Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2013 - ΠΑΕ Πιερικός: Η χρονιά που πέρασε σε εικόνες...



ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2013 - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Η χρονιά που πέρασε σε εικόνες...

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2013 - ΣΦΚ Πιερικός (Τμήμα Volley): Η χρονιά που πέρασε σε εικόνες...

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2013 - ΣΦΚ Πιερικός: Η χρονιά που πέρασε σε εικόνες...


Αγχωτική φιλική νίκη για Πιερικό στον Σβορώνο

Ο Πιερικός νίκησε με 2-1 τον τοπικό ΓΑΣ χάρη σε τέρματα των Μανίκα κι ενός υπό δοκιμήν παίκτη .

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή στην Πιερία , ο Πιερικός κέρδισε τον ΓΑΣ στον Σβορώνο με 2-1 με τον νεαρό Βαγγέλη Δαδάκο να σκοράρει για τον ΓΑΣ Σβορώνου και τον Πιερικό να ισοφαρίζει αρχικά με πέναλτι που κέρδισε ο Ηλίας Μανίκας και μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ . Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ένας από τους υπό δοκιμήν παίκτες που χρησιμοποιεί ο Νίκος Θεοδοσιάδης , ο οποίος είχε μαζί του τους εναπομείναντες 9 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του , 6 νεαρούς και πολλά υποσχόμενους παίκτες από την ομάδα Νέων , καθώς και δοκιμαζόμενους ποδοσφαιριστές . Οι νεαροί που χρησιμοποιήθηκαν είναι οι Τάχος , Καραθάνας , Παναγιωτίδης , Βάσσος , Πέικος και Αλέξανδρος Κατσαμπάς .

Η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου στη Λάρισα

Στο τουρνουά « ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ »

Και φέτος συμμετείχε η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου στο 5ο Διεθνές Τουρνουά " Σπάρτακος " που έγινε με εξαιρετική επιτυχία στη Λάρισα .

Πραγματοποιήθηκε από 26 έως 29 Δεκεμβρίου και η παιδική ομάδα της Κατερίνης , που αποτελούνταν από αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1998 και 1999 , πήρε την 5η θέση μετά από τους παρακάτω αγώνες με ελληνικές και σέρβικες ομάδες :

ΑΕΛ - Πιερικός Αρχέλαος 69-62 , Πανιώνιος - Πιερικός Αρχέλαος 64-60 , Teleunicom BAC - Πιερικός Αρχέλαος 53-57 και Cerak Βελιγραδίου - Πιερικός Αρχέλος 55-77 .

Η τελική κατάταξη του τουρνουά :

1 . Triple Crown
2 . Πανιώνιος
3 . ΑΕΛ
4.  Σπάρτακος Λάρισας
5.  Πιερικός Αρχέλαος
6 . Cerak
7 . Teleunicom BAC
8 . Ακαδημία Hoop

Στην αποστολή του Πιερικού Αρχελάου πήραν μέρος οι : Ζησόπουλος Π , Μπούσμπουρας , Βαβατσιούλας , Παρμακσίδης , Ξυγωνάκης , Ταρενίδης , Σαχινίδης , Στεφόπουλος , Ζορμπάς , Τσιλιγγαρίδης , Κατσαβός , Κατωνίδης και ο προπονητής Χατζηιωάννου Στέλιος . .

● Μια ακόμη αποστολή του Πιερικού Αρχελάου βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή , όπου παίρνει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνεται από την τοπική Αθλητική Ένωση με μεγάλη συμμετοχή . Επικεφαλής της ομάδας είναι ο προπονητής Βασίλης Τσερνισώφ .

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Volley: Ακάθεκτος ο Πιερικός σε Άνδρες και Γυναίκες!

Από τον αγώνα στην Κοζάνη (@ Βαγγέλης Σουλής)
Ακάθεκτος συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο Πιερικός στο Volley, τόσο σε Άνδρες όσο και σε Γυναίκες.

Για το ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ και την 2η αγωνιστική, ο Πιερικός έκανε την 2η σερί εκτός έδρας νίκη του, καθώς κέρδισε χθες Σάββατο μέσα στην Κοζάνη την ομώνυμη ομάδα με 0-3 σετ (25-27, 14-25, 21-15) και θα κάνει πρωτοχρονιά στην κορυφή!

Για το αντίστοιχο γυναικείο πρωτάθλημα και την 4η αγωνιστική, ο Πιερικός κέρδισε στην Κατερίνη χθες Σάββατο τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-0 σετ και πλέον έμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στόχος και στα δύο τμήματα είναι η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία της χώρας, για τους Άνδρες επάνοδος (μετά την άνοδο της χρονιάς 2011-12) και για τις Γυναίκες άνοδος για 1η φορά στην ιστορία του Κατεριννιώτικου Volley!

  • Προσεχώς, ΜΟΝΟ στο Pierikos24 Blog, αναλυτικά ρεπορτάζ των αγώνων, βαθμολογίες και οπτικό υλικό.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Volley: Το απόλυτο σε νίκες και σετ οι γυναίκες του Πιερικού

Ο τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς του ΣΦΚ Πιερικός ( Τμήμα βόλεϊ ) που κέρδισε την δωροεπιταγή των 600 ευρώ είναι ο κ . Χασιώτης .
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 
( 18-25 , 17-25 , 24-26 )

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού , καθώς κέρδισε και μέσα στο Αιγίνιο πολύ πιο εύκολα απ ' ότι δείχνει το τελικό σκορ διατηρώντας έτσι το απόλυτο με 3 στις 3 νίκες και 9-0 σετ , μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ , μιας και οι άνδρες του Πιερικού την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκαν και αυτοί στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Τα κορίτσια του Πιερικού χωρίς να φορτσάρουν σε κανένα σημείο του αγώνα , παίζοντας όσο χρειάζεται , μιας και η συνέχεια περιλαμβάνει αρκετά δύσκολα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο , κέρδισαν και αυτό το παιχνίδι δείχνοντας την ποιότητα αυτής της ομάδας και ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα .

Οι παίκτριες του Πιερικού διατήρησαν το αήττητο και το απόλυτο τόσο σε νίκες όσο και σε σετ , μένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας , δείχνοντας και φέτος τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα , όπως συμβαίνει σε όλα τα αγωνιστικά τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό βόλεϊ .

Στα δυο πρώτα σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρναν διαφορά στο σκορ την οποία κρατούσαν ως το τέλος , παρά τις αλλαγές που έκανε ο Κ.Σαρρής , δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές σε ηλικία παίκτριες να αγωνιστούν , κερδίζοντας πολύ εύκολα τα σετ με 25-18 και 25-17 βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση .

Στο 3ο σετ και πάλι οι παίκτριες του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ , προηγήθηκαν με 16-8 και 23-17 , όμως λίγο οι αλλαγές που έγιναν , λίγο η χαλαρότητα των κοριτσιών που πίστεψαν ότι τελείωσε το παιχνίδι , έδωσε την ευκαιρία στις παίκτριες του Αιγινίου να προηγηθούν με 24-23 .

Όμως για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του Πιερικού έδειξε την μεγάλη της αξία , διότι ξέρει να κερδίζει σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται , έτσι πήρε το σετ με 24-26 και την νίκη με 3-0 σετ .

Οι γυναίκες του Πιερικού έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη , και η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία αποτελεί τον μεγάλο στόχο . Έναν στόχο που της τον στέρησε η ατυχία την περασμένη χρονιά . Φέτος η ομάδα συνεχίζει να δείχνει την πολύ υψηλή ποιότητα που έχει , αφού διατηρεί το απόλυτο τόσο σε γυναίκες όσο και στις κορασίδες , δείχνοντας την κυρίαρχη θέση που έχει στο γυναικείο βόλεϊ .

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι μια άριστα " καλοκουρδισμένη μηχανή " , μια ομάδα πάρα πολύ δουλεμένη , με πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι της και με ποιότητα που αφήνει άφωνους τους πάντες .

Η φανέλα του Πιερικού είναι πολύ βαριά και όλοι στο τμήμα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα την τιμούν με τον καλύτερο τρόπο . Οι βάσεις για πολύ ψηλές επιτυχίες , έχουν μπει γερά .

Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Χαραλαμπίδου , ​​Καραφουλίδου , ​​Παπαδοπούλου , Παναγιωτίδου , ​​Κατσίκα , Καλπακίδου , ​​Μπατσίλα , Γκόλτσιου , Τσιγγαροπούλου , Χρυσίδου .

Η βαθμολογία:

1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9
2 Μ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 9
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6
4 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 5
5 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 4
6 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3
7 ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0
8 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 0

ΣΦΚ Πιερικός: Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά αγάπης της ΕΠΣ Πιερίας

Ανταποκρινόμενος συμμετείχε και ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ το Σάββατο 21/12/2013 στους χώρους του αθλητικού κέντρου Νέας Εφέσου με τα τμήματα του Τζούνιορ και Προτζούνιορ στο κάλεσμα της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά αγάπης με φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας , ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα , παιχνίδια , ενδύματα και ότι άλλο θα μπορούσε να προσφερθεί με αγάπη για να παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολή μας .

Γιορτές χαράς ήρθανε , ένας Σωτήρας γεννιέται και φέρνει στον κόσμο το φως , τη χαρά και την αλήθεια , την ελπίδα και το θάρρος . Το μεγάλο άστρο από ψηλά , ο οδηγός των Μάγων , ας λάμψει μέσα στις ψυχές μας όπως είχε λάμψει και τότε εκείνη την Άγια Νύχτα .

Η πληθώρα συμμετοχής των συλλόγων και στις δυο μέρες 21 και 22/12/2013 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας τρόφιμα , παιχνίδια , ρούχα , που είναι απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση αδύνατων συμπολιτών μας ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές , με τα τμήματα υποδομών της Πιερίας , τους προπονητές , τους εφόρους , τους παράγοντες , τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και του προέδρου και φυσικά τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών της Πιερίας που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα .

Ο νους και η καρδιά μας , αυτές τις Άγιες Μέρες που είναι μέρες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι περισσότερο κοντά στο συνάνθρωπό μας από οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου , Ας προσπαθήσουμε , λοιπόν , να τις ζούμε πιο συχνά όλο το χρόνο .

Ας έχουμε μέσα στις καρδιές μας το μήνυμα της αγάπης που μας έφερε ο Χριστός . Πιστεύουμε να καθιερωθεί το τουρνουά αγάπης της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ κάθε χρόνο . Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή και όλα τα τμήματα υποδομής που αγκάλιασαν και συνείσφεραν όλοι μαζί σ ' αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης στο κάλεσμα .

Σας ευχόμαστε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος .

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας Νέων (U20) του ΣΦΚ Πιερικός

Προς... Αιγίνιο ο Η. Μανίκας


Σενάρια που κυκλοφορούν , αναφέρουν πως ο έμπειρος φορ του Πιερικού , Ηλίας Μανίκας οδεύει προς τον Αιγινιακό ! Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πιερικός , σε συνδυασμό με την επιθυμία των ιθυνόντων της ΠΑΕ να περιορίσουν τα κόστη της , φαίνεται πως υποχρεώνουν τον Ηλία Μανίκα να αλλάξει γειτονιά ! Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν , ο έμπειρος 33χρονος φορ που μεταγράφηκε στην ομάδα από την περσινή σεζόν , είναι έτοιμος να μεταπηδήσει στον " γείτονα " Αιγινιακό , που αναζητά ενίσχυση στη γραμμή κρούσης . Ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δυο πλευρές έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας και η συμφωνία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της . Πριν τον Πιερικό , στον οποίο έπαιξε και τις περιόδους 1997-2001 και 2007 , ο Μανίκας έπαξε στον Βατανιακό , ενώ έχει περάσει και από Παναιτωλικό , Θρασύβουλο μεταξύ άλλων .

"Μήλον της Έριδος" ο Α. Δαλαμήτρας!

Στην U20 του Πάοκ, έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της , αλλά και να αποτελέσουν τα μελλοντικά αστέρια της πρώτης ομάδας ... Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της U20 του Πιερικού , ο Αποστόλης Δαλαμήτρας , ο οποίος το καλοκαίρι είχε συμμετάσχει και στην προετοιμασία της ομάδας Νέων του Πάοκ το καλοκαίρι στα 3-5 Πηγάδια της Βέροιας . Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς να ζητάει την απόκτηση του . Ωστόσο , ο Πιερικός αρνήθηκε την μετακίνηση του παίκτη στον Πάοκ .

