Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Οι τιμές των εισιτηρίων της 18ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
15-10-5-1€
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
15-10-5-2 -1€
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
10€
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
20-10-5-2 €
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
15-5-3-2 -1€
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
30-20-10-2€
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
15-10-5-2-1€

* 2 ευρώ : στρατιωτικά / φοιτητικά εισιτήρια
* 1 ευρώ : μαθητικά εισιτήρια

Αργοναύτης - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στην Καλαμαριά

Από τον αγώνα του Α γύρου στην Κατερίνη, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 82-80
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στις 5 μμ

Στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμαριάς , στη Θεσσαλονίκη , φιλοξενείται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη .

Η ομάδα της Καλαμαριάς , στη βαθμολογία , ακολουθεί τον Πιερικό Αρχέλαος με έναν βαθμό λιγότερο και η αναμέτρηση αναμένεται να έχει τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Στη Θεσσαλονίκη , λόγω του ενδιαφέροντος του παιχνιδιού , θα εκδράμουν αρκετοί φίλαθλοι για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα , η οποία τους ανταμείβει τις Κυριακές με τις νίκες της και τις καλές εμφανίσεις με μια ξεχωριστή χαρά .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Θωμόπουλος και Πιτσίλκας Μ . και κομισάριος ο κ . Παπαδόπουλος Ν .

Για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης , δήλωσε : " Με ανεβασμένο το ηθικό μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες , πάμε για ακόμη μία στην Καλαμαριά , η οποία θα μας φέρει σε πλεονεκτική βαθμολογικά θέση " 

Αλλαγή ημερομηνίας για το πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το παιδικό πρωτάθλημα 

Μετά από ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Α γύρου για την τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων μεταξύ των ομάδων ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα γίνει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 στο Β΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και όχι την Κυριακή, όπως είχε προγραμματισθεί.

Μετεγγραφές ναι, ενημερότητα όχι...



Οι καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Ιμπραχίμα Ντιατά , τόσο στις προπονήσεις , όσο και στο φιλικό με τον Εθνικό Κατερίνης , επέτρεψαν στον Γιώργο Καμπερίδη να ανάψει πράσινο φως στη διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός για την απόκτησή του . Έτσι , ο παίκτης φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Μελανόλευκους κι εκκρεμεί πλέον η ρύθμιση για την ασφαλιστική ενημερότητα , προκειμένου να ανακοινωθεί μαζί με τους υπόλοιπους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές .
Σε ότι αφορά τον Ιβάν Καρίλ , η απόκτησή του από τον Πιερικό ( και πολύ περισσότερο η άφιξή του στην Κατερίνη ... ) δεν πρέπει να θεωρείται και τόσο σίγουρη , όσο φάνηκε αρχικά . Για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό έχει μπει " σφήνα " ομάδα από την Ουγγαρία , που έχει εκφράσει επιθυμία να τον αποκτήσει , εκμεταλλευόμενη και την καθυστέρηση εξελίξεων στο " μελανόλευκο " στρατόπεδο . Οι επόμενες ώρες και οι κινήσεις που θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ , Κώστας Παπαδόπουλος , θα κρίνουν την έκβαση της υπόθεσης αυτής ...

Νεότερα για την ενημερότητα στον Πιερικό δεν υπάρχουν , ωστόσο οι Κατερινιώτες πέτυχαν την επιστροφή του Ιγκόρ Κόιτς κι έκλεισαν τον Σουμέλα !

Παίκτης του Πιερικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Ιγκόρ Κόιτς . Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής , μετά από ένα ... διάλειμμα στη Λάρισα , επιστρέφει στην ομάδα του Πιερικού , από την οποία αναδείχτηκε . Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες , με το χρόνο να μην πιέζει μιας και ο παίκτης είναι ελεύθερος .

Παίρνει και Σουμέλα
Εκτός από τον Κόιτς , συμφωνία στον Πιερικό υπάρχει και με τον 21χρονο Ανδρέα Σουμέλα . Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας , όμως καλύπτει τη θέση και του δεξιού οπισθοφύλακα . Τελευταία ομάδα του Σουμέλα ήταν η Καστοριά όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν , ενώ πέρυσι έπαιξε σε Οικονόμο Τσαριτσάνης ( 5 συμμετοχές ) και Αναγέννηση Καρδίτσας ( 5 συμμετοχές , 1 γκολ ) . Από το 2010 ως το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Φωκικού σε παιχνίδια 18 .

Καμία ενημέρωση για την ενημερότητα
Τελευταία ημέρα των μεταγραφών , της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου , η Παρασκευή και ενημέρωση από την ΠΑΕ Πιερικός , για απόκτηση ασφαλιστικής ενημερότητας που θα συνεπάγεται και οριστικοποίηση των προσθηκών των παικτών με τους οποίους οι Κατερινιώτες έχουν συμφωνήσει , δεν υπάρχει .

Βέβαια , το γεγονός ότι από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και την άλλη Δευτέρα ( 03-10 Φεβρουαρίου ) υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών δίνει την ευχέρια στους διοικούντες να καθυστερήσουν μερικές ημέρες ακόμη , προκειμένου να κατορθώσουν να εξασφαλίσουν την ενημερότητα . Αυτό σημαίνει ότι στο κυριακάτικο κομβικής σημασίας παιχνίδι με την Καβάλα , Πιερικός θα αγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ ο ( επιστρέφει ο Ντόικιτς από τιμωρία ) .

Από εκεί και πέρα ​​, η εξασφάλιση της ενημερότητας απομένει για να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Καμπερίδη , σε πρώτη φάση , οι Ντόσης , Έκελμανς , Ντιατά , Άντερσον και Μπαλασάς που τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του Πιερικού αλλά και οι νεαροί Δαλαμήτρας και Καρτσαμπάς που προέρχονται από την ομάδα Νέων . Εξάλλου , ως εκπαιδευόμενοι εντάσσονται στο δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων Παναγιωτίδης και Σαραηλίδης ( κεντρικος αμυντικός και τερματοφύλακας αντίστοιχα ) .

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου :

ΔΑΚ Κοζάνης 17:00 Ηρακλής Κοζ. - Λιβαδειά Λαζαρίδης - Λόρτος ( Βόντζας )
Ν.Μουδανιών 17:00 Ευρώπη Πευκ. - Νίκη Βόλου Δεληγιαννίδης - Δαμίγος ( Κυριάκης )
Ελευθερούπολη 17:00 Ελευθερούπολη - Δόξα Λευκάδας Σιμητόπουλος - Τζίμα ( Ασλανίδης )
Αρναίας 16:30 Στρατώνι - Μαχητές Δόξα Π . Παργιανόπουλος - Ταρενίδης Κ ( Παπαγεωργίου )
ΔΑΚ Καλαμαριάς 17:00 Αργοναύτης - Πιερικός Αρχέλαος Θωμόπουλος - Πιτσίλκας Μ . ( Παπαδόπουλος Ν )
ΧΑΝΘ 17:00 ΧΑΝΘ - Άργος Ορ . Ευφραιμίδης - Παπαγεωργίου ( Παραλικίδης )
Αιγάλεω ( κθ ) 17:00 Αιγάλεω - Αίας Ευόσμου Μπούσιας - Μαντήλας ( . Μουζάκης Στ )

Volley: Έκαναν το 1ο βήμα οι Κορασίδες του Πιερικού!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0
( 25-14 , 25-13 , 25-15 )

Το πρώτο βήμα έκαναν οι κορασίδες του Πιερικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων αφού στον 1ο τελικό κέρδισαν την ομάδα των Γιαννιτσών . Οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στην τελική φάση θέλοντας να υπερασπισθούν τον περσινό τίτλο τους και να κατακτήσουν τον 5ο συνεχόμενο τίτλο δημιουργώντας ένα τρομερό ρεκόρ .
Τα τρομερά " μωρά " του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι , γιατί θεωρούνται ομάδα μοντέλο που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και έχουν γράψει με χρυσά γράμματα την δική τους ιστορία .

