Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Bλέπει Δ. Σκλιοπίδη ο Γ. Καμπερίδης

Στο ... σημάδι της ομάδας της Κατερίνης ο έμπειρος γηγενής μέσος που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ιωνικό . Ανοιχτό του Γεωργίου , στα υπόψη λύσεις από το εξωτερικό .

Μετά την απόκτηση του νεαρού Άγγελου Καρατάσιου από τον Βατανιακό , ο Πιερικός « φουλάρει » για τις επόμενες προσθήκες , με παίκτες εμπειρίας . Εκτός από τις λύσεις του εξωτερικού , αλλά και τον Άκη Γεωργίου του Τυρνάβου , που είναι πιθανό να επαναπατριστεί , στο στόχαστρο των μελανόλευκων φαίνεται πως μπαίνει και ένας παλιός γνώριμος , ο Δημήτρης Σκλιοπίδης . Ο 30χρονος Κατερινιώτης μεσοαμυντικός ( αμυντικό χαφ και δεξί μπακ ) αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ιωνικό και είναι πιθανό να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια , έχοντας ήδη δεχθεί μια πρώτη διερευνητική κρούση για τις προθέσεις του από την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη . Ο Σκλιοπίδης έχει αγωνιστεί πλην του Πιερικού και της ομάδας της Νίκαιας και σε Αγροτικό Αστέρα , Καβάλα και Πανθρακικό και θεωρείται « έτοιμη » λύση .

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε διακοπές από σήμερα ο Πιερικός

Φινάλε των δοκιμαστικών τεστ για τον Πιερικό που από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά και τις καλοκαιρινές διακοπές με την ομάδα της Κατερίνης να επιστρέφει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους τον Ιούλιο .

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου και μέχρι τότε η ΠΑΕ θα έχει ολοκληρώσει τα πάντα όσον αφορά την οργάνωση και την υλοποίηση του ρόστερ της για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο .

Στο χθεσινό φιλικό ο Κατερινιώτης τεχνικός χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρασαν όλοι όλες αυτές τις μέρες από πλήρη ακτινογραφία ώστε να υπάρχει αναλυτική εικόνα για τον καθένα .

Τα γκολ στο χθεσινό φιλικό πέτυχαν οι : Καραθάνας , Τάχος , Σκούφας , Μιχαηλίδης .
Ο Γιώργος Καμπερίδης κατά τη διάρκεια των φιλικών παιχνιδιών που είχαν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα , είδε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τις προσεχείς μέρες θα αποφασίσει για το ποιους θα εμπιστευθεί για την νέα χρονιά .

Το 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης επισκέφθηκε ο Πιερικός Αρχέλαος

Συμμετείχε σε εκδηλώσεις του σχολείου

Με την ευκαιρία των αθλητικών εκδηλώσεων του 3ου γυμνασίου Κατερίνης , πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης « Πιερικός Αρχέλαος » επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα και συμμετείχε σ αυτές .

Τον Πιερικό Αρχέλαο καλωσόρισε στο σχολείο ο διευθυντής του κ . Κώστας Κανσουζίδης , ο οποίος στη σύντομή του ομιλία εξήρε και την κοινωνική προσφορά του συλλόγου προς το μαθητικό κοινό της Κατερίνης .

Την εκδήλωση του σχολείου χαιρέτισαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Πόδας και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Φώντας Μπαραλιάκος , οι καλαθοσφαιριστές Θόδωρος Οικονόμου , Λάζαρος Πέτκος και Μάριος Σακελλαρίου , οι προπονητές Μίλτος Μηλιάτης και Δάμης Χρυσίδης , καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Λίτσα Μοσχοπούλου - Σαββίδου και Σοφία Δεληγιαννίδου , ​​οι οποίες ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Πιερικό Αρχέλαο για τις δραστηριότητές του και εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για τη σωστή οργάνωση , αφού σαν μητέρες αθλητών των ομάδων του , γνωρίζουν καλά την προσφορά του .

Οι μαθητές του 3ου γυμνασίου στη διάρκεια της εκδήλωσης έπαιξαν αρκετό μπάσκετ με τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους , δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι καλοί στα μαθήματά τους και ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος .

Η φιλοξενία τόσο από την πλευρά των μαθητών , όσο και από την πλευρά των εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , ήταν άψογη και θερμή και τα μέλη της αποστολής του Πιερικού Αρχελάου , αποχωρώντας δήλωσαν την ιδιαίτερή τους ικανοποίηση .

Τέλος , για την επίσκεψη αυτή του Πιερικού Αρχελάου στο 3ο γυμνάσιο Κατερίνης έγινα και οι παρακάτω δηλώσεις :

Κώστας Κανσουζίδης - διευθυντής 3ου γυμνασίου Κατερίνης : « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πιερικό Αρχέλαο για την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Κατερίνης , καθώς και για την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείου μας όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μας . Προσβλέπουμε σε μεγαλύτερη μελλοντική συνεργασία " .

Γιώργος Λιόλιος - καθηγητής φυσικής αγωγής 3ου γυμνασίου Κατερίνης : " Εκ μέρους όλων των συναδέλφων του σχολείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου , τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου που επέλεξαν το γυμνάσιό μας για την όμορφη αυτή επίδειξη . Ήταν πάρα πολύ χρήσιμη για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας . Ευχόμαστε στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου πρώτα υγεία στους αθλητές της που είναι το σημαντικότερο αγαθό , πάντα επιτυχίες και σύντομα να βρεθεί η ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία " .

Αλεξάνδρα Νικολάρα - πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 3ου γυμνασίου Κατερίνης : « Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στη διοίκηση , τους προπονητές και τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχέλαου για την επίσκεψή τους στο σχολείο μας , καθώς και για την πολύτιμη εμπειρία που πρόσφεραν στους μαθητές μας . Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά αυτή η επίσκεψη να " ξυπνήσει " στους εφήβους μας την ανάγκη να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό το δυναμικό τους και την αθλητική παιδεία και νοοτροπία . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πιερικό Αρχέλαο . Θα ήταν όμως παράλειψη με την ευκαιρία αυτή να μην ευχαριστήσω και προσωπικά την ιστορική μας ομάδα , για την εμπειρία που προσφέρει στον γιο μου Βίκτωρα Σιδηρόπουλο τα τελευταία τέσσερα χρόνια που συμμετέχει στις δραστηριότητες της ακαδημίας μπάσκετ " .

Οι προπονήσεις της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ενόψει του Τουρνουά Μπάσκετ

Οι εντατικές προπονήσεις και η παρουσία των παιδιών - και αθλητών πλέον - της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ . Σταθμού ενόψει του τουρνουά της 11ης Ιουνίου , δύναμη και μόνο δίνουν στους συνανθρώπους μας .

Είναι πραγματικά ήρωες , και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες είναι απόλυτα δεκτικοί στις υποδείξεις του προπονητή Σωτήρη Γκαβοτάσιου , ο οποίος αυτή τη φορά ήταν μαζί με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου Στέλιο Χατζηϊωάννου .

'Αλλωστε η προπονητική τους εμπειρία και οι επιστημονικές περγαμηνές τους , μαζί με την κοινωνική προσφορά του Πιερικού Αρχελάου , δίνουν μια διαφορετική ώθηση και ένα πρόσθετο ενδιαφέρον σε αυτά τα παιδιά , τα δικά μας παιδιά ...

H ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου ήταν το Σάββατο σε τουρνουά …

...Στα Εκπαιδευτήρια "ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ" στη Θεσσαλονίκη.

Οι εμπειρίες των νεαρών αθλητών μας πολλές, η συμμετοχή μεγάλη και η χαρά τους ανείπωτη.

(Επανα)δημιουργία ομάδας U17 από τον ΣΦΚ Πιερικός


Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι δημιουργείται στα τμήματά του η Κ17 με ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1998-1999.  Προπονητής της Κ17 αναλαμβάνει ο Άγγελος Κούτος.

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες πραγματοποίησης δοκιμαστικών προπονήσεων αντίστοιχων ηλικιών. 

