Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΠΣΜ Παίδων: Αχιλλέας Περαίας - ΣΦΚ Πιερικός 3-2

Για το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας .

Το Σάββατο διεξήχθη στο γήπεδο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας των παιδικών ομάδων Αχιλλέα Περαίας - Πιερικός που έληξε 3-2 .

Προπονητές του Πιερικού οι κ.κ. Τσιαμπέρας και Καλαμπάκας .

Η σύνθεση της ομάδας : Θεοχάρης , Αλμπέρης , Τουλίκας , Γκαράτζιας , Παπανικολάου , Τσιμήτρης , φορτομάρης , Τριανταφύλλου , Τόσκας , Καλεντερίδης , Μεντεσβίλι και οι Παντζιάλας , Χατζόπουλος , Κουκάρας , Παπαθανασίου .


Στη φωτογραφία οι δύο στόπερ της ομάδας και αρχηγοί της παιδικής ομάδας , Γκαράτζιας και Παπανικολάου .

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας

Σ. Χατζηιωάννου: « Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πετύχαμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Δόξα Λευκάδας στην Κατερίνη , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Το παιχνίδι με τη Λευκάδα ήταν μια μεγάλη πρόκληση , καθώς παίζαμε με τους φετινούς πρωταθλητές σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας . Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και πετύχαμε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη . Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όποιος εφησυχάσει μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων . Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε τώρα στον επόμενο αγώνα με τα Πεύκα . Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο. Μια υποτιθέμενη νίκη θα είναι μια μεγάλη κατάκτηση για μας " .


Ένας Λευκαδίτης στην Κατερίνη ...

Στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας ήταν και ο Λευκαδίτης Σπύρος Σταματέλος , γεωπόνος και μόνιμος κάτοικος , πλέον , στην Κατερίνη .

Είδε τους καλούς του φίλους από την πατρίδα του και εξέφρασε βέβαια τα κολακευτικά του σχόλια για την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου , λέγοντας μάλιστα « ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο " .

Volley: Απόλυτη κυριαρχία! Νίκες παντού!

ΆΝΔΡΕΣ : ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3

Νικηφόρα συνέχισαν τα τμήματα του Πιερικού την πορεία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα .

Οι άνδρες κέρδισαν μέσα στην Βέροια την ομάδα του Φίλιππου με 3-0 σετ πολύ εύκολα , σημειώνοντας την 12η νίκη σε 12 αγώνες και 36-1 σετ , παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας , εξασφαλίζοντας κατά 95 % την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία , καθώς η ομάδα της Έδεσσας ( 2η στην βαθμολογία ) έχασε στο ντέρμπι από τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-2 δίνοντας έτσι αέρα πολλών βαθμών διαφοράς στον Πιερικό .
Ο Πιερικός έτσι , είναι πολύ κοντά στην (επ)άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία αφού με καθαρή νίκη την ερχόμενη αγωνιστική στην Κατερίνη με την ομάδα του Αρχελάου , εξασφαλίζει 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και μαθηματικά τον τίτλο και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .
           
Οι γυναίκες του Πιερικού κέρδισαν στην 2η αγωνιστική της τελικής φάσης την ομάδα της Έδεσσας με 3-0 σετ κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ .
Οι γυναίκες του Πιερικού , με εξαίρεση το 2ο μισό του 1ου σετ που χαλάρωσαν , έδειξαν πολύ καλά στοιχεία , παίζοντας πολύ καλά , κέρδισαν το παιχνίδι και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας.
           
Οι παγκορασίδες κέρδισαν στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του Αρχελάου με 3-1 σετ τερματίζοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας , καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος .
Οι παγκορασίδες του Πιερικού τερμάτισαν αήττητες στην 1η θέση , σημειώνοντας 12 νίκες σε 12 αγώνες και 36-1 σετ , περνώντας στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων , θέλοντας να υπερασπισθούν τον θρόνο τους αφού έχουν κατακτήσει τα τρία προηγούμενα πρωταθλήματα τις τρεις προηγούμενες χρονιές .

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

22η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - Δόξα Λευκάδας 80-77

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Β ΓΥΡΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τη φετινή , μαθηματικά , πρωταθλήτρια Δόξα Λευκάδας νίκησε στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος. Κέρδισε με 80-77 μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση . Η νίκη αυτή είναι μεγίστης σημασίας , αφού η ικανοποιητική , πλέον , βαθμολογική του θέση , δείχνει τη δυναμικότητα της νεανικής ομάδας της Κατερίνης , ενός εγχειρήματος που όπως φαίνεται πέτυχε το στόχο της .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Πιτσίλκας Β . και Ξέρας .

Τα δεκάλεπτα : 24-18 , 50-39 , 66-53 , 80-77 .

Οι συνθέσεις :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) : Αμπαράς 7 ( 1 ) , Κοντσές Αθ , Γκοντόπουλος 19 ( 1 ) , Τσαλμπούρης 7 , Σακελλαρίου 11 , Πέτκος , Κοντσές Β , Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 26 ( 3 ) , Γεωργούλας 8 , Παπαδόπουλος 2 , Οικονόμου .

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ( Ζαφειρούδης ) : Κυριακόπουλος 23 ( 2 ) , Αργυρός , Μαρίνος , Μουρατίδης 14 ( 4 ) , Κατωπόδης 2 , Καραδολάμης 12 ( 1 ) , Διαμαντόπουλος 4 , Σκλάβος 16 ( 2 ) , Μπέσκας , Πασσαλίδης 6 .

Τα άλλα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής : ΧΑΝΘ - Ηρακλής Κοζάνης 69-61 , Αργοναύτης - Πευκοχώρι 64-69 , Στρατώνι - Ελευθερούπολη 86-63 , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Αίας Ευόσμου 73-69 , Αιγάλεω - Λιβαδειά 20-0 α.α. , Άργος Ορεστικό - Νίκη Βόλου 81-70 .

Η επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 30/03/2014 ) : Ηρακλής Κοζάνης - Αργοναύτης , Πευκοχώρι - Στρατώνι , Αίας Ευόσμου - Ελευθερούπολη , Λιβαδειά - ΧΑΝΘ , Νίκη Βόλου - Αιγάλεω , Δόξα Λευκάδας - Άργος Ορεστικό , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος .

Η βαθμολογία : Δόξα Λευκάδας 40 , Λιβαδειά 36 , Μαχητές Δόξας Πεύκων 35 , ΧΑΝΘ 35 , Στρατώνι 35 , Πιερικός Αρχέλαος 34 , Πευκοχώρι 34 , Αίας Ευόσμου 33 , Άργος Ορεστικό 33 , Αργοναύτης 32 , Αιγάλεω 31 , Ελευθερούπολη 28 , Ηρακλής Κοζάνης 28 , Νίκη Βόλου 27

26η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Κασσιόπη - Πιερικός 1-0

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν η Κασσιόπη που υποδέχτηκε τον Πιερικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0. Έτσι , οι Φαίακες τερμάτισαν αφενός πρώτοι στον Βόρειο όμιλο αλλά , κυρίως , κατάφεραν να εξασφαλίσουν τους έξι βαθμούς ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ που τους δίνουν μεγάλο αβαντάζ για τη « μάχη » της ανόδου .

Το ματς λοιπόν κρίθηκε στο 55 ' όταν ο Μπαλντοβαλίεφ κατάφερε να νικήσει τον Πατσιoγεώργο πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης . Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κάπως την πίεσή τους κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν έφτασαν στο γκολ , με το 1-0 να μένει ως τη λήξη .

ΚΑΣΣΙΟΠΗ ( Μιχάλης Γρηγορίου ) : Κουτζαβασίλης , Βλάχος , Μαραγκός , Καραγιαννίδης , Βενέτης , Σουάνης , Καραδέμητρος ( 77 ' Γυφτοκώστας ) Γκόμες , Κόντος ( 46' Μπέριαν ) Μπαλντοβαλίεφ , Ανδρεόπουλος ( 73 ' Κρητικός ) .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( Γιώργος Καμπερίδης ) : Πατσιγεώργος , Καραγκούνης , Νίκου , Ντόικιτς , Αποστολίδης , Ιορδανίδης ( 32 ' λ τρ Καρτσαμπάς .. ) Ίτσιος , Μανίκας , Τσιρλίδης , Παπαδόπουλος , Λαζαρίδης .