Ο λόγος ; Η πολιτική που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας του Πιερικού . Δηλαδή όλα τα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα να κάνουν πρώτα μερικές συμμετοχές με την αντρική ομάδα , έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι δυνατότητες τους . Βέβαια , οι άνθρωποι των « ασπρόμαυρων » είχαν δει πολύ ζεστά την απόκτηση του Δαλαμήτρα ... Ακριβώς για αυτό το λόγο το σκάουτινγκ συνεχίστηκε και .. συνεχίζεται από πλευράς Πάοκ , καθώς ο νεαρός είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει οργανωτικές ικανότητες , αλλά και ατομικές , αφού διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση .
Όμως , ο Δικέφαλος για ακόμα μια φορά δεν παίζει μόνος του , καθώς και άλλες ελληνικές ομάδες έχουν στο μπλοκάκι τους γραμμένο το όνομα του αρχηγού του Πιερικού .
Στον Ίβιτς άρεσε , ο Πάοκ τον κοιτάει... Άραγε αυτή τη φορά ... θα γίνει ο γάμος ;

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου (Photos)

Μετά το νικηφόρο κυριακάτικο αγώνα της ανδρικής ομάδας πραγματοποιήθηκε , με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή , η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου .

Από νωρίς αθλητές , γονείς και προπονητές ετοίμασαν τη γιορτή που στο πρόγραμμά της είχε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με την ακαδημία , κληρώσεις με δώρα φόρμες , μπάλες και τσάντες και βέβαια με την παρουσία του Αϊ Βασίλη .

Τους καλεσμένους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Απόστολος Πόδας , που παράλληλα ευχήθηκε « Καλές γιορτές και καλή χρονιά » . Στη σύντομή του αναφορά για την επιτυχία της ακαδημίας μπάσκετ τόνισε ότι : « Ο αθλητισμός είναι ένα δυνατό συστατικό για να σταθούμε όρθιοι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας » .

Ήταν ένα ευχάριστο δίωρο που κατά τη διάρκειά του έγινε και ένα παιχνίδι για τις ηλικίες από 5 έως 8 ετών .

Επίσης , στον πλούσιο μπουφέ υπήρχαν χειροποίητα γλυκά και εδέσματα που έφεραν οι γονείς των μικρών αθλητών .

Τέλος , τους παραβρισκόμενους ευχαρίστησε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης που είχε και το συντονισμό της πετυχημένης καθόλα εκδήλωσης .

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών της ακαδημίας έγινε και το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου .

Για το τουρνουά ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ Μίλτος Μηλιάτης δήλωσε : « Ένα ακόμη τουρνουά που διοργανώσαμε για τα τμήματα των ακαδημιών μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία . Για μας αποτελεί ικανοποίηση να βλέπουμε τα παιδιά να χαμογελούν και να ψυχαγωγούνται μέσα από αυτές τις δραστηριότητες , που άλλωστε σ αυτό αποσκοπούν . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά , στη διοίκηση που ενθαρρύνει , στηρίζει και επικροτεί τέτοιου είδους δραστηριότητες και φυσικά στους γονείς που είναι οι « αφανείς ήρωες » όλων αυτών των εκδηλώσεων » .

Επίσημη λύση συμβολαίου με Χ. Λαμπάκη


Παρελθόν κι επίσημα από τον Πιερικό αποτελεί ο Χρήστος Λαμπάκης, ο οποίος τα βρήκε με τη διοίκηση της ΠΑΕ κι έτσι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο προσφυγής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:. " Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει τη συναινετική λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λαμπάκη. Ο Χρήστος Λαμπάκης αγωνίστηκε στην ομάδα μας και αποχώρησε από αυτήν ως κύριος. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ".

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του , μας δίνει ώθηση ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά »

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης : « Νικητής αναδείχτηκε αυτός που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων που έγινε στην Κατερίνη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www . pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη και από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου . Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε άσχημα , αλλά είχαμε την ικανότητα να αντιδράσουμε και να καλύψουμε την εις βάρος μας διαφορά . Είναι πολύ σημαντικό που διατηρήσαμε το αήττητο της έδρας , απέναντι μάλιστα σε μια πραγματική ομάδα . Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του , μας δίνει ώθηση ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά » .

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Δόξας Πεύκων : « Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β ' εθνικής όπου νικητής αναδείχτηκε αυτός που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού . Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και εύχομαι καλή συνέχεια . Επίσης εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια με υγεία » .

«Φλερτ» με Χιονίδη, Ντόση και... άλλους ο Πιερικός

« Δίχτυα » για ενίσχυση απλώνουν οι Κατερινιώτες στον επιθετικό του Ηρακλή και στον πρώην μέσο της Καβάλας ( αμφότεροι από την Πιερία ) . « Βροχή » προτάσεων , ριζικές αλλαγές στο ρόστερ από Δευτέρα .

Αρκετές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Πιερικού από σήμερα Δευτέρα , μετά τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Κασσιόπη . Μετά τους Ιασωνίδη , Λαμπάκη , Στεφανίδη και Σερέτη , κοντά στην έξοδο δείχνει και ο 24χρονος μέσος , Γιώργος Ιορδανίδης , που εκδήλωσε τάσεις φυγής και πιθανότατα το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο του στους μελανόλευκους , ενώ και άλλοι παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν . Πρόθεση στην ομάδα της Κατερίνης είναι να κρατήσει έναν « κορμό » μεσοαμυντικά και να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά , ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα οι νεαροί Δαλαμήτρας , Καραθάνας και Α . Καρτσαμπάς από τη δεύτερη . Συζητήσεις έχουν γίνει με αρκετούς παίκτες ως τώρα και θα δοθεί βαρύτητα στην αγορά της Πιερίας . Μέσα στους στόχους για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είναι σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων ο 21χρονος γηγενής αριστερός εξτρέμ , Γιάννης Ντόσης , που έπαιζε στην Καβάλα , αλλά και ο επίσης Κατερινιώτης επιθετικός της ΑΕΠ Ηρακλής , Γιώργος Χιονίδης που δείχνει παροπλισμένος στο « Γηραιό » και έχει συνεργαστεί και με τον Θεοδοσιάδη .

Συνεχείς προτάσεις

Παράλληλα , στη λίστα ενίσχυσης μεταξύ άλλων είναι ο μεσοεπιθετικός Αλέξης Νατσιόπουλος ( έφυγε από την ΑΕΠ Ηρακλής , γυμνάζεται με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά αν δεν κλείσει στους Σερραίους θα απασχολήσει ) ενώ προτάθηκε ο νεαρός Σωτήρης Θεοδωρίδης ( επιθετικός με θητεία σε Καβάλα - ΠΑΟΔ ) αλλά και ένα " ηχηρό " όνομα από την εγχώρια αγορά .
Από την ξένη , στον Πιερικό έχουν προταθεί επιθετικοί από Σκόπια και Σερβία και δυο Πορτογάλοι μέσοι . Ο ένας είναι ο αριστεροπόδαρος ( δεκάρι και εξτρέμ ) Μάθιου Σίλβα , που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής .

1η αγωνιστική ΕΣΠΕΜ Volley Ανδρών: Απόλλων Καλυβίων - Πιερικός 0-3 (Photos)


ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 20-25 , 8-25 , 14-25 )

Με το " δεξί " ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι άνδρες του Πιερικού , καθώς νίκησαν το ντέρμπι μέσα στα Καλύβια την τοπική ομάδα με 3-0 εύκολα .

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού με εξαίρεση στην αρχή του αγώνα , όπου μπήκε λίγο μουδιασμένα , κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο , έδειξε στοιχεία πολύ σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ξέρει πως να το πετύχει , έδειξε μια ομάδα ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία .

Στο 1ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι , με πολλά λάθη στο σερβίς και το μπλοκ , με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο - πόντο . Όμως , μετά τον 15ο πόντο οι άνδρες του Πιερικού ανέβασαν την απόδοσή τους , πήραν διαφορά στο σκορ και τελικά κέρδισαν το 1ο σετ με 25-20 , βάζοντας τις βάσεις για τα επόμενα σετ .

Στο 2ο σετ , υπήρχε στο γήπεδο μόνο η ομάδα του Πιερικού , που κυριάρχησε στο παιχνίδι και όπως δείχνει και το σκορ , δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίστασης και αντίδρασης στην ομάδα του Απόλλωνα με αποτέλεσμα να πάρουν οι παίκτες του Πιερικού και το 2o σετ πολύ εύκολα με 25-8 , βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση και μια μεγάλη νίκη . Σε αυτό το σετ η ομάδα του Πιερικού δίδαξε βόλεϊ , καθώς με άριστη τακτική στο παιχνίδι και με άριστη λειτουργία σε όλες τις γραμμές και ζώνες , έδειξε ποιος θα είναι το " αφεντικό " στο παιχνίδι .

Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε και πάλι δυνατά το σετ , παίρνοντας διαφορά που σιγά - σιγά την άνοιγε , με συνέπεια να κερδίσει και αυτό το σετ εύκολα με 25-14 και το παιχνίδι με 3-0 σετ παίρνοντας έτσι το 1ο ντέρμπι της χρονιάς και ξεκινώντας έτσι με το " δεξί " τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα .
       
Η ομάδα βόλεϊ του Πιερικού συνεχίζει την επιτυχημένη και εκπληκτική της πορεία , όχι μόνο στα γυναικεία τμήματα όπου έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της , αλλά και στο ανδρικό τμήμα βάζοντας ψηλά τον πήχη και στα ανδρικά τμήματα , δείχνοντας την άριστη δουλειά που γίνεται τόσο από τους προπονητές , όσο και από την διοίκηση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , δείχνοντας μια ομάδα πρότυπο .

Το βαρύ όνομα του Πιερικού δεν αφήνει περιθώρια για άλλα πράγματα και καταστάσεις , παρά μόνο την παραμονή στην κορυφή και στις μεγάλες επιτυχίες .
           
Η σύνθεση (Σαρρής) : Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιαντσίδης Απ. , Καλιακός , Ξενίδης , Αλεξίου , Γιαντσίδης Δ ..

Βαθμολογία:

α/α
ΟμάδαΑγώνεςΝ3Ν2Η1Η0Μηδεν.ΣΕΤΒαθμοί
1ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1-3-03 
2ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-3-0
3 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-3-0
4ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ11000-3-03
5ΜΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-0-3
6 ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-0-3
7 ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ  ΓΕ-0-3
8 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-0-3
9ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ      --

Tα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

ΑΓΕΠ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 38-67
Για το πρωτάθλημα κορασίδων

Μια μεγάλη νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ . Κέρδισαν εκτός έδρας την ΑΓΕΠ , δείχνοντας έτσι την αγωνιστική ανωτερότητά τους που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προετοιμασίας και γι αυτό το πρωτάθλημα .

Στα δεκάλεπτα : 8-14 , 16-37 , 25-51 , 38-67 .

Διαιτητής ήταν οι κ . Νίκος Μίχος .

Οι συνθέσεις :

ΑΓΕΠ ( Τσουκ - Αργυριάδης ) Μήλιου 2 Τσενεκίδου 1 Μπαλούκα 4 Κατσαμάγκα 2 Ξενίδου 7 ( 1 ) , Βαρμάζη , Μπίλλα , Γιαλίδου 16 Τζιάφα , Ηλιάδου , ​​Τζιάστα 6

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Ζουγκουρίδου ) Γκοτζαμάνη 4 Πουρσανίδου , ​​Γελαστοπούλου 2 Συροπούλου 4 Ψωμιάδου 4 Ηρακλείδου 4 Παπανικολάου 22 ( 4 ) , Καραϊσαρίδου , ​​Πάππα 22 Καραμέλλιου 4 Βαΐδου , ​​Ζιώγα 1



ΓΑΣ Σάρισα Βατανιακός - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 66-57
Για το παιδικό πρωτάθλημα

Για τον πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου παιδική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη έχασε από τη γηπεδούχο ομάδα του ΓΑΣ Βατανιακός Σάρισα με 66-57 .

Στα δεκάλεπτα : 15-15 , 34-24 , 56-40 , 66-57 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Θ . Τσολογιάννης .

Οι συνθέσεις :
ΓΑΣ Σάρισα Βατανιακός ( Χοτοκουρίδης ) Μαχαιρίδης 33 ( 2 ) , Μαρμαρίδης , Κατσάρας 7 Μέλιος Χρ , Μέλιος Β .. 16 , Αραπαντσής 10 , Χατζής , Μπέζας , Καρυπίδης , Τσαβδαρίδης .

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ( Τσερνισώφ ) Μουταφίδης 5 ( 1 ) , Μπλέτσας 2 Κωσταντής 8 Ψαρρός 5 ( 1 ) , Στεργιόπουλος , Δαφνάκης , Παπανικολάου 23 ( 1 ) 14 Σουγλέρης

10η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - Μαχητές Δόξας Πεύκων 74-70

Ακόμη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη , διατηρώντας έτσι το αήττητο της έδρας του . Κέρδισε επάξια τους Μαχητές Δόξας Πεύκων σε ένα παιχνίδι που είχε μια δυναμική και από τις δύο πλευρές .

Όπως δυναμική ήταν και η κερκίδα που την πλαισίωναν και οι εκατοντάδες αθλητές της ακαδημίας με τους γονείς τους , οι οποίοι συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε μετά τον αγώνα .

