Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

1η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 (Videos)

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε η αναμέτρηση στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης, ανάμεσα σε Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι φιλοξενούμενοι, επικρατώντας με 1-0. Σε γενικές γραμμές, το ματς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα να βρίσκει δίχτυα σε μια από αυτές τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' με κεφαλιά του Καπία. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 1.500 φίλαθλοι εκ των οποίων οι 200 ήταν του Απόλλωνα και φιλοξενήθηκαν στην θύρα 2 του γηπέδου. Σε όλο σχεδόν το β' ημίχρονο ο αγώνας διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση, κάτι που (σε συνδυασμό με τον ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο) δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Κάκιστη η διαιτησία του αγώνα που σε πολλές φάσεις ξεσήκωσε τους φιλάθλους. Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό την ερχόμενη Κυριακή μέσα στο Αιγίνιο.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης (56'  Ντόικιτς), Αποστολίδης, Παπατόλιος (64' Στεφανίδης), Γ. Ιορδανίδης Γ., Καθάριος, Μανίκας, Κέρι (46' Ελευθεριάδης).

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατσιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντσιος, Παρμαξίδης, Πέλκας (84' Παντελιάδης), Αθανασιάδης, Βλάχος (89' Μανουσαρίδης), Κουάντιο (65' Βέργος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λάζαρης (Καβάλας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αποστολίδης - Πιτσόκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δείτε το γκολ του αγώνα ΕΔΩ.
Δείτε την συνέντευξη τύπου του αγώνα ΕΔΩ.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΣΜ Παίδων: ΣΦΚ Πιερικός-ΠΑΕ Ποντίων 3-0

Μεγάλη νίκη πετυχε τo Παιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επί της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ σε αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του πρωτ / τος της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ . Ο αγώνας εγινε στό γήπεδο τού Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ παρουσία πολλών φίλων των δύο ομάδων . Εγινε ένα πολύ ωραίο παιγνίδι καί οι ποδοσφαιριστές τών δυο ομάδων έδωσαν τόν καλύτερο τους ευατό.

Η αποστολή του Πιερικού για το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η ομάδα του Γιώργου Φοιρού τη Δευτέρα, στο τελευταίο ματς στο Β 'ΔΑΚ Κατερίνης (πριν γυρίσει στη φυσική της έδρα), με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκτός της 20μελούς αποστολής των μελανόλευκων έμειναν οι Μπρίτο και Αθανασίου, που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Στην αποστολή του Πιερικού μετέχουν οι: Λαμπάκης, Πατσιογιώργος, Νίκου, Νικολίτσης, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης, Χ. Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Σερέτης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Γ. Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μανίκας, Καθάριος, Ελευθεριάδης, Κέρι, Ίτσιος, Μιχαηλίδης.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τα εισιτήρια της 1ης αγωνιστικής της FL στον Βόρειο όμιλο

Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του 2ου  Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ  είναι οι εξής:
 
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
20, 10, 5, 2 €
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
25, 15, 10 €
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
15, 10 €
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
15, 10, 7, 1 €
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
25, 15, 8, 5, 1 €
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣΖΑΚΥΝΘΟΣ10, 5, 3 €
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926
10, 2 €
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

To φετινό έμψυχο υλικό της ΠΑΕ Πιερικός (Photos)

Μπόγιαν Ντόικιτς

Θάνος Παπατόλιος

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI : "Αν δεν σε κάνει περήφανο, δεν είναι ΠΙΕΡΙΚΟΣ!"

Ο Σύνδεσμος γνωστοποιεί ότι δεν θα παρίσταται οργανωμένα στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και θα ακολουθεί ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ . Τις διαφωνίες μας με την ΠΑΕ ως προς το τί τελικά σημαίνει ΠΙΕΡΙΚΟΣ σήμερα , τις εκφράσαμε πριν δύο μήνες , δεν θα τις επαναλάβουμε . Για εμάς ΠΙΕΡΙΚΟΣ νοείται μόνο ο « ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ » . Ο άλλος Πιερικός , αυτός που θα δώσει ξανά την ΘΥΡΑ 5 σε φιλοξενούμενους , αυτός που θα συμβιβαστεί με το μέτριο και θα έχει την απαίτηση να συμβιβαστούμε και εμείς , αυτός που δεν θέλει να ανέβει γιατί ίσως και να βολεύει τελικά μερικούς εδώ που είμαστε , είναι ένας Πιερικός που δεν μας ταιριάζει , δεν μας κάνει περήφανους και δεν γεννά οπαδούς . Εμείς δυστυχώς είμαστε η τελευταία γενιά οπαδών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ - μερικοί δεν το έχουν πάρει είδηση ​​- και γι ' αυτό οφείλουμε να κρατήσουμε τις ιδέες μας μέχρι τέλους . Δεν αλλάξαμε εμείς μυαλά άλλωστε , άλλοι είναι που πρέπει να συνέλθουν μιας και βλέπουν γύρω τους « εξυπνακισμούς » . « Εξυπνακισμός » είναι να κάνεις το λάθος με την ΘΥΡΑ 5 και αντί συγγνώμης να το υποστηρίζεις κιόλας .

Θα βρεθούν σίγουρα μερικοί που θα πουν πάλι το μακρύ τους και το κοντό τους , « παρατάτε την ομάδα » , « τί θα καταφέρετε » και άλλες τέτοιες αηδίες . Το οξύμωρο είναι ότι είναι οι ίδιοι που δεν μας θέλουν στο γήπεδο . Τους ενημερώνουμε ότι η γνώμη τους δεν μας ενδιαφέρει . Όσο για το τί θα καταφέρουμε να αλλάξουμε , το μόνο βέβαιο είναι ότι έτσι τουλάχιστον δεν θα αλλάξουμε εμείς . Εν τέλει , ίσως προβληματιστεί και κάποιος , κανείς δεν ξέρει ... Για λόγους ιδεολογίας λοιπόν αλλά και για πρακτικούς λόγους ( δεν πρόκειται να γίνουμε πρόσφυγες και ρεζίλι στο γήπεδό μας κάθε φορά που η ΠΑΕ θα ξεπουλάει την ΘΥΡΑ 5 ) θα κρατήσουμε φέτος την προσωπική μας υπερηφάνεια που είμαστε Πιερικοί , τραγουδώντας σε όσα περισσότερα γήπεδα εκτός Κατερίνης μπορούμε . Αν στο μεταξύ αλλάξει κάτι , τα ξαναλέμε ...