Volley: Ολοταχώς προς την Α2 άνδρες και γυναίκες (Photos)

Οι άντρες του Πιερικού νίκησαν χθες στη Βέροια την ομάδα του Φιλίππου 3-0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ικάρου από τη Σκύδρα θέλουν μία νίκη για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα και να ανέβουν στην Α2!

Ακάθεκτες συνεχίζουν και οι γυναίκες την προσπάθεια τους για την άνοδο στην Α2! Παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Έδεσσας και τη κέρδισαν 3-0! Επόμενος αγώνας είναι το άλλο Σάββατο με την ομάδα της Κοζάνης, στη Κοζάνη! Πάμε γερά κορίτσια!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τον αγώνα των γυναικών με την Έδεσσα:

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Δόξα Λευκάδας, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Μετά τη μεγάλη και σημαντική νίκη στη Νέα Ιωνία του Βόλου , ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Κατερίνη την πρωτοπόρο Δόξα Λευκάδας η οποία έχει δεκατρείς συνεχόμενες νίκες .

Ένα εξίσου σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Λευκάδα , αφού οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το αήττητο και ο Πιερικός Αρχέλαος τη νίκη , για να εδραιώσει την παραμονή στην κατηγορία .

Όπως σε κάθε αγώνα στην Κατερίνη , έτσι και σε αυτόν , τον κυρίαρχο ρόλο έχουν και οι φίλαθλοι που κατακλύζουν το γυμναστήριο και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα συμπαράστασης .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στη Λευκάδα , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε χάσει με 85-70 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Πιτσίλκας Β . και Ξέρας και κομισάριος ο κ . Νίκος Βάτσιος .

Τέλος , για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης , δήλωσε :
« Μετά από δύο συνεχόμενες σημαντικές νίκες απέναντι σε δυο πολύ καλούς αντιπάλους , αντιστρέψαμε την κατάσταση και είμαστε σε πλεονεκτική θέση , χωρίς όμως να έχει τελειώσει το θέμα της παραμονής , μαθηματικά . Την Κυριακή υποδεχόμαστε την πιο καλή και πλήρη ομάδα της κατηγορίας , με παίκτες και προπονητή αναγνωρισμένους και με μεγάλη αξία . Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα , δουλεύουμε όλη την εβδομάδα σκληρά , ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα . Εύχομαι ο κόσμος που μας βοηθά πάρα πολύ και μας δίνει ώθηση , να γεμίσει ακόμη μια φορά το γήπεδο και να χαρεί το παιχνίδι " .

Τα εισιτήρια της 26ης (τελευταίας) αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
30-20-10-2€
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
15-10-5-2-1€
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
10€
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
10-5-3-1€
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
10€
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
10-5-3-2-1€
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
20-10-5-1€

* 2 ευρώ : στρατιωτικά / φοιτητικά εισιτήρια
* 1 ευρώ : μαθητικά εισιτήρια

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 30 Μαρτίου :

ΧΑΝΘ 17:00 ΧΑΝΘ-Ηρακλής Κοζ. Φακίτσας-Ζαχαρης (Πολυχρονίδης)
ΔΑΚ Καλαμαριάς 17:00 Αργοναύτης-Ευρώπη Πευκ. Παπαδόπουλος Θ-Ελευθεριάδης (Λαδένης)
Αρναίας 17:00 Στρατώνι-Ελευθερούπολη Σιμητόπουλος-Λόρτος (Μηνοβγιούδης)
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές-Αίας Ευόσμου Τσιρτσιμάλης-Μοσχοτόγλου (Παραλικίδης)
Αιγάλεω 17:00 Αιγάλεω-Λιβαδειά Μάλαμας-Κυριακόπουλος (Σταύρου)
Άργους Ορ. 17:00 Άργος Ορ.-Νίκη Βόλου Τζίμα-Κοϊμτζόγλου (Βόντζας)
ΚΓ ΣΣ Κατερίνης 17:00 Πιερικός Αρχέλαος-Δόξα Λευκάδας Πιτσίλκας Β-Ξέρας (Βάτσιος)

Σ. Καραγκούνης: "Άρπαξα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν!"


Ο νεαρός μέσος του Πιερικού μίλησε για την σωτηρία της ομάδας και τη δική του αγωνιστική παρουσία .

Είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με τον Τύρναβο και μάλιστα αυτή συνδυάστηκε από ένα γκολ . Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος του Πιερικού , Σωτήρης Καραγκούνης μίλησε στο « Μετροσπόρ » και δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του , δίνοντας υποσχέσεις για καλύτερη ακόμη εικόνα τη νέα σεζόν .

« Νιώθω πολύ ικανοποιημένος για μένα και τους συμπαίκτες μου και αυτό γιατί δώσαμε ό,τι μπορούσαμε στο παιχνίδι , για να ευχαριστηθούμε εμείς πάνω απ ' όλα . Όπως μας λέει ο κόουτς , η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει » είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του παρουσία , αλλά και το ότι το καλοκαίρι ήταν κοντά στο να φύγει από την ομάδα , υπογράμμισε :
« Ήμουν τραυματίας το καλοκαίρι . Είναι γεγονός ότι δε με υπολόγιζε ο τότε προπονητής , αλλά πλέον όλα τελείωσαν θετικά . Πήρα τις ευκαιρίες στη συνέχεια γιατί όταν χρησιμοποιήθηκα ήμουν πανέτοιμος . Αφού συνήλθα από τον τραυματισμό μου και εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν από το σημερινό μου προπονητή . Δεν έχω δείξει ακόμη το 100 % των δυνατοτήτων μου και στο νέο πρωτάθλημα θα δείτε καλύτερο Καραγκούνη . Θα επιδιώξω να το πετύχω » .

Στα αγωνιστικά , δεν υπολογίζονται ενόψει Κέρκυρας οι Παπατόλιος , Νικολίτσης και Μιχαηλίδης , ενώ επιστρέφει ο Ελευθεριάδης .

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, ο Γκρεγκ Κάλας και ο Πιερικός!

Ήταν Δεκέμβρης του 2013 όταν ενημερώθηκα για την προκήρυξη του 1ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ . Η αγάπη μου για την αρθρογραφία , για την ελεύθερη έκφραση σκέψεων και ιδεών , ήταν αδύνατο να με αφήσει ασυγκίνητο .
Τόλμησα λοιπόν . " Η ζωή ένας περίπατος " ήταν ο τίτλος του διηγήματος με τον οποίο δήλωσα τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό .

Η ΕΟΔνΠ πριν από δέκα πέντε ημέρες , με σχετική πρόσκληση , καλούσε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση απονομής βραβείων στους νικητές και επαίνων σε όλους τους συγγραφείς , μικρούς και μεγάλους . Ως ημέρα ορίστηκε η 23η Μαρτίου 2014 στο χώρο του Καπνικού Σταθμού .
Μέσα σε ένα ανακαινισμένο , όμορφο , λιτό περιβάλλον , μα στολισμένο με την αγάπη και το μεράκι των άοκνων εθελοντών , ξεκίνησε η σεμνή τελετή βράβευσης . Μη φανταστείτε ότι θα απονέμονταν χρυσάφια και ρουμπίνια . Οι άνθρωποι δεν διαχειρίζονται χρήματα , λειτούργημα επιτελούν και μάλιστα ύψιστης αξίας .

Για κάθε διήγημα που βραβεύονταν ο εκπρόσωπος της δράσης εκφωνούσε ένα μικρό απόσπασμα . Στην απονομή του 3ου βραβείου για το διήγημα του Σταύρου Λάβδα , με τον τίτλο " Γκρεγκ Κάλας " , ο Ηλίας Τσολακίδης δεν διάβασε απόσπασμα , αλλά το μήνυμα του συγγραφέα προς την ΕΟΔνΠ .
« Ο Γκρεγκ Κάλας δεν γράφτηκε για να λάβει μέρος σε έναν οποιοδήποτε Διαγωνισμό Διηγήματος . Γράφτηκε για να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης . Αν ο διοργανωτής ήταν άλλος , ο Γκρεγκ Κάλας δεν θα είχε υπάρξει ποτέ . Ο Γκρεγκ Κάλας γεννήθηκε για να τιμήσει , όχι για να τιμηθεί " .