Η νίκη αυτή του Πιερικού Αρχελάου αφιερώθηκε στον αείμνηστο Γιάννη Νίκα , φύλακα στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου και καλό φίλο του συλλόγου που « έφυγε » πριν λίγες μέρες .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Παπαγερίδης και Ντούρας .

Τα δεκάλεπτα : 18-20 , 33-42 , 50-51 , 74-70 .

Οι συνθέσεις :

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου ) : Αμπαράς 6 ( 1 ) , Κοντσές , Γκοντόπουλος 21 ( 2 ) , Τσαλμπούρης , Σακελλαρίου 15 , Πέτκος , Σκαμπαρδώνης , Γαζέτης , Ασημάκης 14 ( 4 ) , Γεωργούλας 18 , Παπαδόπουλος , Οικονόμου .

Μαχητές Δόξας Πεύκων ( Χατζηκυριακίδης ) : Απιδόπουλος , Ευαγγελινός 2 , Σαββίδης , Πεταλωτής 2 , Ελευθεριάδης 12 ( 2 ) , Αναστασίου , Μυλωνίδης 5 ( 1 ) , Γερομιχαλός 14 , Παυλίδης 22 ( 1 ) , Μάρουσιτς 12 ( 1 ) , Δαβάνης 1 , Λευκαδίτης .

Τα άλλα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής : Αργοναύτης - Ηρακλής Κοζάνης 77-62 , Στρατώνι - Ευρώπη Πευκοχωρίου 79-75 , Ελευθερούπολη - Αίας Ευόσμου 69-70 , ΧΑΝΘ - Λιβαδειά 72-67 , Aιγάλεω - Νίκη Βόλου 94-90 , Άργος Ορεστικού - Δόξα Λευκάδας 61 - 82

  • Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες) : Λιβαδειά 18, Στρατώνι 17, Δόξα Λευκάδας 17, ΧΑΝΘ 17, Αίας Ευόσμου 16, Πιερικός Αρχέλαος 15, Αιγάλεω 15, Μαχητές Δόξας Πεύκων 15, Αργοναύτης 15, Άργος Ορεστικό 14, Πευκοχώρι 14, Νίκη Βόλου 13 , Ελευθερούπολη 12, Ηρακλής Κοζάνης 12

Η επόμενη αγωνιστική ( Κυριακή 01/05/2014 ) : Ηρακλής Κοζάνης - Στρατώνι , Πευκοχώρι - Ελευθερούπολη , Αίας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος , Λιβαδειά - Αργοναύτης Καλαμαριάς , Nίκη Βόλου - ΧΑΝΘ , Δόξα Λευκάδας - Αιγάλεω , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Αργος Ορεστικό .

Συλλυπητήρια...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5
Συλλυπητήριο

Με βαθιά οδύνη και θλίψη , συμπαραστεκόμαστε σύσσωμα όλα τα μέλη του συνδέσμου , στο μέλος μας Γκιμπή Νίκο και τον συλλυπούμαστε για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Βίκης .
Όλοι οι φίλαθλοι του Πιερικού είμαστε δίπλα σου και ο Θεός να σε δίνει κουράγιο .
Στην μνήμη της θα γίνει κατάθεση στεφάνου .

Ο Πρόεδρος & το
ΔΣ του Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5
---
Εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον αδερφό μας και ιδρυτικό μέλος του Σ.Φ.Ι.Π. Νίκο Γκιμπή , για την αδόκητη απώλεια της αγαπημένης του συζύγου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ .

Νίκο , ευχόμαστε σε εσένα και στην αγαπημένη σας κόρη , ο Μεγαλοδύναμος να σας δίνει κουράγιο , να ζείτε και πάντα να τη θυμάστε με αγάπη .

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π.
---
Συλλυπητήρια του Πιερικού Αρχελάου για την Βασιλική Παπαζιώγα - Γκιμπή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης « Πιερικός Αρχέλαος » για το θάνατο της Βασιλικής Παπαζιώγα , σύζυγο του συνεργάτη μας φωτορεπόρτερ Νίκου Γκιμπή , εκφράζει στην οικογένειά της και στους οικείους της , τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του .

Εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει και « Καλό Παράδεισο » .
---
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς το φίλο και συνεργάτη Νίκο Γκιμπή , την οικογένεια και τους οικείους του , για την απώλεια της πολυαγαπημένης του συζύγου Βίκης Παπαζιώγα.Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή της και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς της .

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συλλυπητήρια του Πιερικού Αρχελάου για τον Γιάννη Νίκα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «Πιερικός Αρχέλαος» για το θάνατο του Γιάννη Νίκα, φύλακα στο κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου, εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του.

Ο Γιάννης ήταν ένας πραγματικός φύλακας - άγγελος και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγενική του ψυχή, την καλοσύνη του και την άριστη συνεργασία μας όταν ο σύλλογός μας φιλοξενούνταν στο Λιτόχωρο.


«Καλό Παράδεισο» αξέχαστε φίλε μας Γιάννη ...

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Κασσιόπη 0-2

Μιχάλης Γρηγορίου ( προπονητής Κέρκυρας ) : « Χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο . Ο Πιερικός σήμερα μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο εικοσάλεπτο φανέρωσε περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο , μας πίεσε , και χαθήκανε ευκαιρίες εκατέρωθεν . Θα μπορούσε να προηγηθεί , ωστόσο μετά το 20 ' πήραμε τα ηνία της αναμέτρησης , χάσαμε κι εμείς ευκαιρίες να σκοράρουμε , και μάλιστα πιο κλασικές . Στο β ' μέρος το σκηνικό δε διαφοροποιήθηκε στα πρώτα λεπτά , με τον Πιερικό να πιέζει για 10-15 λεπτά και να προσπαθεί να πετύχει γκολ . Από εκεί και πέρα ​​η Κέρκυρα είχε τον έλεγχο του αγώνα , κάναμε αρκετές ευκαιρίες , είχαμε τετ α τετ , πετύχαμε δυο γκολ και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη . Θέλαμε να κλείσουμε επιτυχημένα τον πρώτο γύρο και το 2013 και τα καταφέραμε . Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τη δεύτερη ευθεία του πρωταθλήματος , και τα πλέι οφ . Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη . Εύχομαι στο φίλο Νίκο Θεοδοσιάδη και στον Πιερικό ό , τι καλύτερο . Παρά τα όποια προβλήματα έχει , ο Πιερικός είναι ιστορική ομάδα , με πολλά χρόνια στην κατηγορία και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της " .