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού έδειξαν ποιος είναι το " αφεντικό " στο παιχνίδι , αφού ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ , την οποία κράτησαν ως το τέλος του σετ κερδίζοντας το με 25-14 . Στο 2ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό με τα κορίτσια του Πιερικού να κερδίζουν και αυτό το σετ με 25-13 δείχνοντας αποφασισμένες για την τελική επικράτηση . Στο 3ο σετ δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού , με την ομάδα του Πιερικού να παίρνει διαφορά στο σκορ από την αρχή του σετ , μη αφήνοντας στην ομάδα των Γιαννιτσών την παραμικρή πιθανότητα να διεκδικήσουν κάτι καλό . Έτσι κατέκτησαν και το 3ο σετ με 25-15 και το παιχνίδι με 3-0 σετ κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Η απίστευτη πορεία των κοριτσιών του Πιερικού , μέσα σε 4 χρόνια έχουν σαρώσει τα πάντα , δείχνουν την ποιοτική ανωτερότητα της ομάδας αφού έχει ήδη κερδίσει 4 σερί πρωταθλήματα και οδεύει προς το 5ο συνεχόμενο και μάλιστα και αυτή την χρονιά αήττητη και χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ ! Είναι σχεδόν αδύνατο να παρουσιαστεί άλλη ομάδα που να πετύχει αυτό το τρομερό ρεκόρ και να πετύχει αυτά τα απίστευτα πράγματα που πέτυχαν αυτά τα φοβερά " μωρά " του Πιερικού .

Η ομάδα βόλεϊ του Πιερικού , συνεπείς στο βαρύ όνομα του Πιερικού δείχνει με τα αποτελέσματα την τρομερή δουλειά που γίνεται προπονητικά και διοικητικά σε όλους τους τομείς ώστε ο Πιερικός να παραμείνει κυρίαρχη δύναμη και να εκπροσωπεί επάξια την πόλη της Κατερίνης . Η αναγνώριση και ο θαυμασμός των απίστευτων κοριτσιών του Πιερικού είναι καθολικός , και τα κορίτσια δείχνουν ότι είναι φτιαγμένες με καρδιά πρωταθλητή και για επίτευξη πολύ μεγάλων κατορθωμάτων και αποτελεσμάτων . Το μέλλον τους ανήκει ...

Η σύνθεση : Μπατσίλα , Γκόλτσιου , Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Θεοδώρου , Καραφουλίδου , ​​Καλαϊτζή , Καλαμάρα , Καρύδη , Παπαδημητρίου Π , Παπαδημητρίου Ελ .

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΦΙΠ: Οι διάλογοι της... αλήθειας

" Μη μου μιλάς για Πιερικό δεν θέλω να ακούω λέξη " .

" Είσαι σοβαρός ; Ακόμα με τον Πιερικό ασχολείσαι ; Πόσο πιο χαμηλά θα κατέβεις ; Σε θεωρώ λογικό άνθρωπο , σοβαρέψου " .

" Δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο ; Πρωτάρης είσαι ; " .

" Πάλι τεσσάρα φάγατε. Δεν ντρέπεστε λίγο ; Πως πάτε ακόμη στο γήπεδο ; " .

" Τέτοια "φυτά" φιλάθλους σαν εσάς τους Κατερινιώτες δεν συναντάς πουθενά . Ανήκετε κι εσείς στον κατάλογο των αρνητικών ρεκόρ που καταγράφει η ομάδα σας " .

" Που είναι οι θεσμικοί φορείς που σχετίζονται με την ομάδα , με το ποδόσφαιρο , με τον αθλητισμό για να αναλάβουν δράση ; Αλλά τι περιμένεις ; Εδώ μιλάμε για επιχείρηση . Υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στο κέρδος και στο συναίσθημα , ανάμεσα στο άθλημα και στη σκοπιμότητα , ανάμεσα στην αγωνιστικότητα και στο αποτέλεσμα " .

" Το ποδόσφαιρο πνίγηκε στο ανθρωπόμορφο ενυδρείο του στοιχήματος κι εσύ μου μιλάς για την Ιστορία του Πιερικού ; Πλάκα μου κάνεις ή ζεις στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας ; "

" Αφού όλοι κόπτεστε για το καλό του συλλόγου γιατί δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλία για να φέρετε τον επενδυτή , τον Μεσσία και αρέσκεστε μοναχά στην εύκολη κριτική παριστάνοντας τους ειδήμονες σε όλα τα θέματα και τους προπονητές της κερκίδας ; " .

" Εγώ έπαιζα χρόνια ποδόσφαιρο . Με αυτά που γίνονται έχω αποσυρθεί εδώ και πολύ καιρό . Μη την ψάχνεις , δεν θα βρείς άκρη " .

" Δεν ήξερες εσύ τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο ; Τώρα ξύπνησες ; "

" Κοίτα την οικογένεια και την δουλειά σου και μη μπλέκεις εκεί που δεν σε σπέρνουν " .

Αυτά και άλλα πολλά , που δεν γράφονται , ούτε λέγονται , καταγράφει η όραση και η ακοή μας , σε καθημερινή βάση , στην πόλη του ύπνου και της αδράνειας .

Δεν ξέρουμε πλέον τι να πούμε στον κόσμο . Προσπαθούμε να αποφύγουμε με ελιγμούς , κυριολεκτικά και μεταφορικά , όποιον μας ανοίγει συζήτηση για τον Πιερικό . Κομπιάζουμε και σκύβουμε το κεφάλι . Μήπως όμως όλα τα ερωτήματα που αναπτύχθηκαν παραπάνω είναι διάλογοι και προβληματισμοί της σκληρής αλήθειας που όλοι την γνωρίζουμε και συνάμα έντεχνα την αποκρύπτουμε ;

Όλοι θα κριθούμε από την ιστορία . Παράγοντες , ποδοσφαιριστές , προπονητές , φίλαθλοι , δημοσιογράφοι , δημόσιοι φορείς . Όλοι ευθυνόμαστε για την σιωπή και την ανοχή .

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Volley: Συνεχίζεται η απόλυτη κυριαρχία του Άρχοντα του Βορρά!

Συνέχισαν με νίκες τα τμήματα του Πιερικού αφού και αυτό το Σαββατοκύριακο όλα τα τμήματα του Πιερικού συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους . Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού δείχνει και την φετινή χρονιά την κυρίαρχη θέση του αλλά και τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει σε όλες τις ομάδες του. Άνδρες , γυναίκες , κορασίδες δεν έχουν χάσει ούτε σετ , ενώ οι παίδες πήρανε το ντέρμπι κορυφής .

  • Οι άνδρες του Πιερικού πέτυχαν την 5η νίκη τους στο πρωτάθλημα , αφού στο τοπικό " ντέρμπι " κέρδισαν την ομάδα του Αρχελάου με 3-0 σετ , φτάνοντας τις 5 νίκες σε 5 αγώνες και 15-0 σετ , περιμένοντας το ερχόμενο Σάββατο στο ματς της χρονιάς , στο απόλυτο ντέρμπι την ομάδα του Ίκαρου για να φανεί ποιος έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία . Στο παιχνίδι με τον Αρχέλαο οι άντρες του Πιερικού έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πετύχουν άλλη μια νίκη με 3-0 σετ .
  • Οι γυναίκες του Πιερικού συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους καθώς επικράτησαν και μέσα στο Γιαννιτσά επί του Μίλωνα πολύ εύκολα πετυχαίνοντας την 8η νίκη σε 8 αγώνες και 24-0 σετ ! Τα κορίτσια του Πιερικού και στα τρια σετ έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρναν μεγάλη διαφορά στο σκορ , γεγονός που έδινε την ευκαιρία στον προπονητή Κ.Σαρρή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες . Η ανωτερότητα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πιερικού επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το παιχνίδι με συνέπεια να παραμείνουν στην 1η θέση της βαθμολογίας , έχοντας το απόλυτο ρεκόρ και από τους δυο ομίλους και από τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος .
  • Οι παίδες του Πιερικού κέρδισαν στο ντέρμπι κορυφής την ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας με 3-2 σετ , σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να το κερδίσουν με 3-0 σετ , αλλά η ολιγορία στο τέλος του 1ου και 3ου σετ , τους στοίχισε την άνετη επικράτηση . Τελικά πήρανε την νίκη που τους ανέβασε στην 1η θέση της βαθμολογίας , συνεχίζοντας και αυτοί με την σειρά τους την κυριαρχία του Πιερικού σε όλα τα τμήματα .
  • Οι κορασίδες του Πιερικού νίκησαν τον 1ο τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων την ομάδα του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 3-0 πολύ εύκολα , κάνοντας το 1ο βήμα για τον 5ο συνεχόμενο τίτλο δημιουργώντας ένα ακατάρριπτο ρεκόρ . Μάλιστα τα κορίτσια του Πιερικού συνεχίζουν την απόλυτη κυριαρχία τους , αφού και φέτος δεν έχουν χάσει κανένα σετ , έχοντας πετύχει την φετινή χρονιά 13 νίκες σε 13 αγώνες και 39-0 σετ ! Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού επιβεβαίωσε την ποιοτική της ανωτερότητα και σε αυτό τον αγώνα και μετέτρεψαν τον τελικό σε υγιεινό περίπατο .