Μπροστά μου στεκόταν ένας Κύριος , απλός , λαϊκός , γύρω στα εξήντα , παρέα με έναν νεαρότερο άντρα . Τον έβλεπα για πρώτη φορά στην Κατερίνη . Μόλις ο Ηλίας κάλεσε τον Σταύρο Λάβδα να παραλάβει το βραβείο του , ο άνθρωπος που προανέφερα , με διακριτικότητα και σεμνότητα , πήγε για την παραλαβή του βραβείου . Ήταν ο Σταύρος Λάβδας , ο συγγραφέας του Γκρεγκ Κάλας .
Αυτά τα δυο ονόματα κόλλησαν για ώρα στη σκέψη μου . Αφού παρέλαβα τον έπαινο για τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό , αποχώρησα πλουσιότερος στον εσωτερικό μου κόσμο , παίρνοντας μαζί με τις υπέροχες αναμνήσεις και το βιβλίο με τα 23 διηγήματα πρώτα .

Αρχικά , διάβασα το « Μπαλκονάκι στο Αιγαίο » της Μαρίας Κουρλή που απέσπασε το 1ο βραβείο και ενώ το σώμα μου χρειαζόταν στο καταμεσήμερο ολιγόωρη ανάπαυση , προκειμένου να φέρω σε πέρας την βραδινή βάρδια , ο Γκρεγκ Κάλας δεν σταμάτησε στιγμή να παρενοχλεί τα σωθικά μου . Ξεφύλλισα το διήγημα και το μάτι μου καρφώθηκε σαν βδέλλα στη λέξη " Πιερικός " .

Μα δεν είναι δυνατόν , σκέφτηκα . Τον τελευταίο καιρό άρχισα να βλέπω και λίγο θαμπά . Για να επιβεβαιωθώ ξαναδιαβάζω προσεκτικά . « Λίγο πιο πάνω από το Δίον ήταν μια πόλη , η Κατερίνη . Κατερίνη ? Τι μου θύμιζε η Κατερίνη ? Ρε , συ ? Είπε στον εαυτό του , από εκεί δεν ήταν ο Πιερικός ? Ο Πιερικός ... " .

Εκεί που ήμουν έτοιμος να αναπαυτώ η λέξη Πιερικός με « αναστάτωσε » από την κορυφή ως τα νύχια . Ο Γκρεγκ Κάλας ζούσε στο Λονδίνο ως ένας επιτυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας του εξωτερικού και ήταν φίλος του Πιερικού . Φέρνει στην μνήμη του , μετά από μια πεντηκονταετία , Ονόματα - Θρύλους . « Δρανδάκης , Κεφαλίδης , Πορτοκαλίδης , Μυστακίδης , Ταξίδης , Σιδηρόπουλος , Αμανατίδης , Θεοδωρίδης , Φουλίδης , Ορφανίδης . Και Κυζίρογλου , βάλε και τον Κυζίρογλου . Και Φελεκίδης " .

Του πρότειναν να επενδύσει κεφάλαια για ανάπτυξη στην περιοχή του Δίου καθώς η Ελλάδα ιδιωτικοποιούσε ακόμη και αρχαία μνημεία . Παραξενεύτηκε , ήταν αντίθετος στην ιδέα αυτή . Ανέμενε από τους κατοίκους του Δίου να αντιδράσουν στα σχέδια της κυβέρνησης που μελετούσε την πώληση αρχαιολογικών χώρων . « Θα αντιδράσουν , δεν μπορεί να μην αντιδράσουν . Λίγο να μοιάζουνε στους παλιούς του Πιερικού , θα αντιδράσουν , σκέφτηκε " . ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ...

Τέσσερις φορές το διάβασα μέχρι να συνέλθω . Μα τι γίνεται με μένα σκέφτηκα . Έχω ζήσει τόσες πίκρες τον τελευταίο καιρό , επιχειρώ να ηρεμήσω , να αποστασιοποιηθώ από τα τεκταινόμενα μιας ομάδας που υπεραγαπώ , αλλά με δυσαρεστεί , με θλίβει βαθύτατα η λειτουργία της , κάνω προσπάθεια να χαλαρώσω μέσα από ένα διαγωνισμό διηγήματος και πάλι στον Πιερικό καταλήγω ?
Ως ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού δεν άντεξα . Τρείς η ώρα το μεσημέρι της Κυριακής κάλεσα στο τηλέφωνο τον Πρόεδρο του Σ.Φ.Ι.Π. Στέλιο Καραγεώργη και τον Γραμματέα Γιώργο Λάλα . Ήθελα να βγάλω το μέσα μου έξω . Ήθελα να εκφραστώ . Επιζητούσα στηρίγματα για να μοιραστώ τα απερίγραπτα συναισθήματα μου . Αυτοί ήταν οι κατάλληλοι Πιερικοί την δεδομένη στιγμή .

Ο Γκρεγκ Κάλας ήρθε να μου υπενθυμίσει , για πολλοστή φορά , πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ομάδα της καρδιάς μου . Ήταν ... , θα πουν πολλοί . Στη συνείδηση ​​των υγιών , ρομαντικών και αγνών φίλων του ο Πιερικός παραμένει μεγάλος , έστω στο Όνομα και στην Ιστορία .
Ο Σταύρος Λάβδας , όπως υπογράφει ο ίδιος , γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα . Σπούδασε στην Αθήνα και στο Παρίσι . Ασχολείται με το Εμπόριο και την Οικονομία .
Μικρός , ήταν φίλος του Πιερικού . Το διήγημα του αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και προσέγγισης από όλους μας .
Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης , εμπνευστής του διαγωνισμού , μίλησε προφητικά . Μέσα από τον διαγωνισμό , είπε , γεννιούνται παρέες .

Στην παρέα του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού ( www.pierikos.info ) μέσα από ένα διήγημα , προστέθηκε ένας σπουδαίος Πιερικός , ο Σταύρος Λάβδας . Μέσα από ένα διήγημα σκαλίσαμε για πολλοστή φορά το παρελθόν . Συγκινηθήκαμε και πάλι .
Τι να πεις και τι να γράψεις . Συγχαρητήρια ? Μπράβο ? Συνεχίστε το σπουδαίο έργο σας ? Ότι και να πεις και να γράψεις για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν . Πιερίας είναι μικρό για να αποτυπώσεις την πραγματικότητα .
Η ΕΟΔνΠ , ο Γκρεγκ Κάλας και ο Πιερικός έγραψαν πλέον την δική τους ιστορία , το δικό τους διήγημα . Και έπεται συνέχεια ...

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Volley: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα του ΣΦΚ Πιερικός

Συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Άνδρες , γυναίκες και παγκορασίδες και αυτό το Σαββατοκύριακο 29-30/3/2014 . Το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 16:00 η γυναικεία ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική της τελικής φάσης με την ομάδα του Ικάρου Έδεσσας .

Τα κορίτσια του Πιερικού μετά την νίκη μέσα στα Γιαννιτσά , θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία που είχανε όλη την χρονιά με μια καθαρή νίκη , για να κάνουν το 2 στα 2 στην τελική φάση και να προσθέσουν ακόμη ένα λιθαράκι στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Η διοίκηση , το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες του Πιερικού καλούν τον κόσμο να γεμίσει για ακόμη μια φορά το γήπεδο και να γίνει ο 7ος παίκτης που θα ωθήσει τα κορίτσια στην νίκη .

Οι άνδρες του Πιερικού αγωνίζονται το Σάββατο στην Βέροια με την ομάδα του Φιλίππου , και θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο σερί στις νίκες , γεγονός που θα του εδραιώσει στην 1η θέση της βαθμολογίας , φέρνοντάς τους πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .
           
Οι παγκορασίδες αγωνίζονται την Κυριακή 30 Μαρτίου στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ομάδα του Αρχελάου σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο , αφού οι παγκορασίδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην τελική φάση , όπου θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , καθώς και για την υπεράσπιση του θρόνου τους αφού είναι πρωταθλήτριες τα 3 προηγούμενα χρόνια .

To αναλυτικό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της FL Nέων (Bόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
30-03-2014
15:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΤΡΙΦΥΛΙΟΥ
30-03-2014
15:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
29-03-2014
11:00
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ "ΒΑΤΑΝ"
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
30-03-2014
11:30
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΜΙΚΡΑΣ
29-03-2014
12:00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
ΒΟΛΟΥ
30-03-2014
15:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
30-03-2014
11:30

Οι προσεχείς αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Οι αγωνιστικές ομάδες του Πιερικού Αρχελάου αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα , συμμετέχουν στα παρακάτω επίσημα πρωταθλήματα :

- Ανδρικό - Β Εθνική - Β όμιλος , Β γύρος , 9η αγωνιστική . Κυριακή 30.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 17.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕ Δόξα Λευκάδας .