Νίκος Θεοδοσιάδης ( προπονητής Πιερικού ) : « Θέλαμε να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και το 2013 και μέχρι το 60 ' ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί . Κάναμε φάσεις , πιέσαμε τον αντίπαλο , όμως σε μια στιγμή αδράνειάς μας , μίλησε η κλάση των παικτών της Κέρκυρας , μεσοεπιθετικά και δεχτήκαμε το γκολ . Στη συνέχεια το παιχνίδι δυσκόλεψε για μας , ρισκάραμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δε τα καταφέραμε . Η Κέρκυρα έκανε κι άλλες φάσεις μετα το 0-1 και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ . Η χρονιά κλείνει με ήττα για μας , παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν . Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά , το βιώνω στις προπονήσεις . Έρχεται περίοδος εορτών που θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτηθούμε , να κοιτάξουμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία . Δε θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι , πρέπει να το έχουμε σηκωμένο και να προχωρήσουμε . Εύχομαι στο Μιχάλη Γρηγορίου και στην Κέρκυρα να εκπληρώσουν το στόχο της ανόδου , ​​είναι πολύ εφικτός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν . Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη " .

13η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Κασσιόπη 0-2

Photo αρχείου
Με δύο τέρματα του Μπαλντοβαλίεφ η Κασσιόπη ... πέρασε από την Κατερίνη , επικρατώντας 2-0 του Πιερικού και « έκλεισε » με τον καλύτερο τρόπο το 2013 . Οι νησιώτες τα ... βρήκαν σκούρα κόντρα στους « μελανόλευκους » και δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν . Όμως , λίγο πριν το άγχος κυριεύσει τους πρωτοπόρους , ο Μπαλντοβαλίεφ άνοιξε το σκορ στο 70 ' με δυνατό σουτ , ενώ στο 77' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα , διαμόρφωσε το τελικό 2-0 . Πάντως , η Κέρκυρα ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο , λόγω αποβολής του Σουάνη στο 86 ' .

Πιερικός ( Ν. Θεοδοσιάδης ) : Παπατολίκας , Νίκου , Αποστολίδης , Ντόικιτς , Καθάριος ( 77 ' Μιχαηλίδης ) Ιορδανίδης Γ , Μανίκας , Καρτσαμπάς , Παπαδόπουλος ( 66 ». Αθανασίου , Τσιρλίδης Κέρη ) .

Κέρκυρα ( Μ. Γρηγορίου ) : Βρονταράς , Βενέτης , Παρασκευαΐδης , Ζορμπάς ( 62 ' Γυφτοκώστας ) Σουάνης , Καραδεμήτρος ( 73' Καραγιαννίδης ) Γκόμεζ , Μπαλντοβαλίεφ , Ανδρεόπουλος , Σίμιτς , Κουτσόπουλος .

  • Το παιχνίδι ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση καθώς δεν είχαν συγκεντρωθεί όλα τα απαιτούμενα χρήματα εγκαίρως, ώστε να πληρωθούν οι διαιτητές.

Volley: Νίκες για άνδρες και γυναίκες στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ

@ Βαγγέλης Σουλής
Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ, η ανδρική ομάδα του Πιερικού πήρε μεγάλη νίκη μέσα στα Καλύβια έναντι του τοπικού Απόλλωνα με 0-3 σερ και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα, όπου στόχος φυσικά είναι η επάνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα-αποκλεισμό στην Κατερίνη από την ίδια ομάδα πριν λίγο καιρό για το Κύπελλο.

Για την 3η αγωνιστική του ίδιου πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα πέρασε "αέρα" και από το Αιγίνιο, επικρατώντας της τοπικής Νίκης με 0-3 σετ και συνέχισε αήττητη το φετινό πρωτάθλημα με 3/3 και 9 βαθμούς. Στόχος κι εδώ είναι η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, κάτι που δεν υλοποιήθηκε για λίγο τις προηγούμενες δύο χρονιές.

  • Προσεχώς, ΜΟΝΟ στο Pierikos24 Blog, αναλυτικά ρεπορτάζ για τους παραπάνω δύο αγώνες συνοδευόμενο από οπτικό υλικό καθώς και αναλυτικά αποτελέσματα & βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.

8η αγωνιστική FL Νέων: ΣΦΚ Πιερικός (U20) - Αναγέννηση Γιαννιτσών (U20) 2-1

@ Μπάμπης Πεΐδης
Την 1η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της FL πέτυχε ο ΣΦΚ Πιερικός, επικρατώντας της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-1, σε παιχνίδι που έγινε στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης, και θα κάνει ήρεμα Χριστούγεννα κοιτάζοντας πιο ελπιδοφόρα το μέλλον.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Nα κάνει καλά Χριστούγεννα θέλει ο Πιερικός με νίκη έναντι της Κασσιόπης

Με τους γνωστούς απόντες θα παραταχθεί απέναντι στην Κασσιόπη ο Πιερικός . Η επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Πιερικό ενόψει του παιχνιδιού με την Κασσιόπη και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του συκγκεκριμένου αγώνα . Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν έχει κάποια μεγάλη επιστροφή στην αποστολή της ομάδας του , αφού εκτός παραμένουν οι ... γνωστοί .
Ο τεχνικός των Κατερινιωτών δεν υπολογίζει εκ νέου τους Κρουσταλέλη , Λαζαρίδη , Καραγκούνη , τους ανέτοιμους Μπρίτο και Νικολίτση , ενώ εκτός βρίσκεται και ο Ιορδανίδης που είναι τιμωρημένος .
Η αποστολή : Παπατόλικας , Πατσιογιώργος , Νίκου , Αποστολίδης , Ντόικιτς , Καρτσαμπάς , Ιορδανίδης Γ , Πέικος , Καθάριος , Αθανασίου , Μιχαηλίδης , Παπατόλιος , Ελευθεριάδης , Ίτσιος , Τσιρλίδης , Μανίκας , Κέρι , Παπαδόπουλος

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές από τον ΣΦΚ Πιερικός (Ερασιτέχνης)

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης), το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Παράγοντες, οι Προπονητές, οι Έφοροι των τμημάτων και οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομής: Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι, εύχονται για τις Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου και της ελεύσεως του Νέου Έτους, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Με ευχές κι αγάπη
Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