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Συνεχίζονται οι δοκιμές στον Πιερικό

Ο Γιώργος Καμπερίδης θα "δει" όλες εκείνες τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και θα σχηματίσει πλήρη εικόνα με τους νεαρούς παίκτες να έχουν περάσει από το μικροσκόπιο όλο το Μάιο .

Ο Κατερινιώτης τεχνικός έδωσε βαρύτητα στην καταγραφή του νεαρού έμψυχου δυναμικού που δοκίμασε ώστε να έχει άποψη για τις περαιτέρω κινήσεις του , αφού σαν στόχο έχει να στελεχώσει την ιστορική ομάδα με γηγενείς παίκτες σε όλα τα τμήματα .

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο έμπειρος προπονητής του Πιερικού θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για όλους τους παίκτες που δοκίμασε όλο αυτό το διάστημα .

Έντωμεταξύ, όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Πιερικού γίνονται επαφές και συζητήσεις με ενδιαφερόμενους ώστε η ομάδα της Κατερίνης να αποκομίσει όσο το δυνατόν πιο ισχυρό χαρακτήρα και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου .

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οριστικό "ΟΧΙ" από τον Κ. Αποστολίδη

Αποτυχημένη προσπάθεια του Πιερικού να πείσει τον 37χρονο παίκτη να συνεχίσει και φέτος ...

Από την προσεχή εβδομάδα και μετά την ολοκλήρωση των εκλογών , αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Πιερικό , η οποία θα καθορίσει και την εξέλιξη του μεταγραφικού σχεδιασμού .

Στο μεταξύ , πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση των Μελανόλευκων επιχείρησε - χωρίς αποτέλεσμα - να πείσει τον Κώστα Αποστολίδη να αναιρέσει την προ μηνός απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αγωνιστεί για μια σεζόν ακόμη .

Παράλληλα , οι Μελανόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 17χρονου κεντρικού αμυντικού Άγγελου Καρατάσιου , που πέρσι ανήκε στον Βατανιακό , ενώ ο Ηλίας Τζιώκας συμφώνησε να αποτελέσει τον βοηθό του Γιώργου Καμπερίδη στον πάγκο της ομάδας .

Volley: Ασημένιο μετάλλιο για τις Παγκορασίδες του Πιερικού μας!

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0
( 25-14 , 25-16 , 25-19 )

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν τελικά οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης κέρδισαν μέσα στην Κατερίνη την ομάδα των Γρεβενών με 3-0 σετ παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ και δείχνοντας ότι θα αποτελέσουν την νέα μεγάλη ομάδα των παγκορασίδων σε συνέχεια της καταπληκτικής προηγούμενης ομάδας που κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα παγκορασίδων .

Τα φοβερά μωρά του Πιερικού έδειξαν στο παιχνίδι πάρα πολύ καλά στοιχεία , έδειξαν ότι αποτελούν το μέλλον του Πιερικού , έδειξαν ότι η βάση του Πιερικού έχει κτιστεί πάνω σε "τσιμεντένια" πόδια , έτοιμη για νέες πολύ μεγάλες επιτυχίες .

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ καλά στο σετ , προηγήθηκαν με 7-0 και συνέχισαν σε αυτό τον ρυθμό με αποτέλεσμα να κερδίσουν εύκολα το σετ με 25-14 . Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο σετ τα " φοβερά μωρά " του Πιερικού με αποτέλεσμα να κερδίσουν και αυτό το σετ πολύ εύκολα με 25-16 . Στο τρίτο σετ , πάλι ο Πιερικός μπήκε δυνατά στο σετ , πήρε διαφορά στο σκορ , προηγήθηκε με 19-9 και έδειξε ότι θα τελείωνε το παιχνίδι πολύ εύκολα . Στο σημείο αυτό μια μικρή χαλαρότητα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα των Γρεβενών να μειώσει το σκορ , αλλά τελικά επικράτησαν με 25-19 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο , δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει .

Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού παρότι αποτελούσε την μικρότερη σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος , εντούτοις διέγραψε μια καταπληκτική πορεία καθώς τελείωσε την κανονική περίοδο με 12 νίκες σε 12 αγώνες και 36-1 σετ , ενώ στην τελική φάση λύγισε λόγω της απειρίας κατακτώντας τελικά την 2η θέση , δείχνοντας ότι την επόμενη χρονιά θα είναι έτοιμη για νέες μεγάλες επιτυχίες και την κατάκτηση και άλλων πρωταθλημάτων .

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε την κυρίαρχη θέση που έχει στο χώρο του βόλεϊ καθώς σάρωσε τα πάντα την φετινή χρονιά . Κατέκτησε τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών χωρίς ήττα ανεβαίνοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία και 48-0 σετ κατέκτησε το πρωτάθλημα στις κορασίδες με 16 νίκες σε 16 αγώνες, την δεύτερη θέση στις παγκορασίδες και την τρίτη θέση στους παίδες . Έδειξε με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο την κυριαρχία του και έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες προβάλλοντας την πόλη της Κατερίνης σε όλο το πανελλήνιο .
           
Σύνθεση : Γκόλτσιου , Θεοχαροπούλου , Καρύδη , Τσιγκαροπούλου , Σουλή , Χρυσίδου , ​​Θεοδώρου , Ανθιμίδου , ​​Καλαμάρα , Κωνσταντινίδου , ​​Κακάλη

2o PIERIKOS CUP - Αποτελέσματα, σχόλια, φωτογραφίες

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
2o ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟ Α ' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/05/2014 PIERIKOS CUP 2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και τον καυτό ήλιο το 2ο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών τμημάτων υποδομής όλων των κατηγοριών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στις εγκαταστάσεις του Α ' ΔΑΚ Κατερίνης το Σάββατο 24/05/14 το ΠΙΕΡΙΚΟΣ CUP , το οποίο θα καθιερωθεί θεσμός πάντοτε στο τέλος Μαϊου .

Συμμετείχαν ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με όλα τα τμήματά του , Παιδικό , Προπαιδικό , Τζούνιορ και Προτζούνιορ . Η ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ επίσης με όλα τα τμήματά της . Η Ακαδημία ΓΙΩΤΣΑ με το τμήμα Προπαιδικό . Η ΟΛΥΜΠΙΑΝ ΑΡΕΝΑ με τα τμήματα Παιδικό και Τζούνιορ . Η Ακαδημία ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με το τμήμα Προτζούνιορ .
Οι μικροί ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων , πραγματοποίησαν το μέγιστο δυνατό και χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους , γονείς και προπονητές τους με γνώμονα το πάθος τους αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι , δείχνοντας το απαιτούμενο ύφος συνοδευόμενο από το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό κι αθλητικό χαρακτήρα .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Τμήμα Παιδικό :
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΝ ΑΡΕΝΑ 3-0
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΝ ΑΡΕΝΑ 4-0
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0
Τμήμα Προπαιδικό :
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ 2-3
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ 9-0
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1-1

Τμήμα Τζούνιορ :
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΝ ΑΡΕΝΑ 0-0
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΝ ΑΡΕΝΑ 1-0
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0

Τμήμα Προτζούνιορ :
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 4-1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 5-0
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-1

Όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα παιχνίδια όπου νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών . Βραβεύτηκαν με μετάλλια όλοι και οι 228 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις παραπάνω αναμετρήσεις , καθώς και με κύπελλα οι πρώτοι στις αντίστοιχες κατηγορίες .

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά :
· Όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν με τα τμήματά τους .
· Όλους τους χορηγούς που συμμετείχαν οικονομικά ώστε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο τουρνουά .
· Τον κ . Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη , υπάλληλο του Α ' ΔΑΚ Κατερίνης για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του .
· Τον κ . Βασίλειο Γερομιχαλό , ιδιοκτήτη κυλικείου Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων .
· Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών , Ναυαγοσωστών Κατερίνης , για την ιατρική φροντίδα καθ ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά .
· Την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για τη διάθεση των διαιτητών της δύναμής τους , οι οποίοι ήσαν άψογοι .
· Τη διοίκηση του Α ' ΔΑΚ Κατερίνης για τους χώρους των γηπέδων .
· Το κυλικείο του Α ' ΔΑΚ Κατερίνης για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των παρευρισκομένων .
· Τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των Ακαδημιών .
· Τους προπονητές , τους εφόρους όλων των τμημάτων για το αθλητικό τους ήθος και χαρακτήρα .
· Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν για την άρτια πραγματοποίηση του PIERIKOS CUP 2014 στην Κατερίνη .