- Γυναικείο - Τελική φάση - Α κατηγορία , Β γύρος , 3η αγωνιστική . Κυριακή 30/03/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 14.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Σκυδραϊκός .

- Εφηβικό - Τελική φάση - Β γύρος , τελευταία αγωνιστική . Δευτέρα 31.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 19.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Βέροιας .

- Παίδων - Τελική φάση , Β γύρος , 3η αγωνιστική . Κυριακή 30.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς , ώρα 16.00 / ΠΑΣ Αετός Κιλκίς - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Μίνι αγοριών - Τουρνουά , Β γύρος , 1η αγωνιστική . Κυριακή 30.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου , ώρα 14.00 / ΑΣ Αναγέννηση Λιτοχώρου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

- Μίνι αγοριών - Τουρνουά , Β γύρος , 1η αγωνιστική . Κυριακή 30/03/2014 , Β' ΔΑΚ Κατερίνης , ώρα 10.00 / ΑΓΕ Πιερίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 2

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Volley: Πήραν το ντέρμπι κορυφής στην τελική φάση οι γυναίκες του Πιερικού!

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
( 25-22 , 19-25 , 21-25 , 24-26 )

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ , έκαναν οι γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν στο ντέρμπι στην τελική φάση μέσα στα Γιαννιτσά την τοπική ομάδα με 3-1 σετ .

Με ψυχή , με πάθος και με πολύ καλή ομαδική τακτική , τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ την νίκη , και πήγανε στα Γιαννιτσά αποφασισμένες για να την πάρουν .

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν καλά , πήραν μια μικρή διαφορά , όμως η ομάδα των Γιαννιτσών αντέδρασε , ισοφάρισε και το παιχνίδι πήγαινε πόντο - πόντο αφού οι ομάδες ήταν ισόπαλες 21-21 . Στο σημείο αυτό μια ολιγορία των κοριτσιών έδωσε το σετ στην ομάδα των Γιαννιτσών με 25-22 . Όμως , τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν ότι δεν θα το έβαζαν κάτω και ότι ήρθαν αποφασισμένες για την νίκη .

Έτσι στο 2ο σετ ξεκίνησαν πάρα πολύ καλά , προηγήθηκαν 6-1 , 12-7 , 19-14 και τελικά πήρανε το σετ με 25-19 ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ .

Στο 3ο σετ πάλι τα κορίτσια του Πιερικού προηγήθηκαν με 5-1 , όμως τα Γιαννιτσά ισοφάρισαν 9-9 , και στην συνέχεια γινόταν μάχη πόντο - πόντο , αλλά προς το τέλος του σετ τα κορίτσια του Πιερικού πιο ψύχραιμες και πιο αποφασισμένες πήραν διαφορά στο σκορ και το κέρδισαν με 25-21 .

Στο 4ο σετ , το παιχνίδι ήταν για πολύ γερά νεύρα , καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε με και 4-0, 12-6 . Η ομάδα του Πιερικού γύρισε το παιχνίδι σε 20-19 , όμως η ομάδα των Γιαννιτσών προηγήθηκε με 24-21 . Στο σημείο αυτό τα κορίτσια του Πιερικού με περίσσεια ψυχραιμία , με άμυνα για σεμινάριο και με αποτελεσματική τακτική στο σερβίς - μπλοκ - επίθεση πήρε τελικά το σετ με 26-24 και την νίκη με 3-1 σετ κάνοντας έτσι το 1ο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε : « Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πολύ μεγάλη νίκη . Συνεχίζουμε προσγειωμένα και με πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του στόχου μας . Και πάλι μπράβο στα κορίτσια . "

Σύνθεση : Τσιουτσιούλη , Παπαδοπούλου , Γκουτζαμάνη , Καλπακίδου , ​​Παναγιωτίδου , ​​Μπατσίλα , Κατσίκα , Χαραλαμπίδου , ​​Χρυσίδου , ​​Γκόλτσιου , Σουλή .

Το άλλο παιχνίδι της τελικής φάσης : ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-2

Η βαθμολογία :

ΟΜΑΔΑ - ΒΑΘΜΟΙ - ΣΕΤ
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3 3-1
2 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2 3-2
3 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ 1 2-3
4 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 0 1-3

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 26ης (τελευταίας) αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙA – ΩΡΑ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
29-03-2014
15:00 OTE TV
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
29-03-2014
15:00 OTE TV
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
29-03-2014
15:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΗΜ. ΓΗΠ. "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ"  

ΑΙΓΙΝΙΟΥ
29-03-2014
15:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
29-03-2014
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΓΗΠ. "M. Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
29-03-2014
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΕΘΝ. ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
29-03-2014
15:00

Τα αποτελέσματα του Πιερικού Αρχελάου στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

ΑΟΚ Βέροιας - Πιερικός Αρχέλαος 44-29
Για το γυναικείο πρωτάθλημα

Με 44-29 έχασε στη Βέροια από τον ΑΟΚ η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου . Ήταν παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Β γύρου .

Στα δεκάλεπτα : 10-4 , 23-6 , 29-17 , 44-29 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Αρβανίτης Γ . και Μελανίδης Μ .

Οι συνθέσεις :

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ( Διαβόρας ) Ξανθοπούλου , Χαρίση , Ιωαννίδου 7 ( 1 ) , Αμβρακίδου 8 ( 2 ) , Έξαρχου 4 Ζουζώ 6 Γερμάνη 16 Φλιούκα 2

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Μηλιάτης ) : Σότο 2 , Σημαιάκη , Ζουγκουρίδου 9 , Παπακώστα 3 , Ιωάννου 5 , Πάππα 8 , Κασιμίδου 2 , Μπόζογλου , Αβουρδιάδου .



ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - Πιερικός Αρχέλαος 59-48
Για το εφηβικό πρωτάθλημα

Με 59-48 έχασαν οι έφηβοι στην Έδεσσα από τον Πανεδεσσαϊκό , σε μια αναμέτρηση που έλειπε ο βασικός αθλητής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων .

Οι συνθέσεις :

Πανεδεσσαικός ( Αναστασιάδης ) Παρίσης , Σίπκας , Μητσόπουλος , Στόμας 2 Τυρπάνης 7 ( 1 ) , Τράπκος 2 Χρήστου Κ . 15 ( 1 ) , Τζώγας , Στογιάννης , Κληντσάρης 14 Μυλωνάς 10 ( 1 ) 15 Μπόυζμπας

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου - Γκαβοτάσιος ) : Κοντσές Αθ . 19 , Παυλίδης Χρ . , Σαββίδης Π . 2 , Τατσίδης Δ . 1 , Κοντσές Αθ . , Γαζέτης Αθ . 11 , Κοντζές Δ . , Αναστασιάδης Αλ . 2 Σκαμπαρδώνης 6 ( 2 ) , Κοτσώνας Γ . 2 , Κοντσές Β . 5



ΑΟΚ Βέροιας - Πιερικός Αρχέλαος 39 - 62
Για το παιδικό πρωτάθλημα

Mε νίκη επέστρεψε από τη Βέροια η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου , όπου κέρδισε τον ΑΟΚ με 62-39 .

Στα δεκάλεπτα : 8-16 , 18-30 , 32-44 , 39-62 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Αρβανίτης και Χατζηχαρίσης .

Οι συνθέσεις :

ΑΟΚ Βέροιας ( Τούσας ) Καργατζής 7 Ναμίδης 2 Χρύσης 9 ( 1 ) , Φράντζης , Μισοκέφαλος 8 Χατζηλευτέρης 1 Θεοχαρόπουλος , Ταλιώνας , Αλεξανδρής , Δελιόπουλος , Φιλίππου , Τσέος 12

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωαννου ) Κατσαβός , Κατωνίδης , Μάντζου 2 Βάτος 11 ( 1 ) , Μπούσμπουρας 6 Παρμακτσίδης 4 Ταρενίδης 4 Τσιλιγγαρίδης 2 Γαλάνης , Ζησόπουλος 17 ( 3 ) , Βαβατσιούλας 11 ( 1 ) , 5 Ξυγωνάκης



Πιερικός Αρχέλαος - Σκυδραϊκός 53-52
Για το πρωτάθλημα κορασίδων

Με 53-52 νίκησαν στην Κατερίνη οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου το Σκυδραϊκό . Ο κανονικός αγώνας έληξε 40-40 και στην πρώτη παράταση 46-46 .

