτίωση και η αγωνιστική άνοδος του Ασημάκη έφεραν την ομάδα μας να προηγείται με 31-36. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Κομοτηνή παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό, έκανε επιμέρους σκορ 22-10 και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο 53-46. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κατερίνης πίεσε πολύ την μπάλα, βελτίωσε πολύ την άμυνά της και με αιφνιδιασμούς έφερε το ματς στην ισοπαλία. Ο Πιερικός Αρχέλαος προηγήθηκε με 4 πόντους αλλά η Κομοτηνή με καλάθι έφερε το παιχνίδι στο καλάθι 6 "πριν τη λήξη. Ύστερα από ένα λάθος στην επαναφορά της μπάλας οι παίκτες την Κομοτηνής αστόχησαν σε τρίποντο στην εκπνοή και η ομάδα μας πήρε τη νίκη στο συγκλονιστικό αυτό αγώνα.

Ο Πιερικός Αρχέλαος τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του πριν την ανάπαυλα για το Πάσχα. Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 26 Απριλίου, συνεπώς η ομάδα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να ανασυνταχθεί, να ξεκουραστεί και να ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τόσο την ταλαιπώρησαν.

Διαιτητές: Δεληγιαννίδης, Φουτζηλάς.

Δεκάλεπτα: 21-15, 31-36, 53 - 46, 69-71.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής, Σταματέλος, Διαμαντίδης 3 (1), Φαρασόπουλος, Λεχούδης 13 (2), Ντίνας 12 (1), Κατσαούνης, Μπεκρής 18 (3), Καλατζής 4, Καραμπέκης 3, Μανάκας 16.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Χατζηιωάννου): Γκοντόπουλος 15 (2), Παρμακτσίδης, Χριστοδούλου 13, Πρισκομμάτης 2, Αμπαράς 8 (2), Ασημάκης 20, Σπυρόπουλος 2, Οικονόμου 11, Ζησόπουλος, Δημητρόπουλος.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

26η (τελευταία) αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1

Σε παιχνίδι όπου αμφότεροι ήθελαν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να έχουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι άουτ, η Ζάκυνθος επικράτησε 2-1 του Πιερικού, με τους γηπεδούχους να κλείνουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι νησιώτες πέτυχαν ακόμα μία νίκη και έτσι θα έχουν το πλεονέκτημα στα μπαράζ παραμονής, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 38ο λεπτό, χάρη σε τέρμα του Κρισμάρεβιτς. Ωστόσο οι «μελανόλευκοι» στο 71 'βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξενοδόχοφ, ο οποίος έκανε το 1-1. Παρ 'όλο που όλα έδειχναν ότι αμφότεροι θα μοιραζόντουσαν το βαθμό της ισοπαλίας, ο Πλαβούκος στο 82' σημείωσε το 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κριτσμάρεβιτς, Πλαβούκος, Καμπούρης (75 'Ευθυμιάδης), Αποστόλου, Πιτταράς (86' Κυριακίδης), Παπαδημητρίου (71 'Βυθούλκας)

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Καραογλανίδης, Γιαννόπουλος (34 'Χατζόγλου), Καρατάσιος (85' Παλιάτσιος), Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Τσιάρας, Σταματής.

Ημιτελικά Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων: Πιερικός Αρχέλαος - Αρίων Ξάνθης 70-72

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με μεγάλες διακυμάνσεις η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκε από τον Αρίωνα Ξάνθης με 70-72.

Η ομάδα του Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε με το τέλος της πρώτης περιόδου να έχει διψήφια διαφορά από τον αντίπαλο της (+11), με τους παίκτες του Πιερικού να αντιδρούν στην δεύτερη περίοδο που όχι μόνο ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά πήραν και το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας να διατηρούν το προβάδισμα και μάλιστα να το αυξάνουν και στους 5 πόντους.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Πιερικού κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας με ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα έφτασαν στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 11-22, 32 έως 31, 53 έως 48, 70-72

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Τζιοπάνος Γ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Γεωργαντάς, Μπούσμπουρας, Ταρενίδης 4, Ζησόπουλος 17, Βατός 4, Παρμακτσίδης 15 (3), Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσιλιγγαρίδης 10, Ψαρού, Βαβατσιούλας 20 (5), Γκιουμίδης.