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Eπένδυση με Α. Καρατάσιο, βοηθός προπονητή ο Η. Τζιώκας

Υπογράφει στους Κατερινιώτες ο 17χρονος πρώην στόπερ του Βατανιακού , που αρέσει στον Καμπερίδη . Οριστικά βοηθός ο Ηλίας Τζιώκας , « δίχτυα » σε πολλές ακόμα περιπτώσεις ενίσχυσης.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Άγγελου Καρατάσιου βρίσκεται ο Πιερικός . Πρόκειται για 17χρονο ταλαντούχο στόπερ , που φέτος ανήκε στο ρόστερ του Βατανιακού στη Football League και οι μελανόλευκοι τον αποκτούν με εισήγηση του Γιώργου Καμπερίδη ως μελλοντική επένδυση ( σύντομα θα « πέσουν » και υπογραφές ) .

Βεβαίως , οι Κατερινιώτες θα αποκτήσουν σύντομα και « έτοιμους » παίκτες , με τον Άκη Γεωργίου του Τυρνάβου να είναι σταθερά στη λίστα αλλά ακόμα να μη θεωρείται ελεύθερος . Επίσης , επαφές υπάρχουν με έναν Κύπριο , έναν Ισπανό με θητεία στη Β Εθνική της πατρίδας του , αλλά και έναν Αφρικανό ( πιθανότατα από τη Γκάμπια ) .

Τέλος , ο Ηλίας Τζιώκας ανέλαβε και τυπικά όπως αναμενόταν βοηθός και στενός συνεργάτης του Καμπερίδη στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού , γυρνώντας μετά από χρόνια σε γνώριμα λημέρια .

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Φιλικά & δοκιμές

Φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες ο Πιερικός με τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου (επικράτησε με 4-0) όπου έγιναν δοκιμές παικτών με τον Γιώργο Καμπερίδη να τους παιρνά όλους από κόσκινο . Σήμερα ο Πιερικός θα δώσει νέο φιλικό και θα δοκιμαστούν νέοι παίκτες τόσο από την Πιερία όσο και εκτός .

Ο Κατερινιώτης τεχνικός είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και μέσα από επιστημονικό πρόγραμμα που αφορά το σύγχρονο ποδόσφαιρο προσπαθεί επιμελώς να κτίσει σε στέρεες βάσεις
μια ομάδα με βάθος και προοπτική ώστε ο Πιερικός να ξαναγίνει μεγάλος που θα στηρίζεται σε δικά του παιδιά , πλαισιωμένα από έμπειρους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά .

Εν τω μεταξύ ο Πιερικός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Χάμο του Οικονόμου Τσαριτσάνης . Από τους παίκτες που ξεχώρισε ο Γιώργος Καμπερίδης στην αναμέτρηση του Θεσπρωτού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ήταν ο Σωτήρης Χάμος . Ο 21 ετών αμυντικός μέσος αρέσει στους Κατερινιώτες , οι οποίοι κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν . Φέτος ο Χάμος έπαιξε σε 28 παιχνίδια και σημείωσε επτά γκολ . Έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Ελασσόνα , Νίκη Βόλου και Τηλυκράτη Λευκάδας .

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γ. Τσαλμπούρης: «Ευλογημένος που το όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Τρισευτυχισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης , που θα περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ .

Ο 17χρονος φόργουορντ του Πιερικού θα συνεχίσει την καριέρα του στο NCAA και συγκεκριμένα στο Αϊόβα Στέιτ . Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ο Γιώργος Τσαλμπούρης έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα : " Ως παίκτης / μαθητής στην Ελλάδα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ έχοντας ένα όνειρο , ένα μεγάλο όνειρο , για ένα παιδί από μια μικρή επαρχιακή πόλη , την Κατερίνη . Ήλπιζα πως μια ημέρα θα μπορέσω να περάσω τον Ατλαντικό και να παίξω σε ένα μεγάλο κολέγιο . Σήμερα νιώθω ευλογημένος γιατί αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με το καλύτερο δυνατό σενάριο . Γίνομαι μέλος του Αϊόβα Στέιτ . Είμαι ευγνώμων στον κόουτς Χόιμπεργκ και τον κόουτς Αμπντελμασίχ που με ενέταξαν στην ομάδα και μου έδωσαν τη δυνατότητα να μάθω από τους καλύτερους και να συμβάλλω στην μελλοντική επιτυχία του προγράμματος » .

Από το πανεπιστήμιο εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον ύψους 2,14 μ . φόργουορντ , ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο κι άλλων κολεγιακών ομάδων των ΗΠΑ . « Ο Γιώργος αποτελεί ακόμα έναν ψηλό που μπορεί να τρέξει το γήπεδο και να σουτάρει . Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας και προσθέτει ύψος στην ομάδα . Ανυπομονώ να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί " ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φρεντ Χόιμπεργκ .

Ξεκινάει ο προγραμματισμός στον Πιερικό...

Τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης σεζόν συνεχίζουν στον Πιερικό και έτσι χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Κώστας Παπαδόπουλος και ο τεχνικός , Γιώργος Καμπερίδης παρακολούθησαν παρέα τον αγώνα της Γ ' Εθνικής Οικονόμος Τσαριτσάνης - Θεσπρωτός προκειμένου , ο δεύτερος να εντοπίσει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές .

Σε ό,τι αφορά στο θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον του Γιάννη Νιώπα να εμπλακεί στα διοικητικά , οι « ασπρόμαυροι » τόνιζαν ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ξεκίνησε από την Τρίτη ( 20 / 05 ) και θα ολοκληρωθεί σε έναν μήνα .

« Όποιος ενδιαφέρεται , μπορεί να μετάσχει » έλεγαν σχετικά .

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Μπάσιμο" του Γ. Νιώπα στον Πιερικό που επιβεβαιώνεται από τον Κ. Παπαδόπουλο

Το dokari αποκαλύπτει συνάντηση του ιδιοκτήτη του Αιγινιακού με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο . Κοντά στο μεγάλο deal που θα αλλάξει την ιστορία οι δυο πλευρές , με τους δυο άνδρες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό όραμα .

Έτοιμο για μια ... κοσμοϊστορική αλλαγή δείχνει το ποδόσφαιρο της Πιερίας ! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , τις τελευταίες ώρες υπήρξε συνάντηση ( μετά από αλλεπάλληλες επαφές ) του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού , Γιάννη Νιώπα , με τον ομόλογό του στον Πιερικό , Κώστα Παπαδόπουλο ! Τα ... τείχη έχουν γκρεμιστεί , οι δυο άνδρες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και είναι δεδομένη η διάθεση και η επιθυμία του Νιώπα για γερό ... ντου και μπάσιμο στον Πιερικό ! Το έδαφος δείχνει πρόσφορο και οι επαφές ώριμες και προχωρημένες .

Ο ισχυρός άνδρας του Αιγινίου θεωρεί ότι οι Κατερινιώτες έχουν μεγαλύτερη προοπτική και ειδικό βάρος για παρουσία στη Σούπερ Λίγκα , ακόμα και μέσα στα επόμενα δυο - τρία χρόνια και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα . Σύμφωνα με πληροφορίες , υπάρχει μια πρώτη συμφωνία συνεργασίας των δυο ανδρών με ... μελανόλευκο φόντο και μένει να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες , με την ελπίδα να μη σκαλώσει κάπου το ζήτημα , όπως η ακριβής φόρμουλα συνεργασίας .

Από αυτή την πιθανή σύμπραξη ωφελημένο θα βγει το ποδόσφαιρο της Κατερίνης , δεδομένου ότι ο Νιώπας έχει οικονομική επιφάνεια , εμπειρία και είναι αποδεκτός στην τοπική κοινωνία , ενώ καμία από τις δυο πλευρές δεν διαψεύδει το υπαρκτό ζήτημα . Με τον Πιερικό να βγαίνει σε τέτοια περίπτωση από το οικονομικό αδιέξοδο και να ανοίγονται άλλοι ορίζοντες .