Στα δεκάλεπτα : 8-13 , 21-20 , 31-28 , 40-40 κ.α. , 46-46 απαρ , 53-52 β .. παρ .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ευφραιμίδης Σ . και Σιαμάτρας Β .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Ζουγκουρίδου ) Σότο 1 Πουρσανίδου , ​​Γελαστοπούλου , Ηρακλείδου 2 Συροπούλου 7 Ψωμιάδου 1 Γκοτζαμάνη 14 ( 1 ) , Ακριτίδου 2 Πάππα 26 Καραμέλλιου .

ΑΣ Σκυδραϊκός ( Μπαμπαλιούτας ) : Τσίπκου , Σαπρανίδου 6 , Αμανατίδου 4 , Αμβριώτη 8 , Παπαδοπούλου , Κουκούλη 2 , Χατζηδημητρίου 11 , Μακρίδου 9 , 12 Θεοδωρίδου



Πιερικός Αρχέλαος (1) - Πιερικός Αρχέλαος (2) 46-84
Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών

Με 84-46 νίκησε ο Πιερικός Αρχέλαος (2) ... τον Πιερικό Αρχέλαο (1) για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών . Στο πρωτάθλημα αυτό της ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός Αρχέλαος συμμετέχει με δύο ομάδες , αφού ο μεγάλος αριθμός των αθλητών του στις ακαδημίες του δεν επέτρεπε το αντίθετο .

Στα δεκάλεπτα : 14-17 , 22-39 , 43-51 , 46-84 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Χαρακλιάς Δ .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (1) ( Γκαβοτάσιος ) : Τζιοβάρας 4 , Παπαδόπουλος 6 , Ζησόπουλος 6 , Κωνσταντινίδης 6 , Ράλλης 2 , Μπόζογλου 4 , Μαυρογιώργης 2 , Καλλιφατίδης 2 , Χατζηαγοράκης 5 , Καραϊσαρίδης 4 , Σαββίδης 3 , 4 Παπαπέτρου

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαοις (2) ( Χρυσίδης ) : Τσιρογιάννης 12 , Πόντικας 3 , Κακουλίδης 10 , Γρηγοριάδης 10 , Κατηρτζίδης 4 , 5 Καρατόλιος , Ταβαντζής 6 , Χατζηλάμπρου 12 , Πολυχρόνης 9 , Μακρής 4 , Δερμίσης 6 , Δημουλιός 3



Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Αιγινιακός 54-20
Για το πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών

Για την πέμπτη αγωνιστική του Α γύρου η ομάδα μίνι κοριτσιών του Πιερικού Αρχελάου νίκησε τον ΑΟΚ Αιγινιακό με 54-20 .

Στα δεκάλεπτα : 15-6 , 26-12 , 42-16 , 54-20 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Σιαμάτρας Β .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Τσιρογιάννη ) : Βέργου 4 , Καπετανάκη 9 , Καραλή 3 , Κοντσέ 6 , Λεκάι 3 , Πατσιαλή , Σότο , Δημητριάδου 4 , Κωνσταντινίδου 4 , Γκοτζαμάνη 7 , Ακριτίδου 6 , 8 Βραχνού

ΑΟΚ Αιγινιακός ( Αναστασιάδης ) : Κουκετσίδου 2 , 4 Τερζή , Λοτζανιώτη 2 , Ζαφείρη , Εμμανουηλίδου 2 , Χνούδα , Γκορτσίλα 10

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Περιμέναμε ότι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Νίκη Βόλου στο Βόλο , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Περιμέναμε ότι το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί είναι μια ομάδα που έχει παίκτες με επιθετικό ταλέντο και εμπειρία και εμείς από την πλευρά μας παίζαμε υπό την πίεση του αποτελέσματος και των κακών τελευταίων εκτός έδρας εμφανίσεων . Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ευκολότερα , αν αποφεύγαμε κάποια λάθη στο τελευταίο πεντάλεπτο . Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την προσπάθεια που κατέβαλε αν και βαθμολογικά αδιάφορη και εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο της και να επανέλθει στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες " .

ΕΠΣΜ Παίδων: ΠΑΟΝΕ - ΣΦΚ Πιερικός 0-0

Στο γήπεδο της Περαίας. 

Διεξήχθη το Σάββατο το πρωϊ στο γήπεδο της Περαίας στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας μεταξύ των παιδικών ομάδων του ΠΑΟΝΕ και του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Για τον Πιερικό αγωνίστηκαν οι : Παπαθανασίου, Παπανικολάου, Αγγέλης, Φορτομάρης, Τσιμήτρης, Τουλίκας, Πάσχος, Μπουλάρη, Ναρίνογλου, Μεντεσβίλι, Κωστίδης, και οι: Αλμπέρης, Μητράκας, Γκανάς, Χατζόπουλος, Ρούντος και Μπουσμαλής.

Προπονητές: Τσιαμπέρας, Καλαμπάκας.

21η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Νίκη Βόλου - Πιερικός Αρχέλαος 87-91

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Β ΓΥΡΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μια ακόμη σημαντική νίκη σημείωσε ο Πιερικός Αρχέλαος . Η νεανική ομάδα του Στέλιου Χατζηιωάννου κέρδισε στο Βόλο την τοπική Νίκη με 91-87 και έτσι εδραιώνει τη θέση της πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα .

Η νίκη αυτή είναι μια μεγάλη κατάκτηση αφού οι κατερινιώτες έδειξαν από την αρχή ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος . Κάποια στιγμή του αγώνα η διαφορά ήταν στους δεκαοκτώ πόντους υπέρ του Πιερικού Αρχελάου , αλλά η χαλαρότητα των παικτών του και η ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων , στο τέλος , τη μείωσαν αισθητά .

Το βλέμμα όμως της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου είναι στραμμένο στο εξίσου δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής , όπου στην Κατερίνη θα φιλοξενηθεί ο πρωτοπόρος Δόξα Λευκάδας .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Σιταρίδης και Τζιοπάνος .

Τα δεκάλεπτα : 24-24 , 42-43 , 58-68 , 87-91 .

Οι συνθέσεις :

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ( Στρατίκης ) Τζίνης 7 ( 1 ) , Ξύδης , Καρπέτης 2 Στάμος , Μπόγδανος 24 ( 3 ) , Τσώλης 15 ( 3 ) , Φωσσές 7 Τάσσος 6 Μανδαλάκης 28 ( 4 ) , Τοκατλίδης , Σούλης , Πρασσάς .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) Αμπαράς 15 ( 3 ) , Κοντσές , Γκοντόπουλος 37 ( 7 ) , Τσαλμπούρης 6 Σακελλαρίου 8 Πέτκος , Γαζέτης , Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 15 ( 2 ) , Γεωργούλας 9 ( 1 ) , Παπαδόπουλος , Οικονόμου .

Τα άλλα αποτελέσματα της 21ης ​​αγωνιστικής : Πευκοχώρι - ΧΑΝΘ 71 - 46 , Ελευθερούπολη - Αργοναύτης 77-72 , Ηρακλής Κοζάνης - Αιγάλεω 65-54 , Αίας Ευόσμου - Στρατώνι 62-67 , Λιβαδειά - Άργος Ορεστικό 55-73 , Δόξα Λευκάδας - Μαχητές 87 -82 ( 65 - 65κ.α . , 75 - 75α « παρ . ) .

Η επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 30/03/2014 ) : ΧΑΝΘ - Ηρακλής Κοζάνης , Αργοναύτης - Πευκοχώρι , Στρατώνι - Ελευθερούπολη , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Αίας Ευόσμου , Αιγάλεω - Λιβαδειά , Άργος Ορεστικό - Νίκη Βόλου , Πιερικός Αρχέλαος - Δόξα Λευκάδας .

Η βαθμολογία : Δόξα Λευκάδας 39 , Λιβαδειά 36 , Μαχητές Δόξας Πεύκων 33 , ΧΑΝΘ 33 , Στρατώνι 33 , Πιερικός Αρχέλαος 32 , Αίας Ευόσμου 32 , Πευκοχώρι 32 , Αργοναύτης 31 , Άργος Ορεστικό 31 , Αιγάλεω 29 , Ελευθερούπολη 27 , Ηρακλής Κοζάνης 27 , Νίκη Βόλου 26

25η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Τύρναβος 2005 - Πιερικός 1-2

Με δυο γκολ του νεαρού επιθετικού Γ. Τσιρλίδη , ο Πιερικός "άλωσε" 2-1 την έδρα του Τυρνάβου , παίρνοντας νίκη γοήτρου .

Η υπόθεση παραμονή είχε « κλείσει » θετικά για τον Πιερικό από την προηγούμενη αγωνιστική , με τη νίκη επί της Δόξας Δράμας . Έτσι , ο Γιώργος Καμπερίδης έδωσε την ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς την Κυριακή στο Αλκαζάρ , οι οποίοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο , με τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Τύρναβο . Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Τσιρλίδης . Ο νεαρός επιθετικός
« ντύθηκε » ... Μανίκας , έβαλε δυο γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους μελανόλευκους στο διπλό . Ο Τσιρλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 55' μετά από σέντρα του Νίκου ενώ , ο ίδιος σημείωσε το 0-2 για τους Κατερινιώτες στο 68' , μετά από φάση διαρκείας και κόντρες . Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη απλώς αρκέστηκε στο να μειώσει στο τελικό 1-2 με δυνατό σουτ του Μπάρος στο 83'. Πριν το ματς η διοίκηση του Τυρνάβου τίμησε τον τερματοφύλακα Πέτρο Καραναστάση , που στην ηλικία των 36 αποσύρεται από την ενεργό δράση .

Διαιτητής ήταν ο Μαλούτας ( Ημαθίας ) .

ΤΥΡΝΑΒΟΣ : Πρίφτης ( 79 Καραναστάσης ) Πούτας ( 68 Μπάρος ) Καραγιάννης , Τέλλος , Καραμανλής , Ιβανίδης , Όμο , Αντρέ , Γεωργίου , Ποκόνγκ ( 56 Λίταινας ) Σαχινίδης .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ : Πατσιογιώργος , Νίκου , Καραγκούνης , Ντόικιτς , Καρτσαμπάς , Παπατόλιος ( 46 Παπαδόπουλος ) Αποστολίδης , Ίτσιος ( 57 Κέρι ) Νικολίτσης , Μιχαηλίδης ( 80 Ιορδανίδης ) Τσιρλίδης .

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

1η αγωνιστική Play Off ΕΣΠΕΜ Γυναικών: Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΣΦΚ Πιερικός 1-3 (Photos)

Η γυναικεία ομάδα volley του Πιερικού, σε αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 21/03/2014 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών για τα play off ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία, παίζοντας καταπληκτικό volley συνέτριψε το μεγάλο φαβορί για την άνοδο Μέγα Αλέξανδρο με σκορ 1-3 σετ!

Επόμενος αγώνας στις 29/03/2014 στο κλειστό της πόλης μας με την ομάδα της Έδεσσας, για την 2η αγωνιστική των Play Off!

Καλή συνέχεια!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Για ό,τι καλύτερο ο Πιερικός στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια

Πλήρης και ... απελευθερωμένη η ομάδα της Κατερίνης στα παιχνίδια με Τύρναβο και Κέρκυρα . Γυρνά ο Αποστολίδης , ευκαιρία στο ... νέο αίμα από Γιώργο Καμπερίδη .

Παντελώς απαλλαγμένος από το άγχος της επιβίωσης και της σωτηρίας θα παρουσιαστεί ο Πιερικός τις δυο τελευταίες αγωνιστικές , μετά το τρίποντο εξασφάλισης με τη Δόξα Δράμας . Η ομάδα της Κατερίνης δοκιμάζεται μακριά από το σπίτι της , αρχικά την Κυριακή με τον Τύρναβο και ακολούθως στην έδρα της πρωτοπόρου Κέρκυρας . Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους μελανόλευκους , καθώς και ο έμπειρος Κώστας Αποστολίδης γυρνά από τιμωρία . Βεβαίως , ο Γιώργος Καμπερίδης ετοιμάζει αλλαγές στη σύνθεση και θα δώσει ευκαιρία συμμετοχής σε νεαρούς . Βεβαίως , ο Πιερικός δε θα αρχίσει ... διακοπές με τη λήξη του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα , αλλά θα συνεχίσει τις προπονήσεις για περίπου ένα δίμηνο ακόμα . Ως τα τέλη Μαϊου αναμένεται να δοθούν και 8-10 φιλικά και ήδη κάποια " κλείστηκαν " όπως με Απόλλωνα Καλαμαριάς ( δυο ) Εθνικό Γαζώρου , ενώ θα δοθούν και τεστ με ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα . Επίσης , ενδέχεται να δοθεί τουρνουά στη Σερβία με ομάδες από τη γειτονική χώρα .

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νίκη Βόλου - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Νέα Ιωνία

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στο Βόλο στις 5 μμ

Στη Νέα Ιωνία του Βόλου φιλοξενείται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος όπου θα δώσει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι , μια μάχη , αφού και η Νίκη Βόλου έχει ανάγκη τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης .

Η ομάδα της Κατερίνης μετά τη μεγάλη της υπεροχή με τη Λιβαδειά , στην εντατική της προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι , έχει ως στόχο μια καλή εμφάνιση , αντάξια του δυναμικού της , το οποίο απέδειξε ότι στα δύσκολα όταν θέλει , καταφέρνει το επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα. Κύρια για τον υπέροχο κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα της .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στην Κατερίνη , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 88-80 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Σιταρίδης και Τζιοπάνος .

Τέλος , για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Θωμάς Αμπαράς , δήλωσε :
« Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και μία καλή εμφάνιση κόντρα στη δεύτερη στη βαθμολογία Λιβαδειά . Με οδηγό αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο σημαντική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου , που θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος . Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας" .

Οι τιμές των εισιτηρίων της 25ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
10-5-3€
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
30-20-10-2€
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
15-5-3-2-1€
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
20-10-5-2€
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
10€
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
15-10-5-2-1€
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
15-10-5-1€

* 2 ευρώ : στρατιωτικά / φοιτητικά εισιτήρια
* 1 ευρώ : μαθητικά εισιτήρια

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης σε προπονητικό τριήμερο της Εθνικής Εφήβων

Και ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης κλήθηκε από την Εθνική Εφήβων του μπάσκετ να πάρει μέρος στο προπονητικό τριήμερο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στα Μέγαρα Αττικής και συμμετέχουν και οι: Κόνιαρης, Κώττας (ΠΑΟΚ) Μουράτος (Αγ. Ανάργυροι), Δίπλαρος (Έσπερος Π.), Οικονομόπουλος (Μίλωνας), Μπιλής, Σταμάτης (Πανιώνιος), Ζώρζος (Εθνικός Πειρ. ), Σκουλίδας (Περιστέρι), Ντουζίδης, Τολιόπουλος (Ίκαρος), Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Μήτογλου (Άρης), Παπαγιάννης.

12η αγωνιστική ΕΣΠΕΜ Ανδρών: Εδεσσαϊκή - ΣΦΚ Πιερικός 0-3

ΓΕ ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 
( 18-25 , 11-25 , 11-25 )

Πολύ εύκολα πέρασε από την Έδεσσα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού καθώς κέρδισε την ΓΕ Εδεσσαϊκή με 3-0 σετ δείχνοντας για ακόμη μια φορά γιατί βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας , έχοντας το απόλυτο στις νίκες με 11 στις 11 και 33-1 σετ !

Η ομάδα του Πιερικού πρόσθεσε ακόμη ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Ο Πιερικός παρότι στο 1ο σετ μπήκε λίγο μουδιασμένα , εντούτοις πολύ σύντομα αποκατέστησε την τάξη και επέβαλλε τον ρυθμό του , με συνέπεια να κερδίσει το 1ο σετ εύκολα με 25-18 .

Στο 2ο και 3ο σετ ήταν " παράσταση για ένα ρόλο " αφού όπως δείχνει και το σκορ κέρδισε και τα δυο σετ πολύ εύκολα με 25-11 , κάνοντας έτσι ένα υγιεινό περίπατο χωρίς να κουραστεί , ενώ συνάμα συνέχισε αήττητος να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας .

Ο Κ . Σαρρής χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και στα 3 σετ , οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά .

Ο Πιερικός πιστός στο βαρύ του όνομα πραγματοποίησε μια άκρως εντυπωσιακή πορεία , καθώς παραμένει αήττητος και μάλιστα έχοντας χάσει μόλις ένα σετ και παίζοντας στα περισσότερα παιχνίδια εντυπωσιακό βόλεϊ , δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα που πρέπει να αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία .

Η σκληρή , πειθαρχημένη και επιστημονική δουλειά από το προπονητικό τιμ , η πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά από τους παίκτες και η άριστη οργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα από την διοίκηση , έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που έχει σαρώσει τους πάντες στο πέρασμά της και δείχνει έτοιμη να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Ο κόσμος που γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο , δείχνει την μεγάλη αγάπη του γι ' αυτή την ομάδα , και οι άντρες του Πιερικού τους το ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο , συνδυάζοντας νίκες με πολύ καλό θέαμα .

Η σύνθεση:
Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιατσίδης Απ . , Καλιακός , Αλεξίου , Γιατσίδης Δ . , Λαζαρίδης , Τολιάς .

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

23/3/2014
15:00 OTE TV
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
23/3/2014
15:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
23/3/2014
15:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ
23/3/2014
15:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"

ΚΑΒΑΛΑΣ

23/3/2014
15:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)
23/3/2014
15:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
23/3/2014
15:00 OTE TV

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 23/3 :

ΔΑΚ Κοζάνης 14:00 Ηρακλής Κοζάνης - Αιγάλεω : Σιμητόπουλος , Φουτζήλας ( Κηπουρίδης )
Ν . Μουδανιων 17:00 Ευρώπη Π. - ΧΑΝΘ : Τσιαπλής , Παπανικολάου Β . ( Παπαδόπουλος Ν ).
Ελευθερούπολης 17:00 Ελευθερούπολης - Αργοναύτης : Καρακατσανίδης , Παπαγεωργίου ( Μπαγκλατζής )
ΔΑΚ Ευόσμου 17:00 Αίας Ευόσμου - Στρατώνι : Ευφραιμίδης , Παργιανόπουλος ( Αστρεινίδης )
Λιβαδειάς 17:00 Λιβαδειά - Άργος Ορεστικό . Πιτσίλκας Μ , Γερακίνης ( Ιωάννου )
Ν . Ιωνίας Μαγνησίας 17:00 Νίκη Βόλου - Πιερικός Αρχέλαος : Σιταρίδης , Τζιοπάνος ( Μορφη Γ )
ΔΑΚ Λευκάδας 17:00 Δόξα Λευκάδας - Μαχητές Δόξα Π . Δημόπουλος , Σοφιανόπουλος ( Κανελλόπουλος ) .

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της FL Νέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝIA – ΩΡΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΕΛΑΦΟΥ
22/03/2014
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ
ΚΑΝΟΝΙΟΥ
23/03/2014
11:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
22/03/2014
15:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
22/03/2014
13:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΧΑΛΚΕΡΟΥ
22/03/2014
15:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΓΗΠΕΔΟ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
22/03/2014
15:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ
23/03/2014
12:00

"Γεμάτος" στον Τύρναβο ο Πιερικός!

Ξεκινά σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Πιερικού για την κυριακάτικη έξοδο στον Τύρναβο , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στην προτελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Χθες ο Γιώργος Καμπερίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του και σήμερα στις 14:30 άρχισε η προετοιμασία με την παρουσία όλων των παικτών .

Χωρίς κανένα πρόβλημα ο Πιερικός θα παίξει την Κυριακή στον Τύρναβο , αφού και ο στρατευμένος Κέρι θα δώσει το παρόν .

Ο Πιερικός που τα πήγε περίφημα στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας , βλέπει πλέον διαφορετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το προπονητικό τιμ καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά . Στις προθέσεις του Κατερινιώτη τεχνικού είναι η διεξαγωγή φιλικών αγώνων , ώστε οι παίκτες τον Απρίλιο να βγάλουν κανονικά προπονητικά τη χρονιά , αφού το διάστημα που μεσολαβεί είναι μεγάλο.

Έτσι υπάρχει πολύς χρόνος ώστε να κτιστεί μια καινούργια ομάδα που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει τη νέα χρονιά και να αποφύγει τα όποια λάθη των περασμένων ετών .

Oι προσεχείς αγώνες του Πιερικού Αρχελάου στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Οι αγωνιστικές ομάδες του Πιερικού Αρχελάου αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα , συμμετέχουν στα παρακάτω επίσημα πρωταθλήματα :

- Ανδρικό - Β Εθνική - Β όμιλος , Β γύρος , 8η αγωνιστική . Κυριακή 23.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου , ώρα 17.00 / ΓΣ Νίκη Βόλου - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Γυναικείο - Τελική φάση - Α κατηγορία , Β γύρος , 2η αγωνιστική . Κυριακή 23.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Δ . Βικέλας Βέροιας , ώρα 18,00 / ΑΟΚ Βέροιας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Εφηβικό - Τελική φάση - Β γύρος , 4η αγωνιστική . Δευτέρα 24/03/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Έδεσσας , ώρα 21.00 / ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Παίδων - Τελική φάση , Β γύρος , 2η αγωνιστική . Δευτέρα 24/03/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Δ . Βικέλας Βέροιας , ώρα 18.30 / ΑΟΚ Βέροιας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Κορασίδων - Β γύρος , 5η αγωνιστική . Σάββατο 22/03/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού , ώρα 12.00 / ΑΣ Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Μίνι αγοριών - Τουρνουά , Α γύρος , 5η αγωνιστική . Κυριακή 23.03.2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 2

- Μίνι κοριτσιών - Τουρνουά , Α γύρος , 5η αγωνιστική . Σάββατο 22/03/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 14.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Αιγινιακός .

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης που φέτος έκλεισε τα 100 χρόνια λειτουργίας του (Photos)


































Το ιστορικό σχολείο της Κατερίνης , το 2ο Δημοτικό , επισκέφθηκε αυτή τη φορά ο Πιερικός Αρχέλαος με οκταμελή αντιπροσωπεία του για να ενημερώσει τους μαθητές του για τις δραστηριότητές του και να τους προσκαλέσει στους ενδιαφέροντες αγώνες μπάσκετ που δίνει η ανδρική ομάδα στην πόλη μας .

Ο διευθυντής του ιστορικού σχολείου κ . Νίκος Ναχόπουλος καλωσορίζοντας την επίσης ιστορική ομάδα της Κατερίνης , ευχήθηκε καλές επιτυχίες στον Πιερικό Αρχέλαο και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ωραία αυτή πρωτοβουλία .

Την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου αποτελούσαν ο αντιπρόεδρός του Γιάννης Πόδας , ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Φώντας Μπαραλιάκος , οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς , Γιώργος Ασημάκης και Νίκος Παπαδόπουλος και οι προπονητές Σωτήρης Γκαβοτάσιος , Βασίλης Τσερνισώφ και Δάμης Χρυσίδης .

Απευθυνόμενοι προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και ενθουσιασμένοι , ο καθένας , από τον τομέα του , αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου ο οποίος αγκαλιάζεται έμπρακτα από εκατοντάδες νέους της περιοχής μας .

Στους μαθητές δόθηκε μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση και μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ανδρικής ομάδας στις οποίες οι καλαθοσφαιριστές υπέγραφαν , ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση των νεαρών μαθητών - φιλάθλων .

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από τη λειτουργία του σχολείου ο διευθυντής του χάρισε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας το καλαίσθητο λεύκωμα - ημερολόγιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου , από το οποίο αποφοίτησαν πολλοί αθλητές και παράγοντες του Πιερικού Αρχελάου .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ . Νίκος Ναχόπουλος , δήλωσε : « Ευχαριστούμε πολύ τον Πιερικό Αρχέλαο για τη σημερινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείο μας . Έδωσε χαρά και σε εμάς τους δασκάλους , αλλά κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριές μας . Θέλουμε τέτοιες επισκέψεις γιατί δίνουν μια άλλη διάσταση στην προοπτική της εκπαίδευσης , των παιδιών και γενικότερα του αθλητισμού . Έχουμε ανάγκη από αυτές τις εκδηλώσεις " .

Τα αποτελέσματα του Πιερικού Αρχελάου στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ (Photos)

Βατανιακός Σάρισα - Πιερικός Αρχέλαος 44-89
Για το εφηβικό πρωτάθλημα

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου μετά και τη νίκη επί του Βατανιακού Σάρισα με 89-44 . Οι πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας που οφείλονται στο καλό έμψυχο υλικό της και στην τεχνική της ηγεσία , δίνουν χαρά στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της που αποτελούν το μέλλον του πιερικού μπάσκετ , καθώς και στο χώρο του αθλήματος που όλοι μιλούν για ένα άψογο καθόλα σύνολο .