Υ.Γ1 : Υγεία και καλή δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας .
Υ.Γ2 : Ραντεβού 2η αγωνιστική στο ... Αιγίνιο .

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ
PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Β΄ φάση Κυπέλλου Ελλάδος (1η αγωνιστική): Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής 1-2 (Videos)

Στο φινάλε (93') πήρε τη νίκη η Καλλονή επί του Πιερικού. Οι νησιώτες επικράτησαν 2-1 στην Κατερίνη και απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24' με άπιαστη κεφαλιά του Γκάσιτς, με την απάντηση των ποδοσφαιριστών του Πιερικού να είναι άμεση, καθώς στο 32' ο Καθάριος με ωραία γυριστή κεφαλιά-ψαράκι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 70' ο Πατσογιώργος νίκησε τον Περόνε από τη βούλα του πέναλτι (σε χέρι του Μανίκα μέσα στην περιοχή) με τον Αργεντίνο να παίρνει ... εκδίκηση στις καθυστερήσεις, όταν με τυχερό φαλτσαριστό σουτ που μπέρδεψε τον Πατσιογεώργο χάρισε τη νίκη στην Καλλονή.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Χ. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος (65' Στεφανίδης), Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (70' Ελευθεριάδης), Καθάριος.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Φαρία (84΄ Βαλλιός), Βλαστέλλης, Σάντος Ντος (73' Αγρίτης), Χουάνλου (72' Λίμα), Περόνε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καθάριος, Μανίκας - Φαρία, Γάλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Τα δύο πρώτα γκολ του αγώνα ΕΔΩ.
Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΕΔΩ.

Πιερικός Αρχέλαος: Ακόμη ένα 3 on 3 στην Κατερίνη



Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

To αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της FL (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠ. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ

29/09/13
 
18:00 OTE TV
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
"ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"
ΚΑΒΑΛΑΣ


30/09/13
 
18:00 OTE TV
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Ε.Α.Κ.  ΛΑΡΙΣΑΣ
(ΑΛΚΑΖΑΡ)
29/09/13
 
16:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
29/09/13
 
16:00
ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΘΝ. ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
30/09/13
16:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926

Β΄ Δ.Α.Κ.

ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

30/09/13
 
16:00
 
Σημείωση: Όσον αφορά την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ, θα ενημερωθείτε με νεότερο έγγραφο. 

Πιερικός Αρχέλαος: Ευχές από την Ομοσπονδία Αντιπτέρισης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης σας συγχαίρει για την πρωτοβουλία αυτή.

Είναι πολύ χαρούμενη που αναπτύσσετε το μπάντμιντον στην περιοχή αυτή της Πιερίας.

Εύχεται καλό ξεκίνημα.

Είναι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βγήκαν οι αρχηγοί στον Πιερικό

Τους ... κάπτεν που θα φορούν το περιβραχιόνιο για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε η ομάδα της Κατερίνης. Με απόφαση της διοίκησης των μελανόλευκων, πρώτος αρχηγός θα είναι όπως αναμενόταν ο Κώστας Αποστολίδης και την πεντάδα «κλείνουν» κατά σειρά οι έμπειροι Ηλίας Μανίκας, Χρήστος Λαμπάκης και οι νεαροί γηγενείς Αστέριος Νίκου και Θάνος Παπατόλιος. Εξάλλου, στην ομάδα του Γιώργου Φοιρού υπάρχει προβληματισμός για την κακή κατάσταση και τη συχνή χρήση του Β ΔΑΚ Κατερίνης, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή, αφού τον ίδιο χώρο χρησιμοποιούν και άλλες ομάδες (όπως Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Άρης Κοκκινοπλιτών). Αγωνιστικά προβλήματα πάντως δεν υπάρχουν για το τεχνικό τιμ του Πιερικού, με εξαίρεση τους Μπρίτο και Αθανασίου, που δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η πρώτη μέρα του μπάντμιντον στον Πιερικό Αρχέλαο (Photos)

Με χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησε τη λειτουργία του το τμήμα μπάντμιντον στον Πιερικό Αρχέλαο.

Η εναρκτήρια συνάντηση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, όπου έγινε ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους, τους οποίους καλωσόρισε ο έφορος του τμήματος και γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας.

Στη συνέχεια η προπονήτρια Καλλιόπη Καρτσαμπά αναφέρθηκε στα διαδικαστικά και τεχνικά θέματα και μετά έγινε και η πρώτη προπόνηση που συμμετείχαν παιδιά και γονείς.

Για την πρώτη αυτή συνάντηση η Καλλιόπη Καρτσαμπά, δήλωσε: «Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Έχουμε διάθεση να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα πολύ σταθερό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το οικοδόμημα που ονομάζεται Μπάντμιντον ».

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Τετάρτη στις 16.00 για το αγωνιστικό τμήμα και στις 18.00 τα τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων και οικογενειών.

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί τους Εθελοντές Σαμαρείτες Κατερίνης


Οι αθλητές, οι προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστούν θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών - Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.samarites.gr, για την αμέριστη συμπαράσταση στις δραστηριότητές του συλλόγου.