Σενάρια για ... Άρη ( ;)
Το ζήτημα θα κλείσει τις επόμενες μέρες , με αρκετές πιθανότητες για θετική κατάληξη στο μεγάλο " πάντρεμα " ενώ ένα άλλο ζήτημα είναι η επόμενη μέρα στο Αιγίνιο . Τα σενάρια είναι δυο : Είτε να βρεθεί άλλος επιχειρηματίας να αναλάβει τα ηνία , με στόχο να κρατήσει την ομάδα σε Β ή έστω Γ Εθνική . Είτε δευτερευόντως να παραχωρηθεί το ΑΦΜ της ομάδας σε άλλο σύλλογο και κάπου εδώ κάνουν την εμφάνισή τους ανεπιβεβαίωτα σενάρια για τον ... Άρη , που βρίσκεται σε δύσκολη καμπή οικονομικά και αναζητά σανίδα σωτηρίας .

Επιβεβαιώνει ο Κ. Παπαδόπουλος
Την αποκάλυψη για πιθανή είσοδο του αφεντικού του Αιγινιακού στα κοινά των μελανόλευκων επιβεβαιώνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατερίνης με δηλώσεις του .

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης , Κώστας Παπαδόπουλος , μιλώντας στο dokari , επιβεβαιώνει την είδηση ​​και εκφράζεται θετικά για τον ισχυρό άνδρα του Αιγινιακού : « Πράγματι , το βράδυ της Δευτέρας είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Νιώπα και το πρωί της Τρίτης είχαμε δια ζώσης συνάντηση σε καλό κλίμα . Ο Γιάννης Νιώπας εξέφρασε τη διάθεση να εμπλακεί στον Πιερικό . Εκτίμησα τη στάση του και με βάση τα όσα μου είπε , ομολογώ ότι το βλέπω θετικά . Η κουβέντα άνοιξε , αλλά υπάρχει δρόμος και πολλά ανοιχτά ζητήματα . Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι σε εξέλιξη και η εγγραφή είναι δημόσια . Όποιος θέλει μπορεί να μπει στον Πιερικό , άρα και εκείνος . Είναι πιθανό να την καλύψει , έχει τις δυνατότητες . Έχουμε αμοιβαία κατανόηση για αυτή τη σύμπραξη , να γίνουμε συμπαίκτες . Είπε ότι θα εξετάσει με τους συνεργάτες του το θέμα της αύξησης του ΜΚ του Πιερικού , μέχρι να καλυφθεί το κεφάλαιο . Μακάρι να γίνει πριν τη λήξη της προθεσμίας και να ωφεληθεί η ομάδα . Μέσα στις 10 το πολύ 15 επόμενες μέρες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει » .

Τουρνουά τμημάτων υποδομής διοργανώνει το Σάββατο ο ΣΦΚ Πιερικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/5/2014 ΓΗΠΕΔΟ Α 'ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Το Σάββατο 24/05/2014 στο Α 'ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου πού οργανώνει η Ακαδημία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Το τουρνουά θα γίνει και στις τέσσερις κατηγορίες :
1 ΠΑΙΔΙΚΟ
2 ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
3 ΤΖΟΥΝΙΟΡ
4 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι εξής ομάδες σε όλα τα τμήματα :
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
2 ΛΑΡΙΣΑ
3 ΟΛΥΜΠΙΑΝ ΑΡΕΝΑ
4 ΑΚΑΔ.ΓΙΩΤΣΑ
5 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ"

ΤΟ Δ / Σ

Σε τουρνουά συμμετείχε το τμήμα Pro Junior του ΣΦΚ Πιερικός

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/05/14 στην Ανδρομάχη Κατερίνης κάτω από τη σκιά του Ολύμπου και με πολλούς γονείς οι φιλικές αναμετρήσεις τριών ομάδων Προτζούνιορ : ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ , Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ , Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ . Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα , πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ για όλες τις ομάδες , όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους . Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε .
 
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία καθώς και τα σωματεία του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ και Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ , ποδοσφαιριστές , προπονητές , εφόρους και τους γονείς των ποδοσφαιριστών που στέκονται αρωγοί κι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο διαπαιδαγώγησης των μικρών αθλητών .

Η σύνθεση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Προτζούνιορ 2005 / 06 : Παπαδημητρίου Αστέρης , Τσακιρίδης Γιώργος , Ρουμελιώτης Νίκος , Μαυρόπουλος Γιώργος , Χαντζαρίδης Σταύρος , Φωτιάδης Γιάννης , Κότσα Τζωρτζ , προπονητής Αδαμόπουλος Ηλίας , καθιστοί από αριστερά : Αποστολίδης Γιώργος , Τζέλο Μάριος , Συμεωνίδης Ηρακλής , Παπαγιάννης Βαλάντης , Κουρνούτης Σπύρος , Κακούρης Βαγγέλης , Παπαγιάννης Δημήτρης .

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τσεκάρει τους Σ. Χάμο και Α. Σιάννη ο Γ. Καμπερίδης

Την αναμέτρηση Οικονόμος Τσαριτσάνης - Θεσπρωτός θα παρακολουθήσει την Τετάρτη ο Γιώργος Καμπερίδης , που τσεκάρει για τους μελανόλευκους τον μέσο των Θεσσαλών ( τον ανέδειξε στην Ελασσόνα ) και τον αριστερό χαφ των φιλοξενούμενων .

Μ' ένα σμπάρο , δυο ... τριγόνια για τον Πιερικό , που έχει « σταμπάρει » δυο ταλαντούχους παίκτες από τη Γ Εθνική και την Τετάρτη ο Γιώργος Καμπερίδης θα κατασκοπεύσει δια ζώσης τις επιδόσεις τους , στην αναμέτρηση των ομάδων τους . Σύμφωνα με πληροφορίες δυο από τους αρκετούς νεαρούς παίκτες που εξετάζουν οι Κατερινιώτες από το χώρο της Γ Εθνικής και έχουν αρκετές πιθανότητες να αποκτηθούν είναι οι Σωτήρης Χάμος ( φωτο πάνω ) και Άγγελος Σιάννης ( φωτο κάτω ) .

Ο πρώτος είναι 21χρονος κεντρικός χαφ , που ξεχωρίζει φέτος με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως δανεικός από τη Νίκη Βόλου , ενώ ακόμα έχει παίξει σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Ελασσόνα , στην οποία μάλιστα τον ανέδειξε ο Καμπερίδης πριν μια τριετία . Όσο για τον 22χρονο Σιάννη , πρόκειται για αριστερό εξτρέμ , που ξεχωρίζει με τον Θεσπρωτό ενώ έχει περάσει και από τη Ζάκυνθο . Ο τεχνικός του Πιερικού λοιπόν θα παρακολουθήσει την Τετάρτη την αναμέτρηση των Θεσσαλών με την ομάδα της Ηγουμενίτσας , έχοντας ... καρφωμένο το βλέμμα του στους δυο παίκτες , με τους οποίους αναμένονται εξελίξεις .

Την ίδια στιγμή , στο προσκήνιο συντηρείται η περίπτωση επιστροφής του μεσοεπιθετικού , Άκη Γεωργίου από τον Τύρναβο , την ώρα που μάλλον απομακρύνονται οι Κάρλος Αντρέ και Αντώνης Ηλιάδης , αφού ζητούν χρόνο για να μιλήσουν και με άλλες ομάδες . Πάντως , οι μελανόλευκοι έχουν απλώσει « δίχτυα » για ακόμα έναν παίκτη από την Πιερία , αλλά και έναν ξένο με καλό βιογραφικό .

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δοκιμές, προπονήσεις και... μεταγραφές

Στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού έγινε χθες κανονικά το πρόγραμμα των δοκιμών παικτών που θα συνεχιστεί και σήμερα υπό την καθοδήγηση του Κατερινιώτη τεχνικού Γιώργου Καμπερίδη .
Μετείχαν χθες γηγενείς ως επί το πλείστον νεαροί ποδοσφαιριστές και το πρόγραμμα περιείχε κυκλικές ασκήσεις με μπάλα . Σήμερα θα γίνει δίτερμα ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί φιλικό παιχνίδι ώστε να βγουν καλύτερα συμπεράσματα .