Για τη λήξη της τελικής φάσης έμειναν δύο παιχνίδια . Με τον Πανεδεσσαϊκό εκτός και τον ΑΟΚ Βέροιας εντός και αρκεί μία νίκη για να κατακτήσει ο Πιερικός Αρχέλαος το φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και να προχωρήσει στην επόμενη φάση .

Στα δεκάλεπτα : 12-34 , 24-42 , 35-68 , 44-89 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χατζημπαλίδης και Χρυσάφης .

Οι συνθέσεις :

ΑΕΚ Βατανιακού Σάρισα ( Χοτοκουρίδης ) Μαχαιρίδης 16 ( 1 ) , Χατζηκωνσταντίνου , Βασιλειάδης 4 Κανακίδης 16 Καραμέλιος , Ιωάννου , Αραπατζής 1 Χατζούλης 7 Ζέππος .

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου - Γκαβοτάσιος ) : Κοντσές Θ . 13 Παυλίδης 2 Σαββίδης 5 ( 1 ) , Τσαλμπούρης 23 ( 2 ) , Τατσίδης 2 Κοντσές Α . , Γαζέτης 22 Κοντζές , Αναστασιάδης 5 Σκαμπαρδώνης 6 ( 1 ) , Κοτσώνας 7 Κοντσές Β . 4



Πιερικός Αρχέλαος - Πανεδεσσαϊκός 53-35
Για το γυναικείο πρωτάθλημα

Με 53-35 νίκησε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου τον Πανεδεσσαϊκό διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στη βαθμολογία .

Στα δεκάλεπτα : 9-11 , 19-13 , 31-23 , 53-35 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χαρακλιάς Δ . και Μπέης Μ .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Μηλιάτης ) Σότο - Γκονζάλες , Πούλιου , Ζουγκουρίδου 17 ( 3 ) , Παπακώστα 13 Σημαιάκη 2 Ιωάννου 6 Πάππα 6 Μαρκοπούλου , Μπόζογλου 9

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός ( Πούφλη ) Λυμπάρη 2 Σάλα 4 Αντώνογλου , Ρωσσικοπούλου , Σιβένα 15 ( 1 ) , Καρτσαμάρη , Δήμτση 7 Πούφλη 7 ( 1 ) , Κέτσου , Σημάδη .



Πιερικός Αρχέλαος - ΑΓΕ Πιερίας 62-45
Για το παιδικό πρωτάθλημα

Ακόμη μία νίκη πέτυχε και η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου . Κέρδισε τη συμπαθή ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας με 62-45 .

Στα δεκάλεπτα : 21-10 , 40-18 , 48-26 , 62-45 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χατζημπαλίδης , Γιαννόπουλος .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου ) Σαχινίδης , Κυπαρίσσης 2 Μάντζου 1 Βάτος 4 Μπούσμπουρας 14 Παρμακτσίδης 10 Ταρενίδης , Τσιλιγγαρίδης 16 Γαλάνης , Ζησόπουλος 4 Βαβατσιούλας 11 ( 1 ) , Ξυγωνάκης .

ΑΓΕΠ ( Χρυσανθόπουλος ) : Τσολακίδης 15 , Μαράζης 6 , Χαρισσόπουλος 13 , Τζημάλας , Περχανίδης 1 , Ασαρίδης , Ίτσιος 9



Πιερικός Αρχέλαος - Πανεδεσσαϊκός 31-27
Για το πρωτάθλημα κορασίδων

Με 31-27 νίκησαν οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου στην Κατερίνη τον Πανεδεσσαϊκό .

Στα δεκάλεπτα : 8-2 , 17-14 , 27-25 , 31-27 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Μίχος Ν .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Ζουγκουρίδου ) : Σότο - Γκονζάλες 2 , Πουρσανίδου , ​​Συροπούλου , Γκοτζαμάνη 4 , Μάδι , Καραϊσαρίδου , ​​Πάππα 23 , Καραμέλλιου 2 , Ηρακλείδου , ​​Ακριτίδου .

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός ( Πούφλη ) Ιωαννίδου 6 Μποζίνη , Παζάρκα , Σιαντή 2 Σιβένα 11 ( 1 ) , 8 Καρτσαμάρη



ΑΟΚ Αιγινιακός - Πιερικός Αρχέλαος 20 - 80
Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών

Με 80-20 νίκησαν και μικροί καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου στο Αιγίνιο τον τοπικό ΑΟΚ Αιγινιακό .

Στα δεκάλεπτα : 4-18 , 7-32 , 17-48 , 20-80 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Σαρακενίδης Β .

Οι συνθέσεις :

ΑΟΚ Αιγινιακός ( Λοτζανιώτης ) : Στυλιανίδης 6 , Μπίτσης , Βλανίδης , Χριστοδούλου , Εξαρχόπουλος , Στογιαννόπουλος 6 , Μανωλόπουλος , 4 , Παυλόπουλος 2 , Αλεξόπουλος , Χατζηλοΐζου 2

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Χρυσίδης ) : Μάντζου 4 , Τζιοβάρας 2 , Παπαδόπουλος 4 , Ζησόπουλος 25 , Μακαντάσης 4 , Κωνσταντινίδης 18 , Τζουνίδης 2 , Ράλλης 2 , Μπόζογλου 2 , Μαυρίδης 4 , Μαυρογιώργης 2 , Κουτσικάς 4 , Χατζηαγοράκης 3 , Καραϊσαρίδης 2



Πιερικός Αρχέλαος 2 - Αναγέννηση Λιτοχώρου 89-23
Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών

Αρκετοί φίλοι του μπάσκετ παρακολούθησαν το παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου 2 για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών με την Αναγέννηση Λιτοχώρου . Νικητής αναδείχθηκε ο Πιερικός Αρχέλαος 2 με 89-23 .

Στα δεκάλεπτα : 28-6 , 56-13 , 74-17 , 89-23 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Σιαμάτρας Β .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 2 ( Χρυσίδης ) : Τσιρογιάννης 22 , Πόντικας 3 , Κακουλίδης 2 , Γρηγοριάδης 2 , Κατηρτζίδης 2 , Καρατόλιος 11 , Ταβαντζής 11 , Χατζηλάμπρου 4 , Πολυχρόνης 10 , Μακρής 10 , 12 Ζιώγας , Δημουλιός 4

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ( Καλαϊτζής ) : Μανουσάκης 8 , Καραλιάς 4 , Κουκούλης 2 , 3 Μοσχοβάς , Καρλέτσας , Τρανός , Γιαννίκης 2 , Κουλιανός 2 , Ρεμπάτσιος , Γκρίνιας , Λαμογιάννης .



ΦΟ Αριδαίας - Πιερικός Αρχέλαος 45-34
Για το πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών

Για την τέταρτη αγωνιστική του Α γύρου οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου έχασαν στην Αριδαία με 45-34 .

Στα δεκάλεπτα : 8-12 , 22-18 , 35-29 , 45 - 34 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Καραμανλής Γ .

Οι συνθέσεις :

ΦΟ Αριδαίας ( Σιάγας ) : Νοχουτίδου 17 , 12 Μάντη , Αρατζόγλου 4 , Αθανασιάδου 6 , Τριγκάκη 4 , Κούλιου 2 , Χρυσίδου .

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Τσιρογιάννη ) : Ιωάννου 6 , Καπετανάκη 13 , Καραλή 1 , Κοντσέ , Λεκάι 4 , Πατσιαλή , Σότο , Δημητριάδου 10

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Απέναντί ​​μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία , ποιότητα και ένστικτο νικητή »
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Λιβαδειά στην Κατερίνη , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :
Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Η προηγούμενη ήττα έκανε την απόκτηση της νίκης σήμερα επιτακτική . Επιπλέον απέναντί ​​μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία , ποιότητα και ένστικτο νικητή . Ξεπεράσαμε και τα δυο εμπόδια κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση . Ίσως να μην ήταν η καλύτερή μας φετινή αλλά σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμφάνιση , αντάξια της δουλειάς που κάναμε μέσα στην εβδομάδα . Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο , έχει δρόμο ακόμα και δεν πρέπει ούτε να απογοητευόμαστε μετά από κακές ήττες , ούτε να ενθουσιαζόμαστε μετά από μεγάλες νίκες . Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας . Το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είναι και αυτό ιδιαίτερα σημαντικό , καθώς ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει εκ νέου τις ισορροπίες » .