ΔΑΚ Καλαμαριάς 17:00 Αργοναύτης - Ηρακλής Κοζ . Ευφραιμίδης - Ταρενίδης Κ . ( Κυμιατζής )
Αρναίας 16:30 Στρατώνι - Ευρώπη Πευκ . Λαζαρίδης - Σιταρίδης ( Βαφείδης )
Ελευθερούπολης 17:00 Ελευθερούπολη - Αίας Ευόσμου Τσιαπλής - Παργιαννόπουλος ( Μπαγκλατζής )
ΧΑΝΘ 17:00 ΧΑΝΘ - Λιβαδειά Αργυρού - Ελευθεριάδης ( Μηνοβγιούδης )
Αιγάλεω 17:00 Αιγάλεω - Νίκη Βόλου Κωνσταντινόπουλος - Μπορμπαντωνάκης ( Ντάβαρης )
Άργους Ορεστικό 17:00 Άργος Ορ. - Δόξα Λευκάδας Δεληγιαννίδης - Τσιρτσιμάλης ( Μερτζάνης )
ΚΓ Σ . Σταθμού 17.00 Πιερικός Αρχέλαος - Μαχητές Δόξα Π . Παπαγερίδης - Ντούρας ( Γιαμούζης ) 

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος - Μαχητές Δόξας Πεύκων, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Δέκατη αγωνιστική είναι η κυριακάτικη , όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη , στις 5 μμ . τους Μαχητές Δόξας Πεύκων .

Μια ομάδα που κυνηγάει δυναμικά τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και γι αυτό θα γίνει και πάλι στην Κατερίνη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι .

Ο προπονητής των « Μαχητών » Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είναι γνώριμος στην Πιερία , αφού στην περσινή περίοδο διετέλεσε προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο και μάλιστα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις , κάνοντας έτσι και πολλούς φίλους .

Η εντατική προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα δείχνει ότι η διεκδίκηση της εντός έδρας νίκης θα γίνει με σθένος και πείσμα .

Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου , που αποτελεί καταλυτικό παράγοντα κάθε φορά , αναμένεται και πάλι να είναι δυναμική .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Παπαγερίδης και Ντούρος και κομισάριος ο κ . Αριστοτέλης Γιαμούζης .

Τέλος , για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας , δήλωσε : « Ο αγώνας της Κυριακής είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα μας , καθώς είναι ο τελευταίος πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και μια ενδεχόμενη νίκη θα εξασφαλίσει εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη και την αυτοπεποίθηση που είναι απαραίτητη για να εδραιωθεί η αγωνιστική πρόοδος του νεανικού μας συνόλου . Θέλω από την πλευρά μου να καλέσω το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή και να απολαύσει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και τις όμορφες παράλληλες εκδηλώσεις » .

Μετά τον αγώνα με τους « Μαχητές » θα γίνει η γιορτή της ακαδημίας

Αμέσως μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου την Κυριακή , θα γίνει η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ στην οποία καλούνται να πάρουν μέρος όλοι , δηλ . τα παιδιά , τα αδέλφια τους , οι γονείς τους , οι φίλοι τους , οι συγγενείς τους και γενικά όλοι οι φίλαθλοι .

Θα πραγματοποιηθεί σε μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα με εκπλήξεις και κεράσματα - προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία « ΠΟΔΑΣ » .

Volley: Συνεχίζουν ακάθεκτες την απίστευτη πορεία τους οι Κορασίδες του Πιερικού!

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
( 16-25 , 15-25 , 14-25 )

Ασταμάτητες παραμένουν οι κορασίδες του Πιερικού , καθώς κέρδισαν και μέσα στην Βέροια την ομάδα του Ποσειδώνα με 3-0 σετ , εξασφαλίζοντας την 1η θέση 5 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος με απόλυτο ρεκόρ 8 στις 8 νίκες και 24-0 σετ .

Είναι η μοναδική ομάδα και από τους τρεις ομίλους όλης της Μακεδονίας που δεν έχει χάσει ούτε σετ , διευρύνοντας έτσι το απίστευτο και μοναδικό ρεκόρ να παραμένει για 4η χρονιά αήττητη , έχοντας ήδη κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και οδεύοντας για το 5ο πρωτάθλημα δημιουργώντας ένα ακατάρριπτο ρεκόρ .

Οι παίκτριες του Πιερικού διδάσκουν εδώ και 4 χρόνια πως παίζεται το βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο σε μικρή ηλικία . Έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο , που είναι σχεδόν αδύνατο να παρουσιαστεί άλλη και να κάνει τα απίστευτα κατορθώματα των κοριτσιών του Πιερικού .

Παρά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα του Πιερικού , έδειξε ότι τα κορίτσια έχουν καρδιά πρωταθλητή και δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος που θα μπορούσε να τους κερδίσει . Το εντυπωσιακό σερί έχει φτάσει τις 70 νίκες !

Η ανωτερότητα αυτής της ομάδας έχει την καθολική αποδοχή , μιλώντας όλοι με κολακευτικά λόγια .

Στο παιχνίδι της Βέροιας τα κορίτσια του Πιερικού δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης σε κανένα σημείο του αγώνα , και έδειξαν από την αρχή ότι ήρθαν για να πάρουν μια εύκολη και καθαρή νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο .

Έτσι και στα τρία σετ η ομάδα του Πιερικού έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρνε διαφορά στο σκορ την οποία κρατούσε ως το τέλος κερδίζοντας έτσι εύκολα και τα τρία σετ .

Με την νίκη αυτή , εξασφάλισε την 1η θέση πολύ πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και μάλιστα με τον πιο πειστικό τρόπο έχοντας το απόλυτο τόσο σε νίκες όσο και σε σετ , κλείνοντας τα στόματα μερικών άπιστων " Θωμάδων " που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ποιότητα της ομάδας του Πιερικού .

Ο Πιερικός συνεπής στην μεγάλη του ιστορία και στο βαρύ όνομα , συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του δείχνοντας με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο την κυρίαρχη θέση στο χώρο του βόλεϊ και ότι έχει βάλει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες .

Η σύνθεση ( Σαρρής ) : Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Μπατσίλα , Καραφουλίδου , ​​Θεοδώρου , Γκόλτσιου , Παπαδημητρίου , Καλαμάρα .

Η βαθμολογία :

1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16
2 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 12
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 12
4 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 12
5 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 11
6 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 9
7 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 6

Τα εισιτήρια της 13ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
10, 5, 3 €
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
15, 5, 3, 2, 1 €
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
10, 5, 2€
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
10 €
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
15, 10, 5, 2, 1€
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
15, 10, 5, 1€
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
10, 5, 2€

* 2 ευρώ : φοιτητικά / στρατιωτικά 
* 1 ευρώ : μαθητικά

To πρόγραμμα και οι ομάδες του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά του Πιερικού Αρχελάου

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γ. Στεφανίδης: "Τέσσερις μήνες ήμουν απλήρωτος!"