Άνδρες : ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
Γυναίκες : ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
Κορασίδες : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0
Παίδες : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-2

Οι προσεχείς αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου

Πέντε ομάδες του Πιερικού Αρχελάου συμμετέχουν αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα , σε διάφορα πρωταθλήματα .

Αναλυτικά :

- Ανδρικό - Β Εθνική - Β όμιλος , Β γύρος , 2η αγωνιστική . Κυριακή 02/02/2014 , ΔΑΚ Καλαμαριάς , ώρα 17.00 / ΜΑΣ Αργοναύτης Καλαμαριάς - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Γυναικείο - Α γύρος , 3η αγωνιστική . Κυριακή 02/02/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας , ώρα 16.00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Εφηβικό - Τελική φάση - Α γύρος , 3η αγωνιστική . Δευτέρα 03/02/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 19,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕ Βατανιακού Σάρισας .

- Παίδων - Τελική φάση , Α γύρος , 1η αγωνιστική . Κυριακή 02/02/2014 , Β ΔΑΚ Κατερίνης , ώρα 12.00 / ΑΓΕ Πιερίας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008

- Κορασίδων - Α γύρος , 6η αγωνιστική . Σάββατο 01/02/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας , ώρα 12.00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙA – ΩΡΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
03-02-2014
18:00 OTE TV
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)
03-02-2014
16:00 OTE TV
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"
ΚΑΒΑΛΑΣ

02-02-14
15:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ
02-02-14
15:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
02-02-14
15:00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
02-02-14
15:00
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
02-02-14
15:00

To αναλυτικό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της FL Νέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ
ΑΝΑΒΡΑΣ
01/02/2014
15:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ
2/02/2014
11:30
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ
1/02/2014
14:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
1/02/2014
14:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
1/02/2014
15:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΓΗΠΕΔΟ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
2/02/2014
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΒΑΤΑΝ"
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2/02/2014
11:30

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης (Photos)

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα σχολεία της Κατερίνης , αυτές τις μέρες αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου βρέθηκε στο 7ο Γυμνάσιο , που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως αθλητικό .

Οι εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριές του με το που έφθασαν οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας Μάριος Σακελλαρίου και Νίκος Παπαδόπουλος και ο βοηθός προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης , ο οποίος είχε διδάξει ως εκπαιδευτικός σε αυτό το σχολείο , την επευφήμησαν εκδηλώνοντας έτσι τη χαρά και την ικανοποίησή τους .

Όπως σε κάθε επίσκεψη , έτσι και τώρα , δόθηκαν μία μπάλα και ένα σακίδιο ως δώρα με κλήρωση που έγινε στον προαύλιο χώρο , όπου την ομάδα καλωσόρισαν ο διευθυντής του σχολείου κ . Παύλος Τσιούπρος και η υποδιεθύντρια κ . Βάσω Τούρλα .

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ . Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη φιλοξενία και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου . Ευχαριστίες και πρόσκληση διαρκείας για τους αγώνες εξέφρασε και το αθλητικό τιμ που καταχειροκροτήθηκε .

Βέβαια , δεν έλειψε και ο ολιγόλεπτος αγώνας μπάσκετ και τα πολλά σουτ που έγιναν στις μπασκέτες του σχολείου .

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το σχολείο , που είχε αρχικά λειτουργήσει σαν αθλητικό γυμνάσιο , πρώτος του διευθυντής ήταν ο γνωστός παλιός προπονητής και καλαθοσφαιριστής του ιστορικού Πιερικού Θόδωρος Σφήκας , για τον οποίο ακούστηκε εκεί στο χώρο να λένε : « Υπάρχει ακόμη η αύρα του Σφήκα ... »

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης ο διευθυντής του κ . Παύλος Τσιούπρος και η υποδιευθύντρια κ . Βάσω Τούρλα , δήλωσαν :

Παύλος Τσιούπρος - διευθυντής 7ου Γυμνασίου Κατερίνης : " Θεωρώ ότι εκ μέρους του Πιερικού Αρχελάου αυτή είναι μια σημαντική κίνηση , αφού έτσι προτρέπει τους μαθητές να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους , γιατί στη σημερινή εποχή που χάνονται οι αξίες πρέπει να δουν ότι μέσα από αυτόν υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής . Ένας υγιής τρόπος με τον οποίο μαθαίνουν παράλληλα την οργάνωση και δουλεύουν συνεργατικά με τους συμμαθητές τους , αποκτώντας ταυτόχρονα τέτοιες αξίες , που είναι απαραίτητες στο διάβα της ζωής . Ευχαριστούμε θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο για την κίνηση αυτή " .

Βάσω Τούρλα - υποδιευθύντρια 7ου Γυμνασίου Κατερίνης : " Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας τον Πιερικό Αρχέλαο , σε ένα σχολείο που είχε πριν λίγα χρόνια τάξεις αθλητικής διευκόλυνσης . Ειδικά στην εποχή μας που τόσα γίνονται γύρω από την κρίση ιδεών και αξιών , ο αθλητισμός με τα ιδεώδη του μπορεί να στηρίξει τα παιδιά , να τους δώσει τις ελπίδες , τη διέξοδο και την εκτόνωση που χρειάζονται . Τη σημερινή παρουσία του Πιερικού Αρχελάου στο σχολείο μας τη είδαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και νομίζουμε ότι και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν υπέρ του δέοντος , συμμετέχοντας μάλιστα και στους αγώνες της ομάδας . Πιστεύουμε ότι οι επισκέψεις αυτές λειτουργούν ως κίνητρο να ασχοληθούν τα παιδιά με τον αθλητισμό και να ενδυναμώσουν έτσι τις τάξεις των τοπικών συλλόγων και ειδικότερα να συμμετέχουν , συνεχίζοντας την ιστορία του συλλόγου , του Πιερικού Αρχελάου που τιμά τον τόπο μας . Τον ευχαριστούμε ειλικρινά για τα δώρα και την πρόσκληση στους αγώνες που βλέπουμε ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελούν έναν πόλο έλξης τόσο της νεολαίας μας , όσο και γενικότερα των φιλάθλων της πόλης μας " .

Τα αποτελέσματα του Πιερικού Αρχελάου στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

Φίλιππος Βεροίας - Πιερικός Αρχέλαος 43-48
Για το εφηβικό πρωτάθλημα

Σημαντική η νίκη που απέσπασε ο Πιερικός Αρχέλαος στη Βέροια από το Φίλιππο με 48-43 . Στον αγώνα αυτό της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ , η ομάδα της Κατερίνης επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι .

Στα δεκάλεπτα : 13-13 , 21-28 , 29-41 , 43-48 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μελανίδης και Χατζηχαρίσης .

Οι συνθέσεις :

Φίλιππος Βεροίας ( Λευκόπουλος ) Ουσουλτσόγλου 16 Ντίκας 3 Αλεξόπουλος , Παρίσης , Σιδηρόπουλος 3 ( 1 ) , Χρήστου 4 ( 1 ) , Παναγιωτίδης 3 ( 1 ) , Γκίκας , Μοτσιόπουλος 14 ( 1 ) , Νταμτσιόπουλος , Λιόλιος .

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου - Γκαβοτάσιος ) : Κοντσές Αθ , Παυλίδης 4 Σαββίδης , Τσαλμπούρης 21 ( 2 ) , Τατσίδης , Γιαλίδης , Γαζέτης 5 ( 1 ) , Αναστασιάδης 7 Νταρλαγιάννης , Σκαμπαρδώνης 9 ( 2 ) , Κοντζές , Κοντσές Β . 2



ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Βεροίας 45-42
Για το γυναικείο πρωτάθλημα

Ακόμη μία νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που κέρδισε στην Κατερίνη τον ΑΟΚ Βεροίας με 45-42 , σε έναν αγώνα που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον .

Στα δεκάλεπτα : 15-3 , 27-18 , 43-35 , 45-42 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μίχος Ν . και Χρυσάφης Β .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Μηλιάτης ) : Σότο , Τζήκα , Πούλιου , Ζουγκουρίδου 16 ( 1 ) , Παπακώστα 4 , Παπανικολάου 4 ( 1 ) , Ιωάννου 3 , Πάππα 2 , Μαρκοπούλου 2 , Κασιμίδου 9 ( 1 ) , Μπόζογλου 5

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ ( Διαβόρας ) Ξανθοπούλου , Χαρίση , Ιωαννίδου 8 ( 1 ) , Αμβρακίδου 14 ( 2 ) , Εξάρχου 2 Ζούζο 2 Γερμάνη 9 Φλιούκα 7



ΑΓΕ Πιερίας - Πιερικός Αρχέλαος 28-91
Για το παιδικό πρωτάθλημα

Και στον τοπικό αγώνα των παίδων νίκησε ο Πιερικός Αρχέλαος την ομάδα της ΑΓΕΠ . Κέρδισε με 91-28 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι , όπου οι μικροί αθλητές ... ευχαριστήθηκαν καλάθια .

Στα δεκάλεπτα : 6-28 , 16-48 , 22-66 , 28-91 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Παρθενίδης .

Οι συνθέσεις :


ΑΓΕΠ ( Χρυσανθόπουλος ) : Καραγιάννης , Γιαμούζης , Τσολακίδης 6 , 7 Μαράζης , Χαρισσόπουλος , Τζημάλας 4 , Ξάφης , Περχανίδης , Παγωνίδης 2 , Ασαρίδης , Ίτσιος , Αντωνίου 8

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου ) : Σαχινίδης 8 Κατωνίδης 2 Μάντζου 3 Βάτος 4 Μπούσμπουρας 2 Παρμακτσίδης 20 ( 1 ) , Ταρενίδης 4 Τσιλιγγαρίδης 5 Γαλάνης 4 Ράλλης 10 Βαβατσιούλας 15 Ξυγωνάκης 14



ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού 62-35
Για το πρωτάθλημα κορασίδων

Στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Α γύρου οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου νίκησαν το φιλοξενούμενο Μ . Αλέξανδρο Κολινδρού με 62-35 .

Στα δεκάλεπτα : 12-10 , 21-25 , 28-33 , 37-46 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Χαρακλιάς Δ .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Ζουγκουρίδου ) : Σότο - Γκονζάλες 3 , Πουρσανίδου , ​​Γελαστοπούλου , Ηρακλείδου 1 , Ψωμιάδου 6 , Γκοτζαμάνη 1 , Παπανικολάου 5 , Καραϊσαρίδου 2 , Πάππα 30 , Καραμέλλιου 10 , Ζιώγα 2 , Ακριτίδου 2

Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού ( Ιωαννίδης ) : Πολύζου 2 , Μπατσαρά 4 , Πιπιλίκα , Νικολοπούλου 14 , Χαρισοπούλου 2 , Μυγδαλιά 2 , Ναβροζίδου Ε . 11 , Ναβροζίδου Α .

17η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Ζάκυνθος 2-0

Photo : Χ. Πεΐδης
Τη χαρά της νίκης μετά από αρκετές αγωνιστικές γεύτηκε ξανά ο Πιερικός που επιβλήθηκε 2-0 της Ζακύνθου στην Κατερίνη .

Οι γηπεδούχοι είχαν να κερδίσουν από τη 10η αγωνιστική , μετά το τρίποντο με τη Νίκη Βόλου και με το σημερινό αποτέλεσμα παρέμειναν έξω από την ζώνη του υποβιβασμού . Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 13 ' με τον Ελευθεριάδη ενώ δυο λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με προβολή του Μανίκα . Οι Κατερινιώτες ζήτησαν πέναλτι στο 26 ' σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου από τον Στασινόπουλο , αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι κανονικά .

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα " έπεσε " και μοιραία το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους .

ΠΙΕΡΙΚΌΣ : Παπατολίκας , Κατσαρμπάς , Αποστολίδης , Ιορδανίδης , Παπατόλιος , Ίτσιος , Μανίκας ( 88 ' Νίκου ) Παπαδόπουλος ( 77' Τσιρλίδης ) Λαζαρίδης , Νικολίτσης , Ελευθεριάδης ( 66 ' Καραγκούνης ) .

ΖΆΚΥΝΘΟΣ : Ξενοδόχοφ , Στασινόπουλος , Αποστόλου , Μπίρης , Φωτιάς , Οικονόμου , Τορεσάνι , Σκαθαρούδης , Κυριακίδης , Κούνσολο ( 66 ' Όττα ) Χατζησάββας ( 56' Σολφερίνο ) .

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ (Photos+Videos)

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη από πολλές πλευρές »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΧΑΝΘ , στην Κατερίνη , για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη από πολλές πλευρές . Αρχικά έχει βαθμολογική αξία γιατί μας εδραιώνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα , έχει ψυχολογική αξία γιατί ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα ύστερα από σπουδαία απόδοση . Επίσης , επειδή καταφέραμε να ξεπεράσουμε το σοκ της απώλειας του Μάριου Σακελλαρίου λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού . Είχαμε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή μέρα και βάλαμε μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού . Γενικότερα παίξαμε πολύ καλά επιθετικά απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος " .

  • Δείτε επιπλέον δηλώσεις του Σ. Χατζηιωάννου ΕΔΩ.
  • Δείτε δηλώσεις του Γ. Τσαλμπούρη (καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχ.) ΕΔΩ.
  • Δείτε δηλώσεις του Α. Πόδα (πρόεδρος Πιερικού Αρχ.) ΕΔΩ.


Στον αγώνα ήταν και ο Γιώργος Μπουσβάρος με το Μιχάλη Γιαννουζάκο

Στον αγώνα ήταν και ο γνωστός παλιός προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος , ο οποίος είχε θητεύσει και στον Πιερικό .

Τώρα είναι μέλος της επιτροπής του νεοσυσταθέντος Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ ( http://www.youtube.com/watch?v=OoxxymIPZrQ ) και κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα .

Επίσης ήταν και ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Γιαννουζάκος , τώρα υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ της ΧΑΝΘ .

14η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - ΧΑΝΘ 82-71 (Photos+Video)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Β ΓΥΡΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μια ακόμη μεγάλη και σημαντική νίκη σημείωσε στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος . Στην έναρξη του Β γύρου υποδέχθηκε τη ΧΑΝΘ την οποία κέρδισε με 82-71 , ικανοποιώντας έτσι το πολυπληθές φίλαθλο κοινό του που και αυτή τη φορά στάθηκε δίπλα του , παρά το χιονιά και το τσουχτερό κρύο που είχε η περιοχή . Η ξαφνική απουσία του Μάριου Σακελλαρίου που έπαθε οξεία οσφυαλγία ( λουμπάγκο ) στο ζέσταμα , δεν στάθηκε εμπόδιο στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που επικράτησε το πείσμα και η ανωτερότητα που επέδειξε για την κατάκτηση της νίκης . Δίπλα της και πάλι η αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης που ... εν χορδαίς και οργάνεις αποτελούσε , μαζί με την υπόλοιπη κερκίδα , τον έκτο παίκτη .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Τσιαπλής και Παπανικολάου .

Τα δεκάλεπτα : 21-11 , 38-33 , 64-56 , 82-71 .

Οι συνθέσεις :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) : Αμπαράς , Κοντσές , Γκοντόπουλος 20 ( 4 ) , Τσαλμπούρης 17 Σακελλαρίου , Πέτκος , Γαζέτης , Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 21 ( 5 ) , Γεωργούλας 24 ( 2 ) , Παπαδόπουλος , Οικονόμου .

ΧΑΝΘ ( Γκαϊτατζής ) Q Μεργούπης , Γκάτζιας 17 ( 3 ) , Ματενίδης 10 Παπανικολάου 11 ( 2 ) , Σερέτης 3 ( 1 ) , Ζιάκας 5 ( 1 ) , Σαχπατζίδης 6 Σουρβατζής 3 ( 1 ) , Κούσας , Νεοφύτου 5 Θεοδωράκος 11 ( 2 ) .

Τα άλλα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής : Λιβαδειά - Πευκοχώρι 71-66 , Νίκη Βόλου - Ελευθερούπολη 79-83 , Δόξα Λευκάδας - Στρατώνι 84-71 , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Αργοναύτης 68-82 , Άργος Ορεστικό - Αιγάλεω 77-70 .

Η επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 02/02/2014 ) : Ηρακλής Κοζάνης - Λιβαδειά , Πευκοχώρι - Νίκη Βόλου , Ελευθερούπολη - Δόξα Λευκάδας , Στρατώνι - Μαχητές Δόξας Πεύκων , Αργοναύτης - Πιερικός Αρχέλαος , ΧΑΝΘ - Άργος Ορεστικό , Αιγάλεω - Αίας Ευόσμου .

  • Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα ΕΔΩ.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ Εφήβων: Πιερικός Αρχέλαος - Αετός Κιλκίς 91-37

Photo αρχείου
Οι έφηβοι του Πιερικού Αρχελάου στην τελική φάση της ΕΚΑΣΚΕΜ

Ξεκίνησαν οι αγώνες της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ στο οποίο συμμετέχουν ομάδες από την Κεντρική Μακεδονία και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον .

Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την πρώτη αγωνιστική φιλοξένησε τον Αετό Κιλκίς και νίκησε 91-37 .

Στα δεκάλεπτα : 24-3 , 42-10 , 67-24 , 91-37 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Σιαμάτρας Βασ . και Χρυσάφης Βασ .

Οι συνθέσεις :

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου - Γκαβοτάσιος ) : Σκαμπαρδώνης 14 ( 4 ) , Γαζέτης 8 , Κοντσές Θ . 9 , Κοντσές Β . 9 Τσαλμπούρης 18 ( 2 ) , Γιαλίδης 1 Σαββίδης 5 ( 1 ) , Παυλίδης 2 Κοντσές Αθ . 11 , Τατσίδης 6 , Αναστασιάδης 2 , Κοτσώνας 6

Αετός Κιλκίς ( Παπαδόπουλος ) Αντωνίου , Γρηγοριάδης , Ζηρίδης 5 Παπανικολάου 9 ( 1 ) , Καββαδίας 10 Διαμαντόπουλος 1 Χαριτίδης 3 ( 1 ) , Λαγκούβαρδος 2 Ατανελισβίλι 2 , 5 Παπαγρηγοριάδης

To ενδιαφέρον, το "deal" και η ενημερότητα...

Απόσταση έχει για τον Πιερικό το επενδυτικό ενδιαφέρον από τη " σίγουρη συμφωνία " ενώ το θέμα που " καίει " τους Μελανόλευκους τη δεδομένη στιγμή είναι η ασφαλιστική ενημερότητα . Έκλεισε Αντωνιάδη !

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη , την περασμένη Δευτέρα , ο Πρόεδρος του Πιερικού , Κώστας Παπαδόπουλος είχε αναφερθεί σε ενδιαφέρον υποψήφιων επενδυτών για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της πιερικής ΠΑΕ , τονίζοντας όμως ότι το ενδιαφέρον δεν είχε ... μετατραπεί σε συγκεκριμένη πρόταση . Την Πέμπτη , είδε το φως της δημοσιότητας σενάριο που ενέπλεκε εταιρία αθλητικού μάνατζμεντ από τη Θεσσαλονίκη να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον « ισχυρό άνδρα » του Πιερικού , με το σενάριο μάλιστα να κάνει λόγο για βέβαιο « deal » .

Ωστόσο , η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής το μόνο που υπάρχει είναι μια επαφή ανάμεσα στην ΠΑΕ Πιερικός και το Νίκο Πεπελίδη , ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας go90' - Sports Agency . Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις , θα εξαρτηθεί από το αν οι ενδιαφερόμενοι καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση .

Πρώτα ενημερότητα ...

Από κει και πέρα ​​, οι διοικούντες την ΠΑΕ Πιερικός βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα της απόκτησης ασφαλιστικής ενημερότητας . Η Παρασκευή θεωρείται κρίσιμη ημέρα μιας και ο Γιάννης Βρούτσης αναμένεται να καταθέσει ρύθμισή - ανάσα για όσες ΠΑΕ αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με την ΠΑΕ Πιερικός , δε διαθέτουν δηλαδή ενημερότητα . Από εκεί και πέρα ​​, αν η ρύθμιση δε κατατεθεί και δεν εγκριθεί στο κοινοβούλιο , τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τον Πιερικό , δεδομένου ότι χωρίς ενημερότητα δε μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας , κάτι που θεωρείται απαραίτητο μιας και τη Δευτέρα οι Κατερινιώτες δίνουν ένα κρισιμότατο παιχνίδι , εντός έδρας , με τη Ζάκυνθο

Αναφερόμενος στο θέμα , ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα απαραίτητα χρήματα δεν υπάρχουν ( την προηγούμενη Δευτέρα ) όμως οι διοικούντες έχουν φροντίσει να τα έχουν έγκαιρα . Ακόμη όμως κι αν ο Πιερικός εξασφαλίσει ενημερότητα και μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές , θα πρέπει να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμα τα δελτία των νεοαποκτηθέντων έτσι ώστε να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο .

Έκλεισε Αντωνιάδη

Την φανέλα του Πιερικού πρόκειται να φορέσει ο αμυντικός μέσος των κιτρινόμαυρων , Παντελής Αντωνιάδης , ο οποίος θα « μετακομίσει » στην ομάδα της Κατερίνης μέχρι τα τέλη της χρονιάς με την μορφή δανεισμού . Ο ποδοσφαιριστής του Άρη βρισκόταν εκτός πλάνων του Σούλη Παπαδόπουλου και αποφασίσθηκε να πάρει παιχνίδια με την φανέλα του Πιερικού , ώστε να επανέλθει στους κιτρινόμαυρους με περισσότερες εμπειρίες .

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Οι τιμές των εισιτηρίων της 17ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
10-5-3€
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
15-10-5-1€
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
20-10-5-1€
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
10-5-2 €
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
10-5-3-2-1€
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
10€
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
10-5-3-1€

* 1 ευρώ : μαθητικά εισιτήρια
* 2 ευρώ : στρατιωτικά / φοιτητικά εισιτήρια

Πιερικός Αρχέλαος - ΧΑΝΘ, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Αντ . Γκοντόπουλος : "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την έως τώρα παρουσία του στο γήπεδο κάθε Κυριακή . Η προσπάθεια που γίνεται από όλους , διοίκηση , προπονητικό team και παίκτες , βρίσκει συνεχώς και μεγαλύτερη ανταπόκριση "

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Κατερίνη είναι για τον Πιερικό Αρχέλαο ο κυριακάτικος αγώνας με τη ΧΑΝΘ .

Είναι για την πρώτη αγωνιστική του Β γύρου και βρίσκει τη γηπεδούχο ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα . Τη βρίσκει επίσης να είναι και πάλι « ετοιμοπόλεμη » για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο , όπως η ΧΑΝΘ που έχει ανοδική πορεία .

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του Πιερικού Αρχελάου δείχνουν τη συνοχή της ομάδας και αυτή μαζί με τις νίκες , χαροποιούν και τους πολυπληθείς φιλάθλους που για μια ακόμη φορά καλούνται να στηρίξουν την ομάδα τους .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τσιαπλής και Παπανικολάου και κομισάριος ο κ . Λάζαρος Παπαπέτρου .

Τέλος για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Γκοντόπουλος , δήλωσε : « Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα . Αυτό μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και λίγο πιο τυχεροί , ίσως να βρισκόμασταν πιο ψηλά . Όμως υπήρχε και ο κίνδυνος να είμαστε σε χειρότερη θέση . Αυτό που έχω δει στο φετινό πρωτάθλημα της Β ' εθνικής είναι ότι πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα , όπου κάθε Κυριακή δεν λείπουν οι « εκπλήξεις » αλλά απέχει παρασάγγας από τα παλιότερα πρωταθλήματα της ενιαίας Β ' εθνικής , τόσο στο επίπεδο του μπάσκετ που παίζεται , όσο και στην ποιότητα των παικτών . Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη ΧΑΝΘ έχω να πω ότι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο . Βρίσκονται και όχι άδικα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και το " μυστικό " της επιτυχίας τους είναι ότι έχουν καταφέρει και είναι ομάδα . Παρουσιάζουν κάθε Κυριακή ένα πολύ δεμένο σύνολο . Για να τους κερδίσουμε θα πω αυτό που μας είπε και ο προπονητής μέσα στην βδομάδα , δηλαδή ότι πρέπει να παρουσιαστούμε ως καλύτερη ομάδα από αυτούς . Μας έχει πικράνει η ήττα με μεγάλη διαφορά στην αυλαία του πρωταθλήματος , αλλά η ομάδα μας πλέον έχει βελτιωθεί αρκετά σε πολλούς τομείς μέσα από τη σωστή και σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά . Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου . Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την έως τώρα παρουσία του στο γήπεδο κάθε Κυριακή . Η προσπάθεια που γίνεται από όλους , διοίκηση , προπονητικό team και παίκτες , βρίσκει συνεχώς και μεγαλύτερη ανταπόκριση . Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στις ομάδες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος " .

Προς αλλαγή (;) ιδιοκτησιακού καθεστώτος ο Πιερικός...

Σε πρώτη συμφωνία όπου αναμένεται να τελειώσει η ιστορία της μεταβίβασης του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης .

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΠΕΜΠΤΗ 23/01/2014 ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κ . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ν.Π.

Ο κύριος Ν . Π . εκπροσωπεί την εταιρεία "go 90 - Sports Agency " και είναι σε δρόμο οριστικής συμφωνίας με την πλευρά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ .

Το θέμα ανακοινώθηκε με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ του " ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ " 106,7 το βράδυ της Τετάρτης από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ .

Η συγκυρία ήταν πως η είδηση ​​έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία σε εκπομπή ειδικό αφιέρωμα στην ΙΣΤΟΡΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ του ποδοσφαιριστή που φόρεσε την φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ περισσότερες φορές απ όλους . Έχει 449 συμμετοχές σε πρωταθλήματα και κύπελλα , φορώντας την αγαπημένη του φανέλα !

Άρεσαν οι υπό δοκιμή Αφρικανοί...

Καλές εντυπώσεις στο τεστ με Εθνικό Κατερίνης ( 2-0 ) από τους δοκιμαζόμενους Παντελή Αντωνιάδη , Άντερσον Μένγκε Ενγκόμπα ( Καμερουνέζος χαφ ) και Πάπα Ντιατά ( Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός ) .

Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Καμπερίδη , στο νικηφόρο φιλικό του Πιερικού με τον Εθνικό Κατερίνης την Τετάρτη ( 2-0 ) πέρασαν οι Άντερσον Μένγκε Ενγκόμπα και Παντελής Αντωνιάδης ( φωτό ) . Ο πρώτος είναι 20χρονος Καμερουνέζος χαφ , με θητεία στις ιταλικές Ρετζίνα και Αρέτσο , ενώ ο δεύτερος 20χρονος αμυντικός χαφ του Άρη . Σκόρερ ήταν οι Άντερσον και Έκελμανς , ενώ δοκιμάστηκε ξανά και άρεσε ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός , Πάπα Ντιατά . Επίσης , αγωνίστηκαν οι « κλεισμένοι » Ντόσης και Ζαχαράκης και άμεσα αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις και σε άλλα ... μέτωπα ( φυσικά χρονικά προέχει να εξασφαλιστεί η ... πολυπόθητη ενημερότητα ) . Το πιο πιθανό είναι να αποκτηθούν οι Ντιατά και Αντωνιάδης , ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του Άντερσον , που θα συνεχίσει να γυμνάζεται με τους μελανόλευκους .

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι προσεχείς αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

- Ανδρικό - Β Εθνική - Β όμιλος , Β γύρος , 1η αγωνιστική . Κυριακή 26/01/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 17,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΧΑΝΘ .

- Γυναικείο - Α γύρος , 2η αγωνιστική . Κυριακή 26/01/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 14.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Βεροίας .

- Εφηβικό - Τελική φάση - Α γύρος , 2η αγωνιστική . Δευτέρα 27/01/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Δ . Βικέλας Βεροίας , ώρα 18.30 / ΑΣ Φίλιππος Βεροίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Παίδων - Β όμιλος , Β γύρος , τελευταία αγωνιστική . Κυριακή 26/01/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Β ΔΑΚ , ώρα 10.00 / ΑΓΕ Πιερίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Παίδων - Β όμιλος , Β γύρος , τελευταία αγωνιστική . Κυριακή 26/01/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 12,00 / ΣΦΚ Κατερίνη - Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού και

- Κορασίδων - Α γύρος , 5η αγωνιστική . Σάββατο 25/01/2014 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού .

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου :

ΔΑΚ Ευόσμου 19:30 Αίας Ευόσμου - Ηρακλής Κοζ . Παργανόπουλος - Ξέρας ( Παπαδόπουλος Ν )
Λιβαδειάς 17:00 Λιβαδειά - Ευρώπη Πευκ . Πιτσίλκας Μ - Τσουμαχίδης ( Ιωάννου )
Ν.Ιωνίας Μαγν . 17:00 Νίκη Βόλου - Ελευθερούπολη Συμεωνίδης - Λόρτος ( Μόρφης Στ . )
ΔΑΚ Λευκάδας 17:00 Δόξα Λευκάδας - Στρατώνι Φακίτσας - Γερακίνης ( Κανελλόπουλος )
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξα Π. - Αργοναύτης Θεοδώρου - Μοσχοτόγλου ( Σκούλος )
ΚΓ Σιδ . Σταθμού 17:00 Πιερικός Αρχέλαος - ΧΑΝΘ Τσιαπλής - Παπανικολάου ( Παπαπέτρου )
Άργους Ορ . 14:00 Άργος Ορεστικό - Αιγάλεω Ταρενίδης Κ - Ελευθεριάδης ( Μερτζάνης ) 

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

To αναλυτικό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της FL Νέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝIA – ΩΡΑ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΜΙΚΡΑΣ
25/01/2014
15:00
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ "ΒΑΤΑΝ"
ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
25/01/2014
14:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
26/01/2014
11:00
ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΑΜΠΕΛΙΩΝ
25/01/2014
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)
25/01/2014
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠ. ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΣΟΥ
25/01/2014
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ
ΚΑΝΟΝΙΟΥ
26/01/2014
11:00

Τρεις μετεγγραφές στα "σκαριά" για τον Πιερικό

Αρέσει στους Κατερινιώτες ο υπό δοκιμή Σενεγαλέζος επιθετικός , Πάπα Ντιατά , « κλεισμένοι » οι Ντόσης και Ζαχαράκης , που άρχισαν προπονήσεις με τους μελανόλευκους .

Τριπλό χτύπημα ετοιμάζει ο Πιερικός , που προσπαθεί να « γυρίσει » με μεταγραφές το βαρύ και αρνητικό κλίμα μετά τις απανωτές συντριβές από Αιγινιακό και Ηρακλή ( 11 γκολ παθητικό σε δυο ματς ) . Συγκεκριμένα , εκτός από τον Έκελμανς που είναι " κλεισμένος ", προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη άρχισαν επίσης οι Γιάννης Ντόσης , ο 21χρονος γηγενής αριστερός μπακ - χαφ , με θητεία στην Καβάλα αλλά και ο Βασίλης Ζαχαράκης . Πρόκειται για 25χρονο μεσοαμυντικό με θητεία σε Ναυπακτιακό Αστέρα , Ηρακλή Ψαχνών , Αναγέννηση Άρτας και εσχάτως Μεσολόγγι ) ενώ στις προπονήσεις μετέχει και ο Πάπα Ιμπραχίμα Ντιατά ( φωτό ) . Ο τελευταίος είναι 21χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός , που δοκιμάζεται και αρέσει ( οι άλλοι δυο έχουν ήδη συμφωνήσει ) και πιθανότατα θα αποκτηθεί . Ο Ντιατά ( ύψους 1,84 , με κοινοτικό διαβατήριο ) έπαιζε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και στη βελγική Ναμούρ . Σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα του Σκοπιανού μέσου Κλίμεντ Ναστόσκι και υπάρχει αισιοδοξία και για τον πρώην μέσο της Επανομής .

Τετράδα - ορόσημο
Παράλληλα , στους Κατερινιώτες θεωρούν κρίσιμα για το μέλλον και την προσπάθεια σωτηρίας την επόμενη τετράδα αγώνων , με Ζάκυνθο εντός , Καβάλα εκτός , Γάζωρο εντός και Καρδίτσα εντός , που θεωρητικά προσφέρεται για ... βαθμοθηρία . Στη διάθεση του Καμπερίδη για το ματς με τους νησιώτες επανέρχονται οι Καρτσαμπάς , Αποστολίδης ( από τιμωρίες ), Κέρι και Μπρίτο ( από τραυματισμούς ) .

Παπαδόπουλος : Αντί για μούντζες ...
Τέλος , δηλώσεις στο " Ράδιο Ενημέρωση 92.2 " έκανε ο πρόεδρος του Πιερικού , Κώστας Παπαδόπουλος , αναφέροντας μεταξύ άλλων : « Η ομάδα πωλείται . Και το λέω απο το καλοκαίρι , όποιος θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ είναι ευπρόσδεκτος και τα σκυλιά δεμένα . Όποιος θέλει να έρθει το δηλώνει και έρχεται , στα πλαίσια της σοβαρότητας όμως . Αν προκύψει νέος ιδιοκτήτης θα είμαι χορηγός του . Υπήρξε ένα ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες , δεν είναι ανακοινώσιμο κάτι . Κάνω ό , τι μπορώ για να γίνει μια σοβαρή πρόταση . Είμαι έτοιμος σε κάθε τέτοιου είδους πρόταση και περιμένω . Την ομάδα την αγαπάω , την εκτιμάω , δεν την εγκαταλείπω , την δίνω όμως , την δωρίζω θα έλεγα . Όποιος θέλει ας έρθει , και αντί να μοιράζουν μούντζες στον πρόεδρο του Πιερικού , ας έρθουν και να κάτσουν δίπλα στην ομάδα " .

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (Photos)

Θερμή υποδοχή από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης επισκέφθηκε την περασμένη βδομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος , στο πλαίσιο του προγράμματός του για να γνωρίσει η νεολαία την ιστορική ομάδα της πόλης μας , τόσο την αγωνιστική , όσο και τα τμήματα υποδομών του .

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι μαθητές , οι μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου με επικεφαλής το διευθυντή του Δημήτρη Κυριακού , ήταν θερμή και ενθουσιώδης και η ωριαία αυτή επίσκεψη χαροποίησε ιδιαίτερα και τις δύο πλευρές .

Στην αρχή ο διευθυντής του σχολείου καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου που αποτελούσαν ο αντιπρόεδρός του Γιάννης Πόδας , ο βοηθός προπονητής Σωτήρης Γκαβοτάσιος και οι αθλητές Θωμάς Αμπαράς , Γιώργος Ασημάκης και Βασίλης Κοντσές , που είναι και μαθητής του Μουσικού Σχολείου . Ο κ . Κυριακού ευχαρίστησε το σύλλογο για την επίσκεψη , αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των μαθητών και για τον αθλητισμό και τέλος ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα .

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Πόδας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την φιλοξενία και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου , που κύρια έχουν κοινωνικό χαρακτήρα .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης - φιλοξενίας ο Πιερικός Αρχέλαος προσέφερε με κλήρωση μία μπάλα και ένα σακίδιο . Ακολούθως , οι μαθητές και καθηγητές μαζί με τους αθλητές έπαιξαν μπάσκετ και μοιράσθηκαν αυτόγραφα .

Σε ανταπόδοση της επίσκεψης , οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρακολούθησαν την Κυριακή τον αγώνα με το Αιγάλεω , δημιουργώντας ένα φανταστικό κλίμα με τα πνευστά και κρουστά όργανα και κατά γενική ομολογία , η νίκη - που αφιερώθηκε στα παιδιά αυτά - έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή τους .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο δραστήριο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης , ο διευθυντής του Δημήτρης Κυριακού και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής , δήλωσαν :

Δημήτρης Κυριακού - διευθυντής Μουσικού Σχολείου : « Χαιρόμαστε που έχουμε σήμερα στο σχολείο μας εκπροσώπους της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου , που αποτελεί την ένωση των δυο ιστορικών σωματείων της πόλης μας . Στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης υπηρετούμε την εκπαίδευση σε όλες τις διαστάσεις της . Πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού και προσπαθούμε καθημερινά μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αγάπη για τον αθλητισμό . Θέλουμε ο Πιερικός Αρχέλαος να σταθεί δυνατός στο πρωτάθλημα που συμμετέχει και να συνεχίσει να αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο δημιουργίας , που δίνει τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να στρέφονται προς τον αθλητισμό . Με πρωτοβουλία των μελών του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου θα βρεθούμε στο γήπεδο , μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικοί , για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας " .

Κώστας Τελμετίδης - καθηγητής Φυσικής Αγωγής : " Πρέπει να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πιερικό Αρχέλαος που πραγματικά μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί το σχολείο μας , στο οποίο το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αποτελεί ένα κυρίαρχο και θετικό στοιχείο . Εδώ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς το μάθημα της Φυσικής Αγωγής , παρά τις αντίξοες συνθήκες . Πάγιο αίτημα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης είναι η διαμόρφωση του αύλειου χώρου , έτσι ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για το μάθημα της Γυμναστικής ( διαμόρφωση χώρου για μπασκέτα , μεταφορά γηπέδου βόλεϊ κλπ ) . Πάντως , η επίσκεψη αυτή μας έδωσε μεγάλη χαρά " .

Τιμήθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΜ η πρωταθλήτρια ομάδα των Κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου

Στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Μελίκης, στη Μελίκη, έγινε η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΚΑΣΚΕΜ για την κοπή της πίτας.

Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου και μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου, που επάξια κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα.

● Στις φωτογραφίες αντιπροσωπεία της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στην εκδήλωση της ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου παραλαμβάνει τις τιμητικές διακρίσεις και το κύπελλο από τον πρόεδρό της κ. Αντώνη Παπαγιαννούλη.

Τα αποτελέσματα του Πιερικού Αρχελάου στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

ΓΑΣ Βαφύρας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 21-45
Για το παιδικό πρωτάθλημα

Ακόμη μία νίκη για την παιδική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 που κέρδισε στο Δίον τον ΓΑΣ Βαφύρας . Νίκησε με 45-21 .

Στα δεκάλεπτα : 6-9 , 10-23 , 18-25 , 21-45 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Μίχος Νικ .

Οι συνθέσεις :

ΓΑΣ Βαφύρας ( Σαραπτσής ) Στρατηγός 14 ( 2 ) , Ζαμάνης , Νίκου , Σαμαράς , Ρίζος , Μοσχόπουλος 2 Μπαλαούρας , Παρασκευαΐδης Γ , Στέρκος , Κακαμούκης , Παρασκευαΐδης Η .. 5 ( 1 ) , Αποστόλου .

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ( Τσερνισώφ ) : Μουταφίδης 1 , Κουνατίδης Μ . 4 Κουτσικάς 2 Δανανάς 4 Κωσταντής 5 Ιορδανίδης 2 Στεργιόπουλος 2 Ελευθεριάδης 5 Βαλασιάδης , Παπανικολάου 20 ( 1 ) , Δαφνάκης .



ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 41-50
Για το γυναικείο πρωτάθλημα

Άρχισε το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και στην πρώτη αγωνιστική που ήταν εκτός έδρας , η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε τον Πανεδεσσαϊκό με 50 - 41 .

Στα δεκάλεπτα : 8-14 , 19-26 , 30-41 , 41-50 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κορδάλης Γ . και Μητώνας Γ .

Οι συνθέσεις :

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός ( Πούφλη ) Λυμπάρη 8 ( 2 ) , Σάλα 4 Αντώνογλου 2 Παζάρκα , Τρυψιάνη 1 Ρωσσικοπούλου , Σιβένα 11 Καρτσαμάρη , Δήντση 13 Κέτσου 2 Σημάδη .

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Μηλιάτης ) : Σότο - Γκονζάλες , Νατσιοπούλου , Πούλιου 2 Ζουγκουρίδου 19 , Παπακώστα 7 , Παπανικολάου 5 ( 1 ) , Ιωάννου 12 , Πάππα 4 , Μαρκοπούλου 1



ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 37-46
Για το πρωτάθλημα κορασίδων

Και στις κορασίδες νίκησε ο Πιερικός Αρχέλαος τον Πανεδεσσαϊκό στην έδρα του . Κέρδισε με 46 - 37 και ήταν παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου .

Στα δεκάλεπτα : 12-10 , 21-25 , 28-33 , 37-46 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Κορδάλης Γ .