Με την υγειονομική κάλυψη των αγώνων και την ανιδιοτελή τους προσφορά, η συμμετοχή τους θεωρείται υψίστης σημασίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς όλα τα μέλη του σώματος και ιδιαίτερα προς τον αρχηγό του τμήματος κ. Δημήτρη Κατιρτζή.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικό προετοιμασίας: Ερμής Λαγκαδά-Πιερικός Αρχέλαος 64-79


Μπάσκετ - Β' εθνική

Νίκησε με 64-79

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας που αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου, ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενήθηκε για φιλικό αγώνα στο Λαγκαδά, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Ερμή, ομάδα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο και ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε με 79-64. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Γραβάνη, Σακελλαρίου και Τσαϊτουρίδη που είναι ελαφρώς τραυματισμένοι, όπως και ο Καραγιάννης.

Η ομάδα της Κατερίνης που αγωνίστηκε με τους: Αμπαρά, Ασημάκη, Γαζέτη, Γεωργούλα, Γκοντόπουλο, Κοντσέ, Οικονόμου, Παπαδόπουλο, Πέτκο, Σκαμπαρδώνη και Τσαλμπούρη, έδειξε μια πολύ καλή εικόνα, γεγονός που ικανοποιεί το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή της Στέλιο Χατζηιωάννου, που δηλώνει λίαν ευχαριστημένος και αισιόδοξος.

Από την ίδια αισιοδοξία διακατέχονται και φίλοι της ομάδας που βλέπουν και νοιώθουν το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετοχή στο τουρνουά της ακαδημίας "Ντίνος Κούης" από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός (Photos)

Το Σάββατο 21/09/2013 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ , Προ - τζούνιορ , Τζούνιορ και Προ - παιδικό ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην πρόσκληση γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ντίνου Κούη με συμμετοχές ομάδων που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν :

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ , ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Γ.Σ. , Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ , ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ , ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ , ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ , ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο. , Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ , ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΟΣ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ , ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ , Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ , ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ , ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ .

Δυναμικές αναμετρήσεις για όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκαν στις πλούσιες , καταπληκτικές και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθαι .

Οι αναμετρήσεις είχαν ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών . Οι αρκετοί αγώνες που διεξήχθησαν είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών , εφόρων , παραγόντων και γονέων .
Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ απόλαυσαν την ημερήσια απόδραση στη Θεσσαλονίκη κι αφιέρωσαν τις νίκες τους αντίστοιχα στους γονείς , προπονητές , εφόρους τους .

Προ - τζούνιορ : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-6
Τζούνιορ : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-6
Προ - παιδικό : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3

Στην αποστολή για Θεσσαλονίκη συμμετείχαν τα τμήματα : του Προ - παιδικού με προπονητή τον Κραγιόπουλο Κων / νο και έφορο τμήματος τη Δασκαλοπούλου Χριστίνα , του Τζούνιορ με προπονητή τον Κόιτς Βλάντο και έφορο τμήματος τον Τσενεκίδη Δημήτριο , του Προ - τζούνιορ με προπονητή τον Αδαμόπουλο Ηλία και εφόρους την Πάτσιου Μαρία και τον Τσακιρίδη Βασίλειο . Αρχηγός της αποστολής ο τεχνικός διευθυντής του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ Τσιαμπέρας Ευάγγελος , καθώς επίσης και πολλοί γονείς των ποδοσφαιριστών .
Η αποστολή επέστρεψε στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις σε παιδιά , παράγοντες και γονείς με την επιθυμία των παιδιών ν ' ανανεώσουν το ραντεβού τους για του χρόνου .
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τους διοργανωτές , τους γονείς των αθλητών μας που συμπαραστάθηκαν ως αρωγοί και ταξίδεψαν μαζί μας καθώς επίσης και τον οδηγό του λεωφορείου μας .

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Χωρίς Μπρίτο με Καλλονή


Ατομικό για ΜπρίτοΜε απόντα τον Μάρκος Μπρίτο θα παραταχθεί τελικά ο Πιερικός στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή την Πέμπτη εντός έδρας. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά και ακόμα και αν μπει σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες (για σήμερα Κυριακή δόθηκε ρεπό), ο Γιώργος Φοιρός θεωρείται απίθανο να ρισκάρει με τη συμμετοχή του, αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις και θα προφυλαχθεί (με την ελπίδα να προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους μελανόλευκους, ενώ και ο Αντώνης Αθανασίου ανεβάζει καθημερινά ταχύτητα, για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Συλλυπητήρια του Πιερικού Αρχελάου για τη Φωτεινή Δόβα

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους εκφράζουν και δημόσια οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές της ακαδημίας μπάσκετ και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος στην προπονήτρια του συλλόγου Έλενα Δόβα, για το θάνατο της αγαπημένης μητέρας της Φωτεινής Δόβα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει και ο Θεός να δίνει δύναμη στους οικείους της να τη θυμούνται.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Έκλεισε το ρόστερ στον Πιερικό Αρχέλαο!

Photo αρχείου
Μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης του Φακοπουλίδη στον Ηλυσιακό, οι εκκρεμότητες του Πιερικού Αρχέλαου για την επερχόμενη σεζόν έκλεισαν. Η ομάδα της Κατερίνης θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τη λογική που είχε την προηγούμενη, δηλαδή ένα ρόστερ αποτελούμενο από 3-4 έμπειρους παίκτες και από εκεί και πέρα ​​... τόπο στα νιάτα.

Το ... κουπί θα το τραβήξουν κατά κύριο λόγο οι "παλιοί" Ασημάκης, Γκοντόπουλος, Γεωργούλας, μαζί με τους νεαρότερους -πλην όμως δοκιμασμένους- Σακελλαρίου, Αμπαρά και Τσαϊτουρίδη. Το μεγάλο «στοίχημα», πάντως, είναι οι πιτσιρικάδες των "μελανόλευκων" με μεγαλύτερο όλων τον 17χρονο Τσαλμπούρη, που πήρε μέσα στους τελευταίους 15 μήνες 12 εκατοστά και από τα 2,04 μ. έχει φτάσει τα 2,16 μ.!