Ο Γιάννης Στεφανίδης μίλησε χθες στο « Μ » για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Πιερικό και παράλληλα για την κίνηση του να καταθέσει εκτός απροόπτου εντός των ημερών προσφυγή κατά της ομάδας , για να διεκδικήσει τα χρήματα του , αν δε βρεθεί λύση .

" Περάσαμε δύσκολα πολύ . Ουσιαστικά , αναγκαστήκαμε να φύγουμε . Δεν τηρήθηκε τίποτα . Μας είχαν από εβδομάδα σε εβδομάδα . Δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο , δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση . Τέσσερις μήνες ήμασταν απλήρωτοι . Από το καλοκαίρι ουσιαστικά . Πήρα μόνο την προκαταβολή . Μας είχαν ενημερώσει , προ ημερών ότι δεν υπάρχουν χρήματα και ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή . Όταν ειπώθηκε αυτό , αναγκάστηκα να φύγω . Δεν έχω επικοινωνία πλέον με τη διοίκηση . Περιμένω . Έχω ενημερώσει όμως τη διοίκηση πώς θα προβώ σε προσφυγή , αν δεν πάρω τα χρήματα μου . Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν στον Πιερικό . Είμαι επαγγελματίας και έκανα αυτό που πρέπει ... " ήταν τα ξεκάθαρα λόγια του Γιάννη Στεφανίδη στο « Μ » . Οι Λαμπάκης , Σερέτης , Ιασωνίδης και Στεφανίδης περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα από τον Πιερικό . Αν δεν γίνει αυτό , τότε άμεσα θα κινηθούν νομικά .

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008

Οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου, και το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου 2013 συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

- Ανδρών - Β Εθνική - Β όμιλος, Α γύρος, 10η αγωνιστική. Κυριακή 12.22.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, ώρα 17.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Μαχητές Δόξας Πεύκων.

- Κορασίδων - Α γύρος, 1η αγωνιστική. Σάββατο 12/21/2013, Β' ΔΑΚ Κατερίνης, ώρα 10.00 / ΑΓΕ Πιερίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

- Παίδων - Β γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 12/22/2013, Β' ΔΑΚ Κατερίνης, ώρα 18,00 / ΑΕ Βατανιακού Σάρισας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά από τον Πιερικό Αρχέλαο


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας

Photo από τον αγώνα στη Λευκάδα (@ Ευθύμης Μαργαρίτης)
Στέλιος Χατζηιωάννου : « Η δύναμη του αντιπάλου δεν πρέπει να δώσει άλλοθι για τις δικές μας αδυναμίες , καθώς ήμασταν μακριά από την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Δόξα Λευκάδας στη Λευκάδα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : " Η ήττα στον αγώνα με τη Λευκάδα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας . Ο βαθμός ετοιμότητάς μας σωματικά και πνευματικά δεν ήταν αυτός που χρειαζόταν , προκειμένου να κερδίσουμε στην έδρα μιας ομάδας με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες . Η δύναμη του αντιπάλου δεν πρέπει να δώσει άλλοθι για τις δικές μας αδυναμίες , καθώς ήμασταν μακριά από την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών " .

EΠΣΠ Pro-Junior: Άρης Κοκκινοπλιτών - ΣΦΚ Πιερικός 1-2

Συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκη στην εμβόλιμη αγωνιστική του Β γύρου του πρωταθλήματος το Σάββατο 14/12/2013 της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - Τζούνιορ το 2006 , σ ' ένα παιχνίδι που νίκησε το θαυμάσιο ποδόσφαιρο που πρόσφεραν οι μικροί ποδοσφαιριστές .

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2 , σ ' ένα θαυμάσιο αγωνιστικό χώρο για τους μικρούς λιλιπούτιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους γονείς και στους προπονητές τους με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. Πιερίας , καθώς επίσης και την ομάδα του ΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ για την υποδειγματική κι άριστη φιλοξενία στους χώρους της Ένωσης στη Νέα Έφεσο .

Η σύνθεση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - τζούνιορ 2006, όρθιοι από αριστερά προς δεξιά :
Δράντζιος Νίκος , Παπαδημητρίου Αστέρης , Χατζαρίδης Σταύρος , Κακούρης Ευάγγελος , προπονητής Αδαμόπουλος Ηλίας .

Καθιστοί από αριστερά προς δεξιά :
Γεωργιάδης Κωνσταντίνος , Κουρνούτης Σπύρος , Τζέλο Μάριος , Παρούσης Γιάννης , Αποστολίδης Γιώργος .

To αναλυτικό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της FL Νέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝIA – ΩΡΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ)
21-12-2013
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Β΄ Δ.Α.Κ.
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
21-12-2013
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ
ΚΑΝΟΝΙΟΥ
22-12-2013
12:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
21-12-2013
14:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
21-12-2013
15:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ
ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ
21-12-2013
15:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
23-12-2013
15:00

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
22/12/13
18:00 OTE TV
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
22/12/13
15:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ

22/12/13
15:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
"ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝH"
ΚΑΒΑΛΑΣ


22/12/13
15:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Ε.Α.Κ.  ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)
22/12/13
15:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
23/12/13
18:00 ΟΤΕ ΤV
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
22/12/13
15:00

Club Μελανόλευκοι : Ημερολόγια 2014

Κυκλοφόρησαν τα νέα συνδεσμιακά ημερολόγια του Club Μελανόλευκοι για το 2014. Η τιμή τους ανέρχεται στα 5 ευρώ και είναι διαθέσιμα από τα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά απογευματινές ώρες (18:00 μμ - 21:00 μμ). Η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα. Αγοράζοντας ένα ημερολόγιο, μας παρέχετε μια σημαντικότατη βοήθεια.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ"

EΠΣΜ Παίδων: ΣΦΚ Πιερικός (U15) - Παύλος Μελάς (U15) 1-0

Μεγάλη νίκη για το παιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Σάββατο, κέρδισε την πρώτη στην βαθμολογία ομάδα τού Π. ΜΕΛΑ με γκoλ τού ΓΡ . ΑΛΜΠΕΡΗ στο πρώτο ημίχρονο .

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τοy ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 και παρά τς προσπάθειες των αντιπάλων κράτησε το αποτέλεσμα και πήρε την μεγάλη νίκη πού τοy δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση .