Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

To αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της FL Νέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
02/11/2013
12:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ
ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
03/11/2013
11:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΓΗΠΕΔΟ
ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
02/11/2013
14:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ
02/11/2013
12:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΓΑΖΩΡΟΥ
02/11/2013
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
(ΚΑΝΟΝΙ)
03/11/2013
11:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
Β΄ Δ.Α.Κ.
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
03/11/2013
13:00

Πιερικός Αρχέλαος - Ελευθερούπολη, την Κυριακή στο Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στις 5:00 μμ . στην Κατερίνη

Δεύτερο παιχνίδι στην Κατερίνη και τέταρτο στον πρώτο γύρο είναι ο κυριακάτικος αγώνας του Πιερικού Αρχελάου με την Ελευθερούπολη .

Η εμφάνιση της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνει ότι είναι στις δυνατότητές της να απαιτεί θετικά αποτελέσματα , όπως και γι αυτό που προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα .

Η συμπαράσταση των φιλάθλων είναι καθοριστικής σημασίας και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη , όπου η νίκη του Πιερικού Αρχελάου οφείλεται σ αυτούς που και τώρα θα είναι πάλι δίπλα .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Συμεωνίδης και Τζιβελεκίδου και κομισάριος ο κ . Αριστοτέλης Γιαμούζης .

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο Χρήστος Ξηρομερίτης , βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο , δήλωσε : " Μπροστά μας έχουμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση , απέναντι σε μια ομάδα που παρότι νεοφώτιστη , έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλος . Μάλιστα , προέρχεται από μια μεγάλη νίκη με στους Μαχητές Πεύκων . Διαθέτει στις τάξεις της δύο - τρεις έμπειρους αθλητές που έχουν εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό της δίνει μια ποιότητα στο παιχνίδι της . Εμείς από την πλευρά μας , συνεχίζουμε την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού που δεν εκτελούμε καλά , ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια . Η ομάδα μας είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών , που παρόλες τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν παιχνίδια σαν αυτό της Κυριακής , δείχνουν να έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητάς του " .

Η βαθμολογία ( σε αγώνες 3 ) : Αίας Ευόσμου 6, Στρατώνι 5, Μαχητές Δόξας Πεύκων 5, Δόξα Λευκάδας 5, ΧΑΝΘ 5, Νίκη Βόλου 5, Λιβαδειά 5, Αργοναύτης 4, Αιγάλεω 4, Πιερικός Αρχέλαος 4, Άργος Ορεστικό 4, Πευκοχώρι 4, Ελευθερούπολη 4, Ηρακλής Κοζάνης 3

Β΄ φάση (2η αγωνιστική) Κυπέλλου Ελλάδος: ΑΕΛ Καλλονής - Πιερικός 2-2 (Video)


Λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο Πιερικός και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, σήμερα στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στη Λέσβο. Με τον πρώτο αγώνα στην Κατερίνη να έχει λήξει 1-2 υπέρ της ΑΕΛΚ και με τα 2 γκολ που πέτυχε η ομάδα του Αιγαίου στο πρώτο ημίχρονο (18' Μανούσος με πέναλντι, 42' Καζάκης), όλα έδειχναν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Πιερικός αντέδρασε και με δύο πανέμορφα γκολ του Βραζιλιάνου Μπρίτο στο 48' και το 68' διεκδίκησε την νίκη-πρόκριση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για ένα ακόμη γκολ, οι παίκτες του Πιερικού δεν τα κατάφεραν και γυρνούν πίσω στην Κατερίνη, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο επόμενο ματς μέσα στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου τη Δευτέρα.

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Γάλας, Κριπιντίρης, Λίμα, Βλαστέλλης (87 'Ντάμπος), Σιλιγαρδάκης, Γιούκαρης (74' Γκάσιτς), Μανούσος, Καζάκης, Χουανλού (86 'Ντο Σάντος).

Πιερικός: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Νικόλτσης, Ίτσιος (82 'Σερέτης), Παπατόλιος, Βινίσιους, Παπαδόπουλος Σ. (64 'Αθανασίου), Μιχαηλίδης (71' Στεφανίδης), Τσιρλίδης.

  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Οι τιμές των εισιτηρίων της 6ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
20, 10, 5, 1 €
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
5 €
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
15, 10, 5, 2, 1 €
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
15, 10 €
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
20, 10, 5, 2 €
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
15, 5, 2, 1 €
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
10 €
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου:

ΔΑΚ Λευκάδας 17:00 Δόξας Λευκάδας-Ηρακλής Κοζ. Πιτσίλκας Β.-Ζαχαρης (Κανελλόπουλος)
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξα Πευκ.-Ευρώπη Πευκ. Γερακίνης-Πιτσίλκας Μ (Δροσόπουλος)
Κ.Γ. Σ.Σταθμού 17:00 Πιερικός Αρχέλαος-Ελευθερούπολη Συμεωνίδης-Τζιβελεκίδου (Γιαμούζης)
Άργους Ορ. 17:00 Άργος Ορ.-Στρατώνι Τζίμα-Μοσχοτόγλου (Κηπουρίδης)
Αιγάλεω 17:00 Αιγάλεω-Αργοναύτης Μάλαμας-Γιαννακουδάκης (Ευστρατίου)
ΧΑΝΘ 17:00 ΧΑΝΘ-Αίας Ευόσμου Σιμητόπουλος-Λόρτος (Παπαγεωργίου)
Ν.Ιωνία Μαγνησίας 17:00 Νίκη Βόλου-Λιβαδειά Λαζαρίδης-Ευφραιμίδης (Τσίργουλας)

Επιχείρηση ροτέισον στον Πιερικό ενόψει Κυπέλλου

Με αλλαγές o Πιερικός στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλλονή σήμερα . Έτοιμος για μίνι - λίφτινγκ και ... ροτέισον είναι ο Πιερικός , στον σημερινό αγώνα με την Καλλονή εκτός έδρας για το Κύπελλο . Η ήττα στην Κατερίνη με 2-1 και ο αγώνας της Δευτέρας στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου οδηγούν τον Γιώργο Φοιρό στην απόφαση για ... φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα και αλλαγές , ώστε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς για τη συνέχεια , αλλά και συνάμα ευκαιρία συμμετοχής σε άλλους παίκτες .

Έτσι , από την αποστολή των μελανόλευκων " κόπηκαν " ο γκολκίπερ Λαμπάκης και οι Μανίκας , Αποστολίδης , Καθάριος , Ιασωνίδης , Γ . Ιορδανίδης , Κέρι και Ντόικιτς , με την ενδεκάδα να αποτελεί γρίφο .

Συγκεκριμένα , στη 18άδα του Πιερικού μετέχουν οι : Πατσιογιώργος , Παπατολίκας , Αθανασίου , Νίκου , Κρουσταλέλης , Σερέτης , Ν . Ιορδανίδης , Καρτσαμπάς , Ίτσιος , Παπατόλιος , Μπρίτο , Ελευθεριάδης , Στεφανίδης , Τσιρλίδης , Μιχαηλίδης , Καραγκούνης , Νικολίτσης , Παπαδόπουλος .

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ασταμάτητο το “εξπρές” (3 στα 3) των κορασίδων volley του Πιερικού

Το 3 στα 3 έκανε η ομάδα κορασίδων του Πιερικού , καθώς στο ντέρμπι κορυφής κέρδισε 3-0 την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας συνεχίζοντας το απίστευτο σερί που έχει εδώ και 3 χρόνια , κερδίζοντας συνεχώς και κατακτώντας το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο , δείχνοντας την
κυρίαρχη θέση που έχει στο χώρο του βόλεϊ σε αυτές τις κατηγορίες και όχι μόνο .
           
Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας όσο χρειάστηκε , καθώς ακολουθούσε το παιχνίδι κυπέλλου στις γυναίκες , συνέχισαν το αήττητο σερί τους δείχνοντας και φέτος από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους και ότι είναι μια ομάδα που παρά τους τίτλους που έχει κατακτήσει διψάει για ακόμη περισσότερους . Δουλεύοντας πολύ σκληρά και πειθαρχημένα στην προπόνηση , με πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση , συνεχίζουν και φέτος να δείχνουν το πλούσιο ταλέντο τους και να έχουν προκαλέσει τον πολύ μεγάλο θαυμασμό όλων όσων ασχολούνται με το βόλεϊ .
           
Στο 1ο σετ η ομάδα του Ποσειδώνα αιφνιδίασε την ομάδα του Πιερικού καθώς προηγήθηκε με 12-2 όμως σιγά σιγά τα κορίτσια του Πιερικού ανεβάζοντας ρυθμό , κατόρθωσε να ισοφαρίσει , πήρε διαφορά στο σκορ και τελικά να κερδίσει το σετ με 25-19 . Στο 2ο σετ είχαμε μια επανάληψη του 1ου σετ , όπου οι παίκτριες του Ποσειδώνα πήραν διαφορά στο σκορ , όμως και πάλι τα κορίτσια του Πιερικού δείχνοντας καρδιά πρωταθλητή , αλλά και ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου τους , κέρδισαν και αυτό το σετ με 25-21 κάνοντας το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση . Στο 3ο σετ , μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα του Πιερικού , 25-8 αφού το που κέρδισε το σετ , τα λέει όλα .
           
Η ομάδα του Πιερικού παρότι αγωνίζεται με ελλείψεις , δείχνει το μεγάλο βάθος που έχει ως ομάδα με την προπόνηση συνεχώς νέων κοριτσιών , πετυχαίνοντας πάντα το μέγιστο αποτέλεσμα που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος . Η άριστη οργάνωση που έχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα , τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελεί την βάση για πολύ μεγάλες επιτυχίες , σε συνέχεια όσων έχουν πετύχει μέχρι τώρα όλα τα τμήματα του Πιερικού , διαφημίζοντας παράλληλα και την πόλη της Κατερίνης πανελληνίως .

Η σύνθεση : ( Σαρρής ) , Τσιουτσιούλη , Γκουτζαμάνη , Θεοδώρου , Καραφουλίδου , ​​Καλαϊτζή , Γκόλτσιου , Μπατσίλα , Κακάλη .

Γ. Στεφανίδης: "Ψυχολογικό το θέμα γκολ"


cfoot2

Ψυχολογικό θέμα είχε η ομάδα της Κατερίνης σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό , που μίλησε στο Θ. Ψυχογιό για το πρώτο τρίποντο με την Καβάλα . Για την παρθενική νίκη του Πιερικού , την Κυριακή επί της Καβάλας (1-0 εντός με δικό του γκολ ) μίλησε ο 28χρονος επιθετικός , Γιάννης Στεφανίδης , που βρέθηκε πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα φέτος : " Είχαμε πολλή πίεση πριν το ματς , γιατί μας έλειπε η νίκη φέτος . Ημασταν καλύτεροι και εκμεταλλευτήκαμε μια από τις ευκαιρίες μας , παίρνοντας το τρίποντο με υπομονή και νικώντας και το άγχος . Έφυγε ένα βάρος και το θέμα μας ως τώρα ήταν κυρίως ψυχολογικό . Μετά την πρώτη δικαίωση , θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια . Είμαστε σε καλή φόρμα , χρειάζεται διάρκεια και στόχος πάντα είναι η νίκη . Δεν αξίζαμε τις ήττες με Ζάκυνθο και Απόλλωνα , από συγκυρία και ατυχίες δεν ήμασταν ψηλότερα . Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί , να έχουμε καλή πορεία και να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες , χωρίς να κάνουμε αναφορά για τετράδα . "

« Για τον Δαρδανελιώτη »

Για να καταλήξει ο πρώην φορ του Πανσερραϊκού και της Αναγέννησης Γιαννιτσών : " Άρχισα βασικός πρώτη φορά και χαίρομαι που βοήθησα με αυτό το γκολ . Το αφιερώνω στο γυμναστή μας Μιχάλη Δαρδανελιώτη , τον είχα και παλιά στα Γιαννιτσά , είναι φίλος και κάνει καλή δουλειά . Μου είχε πει ότι θα σκοράρω , ενώ και εγώ είχα διαίσθηση . "

Εξάλλου , ο Γιώργος Φοιρός , που δικαιώθηκε για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα ( Στεφανίδης , Αθανασίου , Καθάριος ) , θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες την Πέμπτη , στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλλονή στη Λέσβο , ενώ για το ματς της Δευτέρας με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες .

Οι αγώνες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008 το προσεχές Σαββατοκύριακο

Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008 αυτή την Κυριακή συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες :

- Εφήβων - Α όμιλος , Α γύρος , 2η αγωνιστική . Κυριακή 03/11/2013 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 12.00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

- Παίδων - Β όμιλος , Α γύρος , 4η αγωνιστική . Κυριακή 03/11/2013 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 10.00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 - ΑΓΕ Πιερίας .

- Παίδων - Β όμιλος , Α γύρος , 4η αγωνιστική . Κυριακή 03/11/2013 , Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης - Β ΔΑΚ , ώρα 10.00 / ΑΕ Βατανιακός Σάρισα - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και

- Νεανίδων - Α γύρος , 4η αγωνιστική . Κυριακή 03/11/2013 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 14.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Πανεδεσσαϊκός .

*

Και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου , στις 5:00 μμ , στο κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης Πιερικός Αρχέλαος - Ελευθερούπολη , για το πρωτάθλημα Β εθνικής κατηγορίας .

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡO
KΕΡΚΥΡΑΣ


04/11/13
 
15:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ

04/11/13
 
18:00
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
Ε.Α.Κ.  ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)

04/11/13
 
15:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΒΑΛΑΣ

01/11/13
 
18:00 OTE TV
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΓΗΠ. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ

03/11/13
 
15:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙO
ΖΑΚΥΝΘΟΥ

03/11/13
 
15:00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ

04/11/13
 
16:00 OTE TV

Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΓΕ Πιερίας 104-26
Για τo εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την πρώτη αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ , η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε την ΑΓΕ Πιερίας με 104-26 .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Σιαμάτρας Β . και Παπαδόπουλος Π .

Στα 10λεπτα : 19-6 , 49-16 , 79-20 , 104-26 .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου - Γκαβοτάσιος ) : Κοντσές Θ . 21 (1) , Χασάπης 6, Ζησόπουλος Γ . 4 Τσαλμπούρης 21 (1) , Τατσίδης 4 , Γιαλίδης 1 , Κοντσές Αθ . 4 , Κοντζές 3 (1) , Σταυριανίδης 4 , Σκαμπαρδώνης 15 (2) , Κοτσώνας 7 , Κοντσές Β. 14

ΑΓΕΠ ( Αθανασιάδης ) : Παυλίδης 1, Μαριτινίδης 2 , Καραμούζας 2, Βούλγαρης , Παπαδόπουλος 2, Παπαγεωργίου 7, Δανάκης 6, Χαρισόπουλος 4, Σαββίδης 2, Κυργιακού , Καζατζίδης .

*

ΓΑΣ Βατανιακός Σάρισα - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 83-56
Για τo εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την ίδια αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ , η ομάδα του ΓΑΣ Βατανιακός Σάρισα νίκησε το ΣΦΚ Κατερίνη 2008 με 83-56 .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Μίχος Ν . και Ταρενίδης Κων .

Στα 10λεπτα : 19-6 , 41-16 , 58-34 , 83-56 .

Οι συνθέσεις :

ΓΑΣ Σάρισα Βατανιακός ( Χοτοκουρίδης ) Μαχαιρίδης 26 (2) , Χατζηκωνσταντίνου 1 , Ζήσης 13 Ζέπος 8 , Κανακίδης 7 (1) , Αραπαντζής , Καραμέλιος , Ιωάννου , Θεοδώρης 24 (5) , Χατζούλης , 4 Κατσάρας

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ( Τσερνισώφ ) : Κουνατίδης Δ , Παλάγκας 6, Γεωργαντάς , Σουγλέρης , Ψαρρός , Ελευθεριάδης Ε . . 7 Κουτσιώτας 6 Πολυζόπουλος 28 (1) , Πιπερίδης 9 (1) , Ευφραιμίδης , Καλιός .

*

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού 97-24
Για τo παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την τρίτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ , ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε το φιλοξενούμενο Μέγα Αλέξανδρο Κολινδρού με 97-24 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Σιαμάτρας Β .

Στα 10λεπτα : 25-4 , 51-7 , 81-16 , 97-24 .

Οι συνθέσεις :

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου ) Σαχινίδης 6 Κατωνίδης 2 Μάντζου 8 Βάτος 9 Μπούσμπουρας 5 Κυπαρίσσης 7 Ταρενίδης 4 Τσιλλιγγαρίδης 21 Γαλάνης 4, Ζησόπουλος 25 ( 2) , Ζορμπάς 2, 4 Ξυγωνάκης

Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού ( Ιωαννίδης ) : Πιπιλίκας 3, Κοντονώτας 13, Κουκουμάπας 2, Παπαιωάννου , Θεοδοσίου 2, Μητσιμπόνας , Παπαιωάννου 4

*

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 40-34
Για τo πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Τρίτη αγωνιστική και στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ όπου ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς νίκησε τον Πιερικό Αρχέλαο με 40-34 .

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ελευθεριάδης και Κωφίδης .

Στα 10λεπτα : 4-8 , 16-18, 32-29 , 40-34 .

Οι συνθέσεις :

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς ( Καμψιάδης ) : Καουμαρτσίδου 9, Κολιαδήμα 2, Πουλτσάκη , Αλ Μπακρί 12, Κατικαρίδου 2, Πούπη Χ . 2, Πούπη Μ . 4, Αποστολίδου , ​​Τσαγκάρη 9, Κάργου .

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ( Ζουγκουρίδου ) : Σότο 2, Μπόζογλου 5, Πούλιου Φ . 2, Παπακώστα 7, Σημαιάκη 5, Πάππα 12, Μαρκοπούλου 1, Νατσιοπούλου , Τσιούμαρη , Πούλιου .

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του ΣΦΚ Πιερικός συνόδευσαν τις ομάδες κατά την είσοδο στον αγώνα Πιερικος-Καβάλα (Photos)

Υπό το φως των προβολέων και παραμονή της εθνικής επετείου μας, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ έφεραν τύχη στην ομάδα μας, η οποία παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο χάρισαν την πολυπόθητη νίκη στους φιλάθλους. Η οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι πάντα σύσσωμη σε κάθε στιγμή και όποτε χρειαστεί.

Γραφείο τύπου κι επικοινωνίας

Δηλώσεις μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Στρατώνι

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Η απόδοση μας ήταν σαφώς καλύτερη από αυτήν του αγώνα με τη ΧΑΝΘ »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Στρατώνι που έγινε στην Αρναία Χαλκιδικής για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : " Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι η διαφορά στο σκορ κλείνει στη μέγιστη τιμή της και ενώ μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκάλεπτου ήμασταν κοντά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού . Η απόδοση μας ήταν σαφώς καλύτερη από αυτήν του αγώνα με τη ΧΑΝΘ , αλλά δεν ήταν αρκετή για να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα μια έμπειρη και δυνατή ομάδα . "

H κίνηση του Σαββατοκύριακου στα τμήματα Volley

Το απόλυτο πέτυχαν το Σάββατο τα γυναικεία τμήματα του συλλόγου!

Οι γυναίκες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου ύστερα από την επικράτησή τους με 3-0 σετ κόντρα στο Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Λίγες ώρες νωρίτερα, οι κορασίδες έκαναν ακόμη έναν ... περίπατο (3-0) επί του Ποσειδώνα Βέροιας, για το πρωτάθλημα!

Συνέχισε με νίκες το τμήμα Pro-Junior του ΣΦΚ Πιερικός

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟ - ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 26/10/2013 και την Κυριακή 26/10/2013 της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προ - Τζούνιορ 2005 και 2006.

Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2006 με 2-1 σε ένα θαυμάσιο αγωνιστικό χώρο Playzone για τους μικρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .

Επίσης στην αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ , επικράτησε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τέρματα 3-1 στις άριστες εγκαταστάσεις της Olympian Arena .

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή της Ε.Π.Σ. Πιερίας καθώς επίσης τις γηπεδούχες ομάδες ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006 και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την υποδειγματική φιλοξενία στους χώρους play zone και Olympian Arena αντίστοιχα .

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

5η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Νέα Καβάλα 1-0 (Videos)


«Ανάσανε» ο Πιερικός, 1-0 την Καβάλα | onsports.gr

Σπουδαία νίκη , που τον ... ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου πέτυχε ο Πιερικός , επικρατώντας της Καβάλας με 1-0 . Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι στους " αργοναύτες " που βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση τις τελευταίες αγωνιστικές .

Ο Πιερικός έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ αλλά την πρώτη μεγάλη στο ματς την είχε η Καβάλα με τον Αλεξίου . Ο άσος των φιλοξενούμενων έπιασε ένα σουτ στο 13 ' αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι θέλοντας πάση θυσία να πανηγυρίσουν τη πρώτη τους νίκη . Τελικά το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 82 ' όταν ο Στεφανίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα .

ΠΙΕΡΙΚΌΣ : Λαμπάκης , Ντόικιτς , Ιασωνίδης , Κρουσταλέλης , Στεφανίδης , Ελευθεριάδης (62 ' Μπρίτο ) , Αθανασίου , Σερέτης , Καθάριος ( 85' Αποστολίδης ) , Ιορδανίδης , Κέρι ( 77 ' Μανίκας ) .

ΚΑΒΆΛΑ : Τιγκιρίδης , Πρίττας , Καπνίδης ( 79 ' Κονάτε ) , Άρτσε , Κουρέλας ( 63' Πάλλας ) , Χόρτσας , Γκαρακλίδης , Παπαργυρίου , Πόπτσης , Ντομί ( 57 ' Ντουτσαρίδης ) , Αλεξίου .
  • Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.
  • Δείτε τη συνέντευξη τύπου του αγώνα ΕΔΩ.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σπίθα... για την νίκη!

Με μεγάλη ... σπίθα για μια νέα αρχή , μετά τις τελευταίες αποτυχίες , η ομάδα της Κατερίνης φιλοξενεί την Κυριακή την επίσης " ντεφορμέ " Καβάλα , στο ντέρμπι του Βορρά . Οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα , λύνοντας τα ... μάγια και φτάνοντας στην πρώτη νίκη . Για τους μελανόλευκους δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες ( ίσως υπάρξουν δυο με τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα ) και στην αποστολή του Πιερικού μετέχουν οι : Λαμπάκης , Παπατολίκας , Νίκου , Αθανασίου , Κρουσταλέλης , Ιασωνίδης , Ντόικιτς , Καρτσαμπάς , Ν . Ιορδανίδης , Παπατόλιος , Αποστολίδης , Σερέτης , Κέρι , Γ . Ιορδανίδης , Ελευθεριάδης , Καθάριος , Στεφανίδης , Μανίκας , Μπρίτο και Νικολίτσης .

3η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Στρατώνι - Πιερικός Αρχέλαος 78-61

Photo αρχείου
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Α ΓΥΡΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με 78-61 νίκησε το Στρατώνι , στην Αρναία , τον Πιερικό Αρχέλαο και πρόκειται για ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού . Για 34 λεπτά στο σκορ η ομάδα της Κατερίνης ήταν πάρα πολύ κοντά , αλλά δεν κατέφερε στο τέλος να κυριαρχήσει .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Σιμητόπουλος και Θεοδώρου .

Τα δεκάλεπτα : 17-15 , 35-29 , 54-46 , 78-61 .

Οι συνθέσεις :

Στρατώνι ( Μύθου ) Τσαλκιτζής , Ματενίδης , Ψευτογκάς , Κουντουρατζόγλου 8 Δελίδης , Μυστιλιάδης , Μόσχου 4 Μαυρομματίδης 7 Κιγμέτογλου 17 (1) , Νουκάρης 14 (2) , Νταράκης 17, 11 Δασκαλόπουλος

Πιερικός Αρχέλαος ( Χατζηιωάννου ) : Αμπαράς 12 (3) , Κοντσές , Γκοντόπουλος 12 (2) , Τσαλμπούρης 1 , Σακελλαρίου 10 , Πέτκος , Τσαϊτουρίδης 3 (1) , Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 6 , Γεωργούλας 15 , Παπαδόπουλος 2 , Οικονόμου .

Τα άλλα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής : Ηρακλής Κοζ. - Νίκη Βόλου 68-77 , Ευρώπη Πευκ. - Δόξα Λευκάδας 66-67 , Αργοναύτης - Άργος Ορεστικό 77-72 , ΧΑΝΘ - Αιγάλεω 60-56 , Αίας Ευόσμου - Λιβαδειά 83-72 .

Η επόμενη αγωνιστική ( 4η - Κυριακή 3/11) : Δόξα Λευκάδας - Ηρακλής Κοζάνης , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πευκοχώρι , Πιερικός Αρχέλαος - Ελευθερούπολη , Αργος Ορεστικό - Στρατώνι , - Αιγάλεω - Αργοναύτης Καλ , ΧΑΝΘ - Αίας Ευόσμου , Νίκη Βόλου - Λιβαδειά .

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Γ. Τσαλμπούρης: Ο ...Φούτσκα της Κατερίνης!

Μπορεί να βλέπει τον κόσμο από τα 215 εκατοστά , όμως η τεχνική του παραπέμπει περισσότερο σε σμολ ή πάουερ φόργουορντ , παρά σε σέντερ . Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είναι μόλις 17 ετών και οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχελάου αποφάσισαν φέτος να του δώσουν σημαντικό ρόλο .

Ο rising star του μπάσκετ της Κατερίνης γεννήθηκε στις 22/06/1996 στη Βέροια και μεγάλωσε στον Κολινδρό . Το μπασκετικό γονίδιο είναι μέσα του , καθώς ο πατέρας του , Κώστας Τσαλμπούρης , ήταν παλαιότερα παίκτης και πλέον προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου . Εξάλλου , δεν είναι τυχαίο πως ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία μόλις 5 ετών .

Το παρατσούκλι ... Φούτσκα της Κατερίνης είναι κάθε άλλο παρά τυχαίο , καθώς έχει στοιχεία που παραπέμπουν στον παλαίμαχο Ιταλό σούπερ σταρ ( Πρωταθλητής Ευρώπης το 2003 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ) .

Ο ίδιος πάντως δηλώνει fan του διεθνή Ρώσου σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς , Αντρέι Κιριλένκο , ενώ από την Ελλάδα θαυμάζει τον πάουερ φόργουορντ / σέντερ του Παναθηναϊκού , Λουκά Μαυροκεφαλίδη , λόγω του παρόμοιου στυλ παιχνιδιού τους .

Στο ματς των Κατερινιωτών με αντίπαλο το νεοφώτιστο στη Β ' Εθνική , Αργοναύτη Καλαμαριάς , ο Γιώργος Τσαλμπούρης πραγματοποίησε ένα μεγαλοπρεπές νταμπλ - νταμπλ με 13 πόντους και ( και πρόσθεσε 3 κοψίματα ) και 12 ριμπάουντ . Όσο μεγαλώνει ωριμάζει και στον Πιερικό Αρχέλαο ... στάζουν μέλι για την αξία και τα περιθώρια εξέλιξης του διεθνούς παίκτη .

Mε επιθετικό δίδυμο τους Μανίκα & Στεφανίδη για την πρώτη νίκη


Ενισχυμένος στη Ζάκυνθο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των μελανόλευκων για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα . Οι Μπρίτο , Αθανασίου και Στεφανίδης χτυπούν με αξιώσεις την πόρτα της ενδεκάδας , ενώ ο τελευταίος δεν αποκλείεται να συνυπάρξει στην επίθεση με τον Μανίκα , με στόχο να γίνουν πιο αποτελεσματικοί οι Κατερινιώτες , καθώς ... χωλαίνουν στην τελική προσπάθεια . Έτσι , ο Γιώργος Φοιρός στις τελευταίες προπονήσεις ρίχνει μεγάλο βάρος στα τελειώματα των φάσεων και τη βελτίωση των επιθετικών επιδόσεων , αφού το ένα γκολ ενεργητικό σε τέσσερα 90λεπτα , μόνο προβληματισμό μπορεί να σκορπίσει στον Πιερικό .

H τελευταία προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου πριν το ματς με το Στρατώνι στην Αρναία (Photos)

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στρατώνι - Πιερικός Αρχέλαος, το Σάββατο στη Χαλκιδική

Το Σάββατο στην Αρναία

Στην Αρναία Χαλκιδικής θα αγωνισθεί το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος , όπου αντίπαλος θα είναι η ισόβαθμη ομάδα του Στρατωνίου .

Οι καθημερινές προπονήσεις της ομάδας της Κατερίνης και η χαρά της νίκης την περασμένη Κυριακή , καθιστούν τον Πιερικό Αρχέλαο έτοιμο για να αντιμετωπίσει τους γηπεδούχους με αξιώσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Σιμητόπουλος και Θεοδώρου .

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο Χρήστος Ξηρομερίτης , βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο , δήλωσε : " Το αποτέλεσμα της Κυριακής ήταν μία ένεση ηθικού και αυτοπεποίθησης για μια νεανική ομάδα σαν και τη δική μας . Το αποτέλεσμα όμως θέλει διαχείριση και συνέχεια στην προσπάθεια , αρχής γενομένης στον αγώνα με το Στρατώνι . Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι η δουλεία και η αυτοσυγκέντρωση . "

Οι τιμές των εισιτηρίων της 5ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
10, 5, 3 €
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
20, 10, 5, 1 €
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
10, 5, 2, 1 €
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
5, 3, 1 €
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
10, 5€
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
10, 5, 3, 1 €
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
10€
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

ΔΑΚ Κοζάνης 17:00 Ηρακλής Κοζ. - Νίκη Βόλου Δεληγιαννίδης - Τσιρτσιμάλης ( Βόντζας )
Ν.Μουδανιών 17:00 Ευρώπη Πευκ. - Δόξα Λευκάδας Παργιαννόπουλος - Ζαχαρής ( Μηνοβγιούδης )
Αρναίας 16:30 Στρατώνι - Πιερικός Αρχ . Σιμητόπουλος - Θεοδώρου ( Ανδρίτσος )
ΔΑΚ Καλαμαριάς 17.00 Αργοναύτης - Άργος Ορ . Αργυρού - Ταρενίδης Κ . ( Παραλικίδης )
ΧΑΝΘ 14:00 ΧΑΝΘ - Αιγάλεω Φακίτσας - Πιτσίλκας Μ . ( Φωτιάδης )
ΔΑΚ Ευόσμου 16:00 Αίας Ευόσμου - Λιβαδειά Παπαδόπουλος Θ - Τσιαπλής ( Λαδένης )

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Ελευθερούπολης 17:00 Ελευθερούπολη - Μαχητές Δόξα Π . Ευφραιμίδης - Γερακίνης ( Ασλανίδης )

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με την Καβάλα

Επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις οι παίκτες των μελανόλευκων, μετά το ρεπό της Τρίτης, με τον Γιώργο Φοιρό να κορυφώνει την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα. Απουσίες δεν υπάρχουν για την ομάδα της Κατερίνης και στόχος παραμένει το παρθενικό τρίποντο, απέναντι σε έναν επίσης "πληγωμένο" αντίπαλο.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Aλλαγές στην ενδεκάδα από τον Γ. Φοιρό

Ο Γιώργος Φοιρός ετοιμάζει μίνι - λίφτινγκ ενόψει Καβάλας Τα αίτια της κακής πορείας αναζητούν στον Πιερικό , που δεν έχει ακόμα νίκη και το πρώτο τρίποντο είναι επιβεβλημένο την Κυριακή , εντός έδρας με την Καβάλα και για ψυχολογικούς λόγους . Ο Γιώργος Φοιρός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και σκέφτεται να ανακατέψει την ... " τράπουλα " κάνοντας αλλαγές στην ενδεκάδα , ώστε να δώσει φρεσκάδα , νέα πνοή και πιο επιθετικό τόνο . Ήδη οι Μπρίτο , Αθανασίου , Στεφανίδης διεκδικούν θέσεις , ενώ δεν αποκλείονται άλλες εκπλήξεις , ενώ την Τετάρτη οι παίκτες των μελανόλευκων γυρνούν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης .

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ


Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008 αυτή την Κυριακή συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες :

- Εφήβων - Α όμιλος , Α γύρος , 1η αγωνιστική . Κυριακή 27.10.2013 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 12.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΓΕ Πιερίας .

- Εφήβων - Α όμιλος , Α γύρος , 1η αγωνιστική . Κυριακή 27.10.2013 , Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης - Β ΔΑΚ , ώρα 12.00 / ΑΕ Βατανιακού Σάρισας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

- Παίδων - Β όμιλος , Α γύρος , 3η αγωνιστική . Κυριακή 27.10.2013 , Κλειστό γυμναστήριο Σιδ . Σταθμού Κατερίνης , ώρα 10.00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Μ . Αλέξανδρος Κολινδρού .

- Παίδων - Β όμιλος , Α γύρος , 3η αγωνιστική . Κυριακή 27.10.2013 , Κλειστό γυμναστήριο Λιτοχώρου , ώρα 13.00 / ΑΣ Μ . Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς - ΣΦΚ Κατερίνη και 2008

- Νεανίδων - Α γύρος , 3η αγωνιστική . Κυριακή 27.10.2013 , Κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς , ώρα 12.00 / ΠΑΣ Αετός Κιλκίς - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος .

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

"Σκασμένοι" άπαντες στον Πιερικό...

«Σκασμένοι» είναι στην ομάδα της Κατερίνης για τον τρόπο που χάθηκε το κυριακάτικο ματς στη Ζάκυνθο, αφού οι μελανόλευκοι ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν με τον Κέρι, έχασαν ευκαιρίες, αλλά εντέλει δεν πήραν ούτε ισοπαλία. Για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και στόχος παραμένει η παρθενική νίκη.

EKAΣΚΕΜ Παίδων: ΓΑΣ Βαφύρας Δίου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 18 – 83

Για τo παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για τη 2η αγωνιστική του πρώτου γύρου και για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ , η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε στο κλειστό γυμναστήριο του Δίου τον ΓΑΣ Βαφύρας με 83-18 .

Διαιτητής ήταν ο κ . Χατζημπαλίδης .

Στα 10λεπτα : 6-22 , 11-44 , 15-63 , 18-83 .

Οι συνθέσεις :

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ( Σαραπτσής ) Νίκου , Κακαμούκας , Σαμαράς , Ζαμάνης , Στρατηγός 6 (2) , Μανάκος , Στέρκου 2 Μοσχόπουλος 2 Ρίζος 2 Παρασκευαϊδης 6 Μπαμπανίκας , Μπαλαούρας .

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) Σαχινίδης 15 , Κατωνίδης , Μάντζου 2 , Στεφόπουλος 6 , Μπούσμπουρας 10 , Παρμακτσίδης 17 , Ταρενίδης , Βάτος , Γαλάνης 1, Ζησόπουλος 11 , Βαβατσιούλας 21 (2) , Τσιλιγγαρίδης .

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
27/10/13
15:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΕΘΝ. ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
27/10/13
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
27/10/13
20:00 OTE TV
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ
"Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ"
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


25/10/13
18:00 OTE TV
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΝΕΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ

27/10/13
15:00
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜ. ΓΗΠ. "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ"
ΑΙΓΙΝΙΟΥ

26/10/13
16:00
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

25/10/13
16:00

Δηλώσεις μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη (Videos)

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αργοναύτη που έγινε στην Κατερίνη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : " Πετύχαμε μια νίκη που ήρθε με τρόπο δραματικό , αλλά ταυτόχρονα και δίκαιο καθώς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα . Η νίκη αυτή για μας έχει και βαθμολογική αξία και ψυχολογική . Είναι επίσης σημαντικό ότι σημειώθηκε μπροστά στον κόσμο μας που βοήθησε καταλυτικά και έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι και φέτος θα στηρίξει τις προσπάθειες μας και τον ευχαριστούμε γι ' αυτό . Δεν μπορούμε να μείνουμε παραπάνω στη νίκη και θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι . "

  • Άλλες δηλώσεις του Σ. Χατζηιωάννου ΕΔΩ.
  • Δηλώσεις του Α. Πόδα ΕΔΩ.
  • Δηλώσεις του Μ. Σακελλαρίου ΕΔΩ.
  • Δηλώσεις του Γ. Τσαλμπούρη ΕΔΩ.

ΣΦΚ Πιερικός: Αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Τα τμήματα Προ-τζούνιορ 2005, 2006, 2007 αγωνίστηκαν το Σάββατο 10/19/13 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσο, με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι.

Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή για τη φιλοξενία.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

2η αγωνιστική Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - Αργοναύτης 82-80 (Photos)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)
Α΄ ΓΥΡΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πιερικός Αρχέλαος - Αργοναύτης 82-80

Έχοντας δίπλα του τον υπέροχο κόσμο του, ο Πιερικός Αρχέλαος πέτυχε στην παράταση και στον πρώτο αγώνα για φέτος στην Κατερίνη , μια σημαντική νίκη . Κέρδισε με 82-80 ( κανονικός αγώνας 69-69 ) τον Αργοναύτη Καλαμαριάς και έτσι έδωσε μια μεγάλη χαρά στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα με μεγάλη αγωνία , λόγω της έκβασης του σκορ .

Ήταν γενικά ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία . Η συμμετοχή των νέων παιδιών έδωσε μεγάλη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και η αστοχία στις βολές έδειξε , μετά τη νίκη , ότι δεν στοίχησε στην ομάδα της Κατερίνης . Σε μια ομάδα με όριο ηλικίας κάτω από τα είκοσι δύο χρόνια , η συμπαράσταση του κόσμου με το δυναμικό του παρόν στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στην Κατερίνη , ήταν σημαντική , όπως ήταν σημαντική και η νίκη για τα νέα αυτά παιδιά που καταχειροκροτήθηκαν .

Διαιτητές ήταν οι κ . κ . Φακίτσας και Πιτσίλκας .

Τα δεκάλεπτα : 9-18, 37-27 , 51-46 , 69-69 κ.α. , 82-80 .

Οι συνθέσεις :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( Χατζηιωάννου ) : Αμπαράς 3 (1) , Κοντσές , Γκοντόπουλος 14 (1) , Τσαλμπούρης 13 , Σακελλαρίου 9 (1) , Πέτκος , Τσαϊτουρίδης 9 (2) , Σκαμπαρδώνης , Ασημάκης 17 (2) , Γεωργούλας 15 , Παπαδόπουλος 2 , Οικονόμου .

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ( Αλμπάνης ) : Γαϊτανίδης , Καλπαξίδης 10 Πετρίδης , Γερομιχαλός , Γαλανίδης 14 (2) , Αναστασάκης , Ψάλτου Μάίλαν 14 (3) , Δάλπας 19 (2) , Κοντόπουλος , Ζώτος 17 Κάσουρας , Ψάλτου Μάρκο 6 (3).
  • Τα άλλα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής : Αίας Ευόσμου - Αιγάλεω 70-66 , Λιβαδειά - Ηρακλής Κοζάνης 79-78 , Νίκη Βόλου - Πευκοχώρι 73-89 , Δόξα Λευκάδας - Ελευθερούπολη 86-80 , Μαχητές Δόξας Πεύκων - Στρατώνι 64-62 , Άργος Ορεστικό - ΧΑΝΘ 69-63 .
  • Η βαθμολογία : Λιβαδειά 4, Αίας Ευόσμου 4, Μαχητές Δόξας Πεύκων 4, Πιερικός Αρχέλαος 3, Στρατώνι 3, Νίκη Βόλου 3, Αιγάλεω 3, Δόξα Λευκάδας 3, ΧΑΝΘ 3, Πευκοχώρι 3, Άργος Ορεστικό 3, Αργοναύτης 2, Ηρακλής Κοζάνης 2, Ελευθερούπολη 2
  • Η επόμενη αγωνιστική ( 3η , Σάββατο 26/10 ) : Ηρακλής Κοζάνης - Νίκη Βόλου , Πευκοχώρι - Δόξα Λευκάδας , Ελευθερούπολη - Μαχητές Δόξας Πεύκων , Στρατώνι - Πιερικός Αρχέλαος , Αργοναύτης - Άργος Ορεστικό , ΧΑΝΘ - Αιγάλεω , Αίας Ευόσμου - Λιβαδειά .