Οι συνθέσεις :

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός ( Πούφλη ) Ιωαννίδου 2 Μποζίνη 4 Παζάρκα 5 Βαμβακίδου , ​​Σιβένα 17 ( 2 ) , Καρτσαμάρη Α . 9 ( 1 ) , Καρτσαμάρη Α . , Κύκου , Μπουτκάρη .

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Ζουγκουρίδου ) : Σότο - Γκονζάλες 3 , Πουρσανίδου , ​​Συρόπουλου 1 , Ψωμιάδου , ​​Γκοτζαμάνη , Παπανικολάου 11 , Καραϊσαρίδου , ​​Πάππα 25 , Καραμέλλιου 4 , Ηρακλείδου 2 , Ακριτίδου .

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
24/1/14
18:00 OTE TV
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
26/1/14
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
26/1/14
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
27/1/14
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠ. "Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

27/1/14
18:00 OTE TV
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

26/1/14
15:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠ. "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ"  

ΑΙΓΙΝΙΟΥ

26/1/14
15:00

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη του , ευελπιστούμε να είναι κοντά μας και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Αιγάλεω , στην Κατερίνη , για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Είναι γεγονός ότι καθώς το πρωτάθλημα εξελίσσεται , κάθε νίκη είναι πολύ σημαντικότερη από την προηγούμενη . Εμείς προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και ήττα μέσα στο Άργος Ορεστικό και τη διαχειριστήκαμε όμως σωστά . Από την επόμενη κιόλας προπόνηση δουλέψαμε εντατικά . Σήμερα χωρίς να πραγματοποιήσουμε μεγάλη εμφάνιση πετύχαμε μια δύσκολη και δίκαιη νίκη . Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του , ευελπιστούμε να είναι κοντά μας και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ " .

16η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): ΑΕΠ Ηρακλής - Πιερικός 6-0 (Video) / Αλύπητες ροπαλιές στο κουφάρι του Πιερικού....

Την πιο ευρεία νίκη της φετινής Football League πέτυχε η ΑΕΠ Ηρακλής που διέσυρε τον Πιερικό με 6-0 .

Ο Γηραιός ήταν μια ομάδα μόνος του στο Καυτανζόγλειο απέναντι στους Κατερινιώτες , που δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο τους , μιας και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν 5-1 από τον Αιγινιακό . Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 29 ' με αυτογκόλ του Καραγκούνη .

Ο Ονουάτσι έκανε την σέντρα και ο άσος των φιλοξενούμενων στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα , την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του .

Μετά από μισή ώρα αγώνα ανέλαβαν δράση οι παίκτες του Ηρακλή . Στο 32 ' ο Ζάχορα , στο 51 ' ο Ονουάτσι , στο 58'ο Πουρτουλίδης , στο 64 ' ο Ιμπέρε και στις καθυστερήσεις ο Τσιλιανίδης διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 .

ΗΡΑΚΛΉΣ : Χουάντερσον , Κοντοδήμος , Τσιλιανίδης , Παπαστεριανός , Κοντέων ( 40 ' Σαββίδης ), Λίμα , Τάι , Πουρτουλίδης ( 83' Αποστολίδης ) Ονουάτσι , Ζάχορα ( 67 ' Χιονίδης ) Ιντζόγλου .

ΠΙΕΡΙΚΌΣ : Παπατολίκας , Καραγκούνης , Νίκου , Ντόικιτς , Ιορδανίδης , Παπατόλιος , Ίτσιος ( 75 ' Λαζαρίδης ) Μανίκας , Παπαδόπουλος , Μιχαηλίδης ( 46' Νικολίτσης ) Ελευθεριάδης ( 61 ' Τσιρλίδης ) .

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

13η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - Αιγάλεω 71-65 (Video)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Α ΓΥΡΟΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μια ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος στην έδρα του ικανοποιώντας έτσι τις προσδοκίες όλων . Κέρδισε το μαχητικό Αιγάλεω με 71-65 , έχοντας δίπλα του μία σχεδόν γεμάτη κερκίδα στην οποία σκόρπισε και πάλι χαρά και χαμόγελα . Σ αυτή κυρίαρχο στοιχείο ήταν η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης , το οποίο σύσσωμο και με πνευστά και κρουστά όργανα , έδωσε μια άλλη ξεχωριστή διάσταση .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Συμεωνίδης και Σιταρίδης .

Τα δεκάλεπτα : 16-14 , 38-33 , 54-50 , 71-65 .

Οι συνθέσεις :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) : Αμπαράς 10 ( 2 ) , Κοντσές , Γκοντόπουλος 13 ( 1 ) , Τσαλμπούρης 4 Σακελλαρίου 14 ( 1 ) , Πέτκος 5 ( 1 ) , Γαζέτης , Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 10 ( 1 ) , Γεωργούλας 14 ( 2 ) , Παπαδόπουλος 1 , Οικονόμου .

ΑΙΓΑΛΕΩ ( Ταμπάκης ) : Σπίγγος 2 Μιλεντίγιεβιτς 2 Μέλνικς 5 Καράβολας 28 ( 6 ) , Λαμπρόπουλος 6 ( 2 ) , Κορρές 11 ( 1 ) , Αθανασιάδης , Σταμάτης , Τόλιας 11 ( 3 ) , Καστανιώτης .

Η επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 26/1/2014 ) : Αίας Ευόσμου - Ηρακλής Κοζάνης , Λιβαδειά - Πευκοχώρι , Νίκη Βόλου - Ελευθερούπολη , Δόξα Λευκάδας - Στρατώνι , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Αργοναύτης , Πιερικός Αρχέλαος - ΧΑΝΘ , Άργος Ορεστικό - Αιγάλεω .

● Η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου , στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης , ήταν ενθουσιώδης και στο χαρούμενο κλίμα που επικρατούσε η συμμετοχή των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του ήταν πραγματικά η αναμενόμενη .

Στην αντιπροσωπεία του σχολείου ήταν και οι : Δημήτρης Κυριακού - Θεολόγος , διευθυντής του σχολείου , Γιώργος Γαβράς - Φυσικός , Γιάννης Ντάμπος - Μαθηματικός , Λάζαρος Τζορμπατζίδης - Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής , Θεοδοσίας Καπνοπούλου - Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Παναγιώτης Σακκούλας - Πρόεδρος του 15μελούς των μαθητών .

Επίσης στην ευχάριστη διάθεση που δημιουργήθηκε συνέβαλαν και τα πολλά μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας που παραβρέθηκαν στον αγώνα .

● Και τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού στο YOUTUBE : http://youtu.be/KxhSIbW4FVg?t=11s

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Στο Μουσικό γυμνάσιο Κατερίνης ο Πιερικός Αρχέλαος

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου είχαν οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Κατερίνης .

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Πιερικός Αρχέλαος . Αντιπροσωπεία των παικτών , αλλά και του προπονητικού τιμ της ομάδας , επισκέφθηκε το Μουσικό Γυμνάσιο Κατερίνης χαρίζοντας στιγμές χαράς στους μαθητές και της μαθήτριες του Γυμνασίου .

Παράλληλα , οι παίκτες μοίρασαν πολλά αυτόγραφα , ενώ φωτογραφήθηκαν και με τους μαθητές , ενώ μοιράστηκαν και εισιτήρια για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας .

Η διοίκηση των " ασπρόμαυρων " ευχαρίστησε τους μαθητές , τις μαθήτριες , το εκπαιδευτικό προσωπικό , αλλά και τον διευθυντή του Γυμνασίου , κ . Δημήτρη Κυριακού για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα .

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣΜ Παίδων: Αγροτικός Αστέρας - ΣΦΚ Πιερικός 0-1

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Με γκολ τού Μεντλεσβίλι στο 1ο ημίχρονο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ νίκησε στην έδρα του ( Καλοχώρι ) την ομάδα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ για το πρωτάθλημα Παιδικό Πρωτάθλημα ειδικών κατηγοριών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

Η ομάδα τού Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας πού προκρίνονται για την τελική φάση .

Σύνθεση ΠΙΕΡΙΚΟΥ: ΘΕΟΧΑΡΗΣ - ΑΛΜΠΕΡΗΣ - ΤΟΥΛΙΚΑΣ - ΓΚΑΡΑΤΖΙΑΣ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΓΓΕΛΗΣ - ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΛΕΣΒΙΛΙ - ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ - ΤΟΣΚΑΣ - ΠΑΣΧΟΣ .

Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγή οι: ΚΩΣΤΙΔΗΣ - ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ - ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ - ΓΚΑΝΑΣ - ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ .

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