Στον αγωνιστικό τομέα, μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Σακελλαρίου, Τσαλμπούρης, Γαζέτης, οι οποίοι θεωρούνται αμφίβολοι για το σημερινό φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά. Την Πέμπτη, η ομάδα του Στέλιου Χατζηιωάννου θα πάει στα Πεύκα για νέο τεστ προετοιμασίας κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ανεβάζουν στροφές οι Μ. Μπρίτο και Α. Αθανασίου


Τεστ με Καβάλα ο Βατανιακός

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάζονται πλέον στην ομάδα της Κατερίνης οι Μάρκος Μπρίτο και Αντώνης Αθανασίου, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβουν τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης, με την Καλλονή για το Κύπελλο, αφού έχουν χάσει έδαφος. Πάντως, ο Γιώργος Φοιρός δεν αποκλείεται να τους ρίξει στη «μάχη» πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πλέον δεν υπάρχουν προβλήματα για τους μελανόλευκους, που δε θα δώσουν άλλο φιλικό.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

H πρώτη συνάντηση του τμήματος badminton του Πιερικού Αρχελάου


Την ερχόμενη Δευτέρα

Από το τμήμα μπάντμιντον του Πιερικού Αρχελάου, ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23
Σεπτεμβρίου 2013, στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του σιδηροδρομικού σταθμού θα γίνει η πρώτη συνάντηση.

Θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων, ενηλίκων, αγωνιστικά και οικογενειακά.

Για πληροφορίες στο τηλ:. 6985 834936.

Κατάσκοπος της Καλαμαριάς ο Γ. Φοιρός

«Κατασκοπεία» στο Αιγίνιο έκανε την Τετάρτη ο Γιώργος Φοιρός, που παρακολούθησε το φιλικό του Αιγινιακού με τον πρώτο αντίπαλο της ομάδας του στο πρωτάθλημα (εντός έδρας), τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης, με την Καλλονή για το Κύπελλο εντός έδρας, αμφίβολοι είναι οι Μπρίτο (από την Τετάρτη πάντως γυμνάζεται κανονικά) και Αθανασίου (ανεβάζει στροφές αφού εντάχθηκε αργά στην προετοιμασία).

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Basket και badminton από την ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου στην Πλατεία Ελευθερίας (Videos)


Επιστροφές ενόψει Καλλονής

Ολοκληρώνονται σήμερα Τρίτη τα βελτιωτικά έργα στο Πιερικό Στάδιο και ο Πιερικός αναμένεται να επιστρέψει στο «σπίτι» του στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Νωρίτερα βεβαίως θα παίξει με την Καλλονή την άλλη Τετάρτη, ξανά στο Β' ΔΑΚ της πόλης για το Κύπελλο. Εξάλλου, ικανοποίηση επικρατεί για την εύκολη πρόκριση με τον Βατανιακό, ενώ δεν προβλέπεται η διεξαγωγή άλλου φιλικού. Ο Γιώργος Φοιρός δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μάρκος Μπρίτο, ο Αντώνης Αθανασίου ανεβάζει στροφές (θέλει άλλες δυο εβδομάδες για να κριθεί έτοιμος), ενώ ο Γιάννης Στεφανίδης που προφυλάχθηκε με τον Βατανιακό, ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κώστας Φακοπουλίδης του Πιερικού Αρχελάου στον Ηλυσιακό της Α1


Ο έφηβος γκαρντ του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Φακοπουλίδης μετά την επιτυχή εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που συμμετείχε στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, γεννήθηκε το 1995 στην Κατερίνη και έχει ύψος 1,92 μ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το 2010 σε ηλικία 15 ετών προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα και στις αγωνιστικές περιόδους 2010-2011 και 2011-2012 αγωνίστηκε με τον Πιερικό Αρχέλαο στο πρωτάθλημα της Α2 και το 2012-2013 σε αυτό της Β εθνικής.

Αύριο ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα στο Πιερικό Στάδιο

Στην τελική ευθεία οδεύουν οι παρεμβάσεις ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Πιερικό Στάδιο, καθώς από το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα.  Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις που προηγήθηκαν προχώρησαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε και περιελάμβαναν απομάκρυνση του εδαφικού υποστρώματος σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων, έλεγχο του αρδευτικού δικτύου, συμπλήρωση με συνθέσεις από λιθοσυντρίμματα (γαρμπίλι) για την απόδοση των κατάλληλων κλίσεων, μεταφορά των νέων χωμάτων. Με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, το Πιερικό Στάδιο θα είναι έτοιμο εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το έργο υλοποιήθηκε με τα μηχανήματα, το προσωπικό και την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και κατόπιν ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης προχώρησε σε προμήθεια και τοποθέτηση του προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

To φετινό "πάρε-δώσε" του Πιερικού

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και τώρα, το Pierikos24 Blog συνοψίζει τους παίκτες που ήρθαν στον Πιερικό, αυτούς που έφυγαν και αυτούς που παρέμειναν. Έχουμε και λέμε:

Μεταγραφές:
  1. Φλόρενς (Λόρι) Κέρι, 23 ετών, αριστερό χαφ (από Χανιά)
  2. Γιάννης Σερέτης, 27 ετών, αμυντικό χαφ (από Αν. Γιαννιτσών)
  3. Κώστας Ιασωνίδης, 29 ετών, στόπερ (από Απόλλων Σμύρνης)
  4. Νίκος Βάσσος, 19 ετών, επιθετικός (από Ένωση Αποστ. Παύλου)
  5. Γιάννης Στεφανίδης, 28 ετών, επιθετικός (από Αν. Γιαννιτσών)
  6. Χρήστος Καρτσαμπάς, 23 ετών, στόπερ (από Πανιώνιο)
  7. Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, 19 ετών, αμυντικό χαφ (από ΣΦΚ Πιερικός)
  8. Πολυδεύκης Πέικος, 19 ετών, αμυντικό χαφ (από Βέροια)
  9. Σίμος Παπαδόπουλος, 23 ετών, επιθετικός (από Βατανιακό)
  10. Γιώργος Τσιρλίδης, 20 ετών, επιθετικός (από Αναγέννηση Επανομής)
  11. Τρύφων Κρουσταλέλης, 23 ετών, αριστερό μπακ (από Απόλλων Σμ.) 
  12. Αστέριος Νικολίτσης, 21 ετών, αριστερό μπακ (από Ηλιούπολη Θεσ/νίκης)
  13. Χρήστος Λαμπάκης, 33 ετών, τερματοφύλακας (από Αν. Γιαννιτσών)
  14. Αποστόλης Δαλαμήτρας, 19 ετών, αμυντικός (από ΣΦΚ Πιερικός)
  15. Γιώργος Ιορδανίδης, 24 ετών, ανασταλτικό χαφ (από Παναιτωλικό) 
  16. Μάρκος Μπρίτο, 22 ετών, μεσοεπιθετικός (από Σουζάνο) 
  17. Αλέξανδρος Καραθάνας, 19 ετών, δεξί χαφ (από ομάδα Θεσ/νίκης)
  18. Αντώνης Αθανασίου, 22 ετών, δεξί μπακ (από Κέρκυρα)
Αποδεσμεύσεις:
  1. Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, αριστερό μπακ (σε Αιγινιακό)
  2. Φαμπίνιο Μασάδο, αμυντικό χαφ (σε Αιγινιακό)
  3. Πλάτων Καρακατσάνης, επιθετικός (σε Αιγινιακό)
  4. Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης, τερματοφύλακας (σε Αχαρναϊκό)
  5. Ζόραν Μπελόσεβιτς, αριστερό μπακ (ελεύθερος)
  6. Αλέξανδρος Σεχολάρι, επιθετικός (ελεύθερος)
  7. Πάρης Ανδριόπουλος, επιθετικός (τέλος δανεισμού από Πάοκ)
  8. Δημήτρης Πολίτης, αριστερό χαφ (ελεύθερος)
  9. Ιγκόρ Κόιτς, ανασταλτικό χαφ (ελεύθερος)
  10. Γιώργος Τσιώμης, μέσος (ελεύθερος)
  11. Χρήστος Μπαμίχας, στόπερ (ελεύθερος) 
  12. Ανέστης Παναγιωτίδης, σέντερ φορ (ελεύθερος) 
  13. Σωτήρης Καραγκούνης, μεσοεπιθετικός (ελεύθερος) 
  14. Στέφανος Παπανικολάου, τερματοφύλακας (δανεικός σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας)
  15. Αλέξανδρος Πασχαλίδης, αριστερό μπακ (αποκτήθηκε τον Ιούνιο και αποδεσμεύτηκε τον Αύγουστο - Σε Εθνικό Κατερίνης)
  16. Γιώργος Μπασμπανάς, δεξί χαφ (αποκτήθηκε τον Ιούλιο και αποδεσμεύτηκε τον Αύγουστο - Σε Άρη Κοκκινοπλιτών) 
Ανανεώσεις - Συμβόλαια σε ισχύ:
  1. Δημήτρης Παπατολίκας, τερματοφύλακας
  2. Δημήτρης Πατσιογεώργος, τερματοφύλακας
  3. Γιάννης Λαζαρίδης, δεξί μπακ
  4. Στέλιος Νίκου, δεξί μπακ
  5. Γιώργος Βραχνός, δεξί μπακ
  6. Χρήστος Ελευθεριάδης, μεσοεπιθετικός
  7. Δημήτρης Ίτσιος, αμυντικό χαφ
  8. Θάνος Παπατόλιος, αμυντικό χαφ
  9. Διονύσης Μιχαηλίδης, μέσοεπιθετικός
  10. Παύλος Καθάριος, δεξί χαφ 
  11. Νίκος Ιορδανίδης, στόπερ
  12. Ηλίας Μανίκας, σέντερ φορ
  13. Κώστας Αποστολίδης, αμυντικό χαφ
  14. Μπόγιαν Ντόικιτς, στόπερ

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Βατανιακός 3-0

photo: pieriasport
Σάκης Παπαβασιλείου ( προπονητής Βατανιακού ) : " Δε θα σταθώ πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι Η ομάδα μου στάθηκε πολύ καλά μέχρι το 60 ' , δημιούργησε στο α ' μέρος 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι με αξιώσεις . . Από εκεί και πέρα ​​, μέρος στο β ' , μετά και το 2ο γκολ ανοίξαμε πολύ για να βάλουμε ένα τέρμα και να διεκδικίσουμε το παιχνίδι , δεχτήκαμε κι ένα 3ο γκολ που πιστεύω ότι αν το επιχειρούσε ο σκόρερ άλλες 10-15 φορές , η μπάλα δε θα πήγαινε εκεί που κατέληξε . Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο . Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε τα κεφάλια , να δουλέψουμε στο κομμάτι της άμυνας στο οποίο είχαμε προβλήματα σήμερα για να μπορέσουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να διεκδικίσουμε ό , τι καλύτερο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β ' Εθνικής . Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας , τον Πιερικό μας , μέσα από την καρδιά μου , ό , τι καλύτερο στη φετινή Β ' Εθνική και να είναι σίγουροι ότι με αυτή την εικόνα και παρουσία θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα και θα τιμήσει την ιστορία που έχει " .

Γιάννης Συμεωνίδης ( βοηθός προπονητή Πιερικού ) : « Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Είχαμε μια πρεμιέρα με μια ομάδα από την Κατερίνη Επικεντρωθήκαμε όλη την εβδομάδα στο παιχνίδι , εφιστώντας την προσοχή των παιδιών στις δυσκολίες της αναμέτρησης , γιατί υπήρχαν ιδιαιτερότητες , όπως σε κάθε τοπικό ντέρμπι . . . Και ο αγωνιστικός χώρος δε θα μας επέτρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο . Στο α ' μέρος δε μπήκαμε καθόλου καλά . Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός από μας , είχε μια - δυο καλές ευκαιρίες , αλλά η πείρα μας στις στημένες φάσεις μας έδωσε το προβάδισμα . Στην ανάπαυλα είπαμε στα παιδιά τι έπρεπε να προσέξουν και νομίζω ότι στο β ' μέρος μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο . Ευτυχήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ , και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι . Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες . Καλή συνέχεια στο Βατανιακό και το φίλο μου Σάκη Παπαβασιλείου . Τους εύχομαι ό , τι καλύτερο " .

A΄ φάση Κυπέλλου Ελλάδος: Πιερικός - Βατανιακός 3-0

photo : pieriasport
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Πιερικός ο οποίος επικράτησε με 3-0 του συμπολίτη Βατανιακού στο ουδέτερο γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ στα Καταφυγιώτικα, το οποίο κατακλύστηκε από 1000 φιλάθλους της Πιερίας. Το 1-0 έγινε στο 10' με κεφαλιά από τον Αποστολίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ κι ενώ στο 5' ο Βατανιακός είχε απειλήσει με τον Κυπαρίσση. Το 2-0 έγινε από τον Ιορδανίδη Γ. στο 61' και το 3-0 στο 64' από τον Καθάριο με καταπληκτικό ψαλιδάκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Καλλονή σε διπλούς αγώνες, με τον πρώτο να διεξάγεται στην Κατερίνη στις 25 Σεπτεμβρίου στο Β' ΔΑΚ.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός):  Παπατολίκας, Ιασωνίδης, Ιορδανίδης Ν, Παπατόλιος (63' Σερέτης), Νίκου, Κρουσταλέλης (76'Νικολίτσης), Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ, Κέρι, Μανίκας, Καθάριος (69' Ελευθεριάδης)

Βατανιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Νταντάμης, Λαζαρίδης, Λαγδάρης, Γιαννούλης (67 'Ζαγοριανός), Μπουζούκης (23' λ.τρ. Κατσαρός), Κουλίδης, Ποτουρίδης (59' Λύρας), Κυπαρίσσης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου, Αναστασίου (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Ακόμη μια εκδήλωση του Πιερικού Αρχελάου για τη νεολαία της Κατερίνης (Photos)

Σοφία Μαυρίδου - αντιπεριφερειάρχης Πιερίας : « Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να υπάρχουν πολλές τέτοιες παρόμοιες και στοχευμένες δράσεις που δίνουν χαρά όχι μόνο χαρά στα παιδιά , αλλά και σε εμάς τους ίδιους »

Θανάσης Λιακόπουλος - αντιδήμαρχος Κατερίνης : « Είναι πραγματικά μια διαφήμιση του αθλήματος στην καρδιά της πόλης της Κατερίνης , καθώς και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε »

Μίλτος Μηλιάτης - προπονητής : « Ο σύλλογός μας θα κάνει ότι είναι δυνατό και εφικτό , ώστε τα παιδιά όταν βρίσκονται στους κόλπους της ομάδας μας , να περνούν καλά μέσα από την εκμάθηση του αθλήματος και να αντλούν αισιοδοξία για το μέλλον τους »

Εκατοντάδες παιδιά αγκάλιασαν και πάλι την εκδήλωση του Πιερικού Αρχελάου , που έγινε το Σαββατοκύριακο με επιτυχία στην Πλατεία Ελευθερίας , στην Κατερίνη .

Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου με τον υπεύθυνό της Μίλτο Μηλιάτη και τους δραστήριους προπονητές της , διοργάνωσαν το « ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 on 3 » που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Μπάσκετ Νεαρών Αθλητών 2013-2014 .

Τα μέχρι τώρα - αν και αρχή - αποτελέσματά του είναι λίαν αισιόδοξα , αφού μαθητές και μαθήτριες από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν και για το νέο τμήμα , την αντιπτέριση ή μπάντμιντον που λειτουργεί φέτος συλλογικά για πρώτη φορά στην Πιερία .

Στην εκδήλωση ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ . Σοφία Μαυρίδου , ​​η οποία δήλωσε : « Μια πολύ σημαντική και εξαιρετική εκδήλωση εδώ στην Πλατεία Ελευθερίας που βοηθάει καταρχήν τα παιδιά . Οι εκδηλώσεις αυτές αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα του αθλητισμού και σαν τομεακή αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού θέλω να πω ότι μέσα από αυτό το κομμάτι όχι μόνο βοηθιέται το σώμα , αλλά χαλαρώνει η σκέψη και διαμορφώνεται ένας χαρακτήρας . Και ο χαρακτήρας διαμορφώνεται πάντα από την παιδική ηλικία . Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να υπάρχουν πολλές τέτοιες παρόμοιες και στοχευμένες δράσεις που δίνουν χαρά όχι μόνο χαρά στα παιδιά , αλλά και σε εμάς τους ίδιους » .

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

"Nαυάγησε" του Α. Μίλιτς - Απόντες μόνο οι Μπρίτο & Αθανασίου με Βατανιακό

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε τελικά η απόκτηση του Αλεξάντερ Μίλιτς από τους Κατερινιώτες, παρότι είχε βρεθεί πολύ κοντά (έκανε και μια προπόνηση, στην οποία δεν πρόλαβε να δείξει κάτι ... αρνητικό). Ο Γιώργος Φοιρός έκρινε ότι το ρόστερ είναι ήδη υπεράριθμο, ενώ ο ατζέντης του Σέρβου επιθετικού ανέφερε ότι υπήρξε πρόβλημα στην προκαταβολή (όπως και στα Γιαννιτσά) και ενημέρωσε ότι ο παίκτης δεν περιμένει και αποχωρεί για την πατρίδα του. Για το ματς με τον Βατανιακό, την Κυριακή για το Κύπελλο στο Β ΔΑΚ Κατερίνης, δεν υπολογίζονται οι Μπρίτο και Αθανασίου.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

"Κλέβει" τον Αλεξάντερ Μίλιτς ο Πιερικός!