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Παπαδόπουλος): Τάσσος 5, Καρίμποφ, Ερμείδης Δ. 2, Κοτανίδης 1, Θεοδωρόπουλος 10, Σαβουλίδης 23 (3), Ερμείδης Π. 17 (2), Καρτάλης 14, Παπαδόπουλος Χ., Πολυχρονίδης, Παρίμογλου, Παπαδόπουλος Λ.

Φυσικά η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, παρά τη μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε, συνεχίζει την προσπάθειά της τη Δευτέρα 6 Απριλίου με αντίπαλο τον ΑΣ Διόσκουροι Κοζάνης.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Οι τιμές των εισιτηρίων της 26ης (τελευταίας) αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
10-5-2-1 €
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
10-5 €
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΛΑΡΙΣΑ
15-10-5-2-1 €
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
15-10-2€
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
15-10-2-1 €
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
10-5-2€
                        Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά εισιτήρια.
                        Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια.

Νίκη για τα μίνι κοριτσιών του Πιερικού Αρχελάου

Η ομάδα των κοριτσιών του Πιερικού Αρχέλαου επιβλήθηκε της αντίστοιχης της ΑΓΕΠ με 48-42 σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΜ. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Πιερικού Αρχέλαου πραγματικά επελαύνουν στις κατηγορίες στις οποίες αγωνίζονται διατηρώντας το σύλλογο πάντα στην κορυφή.

Το φύλλο αγώνα

Διαιτητής: Γιαννόπουλος

Δεκάλεπτα: 5-10,16-19,37,28,48-42

Πιερικός Αρχέλαος (Ζουγκουρίδου): Καραλή 2, Τσιτλακίδου, Μπαγκαρίδου 8, Λεκάι 13, Γκοτζαμάνη 15 (1), Μπουμπουλέντρα 7, Σώτο Γκονζάλες, Δημητριάδου, Κατανά 3, Καρανικόλα, Πάτσιαλη

ΑΓΕΠ (Χρυσανθόπουλος): Πάσχου, Τσενεκίδου 13, Φαλαρά, Τερζοπούλου, Εξίζογλου 3 (1), Μάνου 6, Μπίλα, Χρυσάφη 5, Πάτσιαλη 2, Τζιάφα, Ηλιάδου 7, Τζιάστα 6.

Δηλώσεις Δημήτρη Πόδα μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών


Νίκη για τα μίνι αγοριών του Πιερικού Αρχελάου

Η ομάδα ΣΦΚ Κστερίνη επιβλήθηκε εύκολα της ΑΓΕΠ με 61 - 14 σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητής: Γιαννόπουλος Δ.

Δεκάλεπτα: 22-01,23-3,11-3,10-7

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 (Χρυσίδης): Χατζηλάμπρου 8, Τσιρογιάννης 10, Πολυχρόνης 5 (1), Κατηρτζίδης 6 (1), Γρηγοριάδης 6 (1), Ζιώγας 4, Ταβατζής 7 (1), Κεσεσίδης 2, Πόντικας, Δερμίσης 2, Τζιοβάρας 2 , Δημουλιός 2, Αδαμόπουλος 2, Μακρής 6, Μαυρίδης 2, Κακουλίδης 2, Μαντζου 2.

ΑΓΕΠ (Χρυσανθόπουλος, Τσουκ): Μεταξιώτης, Σκλιοπίδης 1.Προβατίδης, Μπατάλας, Λαγαμτζής, Βαϊτσόπουλος, Βουλγαράκης 2, Αντωνίου 1, Τοψικιώτης 6, Παπαδόπολος 1, Κωνσταντινίδης, Παπαγεωργιάδης 4