Ο προπονητής του Πιερικού θέλει να επενδύσει σε παίκτες από την Πιερία ώστε να σταματήσει επιτέλους η "αιμοραγία" των γηγενών παικτών σε ομάδες εκτός Πιερίας , όπου αγωνίζονται στο πανελλήνιο αλλά και στο εξωτερικό . Έχοντας μεγάλη εμπειρία περνά από κόσκινο όλες αυτές τις μέρες νεαρούς ποδοσφαιριστές για να μπορέσει ο Πιερικός να στελεχωθεί με δικά του παιδιά που θα πλαισιώνονται με 6-7 έμπειρους παίκτες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ικανό σύνολο που θα βαδίσει στο πρωτάθλημα τη νέα χρονιά .

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Φεύγει για Η.Π.Α. και Αϊόβα Στέιτ ο Γ. Τσαλμπούρης!

O Γιώργος Τσαλμπούρης φέρεται να είναι έτοιμος να μετακομίσει στις ΗΠΑ, καθώς φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με το Αϊόβα Στέιτ.

Ο 18χρονος φόργουορντ του Πιερικού Αρχελάου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Fran Fraschilla, ήρθε σε συμφωνία με το κολέγιο και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως για την απόκτηση του Τσαλμπούρη είχαν ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Συγχαρητήρια του Πιερικού Αρχελάου στις ομάδες βόλεϊ του Πιερικού

Οι καλαθοσφαιριστές οι, προπονητές, το διοικητικό συμβούλιο και η μεγάλη οικογένεια του Πιερικού Αρχελάου συγχαίρουν θερμά τις ομάδες βόλεϊ γυναικών και ανδρών του Πιερικού, για την επάξια άνοδό τους στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η άνοδος της γυναικείας ομάδας για πρώτη φορά και της ανδρικής που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία, είναι για την αθλητική Πιερία μια μεγάλη επιτυχία και οι διαστάσεις της πολύπλευρες.

Καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες. Αυτές μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τα συμπεράσματα της σημερινής ανοιχτής Γ.Σ. της ΠΑΕ Πιερικός

Photo : Χ. Πεΐδης
Σκέψη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου , προκειμένου να καταφέρει ο Πιερικός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να αλλάξει επίπεδο , έριξε στο τραπέζι ο Κώστας Παπαδόπουλος .

Τις θέσεις του για την επόμενη μέρη του Πιερικού , παρουσίασε στην ανοιχτή συγκέντρωση της Κυριακής και μπροστά σε πλήθος κόσμου , ο πρόεδρος της κατερινιώτικης ΠΑΕ , Κώστας Παπαδόπουλος .

Στα βασικά σημεία της ομιλίας του , ο Παπαδόπουλος είπε ...
" Το τρέχον μοντέλο διοίκησης ( πρόεδρος μαζί με κάποια άτομα ) έχει αποτύχει . Στο μυαλό των φιλάθλων μας κυριαρχούν διάφορα διλήμματα ( πως μπορεί να είναι μεγάλος Πιερικός , με ποιο μοντέλο διοίκησης , πως θα χρηματοδοτηθεί η προσπάθεια κτλ . ) .

ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ : Η δική μας άποψη : συγκέντρωση φιλάθλων , δημιουργική και δυναμική συζήτηση , ανταλλαγή απόψεων και λήψη αποφάσεων . Δυναμικός Πιερικός , προσανατολισμένος από όλους μαζί . Πρέπει να ξαναπάμε σε συμμετοχικό μοντέλο διοίκησης . Κάποιοι λένε να πέσουμε στη Γ ' Εθνική . Εγώ θα τοποθετηθώ πιο " παστρικά " . Εκ προοιμίου δε μου αρέσει αλλά σημασία έχει τι αρέσει στην πόλη και στον κόσμο .

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Και ποιος δεν το θέλει ? Οι καιροί έχουν αλλάξει . Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κυριαρχεί το χρήμα . Μόνος αντίπαλός του ο σχεδιασμός και η συνολική και συλλογική απάντηση . Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές . Όταν παρελαβα την ομάδα , υπήρχε χρέος 300 χιλιάδων ευρω στο ΙΚΑ . Φέτος , οι συνολικές οφειλές ανέρχονται σε 758 χιλιαδες ευρω , ενώ τα καθαρά χρήματα που μπήκαν στα ταμεία τα τρία τελευταία χρόνια ήταν 1,5 εκατ . ευρώ .

Πέσαμε έξω στα έσοδα της ΕΠΑΕ , χρηματα που μας ταλαιπωρουν ως σημερα . Δεν είμαι ο πιο πλούσιος Κατερινιώτης , ίσως είμαι από τους πιο γενναίους . Μακάρι να είχαμε περισσόερα να βάλουμε . Όταν πολλοί περίμεναν την πτώση της ομάδας , και μιλώ για σημαντικά πρόσωπα του νομού μας , εγώ ήμουν στις επάλξεις .

Ο Πιερικός είναι τεράστια ομάδα γιατί Πιερικός είναι του ο κόσμος . Δε χαϊδεύω αυτά , δεν κολακεύω κανέναν , γιατί δεν πολιτεύομαι . Θέλω να είμαι χρήσιμος απέναντι στον Πιερικό και την Κατερίνη . Τολμουν αθλητικοι νανοι να μιλουν απαξιωτικα για τον Πιερικο .

Υπαρχουν καλες και κακες αγωνιστικες στιγμες . Το μεγεθος του Πιερικου και η σχεση του με την πολη και το νομο εινανι ριζωμενα στη βαθυτερη συνειδηση του και στο τους dna . Όταν λεμε πρωταγωνιστης Πιερικος , πως μπορούμε να το πετύχουμε ? Με τα πολλα λεφτα ή με συλλογικη προσπαθεια . Αν είναι με τα πολλά λεφτά , να περιμενουμε ως τις 31 Μαΐου να ρθει το πριγκηπόπουλο .

Σε οσους μας λενε ότι ριξαμε το καραβι στα βραχια και ψαχνουμε σωσιβιο , απαντώ ότι εγω πηρα την ομαδα στη Β ' Εθνική και θα παραμείνει τουλαχιστον στη Β ' Εθνική .
Νιωθω ότι κουρασαμε και κουραστηκαμε . Είμαστε η μακροβιοτερη ομαδα Β Εθνικής . Η ομαδα πρεπει να αλλαξει επιπεδο . Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα . Ή θα ελθει ο πλουσιος που ως τις 31 Μαΐου με αξιοπιστες εγγυησεις θα οργανωσει την ανοδο της ομαδας ή θα σχεδιασουμε συνολικα και συλλογικα τον πρωταθλητη Πιερικο , είτε μας παρει 1 χρονο είτε 2 χρονιές .

Το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ της επομενης περιοδου , ​​προσαρμοσμενο στα δεδομενα της εποχης για αξιοπιστη και πρωταγωνιστική ομαδα , αγγιζει τα ορια των 750 χιλιαδων ευρώ τουλάχιστον . Χρηματοδοτώντας ένα τέτοιο νούμερο , μπορεί να δώσει αποτελέσματα .
Σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου , με την έκδοση 10.000 μετοχών που θα διατίθενται ανά 30 ευρώ η μια . Έτσι θα καλυφθεί το της ΑΜΚ 60-70 % . Θα υπαρξει και δημοσια εγγραφη , ώστε να συμμετεχει ο καθένας έστω και με μια μετοχη . Προτεινω ότι οποιος παιρνει 10 μετοχες να παιρνει και από μενα δωρο 5 .

Δεν με ενδιαφερει η πλειοψηφια . Το θεμα είναι μεσα από την κοινωνικη ευθυνη , να κανουμε Γ.Σ. μετοχων . Να συνεδριαζει η Γ.Σ. και να χτιστει ο Πιερικος των μαζων , ο Πιερικος ο συμμετοχικος .
Στο διλημμα ενας ή όλοι μαζι , εγω απαντω ολοι μαζι . Δεν γινεται μεγαλη ομαδα να την πληρωνει ενας .

Λεει ο λαος « τα ψαρια στο γυαλο και το τηγανι στη φωτια " . Να δουμε τι είναι εφικτο στο επιπεδο σχεδιασμου της ΠΑΕ διοικητικα , μετοχικα , οικονομικα και να διαμορφωθει το τοπιο για να χτισουμε την επομενη ομαδα . Η στροφη στους ντοπιους είναι όχι μονο επιλογη , αλλα και αναγκη . Το πρωταθλημα είναι δυσκολο . Πρεπει να κανεις ομαδα για πρωταθλημα , για να αποφυγεις την πτωση . Θα πρεπει να παρουμε έναν ικανοποιητικο κορμο παικτων που θα ενθουσιασει τον κοσμο για να φανει ότι γινεται κατι καλο " .

Το Photostory της φιέστας των Γυναικών του Πιερικού για την άνοδο στην Α2 του Volley!

6η αγωνιστική Play Off ΕΣΠΕΜ Γυναικών: ΣΦΚ Πιερικός - Κοζάνη 3-0 / Αντίο, αντίο και πάμε Α2!

Πρωταθλήτριες και με τη ... βούλα!

Ύστερα από χρόνια προσπάθειας και σκληρής δουλειάς, τα "θαυματουργά" κορίτσια μας έγραψαν ιστορία: Έγιναν η πρώτη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του νομού Πιερίας που ανεβαίνει στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Κέρδισαν και την Κοζάνη στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης και πήραν τον τίτλο χωρίς να κάνουν ήττα στην τελική φάση!

Μια πανάξια και ... μάγκικη άνοδος, μία ακόμη κούπα φέτος για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας!
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

5η αγωνιστική Play Off ΕΣΠΕΜ Γυναικών: Ίκαρος Έδεσσας - ΣΦΚ Πιερικός 1-3 / Και μαθηματικά στην Α2 ο Άρχων του Βορρά! (Photos)

ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 
( 25-23 , 18-25 , 21-25 , 27-29 )

Ιστορία έγραψαν οι γυναίκες του Πιερικού καθώς μια αγωνιστική πριν την λήξη της τελικής φάσης , με την νίκη που πέτυχαν μέσα στην Έδεσσα με 3-1 σετ εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ της Πιερίας στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Τα κορίτσια του Πιερικού με καρδιά πρωταθλητή κατόρθωσαν να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη στην προτελευταία αγωνιστική , που τις εξασφάλισε το πρωτάθλημα και να πετύχουν την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία , αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής .

Στο 1ο σετ έγινε μάχη , καθώς οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο και τα κορίτσια του Πιερικού έχοντας άγχος και αγωνιζόμενες χωρίς τις Παναγιωτίδου Κ . και Χαραλαμπίδου λόγω τραυματισμών , δεν μπόρεσαν να αποδώσουν το βόλεϊ που έπαιξαν όλη την χρονιά με αποτέλεσμα να χάσουν το 1ο σετ με 25-23 .

Στο 2ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι , ξέφυγαν στο σκορ και κράτησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος του σετ με συνέπεια να πάρουν το σετ με 25-18 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 αποβάλλοντας λίγο από το άγχος και την νευρικότητα που είχαν .

Στο 3ο σετ πάλι τα κορίτσια του Πιερικού πήραν διαφορά στο σκορ και πήραν και αυτό το σετ με 25-21 πλησιάζοντας πάρα πολύ κοντά στην νίκη και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Στο 4ο σετ όμως , οι παίκτριες του Πιερικού , φορτωμένες λόγω κρισιμότητας του σετ με πολύ άγχος , ξεκίνησαν πολύ άσχημα το σετ , βρέθηκαν να χάνουν με 12-2 και 14-6 .

Σιγά σιγά όμως , δείχνοντας στοιχεία πολύ μεγάλης ομάδας , μείωσαν στο 21-20 . Στο σημείο αυτό η είσοδος των Παναγιωτίδου - Χαραλαμπίδου βοήθησαν την ομάδα να ισοφαρίσει και τελικά να πετύχει να πάρει το κρίσιμο σετ με 29-27 σε ένα σετ που έσπαγε καρδιές , και να κατακτήσει την νίκη με 3-1 σετ , το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ της Πιερίας .

Όλες οι γυναίκες του Πιερικού έδωσαν κατάθεση ψυχής , έδειξαν από τι « μέταλλο » είναι φτιαγμένες , έδειξαν ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και πέτυχαν έναν πολύ μεγάλο άθλο .

Η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία και μάλιστα αήττητες στην τελική φάση ήρθε σαν επισφράγισμα της φανταστικής πορείας που είχαν όλη την χρονιά , δείχνοντας από την αρχή ότι δύσκολα θα τους ξέφευγε φέτος η άνοδος .

Όλη την χρονιά τα κορίτσια του Πιερικού με πολύ σκληρή , πειθαρχημένη και κυρίως επιστημονική δουλειά , κατόρθωσαν να φθάσουν στην πηγή και να πιουν νερό .

Το βόλεϊ της Πιερίας έγραψε ιστορία στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ , στο πρόσωπο του Πιερικού που διέθετε φανταστικά κορίτσια αποφασισμένα για την υλοποίηση του πολύ υψηλού στόχου .

Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και όλη την χρονιά .

Ο Κ . Σαρρής δήλωσε : « Ότι και να πω γι ' αυτά τα κορίτσια είναι λίγο . Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι πολύ λίγα για να αποδώσουν το μέγεθος της επιτυχίας αυτών των κοριτσιών . Είμαι τρισευτυχισμένος διότι καταφέραμε με τα κορίτσια και την διοίκηση να πετύχουμε αυτό που δεν έχει πετύχει κανένας μέχρι τώρα στο γυναικείο βόλεϊ της Πιερίας . Ευχαριστώ το Θεό για την δύναμη που έδωσε σε εμένα και τα κορίτσια να πετύχουμε αυτό τον άθλο " .

Το άλλο αποτέλεσμα:

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3

Η βαθμολογία:

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 14
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 10
ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 4
ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2

Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη , Παναγιωτίδου Δ . , Παπαδοπούλου , Γκουτζαμάνη , Καλπακίδου , ​​Μπατσίλα , Κατσίκα , Χαραλαμπίδου , ​​Παναγιωτίδου Κ . , Χρυσίδου , ​​Σουλή .

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της FL Νέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝIA – ΩΡΑ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΝΑΛΙΩΝ
10/05/2014
16:00
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΜΙΚΡΑΣ
10/05/2014
12:00
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ "ΒΑΤΑΝ"
 
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
11/05/2014
15:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΓΗΠΕΔΟ "Γ. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ"
 
10/05/2014
15:00
ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΓΗΠΕΔΟ
ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ
10/05/2014
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ "Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
11/05/2014
16:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ
ΚΑΝΟΝΙΟΥ
10/05/2014
15:00

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση - Κάλεσμα από την ΠΑΕ Πιερικός

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε
Κατερίνη 05/05/2014
     
ΘΕΜΑ : ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( παρελθόν - παρόν και Μέλλον )

Αγαπητέ φίλαθλε του ΠΙΕΡΙΚΟΥ...

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του Νομού μας , η ομάδα της πόλης μας , Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , βρίσκεται ενώπιον κρίσιμων επιλογών και αποφάσεων για το μέλλον .

Εκτιμούμε ότι μια συγκροτημένη συζήτηση για το παρελθόν και το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπερβαίνει τα στενά όρια της εταιρικής δράσης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και αφορά και ενδιαφέρει το σύνολο της Πιερικης κοινωνίας .

Χρειάζεται να μιλήσουμε ανοιχτά . Να πούμε όλοι τη γνώμη μας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ του μέλλοντος μας . Δεν είναι συγκέντρωση για οικονομική επιστράτευση .

Σε καλούμε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 10:30 στην ΕΚΑΒΗ . Η παρουσία και η συμμετοχή σου στη συζήτηση για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ , κρίνεται απαραίτητη

Για την ΠΑΕ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
O Πρόεδρος : Κώστας Παπαδόπουλος

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Είναι σημαντικό ότι πήραμε τα αποτελέσματα χωρίς να παραμερίσουμε την παραγωγική διαδικασία »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω στην Αθήνα , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Αυτή τη χρονική στιγμή είναι ουσιαστικότερο να κάνουμε έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε , παρά κριτική του τελευταίου παιχνιδιού όπου αγωνιστήκαμε αποφορτισμένοι από την πίεση του αποτελέσματος . Από τη φετινή χρονιά κρατάμε ότι η ομάδα έδειξε ικανότητα να ανταποκρίνεται στις δύσκολες καταστάσεις και αυτό συνεπάγεται ομάδα με χαρακτήρα και αθλητές με προσωπικότητα . Είναι σημαντικό ότι πήραμε τα αποτελέσματα χωρίς να παραμερίσουμε την παραγωγική διαδικασία . Η ομάδα συνεχίζει να παράγει σε όλα τα επίπεδα : αθλητές , προπονητές , διοικητικά στελέχη . Πρέπει ταυτόχρονα όμως να δούμε τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας , ώστε του χρόνου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά αγωνιστικά και οργανωτικά " .

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

26η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος 87-76

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στον τελευταίο αγώνα του ενδιαφέροντος και φέτος πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας , ο Πιερικός Αρχέλαος έπαιξε στο Αιγάλεω όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν με 87-76 . Μια νίκη όμως που δεν τους χάρισε την παραμονή στην κατηγορία .

Αντίθετα όμως , ο Πιερικός Αρχέλαος τερμάτισε στην 7η θέση και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων , αφού η συμμετοχή του ήταν αξιοπρεπέστατη και μάλιστα με το δυναμικό του να είναι το μικρότερο ηλικιακά σε όλες τις εθνικές κατηγορίες , αφού χρησιμοποιήθηκαν καλαθοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής . Ένα δυναμικό που ήταν επιλογή των ανθρώπων της διοίκησης και το χειρίστηκε άψογα ο φέρελπις κατερινιώτης προπονητής Στέλιος Χατζηιωάννου μαζί με το τεχνικό του επιτελείο .

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο παιχνίδι αυτό συμμετείχε και ο Παύλος Ξυγωνάκης από την παιδική ομάδα τους συλλόγου .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Μακρής και Γιαννακουδάκης .

Τα δεκάλεπτα : 24-24 , 43-41 , 66-59 , 87-76 .

Οι συνθέσεις :

ΑΙΓΑΛΕΩ ( Λιόγας ) Σπίγγος 4 Μιλεντίγιεβιτς 20 ( 1 ) , Μέλνικς 15 Καράβολας 18 Πέρβι 14 ( 2 ) , Αθανασιάδης , Τόλιας 14 ( 4 ) .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) Αμπαράς 11 ( 3 ) , Κοντσές Β , Γκοντόπουλος 16 ( 4 ) , Τσαλμπούρης 16 ( 1 ) , Σακελλαρίου 8 Πέτκος 2 Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 10 ( 2 ) , Γεωργούλας 11 ( 1 ) , Ξυγωνάκης . Οικονόμου 2

Τα άλλα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής : Άργος Ορεστικό - Αίας Ευόσμου 70 - 62 , Ελευθερούπολη - Λιβαδειά 92 - 75 , Στρατώνι - Νίκη Βόλου 104 - 66 , Αργοναύτης - Δόξα Λευκάδας 72-79 , ΧΑΝΘ - Μαχητές Δόξας Πεύκων 68-69 , Πευκοχώρι - Ηρακλής Κοζάνης 20-0 ( ά.α. ) .

Η τελική βαθμολογία : Δόξα Λευκάδας 47 , Λιβαδειά 43 , Μαχητές Δόξας Πεύκων 42 , Πευκοχώρι 41 , Στρατώνι 41 , ΧΑΝΘ 40 , Πιερικός Αρχέλαος 40 , Αίας Ευόσμου 39 , Άργος Ορεστικό 39 , Αργοναύτης 38 , Αιγάλεω 38 , Ελευθερούπολη 34 , Ηρακλής Κοζάνης 32 , Νίκη Βόλου 31

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τελειώνουν οι Νίκου, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος, Κέρι, Χ. Καρτσαμπάς - Το Σάββατο η ανοιχτή γενική συνέλευση

Ο 20χρονος επιθετικός Αντώνης Ηλιάδης του Μακροχωρίου ( 6 γκολ φέτος ) είναι πιθανό να συνεχίσει στην ομάδα της Κατερίνης το καλοκαίρι ως μελλοντική επένδυση , αφού έχει ... σταμπαριστεί από το τεχνικό τιμ , τον παρακολούθησαν και αρέσει .

Στη λίστα του Πιερικού για το καλοκαίρι έχει μπει ο Αντώνης Ηλιάδης , η πορεία και η πρόοδος του οποίου παρακολουθείται στενά φέτος από ανθρώπους των μελανόλευκων . Ο 20χρονος περιφερειακός επιθετικός ξεχωρίζει στη Γ Εθνική με το Μακροχώρι Ημαθίας , ενώ κατά καιρούς απασχόλησε και άλλες ομάδες ( έχει κάνει προπονήσεις παλιότερα και με Άρη και Βέροια ) . Ο Ηλιάδης έχει πετύχει έξι γκολ φέτος και θεωρείται αρκετά πιθανό να γίνει προσεχώς κάτοικος Κατερίνης . Βεβαίως , στη λίστα για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη βρίσκονται και έξι - εφτά ακόμα παίκτες από τη Γ Εθνική , από τους οποίους αναμένεται να αποκτηθούν περίπου οι μισοί . Οι επιτελείς του Πιερικού συνεχίζουν το σκάουτινγκ , ενώ είναι πιθανό να « κλείσουν » και φιλικά δοκιμών .

Ταυτόχρονα , θα υπάρξει ενίσχυση και με κάποιους έμπειρους παίκτες , αλλά και από το εξωτερικό ( όπως Σκόπια και Πορτογαλία ) ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανοιχτή συγκέντρωση για τα διοικητικά , μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου . Τέλος , μετά την αποχώρηση των Μπρίτο - Πέικου , το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες αποδεσμεύσεις .

Στο στόχαστρο της ομάδας της Κατερίνης ο Πορτογάλος πρώην μέσος του Τυρνάβου ( παλιότερα στην Κύπρο ) Κάρλος Αντρέ . Τζιώκας για βοηθός . Προς την έξοδο οι Νίκου , Τσιρλίδης , Παπαδόπουλος . Το άλλο Σάββατο η ανοιχτή συγκέντρωση .

Μετά τον επιθετικό του Μακροχωρίου , Αντώνη Ηλιάδη ( εξετάζεται και είναι πιθανό να αποκτηθεί ) , ο Πιερικός βολιδοσκοπεί και άλλους μεταγραφικούς στόχους . Στη λίστα είναι παίκτες από το εξωτερικό , όπως τα Σκόπια και δεν αποκλείεται άμεσα άνθρωποι των μελανόλευκων να τσεκάρουν δια ζώσης περιπτώσεις από τη Βαρντάρ και τη Ραμποντνίτσκι . Επίσης , στο στόχαστρο βρίσκονται αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες από τη Γ Εθνική , αλλά και ξένοι με θητεία στη Football League . Ένας τέτοιος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Κάρλος Αντρέ . Ο 31χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ( παίζει τρεις θέσεις πίσω από τον φορ ) αγωνίστηκε στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν στην κατηγορία με τον Τύρναβο , από τον οποίο έμεινε ελεύθερος . Ο Κάρλος Αντρέ Φιλίπε Μάρτινς όπως είναι το πλήρες όνομά του , είναι σε διαπραγματεύσεις στο οικονομικό με τη διοίκηση και αν γεφυρωθεί το αρχικό χάσμα , βρεθεί η χρυσή τομή και η φόρμουλα , θα γίνει κάτοικος Κατερίνης . Ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός και τα ... παζάρια συνεχίζονται , με τον Πορτογάλο να έχει παίξει παλιότερα στην Κύπρο , με Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς , αλλά και σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του .

Τζιώκας για βοηθός
Εξάλλου , αρκετά πιθανό είναι να προστεθεί στο πλευρό του Γιώργου Καμπερίδη ως βοηθός ο Κατερινιώτης Ηλίας Τζιώκας . Ο παλαίμαχος παίκτης του Πιερικού και αρκετών ομάδων ακόμα ( Βέροια , Απόλλων Καλαμαριάς , Αγροτικός Αστέρας , Κασσάνδρα , Πυρσός Γρεβενών , Καστοριά κ.α. ) δούλεψε πέρυσι στον Κολινδρό ( τοπικό ) και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν όντως προσληφθεί για το τεχνικό τιμ .

Το υπάρχον ρόστερ
Όσο για τους παραμένοντες , ο Καμπερίδης φέρεται να έχει εισηγηθεί να παραμείνουν οι Ίτσιος , Πατσιογιώργος , Ελευθεριάδης ( οι τρεις πρώτοι ενδέχεται να συνεχίσουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα ) Παπατολίκας , Παπατόλιος , Νικολίτσης , Λαζαρίδης , Καραγκούνης , Μανίκας , Ντόικιτς , Ιορδανίδης , Κρουσταλέλης , αλλά και οι Ντόσης , Γούτσιος , που κάνουν προπονήσεις με την ομάδα της Πιερίας από το χειμώνα , αλλά δε βγήκαν δελτία λόγω εμπλοκής με την ενημερότητα . Έτσι , μετά τους Αποστολίδη ( σταματά ) Μπρίτο , Πέικο , Χ . Καρτσαμπά και Κέρι αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες , όπως οι Νίκου , Τσιρλίδης και Παπαδόπουλος .

Το άλλο Σάββατο η συνέλευση
Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλλο Σάββατο , 10 Μαϊου , θα λάβει χώρα η ανοιχτή συγκέντρωση , ως άτυπη γενική συνέλευση και αφού οριστικοποιηθεί το νέο δ.σ. , με είσοδο καινούριων μελών , θα « τρέξει » ακόμα πιο εντατικά ο αγωνιστικός σχεδιασμός . Πάντως , ήδη γίνονται δοκιμές παικτών για πρώτη και δεύτερη ομάδα ( ξεχώρισαν κάποιοι νεαροί από τοπικά σε Κιλκίς και Γιαννιτσά , πιθανότατα για τη β΄ ομάδα του Φάνη Δεληγιαννίδη ) .

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τους "πέρασε από κόσκινο" ο Γ. Καμπερίδης...

Ξεκίνησε η αξιολόγηση ορισμένων παικτών στον Πιερικό , με τον Γιώργο Καμπερίδη να θέλει να βγάλει συμπεράσματα για το ποιους πιθανώς να μπορεί να υπολογίζει για τη νέα σεζόν .

Με την παρουσία 22-23 περίπου νεαρών παικτών πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση του Πιερικού. Ο τεχνικός , Γιώργος Καμπερίδης , ξεκίνησε την αξιολόγηση ορισμένων παικτών , οι οποίοι ήταν από την ομάδα νέων της φετινής σεζόν , οι παίκτες που ήταν ... γύρω από την ομάδα , αλλά δεν έβγαλαν δελτία για να παίξουν στο δεύτερο μισό , αλλά και νεαροί ποδοσφαιριστές από το Nομό .

Οι προπονήσεις αποτελούν συνέχεια της φετινής χρονιάς . Δεν πρόκειται για έναρξη της σεζόν . Ακόμη είναι νωρίς . Άλλωστε , δεν θα είναι καθημερινές . Εκεί ήταν χθες και ο Κόιτς . Ήταν η πρώτη του μετά από τη στράτευση του .

Στο γήπεδο ήταν ακόμη και οι : Παπατόλιος , Ίτσιος , Πατσιογιώργος , Καραγκούνης , Παπαδόπουλος , Καρτσαμπάς Αλέξανδρος , Καρτσαμπάς Αθανάσιος , Καραθάνας , Ντόσης , Γούτσιος , Μπαλασάς , Παναγιωτίδης , Τάχος , Παπαθανασίου , Υφαντής , Τσιούχας , Παρσατιάν και Αγγελής . Μετά από τους Μπρίτο και Πέικο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αποτελούν επίσης παρελθόν ο Κέρι , αλλά και ο Καρτσαμπάς Χρήστος .

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

4η αγωνιστική Play Off ΕΣΠΕΜ Γυναικών: ΣΦΚ Πιερικός - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3-2 (Photos)

Οι διαστημικές κοπέλες του κ. Σαρρή έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Παρά την απουσία της Κατερίνας Παναγιωτίδου παίζοντας διαστημικό volley κέρδισαν για δεύτερη φορά την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με σκορ 3-2! Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας στους επόμενους 2 αγώνες θέλει μία νίκη ή έστω μία ήττα με σκορ 3-2 για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2! Συγχαρητήρια!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στην Αττική

Από τον αγώνα με το Αιγάλεω στην Κατερίνη
Την Κυριακή στο Αιγάλεω στις 5 μμ

Έχοντας πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία , ο Πιερικός Αρχέλαος δίνει το τελευταίο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής , στο οποίο η εικόνα που έδειξε ήταν αξιοζήλευτη. Αγωνίζεται στην Αθήνα με το Αιγάλεω που δίνει τη μάχη για τη σωτηρία .

Χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες , μεγάλη μεθοδικότητα και βέβαια αποτελεσματικότητα , ο Πιερικός Αρχέλαος συμμετείχε στο πρωτάθλημα με ένα δυναμικό, με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες , αφού έχει αθλητές από τις ομάδες των εφήβων και των παίδων .

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κατερινιώτη προπονητή και πρώην καλαθοσφαιριστή Στέλιο Χατζηιωάννου , ο οποίος έχει πολλές περγαμηνές , όπως και οι συνεργάτες του , απέδωσε καρπούς από όλες τις πλευρές . Πρώτα αυτό της παραμονής και δεύτερο της ανάδειξης νέων ταλαντούχων αθλητών , κάτι που φαίνεται να έχει και συνέχεια αφού το υλικό των τμημάτων υποδομής είναι αρκετά πλούσιο , κάτι σαν εκκολαπτήριο ταλέντων .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε τον Ιανουάριο στην Κατερίνη , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 71-65 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Μακρής και Γιαννακουδάκης και κομισάριος ορίσθηκε ο κ . Πετράκης .

Τέλος , για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας , δήλωσε :
« Η ομάδα θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι με στόχο να τελειώσει με όμορφο τρόπο μια πολύ επιτυχημένη χρονιά , κατά τη διάρκεια της οποίας πέτυχε τους αγωνιστικούς και ποιοτικούς της στόχους . Πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό στο παιχνίδι , καθώς αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα η οποία μάλιστα βρίσκεται σε οριακή βαθμολογική θέση " .

Το αναλυτικό πρόγραμμα & οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 4 Μαΐου 2014 :

Ν.Μουδανιών 17:00 Ευρώπη Πευκ. - Ηρακλής Κοζ . Μοσχοτόγλου - Δαμίγος ( Κυριάκης )
Άργους Ορ . 17:00 Άργος Ορ. - Αίας Ευόσμου Ευφραιμίδης - Ταρενίδης Κ ( Μερτζάνης )
Ελευθερούπολης 17:00 Ελευθερούπολη - Λιβαδειά Τζίμα - Σιταρίδης ( Μπαγκλατζής )
Αρναίας 17:00 Στρατώνι - Νίκη Βόλου Τζιβελεκίδου - Τζιοπάνος ( Χαρισόπουλος )
ΔΑΚ Καλαμαριάς 17:00 Αργοναύτης - Δόξα Λευκάδας Γερακίνης - Πιτσίλκας Β ( Ανδρίτσος )
ΧΑΝΘ 17:00 ΧΑΝΘ - Μαχητές Δόξα Π . Λαζαρίδης - Δεληγαννίδης ( Παραλικίδης )
Αιγάλεω ( κθ ) 17:00 Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος Μακρής - Γιαννακουδάκης ( Πετράκης )