Νέα μεταγραφική έκπληξη από τον Πιερικό , που « αρπάζει » τον 24χρονο Σέρβο επιθετικό , Αλεξάντερ Μίλιτς ( με θητεία σε Ρουμανία και Αλβανία ) , ο οποίος είχε βρεθεί κοντά σε Αγροτικό Αστέρα ( αρχικά ) και Γιαννιτσά !

Την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ , Αντώνη Αθανασίου , με θητεία σε Κέρκυρα και Ατρόμητο , ανακοίνωσε την Τετάρτη και επίσημα όπως αναμενόταν η ομάδα της Κατερίνης . Αυτή όμως δε θα είναι όπως φαίνεται η τελευταία ... λέξη των μελανόλευκων στο παζάρι . Η νέα έκπληξη του Πιερικού , που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Πέμπτη , σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι άλλη από τον Αλεξάντερ Μίλιτς !

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός , που ξεχωρίζει για το ύψος του , προπονήθηκε την Τετάρτη με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού , συμφώνησε στο οικονομικό με τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου και την Πέμπτη αναμένεται να « κλείσει » . Ο Μίλιτς αγωνιζόταν σε Αλβανία ( Φλαμουρτάρι ) και Ρουμανία και θα συμπληρώσει το καρέ της επίθεσης μαζί με τους Στεφανίδη , Μανίκα και Τσιρλίδη , αυξάνοντας τον συναγωνισμό .

Yπέγραψε ο Α. Αθανασίου

Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Διεθνή με την ομάδα Νέων της χώρας μας, Αντώνη Αθανασίου.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1992 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου.

Προηγούμενη ομάδα του η Κέρκυρα με την οποία πραγματοποίησε 8 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

To πρόγραμμα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος

Σάββατο 14/9 :

16.30: Απόλλων Καλαμαριάς - Ζάκυνθος
19.00: Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή (ΟΤΕ ΤV)

Κυριακή 15/9 :

16.00: Φωκικός - Αχαρναϊκός (γήπεδο Ιτέας)
16.00: Βύζας Μεγάρων - Χανιά
16.00: Πανηλειακός - Φωστήρας
16.00: Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος
16.00: Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή
16.00: Κέρκυρα - Δόξα Δράμας
16.00: Τύρναβος - Ηρακλής (Αλκαζάρ)
16.00: Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αιγινιακός
16.00: Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου
16.00: Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα
16.00: Πιερικός - Βατανιακός (Β' Δ.Α.Κ. Κατερίνης)
18.30: Γλυφάδα - Καλλιθέα (OTE TV)

Κάτοικος Κατερίνης ο Α. Αθανασίου


Κάτοικος Κατερίνης έγινε από το βράδυ της Τρίτης ο 21χρονος δεξιός μπακ, Αντώνης Αθανασίου, με θητεία σε Κέρκυρα και Ατρόμητο, αφού συμφώνησε οριστικά με τον Πιερικό. Μόνη απουσία ο Μπρίτο με Βατανιακό.

Στην Κατερίνη βρέθηκε την Τρίτη ο Αντώνης Αθανασίου, που παρακολούθησε την προπόνηση του Πιερικού και το βράδυ έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, επιβεβαιώνοντας τη χθεσινή ανάρτηση.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ, με θητεία σε Ατρόμητο και Κέρκυρα, θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού, παρότι προσωρινά υπήρξαν σκέψεις για έναν ξένο επιθετικό από την Τουρκία (υπάρχει εμπιστοσύνη στους Στεφανίδη, Μανίκα και Τσιρλίδη).

Τέλος, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον συμπολίτη Βατανιακό δεν υπολογίζεται μόνο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μάρκος Μπρίτο, που είναι τραυματίας.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Kύπελλο Ελλάδος: Με Βατανιακό εντός ο Πιερικός και στο βάθος Καλλονή

Διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το απόγευμα της Τρίτης , η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης και 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων , για την περίοδο 2013-2014 . Μόνο με ομάδες Β ' Εθνικής η πρώτη φάση , μπαίνουν οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας στη δεύτερη φάση του θεσμού . Αναλυτικά :

Πρώτη φάση ( 14 & 15/09/2013 )

1 : Φωκικός - Αχαρναϊκός

2 : Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή

3 : Γλυφάδα - Καλλιθέα

4 : Βύζας Μεγάρων - Χανιά

5 : Πανηλειακός - Φωστήρας

6 : Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος

7 : Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή

8 : Κασσιόπη - Δόξα Δράμας

9 : Τύρναβος - ΑΕΠ Ηρακλής

10 : Αναγέννηση Γιαννιτσών - Α.Π. Αιγινιακός

11 : Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου

12 : Απόλλων Καλαμαριάς - Ζάκυνθος

13 : Αναγέννηση Καρδίτσας - Νέα Καβάλα

14 : Πιερικός - Βατανιακός

Με τις ομάδες της Β ' Εθνικής μπαίνει ο Εργοτέλης και ο Απόλλων Σμύρνης . Αυτό σημαίνει πως αυτές οι δυο ομάδες θα αντιμετωπίσουν ομάδες της Σούπερ Λίγκας κι όχι της Β ' Εθνικής .