4η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1 (Video)








  • Δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ

Η Ζάκυνθος γράφει την δική της ιστορία στην Β Εθνική αφού κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο τον Πιερικό με 2-1 Αν και δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο , η Ζάκυνθος κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη από την ομάδα του Πιερικού . Οι παίκτες του Τζiανλούκα Κολονέλο έδειξαν πάθος και πείσμα για την νίκη και με 12ο παίκτη , τους 2500 και πλέον Ζακυνθινούς που πλημμύρισαν το Δημοτικό γήπεδο κατάφεραν να πάρουν μια μεγαλειώδη νίκη . Οι Kυανοκιτρινοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος όπου παρουσιάστηκαν νωθροί . Eίχαν πρόβλημα στην μεσαία γραμμή όπου δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν παιχνίδι . Από την άλλη μεριά , η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλή και δημιούργησε πολλά στημένα που τα περισσότερα ήταν επικίνδυνα για την εστία του Ξενοδόχωφ

Στο 38' ψυχρολουσία για την νησιώτικη ομάδα καθώς ο Κέρι από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ζακυνθινής ομάδας . Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του πρώτου μέρους η Ζάκυνθος κέρδισε φάουλ λίγο έξω και πλάγια από την μεγάλη περιοχή του Πιερικού . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οικονόμου , ο οποίος με καταπληκτικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπάκη ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει .

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Με στόχο να "σπάσει το ρόδι" ο Πιερικός ταξιδεύει στη Ζάκυνθο

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος . Από τις 29 Σεπτεμβρίου έχουν διεξαχθεί τρεις αγωνιστικές . Έχουν παιχτεί 270 λεπτά αγώνων και ο Πιερικός ακόμα παλεύει να πετύχει γκολ .

Οι Κατερινιώτες παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση και αναζητούν πάση θυσία το φάρμακο για να καταφέρουν να σκοράρουν . Όλη την εβδομάδα οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού δουλεύουν πάνω στην τακτική και στο τελείωμα των φάσεων . Ο Έλληνας τεχνικός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και θεωρεί ... τυχαίο το γεγονός που η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα . Στο ματς με τη Ζάκυνθο πάντως την προσεχή Κυριακή θα ανακατέψει κι άλλο την τράπουλα και θα κάνει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα . Όπως όλα δείχνουν θέσεις μάχης μπροστά θα πάρουν οι Ηλίας Μανίκας και Γιάννης Στεφανίδης με την ευχή να ξορκίσουν το κακό .

Την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ζάκυνθο ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης . Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι :
Λαμπάκης , Παπατολίκας , Κρουσταλέλης , Καρτσαμπάς Χ. , Ιορδανίδης Γ. , Ιασωνίδης , Ελευθεριάδης , Αθανασίου , Σερέτης , Στεφανίδης , M. Mπρίτο , Κέρη , Καθάριος , Αποστολίδης , Ντόικιτς , Παπατόλιος , Μανίκας , Νίκου , Ιορδανίδης N.

Οι τιμές των εισιτηρίων της 4ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
15, 10, 5, 2, 1 €
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
20, 15, 10 €
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
20, 10, 5, 2 €
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
15, 2, 1 €
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
30, 20, 10, 2 €
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
15, 10, 5, 2, 1 €
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
10 €
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)


Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Λιβαδειάς 17:00 Λιβαδειά - Ηρακλής Κοζ . Καλογερόπουλος - Παργιανόπουλος ( Χριστοδούλου Γ )
Ν . Ιωνίας Μαγν . 16:00 Νίκη Βόλου - Ευρώπη Πευκ . Τζίμα - Τσιρτσιμάλης ( Τσοπουρίδης )
ΔΑΚ Λευκάδας 17:00 Δόξα Λευκ. - Ελευθερούπολη Σιμητόπουλος - Θεοδώρου ( Κανελλόπουλος )
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξας Πευκ. - Στρατώνι Τσιαπλής - Παπανικολάου ( Αστρεινίδης )
ΚΓ Σιδ. Σταθμού 17:00 Πιερικός Αρχέλαος - Αργοναύτης Φακίτσας - Πιτσίλκας Μ ( Σαμάλης )
Άργους Ορ . 17:00 Άργος Ορεστικό - ΧΑΝΘ Καρακατσανίδης - Ελευθεριάδης ( Κηπουρίδης )
ΔΑΚ Ευόσμου 14:00 Αίας Ευόσμου - Αιγάλεω Αργυρού - Κατωτικίδης ( Παραλικίδης )

Πιερικός Αρχέλαος – Αργοναύτης, την Κυριακή στην Κατερίνη

Photo από την 1η αγωνιστική : ΧΑΝΘ - Πιερικός Αρχέλαος
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη , στις 5.00 μμ .

Τον Αργοναύτη από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την Κυριακή στις 5.00 μμ . ο Πιερικός Αρχέλαος . Είναι παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας και το πρώτο με έδρα το κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Αναμφισβήτητα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον , αφού και οι δύο ομάδες στην εναρκτήρια αγωνιστική έχασαν από τους αντιπάλους τους και έτσι θα διεκδικήσουν τη νίκη δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα σ αυτό το παιχνίδι .

Οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη , όπως όλα τα χρόνια , θα είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα που και φέτος θα πρέπει απλόχερα να τους δώσει χαρά και μόνο .

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Φακίιτσας και Μ . Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ . Γιώργος Σαμαλής .

Τέλος , για τον παιχνίδι ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσε : " Ο αγώνας της Κυριακής για μας είναι διπλής σημαντικότητας . Αρχικά γιατί θέλουμε τη νίκη και την καλή απόδοση μετά την άσχημη εμφάνιση που είχαμε στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ . Έπειτα , γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας , του οποίου την ένθερμη συμπαράσταση προσδοκούμε καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς . "

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008, αυτή την Κυριακή συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

- Παίδων – Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 20.10.2013, Κλειστό γυμναστήριο Δίου,ώρα 12,00 / ΓΑΣ Βαφύρας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

- Νεανίδων - Α γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 20.10.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Σκυδραϊκός.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνει... αντίδοτο ο Πιερικός

cfoot2


«Φάρμακο» στη δυστοκία αναζητούν στην Κατερίνη, σκέψεις συνύπαρξης Μανίκα- Στεφανίδη.

Για 270 λεπτά παραμένει άσφαιρος ο Πιερικός, προβληματίζοντας έντονα με την επιθετική δυστοκία του. Μετά από τρία ματς που είναι «άσφαιροι», οι μελανόλευκοι θα δουλέψουν εντατικά την τρέχουσα εβδομάδα για να λύσουν το πρόβλημα και να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο την Κυριακή στη Ζάκυνθο. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Φοιρός να ανακατέψει την… τράπουλα και να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τους Ηλία Μανίκα και Γιάννη Στεφανίδη ταυτόχρονα ως επιθετικές αιχμές, ώστε να «γεμίζει» το αντίπαλο… κουτί. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, με μοναδικό αμφίβολο τον Μπρίτο (χτύπησε εκ νέου στο πόδι την Δευτέρα), ενώ ο Αθανασίου ίσως πάρει το… βάπτισμα πυρός.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ε.Α.Κ.  ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)
18/10/13
18:00 OTE TV
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"
ΚΑΒΑΛΑΣ
20/10/13
 16:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΓΗΠ. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ
20/10/13
 16:00
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙO
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
20/10/13
 16:00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
20/10/13
 18:00 OTE TV
Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
20/10/13
 16:00
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
20/10/13
 16:00

Πιερικός Αρχέλαος: Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός – ΣΦΚ Πιερικός-Αρχέλαος 30-42
Για τo πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα τους Πιερικού Αρχελάου νίκησε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στην Έδεσσα, τον τοπικό Πανεδεσσαϊκό με 40-32.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μητώνας.

Στα δεκάλεπτα: 4-9, 5-21, 16-36, 30-42.

Οι συνθέσεις:

ΑΣ Πανεδεσσαϊκος (Πούφλη Μ.): Λυμπάρη 1, Σάλα 7, Αντώνογλου 4, Σιαντή 2, Σιβένα 2, Παζάρκα 2, Κέτσου, Δήμτση 10, Ρωσσικοπούλου 2.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ζουγκουρίδου): Σότο, Μπόζογλου 15, Σημαιάκη, Παπακώστα 7, Πούλιου 2, Πάπα 16, Κελίδου, Μαρκοπούλου 2,Τσιούμαρη, Νατσιοπούλου.

*
ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – ΓΑΣ Βατανιακός Σάρισα 49 – 88
Για τo παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Με 88-49 νίκησε η παιδική ομάδα του ΓΑΣ Βατανιακός Σάρισα την αντίστοιχη του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα δεκάλεπτα: 6-28 , 18-48, 28-69, 49-88.

Διαιτητής ήταν ο κ. Σιαμάτρας Βασίλης.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 (Τσερνισώφ): Μουταφίδης 1, Κουνατίδης Μ. 2, Μπλέτσας, Σουγλέρης 11, Κωσταντής 2, Ψαρρός 14(3), Στεργιοπουλός, Ελευθεριάδης 4, Ζαΐμης , Βαλασιάδης, Παπανικολάου 15.

ΓΑΣ Σάρισα Βατανιακός (Χοτοκουρίδης): Μαχαιρίδης 39(1), Χατζούλης 19, Κατσάρας 8, Μέλιος Χρ. 2, Μέλιος Β. 6, Αραπαντσής 7, Χατζής 2, Τσαβδαρίδης 5.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

EΠΣΠ Junior: Νίκη του ΣΦΚ Πιερικός έναντι της ΠΑΕ Ποντίων 2012

Με το δεξί συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι μικροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Το τμήμα Προ-τζούνιορ επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ . Δυναμικές αναμετρήσεις για όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκαν στις πλούσιες, καταπληκτικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης στην Ν. Έφεσο, με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών.

Η εξέλιξη του αγώνα είχε πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών, εφόρων, παραγόντων και γονέων. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 και την διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΕΠΣΠ Παίδων: ΓΑΣ Σβορώνου - ΣΦΚ Πιερικός 4-0

Photo αρχείου
Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος του ΓΑΣ Σβορώνου, κατάφεραν να πάρουν μεγάλη σε σκορ νίκη επί της καλής ομάδας του Πιερικού με 4-0 στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας.

Το 1-0 πέτυχε στο 20΄ ο Καραδήμος για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδος του στο 40΄ο Ζόβλικας. Ο Καραδήμος «χτύπησε» σκοράροντας ξανά στο 55΄ για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Καραγιάννης στο 61΄.

Δηλώσεις Σ. Χατζηιωάννου μετά τον αγώνα με τη ΧΑΝΘ


Στέλιος Χατζηιωάννου: «Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και την απόδοση μας στο επόμενο παιχνίδι»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΧΑΝΘ που έγινε στη Θεσσαλονίκη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου – προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο καθώς η ΧΑΝΘ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Υπό την πίεση του αποτελέσματος εμφανίστηκαν αδυναμίες που πρέπει να διαχειριστούμε και να καλύψουμε άμεσα, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα μας και την απόδοση μας στο επόμενο παιχνίδι».

1η αγωνιστική Β' Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): ΧΑΝΘ - Πιερικός Αρχέλαος 76-57

Με 76-57 υπέρ της ΧΑΝΘ έληξε ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος που έγινε στη Θεσσαλονίκη και με έναν Πιερικό Αρχέλαο που είχε στα τρία δεκάλεπτα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Στη συνέχεια τα συνεχόμενα εύστοχα καλάθια, από την πλευρά της γηπεδούχου, ανέτρεψαν τη διαφορά.

Στα 10λεπτα: 13-16, 33-29, 49-44, 76-57.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Καλογερόπουλος και Παργιανόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΧΑΝΘ (Γκαϊτατζής): Αμπατζάς 9(1), Γκάτζιας 10, Ματενίδης 15(2), Σταματέλος, Σερέτης 3, Ζιάκας 6, Σαχπατζίδης 6, Τσουρβατζής 21(5), Κούσας, Νεοφύτου 6.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Αμπαράς 8, Κοντσές, Γκοντόπουλος 23(3), Τσαλμπούρης 3 (1), Σακελλαρίου 6, Πέτκος, Τσαϊτουρίδης 3 (1), Γαζέτης, Ασημάκης 2, Γεωργούλας 12, Παπαδόπουλος, Οικονόμου.

Τα άλλα αποτελέσματα: Αιγάλεω - Άργος Ορεστικό 70-62, Στρατώνι - Δόξα Λευκάδας 73-61, Hρακλής Κοζ. – Αίας Ευόσμου 74 -7 9, Ευρώπη Πευκοχωρίου-Λιβαδειά 76-83 (68 – 68 κ. αγ.), Ελευθερούπολη – Νίκη Βόλου 69-80, Aργοναύτης -Μαχητές Δόξα Πεύκων 76-80.

Η επόμενη αγωνιστική:Λιβαδειά – Ηρακλής Κοζάνης, Νίκη Βόλου – Πευκοχώρι, Δόξα Λευκάδας – Ελευθερούπολη, Μαχητές Δόξας Πεύκων – Στρατώνι, Πιερικός Αρχέλαος – Αργοναύτης, Άργος Ορεστικό – ΧΑΝΘ, Αίας Ευόσμου – Αιγάλεω.