Δεύτερη φάση ( 1η αγωνιστική : 25 & 26/09/2013 )

15 : ΠΑΟΚ - ( Αναγέννηση Καρδίτσας -  Νέα Καβάλα )

16 : Παναθηναϊκός - Εργοτέλης

17 : Ολυμπιακός - ( Φωκικός - Αχαρναϊκός )

18 : Αστέρας Τρίπολης - ( Βύζας Μεγάρων - Χανιά )

19 : ( Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου ) - Πανθρακικός

20 : ( Γλυφάδα - Καλλιθέα ) - ΟΦΗ

21 : ( Τύρναβος - ΑΕΠ Ηρακλής ) - Ξάνθη

22 : ( Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή ) - Άρης

23 : ( Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή ) - Λεβαδειακός

24 : ( Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος ) - Βέροια

25 : ( Πανηλειακός - Φωστήρας ) - Ατρόμητος

26 : Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης

27 : ΠΑΣ Γιάννινα - ( Αναγέννηση Γιαννιτσών - Α.Π. Αιγινιακός )

28 : Πανιώνιος - ( Απόλλων Καλαμαριάς - Ζάκυνθος )

29 : ( Κασσιόπη - Δόξα Δράμας ) - Παναιτωλικός

30 : ( Πιερικός - Βατανιακός ) - Καλλονή

Η 2η αγωνιστική της 2ης φάσης θα διεξαχθεί στις 30 & 31-10-2013 .

Τουρνουά 3 on 3 από τον Πιερικό Αρχέλαο, το Σαββατοκύριακο στην Πλατεία Ελευθερίας


"Το κερασάκι στην τούρτα" θέλει να βάλει ο Πιερικός με τον Α. Αθανασίου

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ , Αντώνη Αθανασίου , σαν ελεύθερου από τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Πιερικός , σύμφωνα με πληροφορίες. Η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Περιστεριώτες και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η συγκεκριμένη προσθήκη για τους μελανόλευκους (θα πρόκειται μάλλον για μεγάλη έκπληξη η πιθανότητα αρνητικής τροπής). Ο Αθανασίου γενικά είναι πολυσύνθετος και μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις , ενώ θα « κλείσει » τον κύκλο ενίσχυσης για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού . Με αυτή την προσθήκη του νεαρού δεξιού μπακ αυξάνονται ο συναγωνισμός και οι επιλογές , μετά το « ναυάγιο » της απόκτησης του Σκοπιανού , Βλάντε Λαζαρέφσκι ( παίζουν ίδια θέση ) .

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ανησυχία για τον νέο τραυματισμό του Μπρίτο

Ο νέος τραυματισμός του Βραζιλιάνου Μάρκος Μπρίτο επισκίασε τη φιλική επικράτηση των μελανόλευκων με τη Νίκη Βόλου, χάρη στο γρήγορο γκολ του Κέρι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πιθανότατα υπέστη τράβηγμα, αλλά θα εξεταστεί από γιατρό (για να αποσαφηνιστεί το διάστημα απουσίας του), ενώ από σήμερα Δευτέρα επιστρέφουν στη διάθεση του Γιώργου Φοιρού οι Στεφανίδης, Καθάριος και Ελευθεριάδης, που αποθεραπεύθηκαν.

Φιλική συνάντηση του Πιερικού Αρχελάου με την ακαδημία μπάσκετ από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας

Την ακαδημία μπάσκετ από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου ο Πιερικός Αρχέλαος.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, έγιναν δύο παιχνίδια και αγωνίστηκαν αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη 1999, 2000 και 2001.

Και στους δύο φιλικούς αγώνες νικήτριες ομάδες ήταν αυτές του Πιερικού Αρχελάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, οι νεαροί αθλητές ... φρεσκάρισαν τα αγγλικά τους και βέβαια δέχθηκαν και μια πρόσκληση για τη Ρουμανία, για μια αντίστοιχη συνάντηση.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικό προετοιμασίας: Πιερικός-Νίκη Βόλου 1-0

Άκρως ικανοποιημένοι έμειναν στον Πιερικό από την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη που πέτυχε η ομάδα επί της Νίκης Βόλου με 1-0 , σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σάββατου στον Σβορώνο .

Ένα λάθος του Γκότοβου , το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Κέρι στο 2ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν αρκετό για τον Πιερικό για να πάρει την νίκη με 1-0 στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου το οποίο έγινε στον Σβορώνο .

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα . Από την άλλη , η εικόνα της Νίκης Βόλου ήταν μέτρια , κυρίως στο πρώτο 45λεπτο . Στο δεύτερο ανέβασε στροφές , χωρίς - ωστόσο - να ικανοποιήσει . Καταγράφηκε μία μόλις αξιόλογη ευκαιρία , αυτή στο 81 ' με το σουτ του Ριβέρα να περνά άουτ .

Πιερικός : Λαμπάκης ( 65 ' Παπατολίκας ) , Νίκου ( 63' Ντόικιτς ) , Κρουσταλέλης ( Νικολίτσης 63 ' ) , Ιορδανίδης Ν . ( 63 ' Καρτσαμπάς X. ) , Ιασωνίδης ( 63' Μιχαηλίδης ) , Αποστολίδης ( 62 ' Σερέτης ) , Παπατόλιος ( 78' Ίτσιος ) , Ιορδανίδης Γ . ( 78 ' Τσιρλίδης ) , Κέρι ( 78' Παπαδόπουλος Σ . ) , Μανίκας , Μπρίτο ( 14 ' Βραχνός )

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης , Ζουλιώτης ( 77 ' Μπιτσάκος ) , Παπαδόπουλος , Ρεπετσάς ( 46' Γιώτας ) , Γκότοβος , Αναστασόπουλος ( 80 ' Μπακάλης ) , Σεϊμάν ( 72' Χαρτσιάς ) , Μανουσάκης ( 65Ισαάκ ) , Γέσιτς ( Πιτταράς 86 ' ) , Ανιέτε ( 65 ' Τσίτας ) , Τζιώρας ( 72' Ριβέρα ) .

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

"Πρόβα τζενεράλε" απόψε με Νίκη Βόλου στον Σβορώνο (17:30)

Τελική «πρόβα» για τους Κατερινιώτες σήμερα Σάββατο, που φιλοξενούν στις 17:30 τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο του Σβορώνου, με τον Γιώργο Φοιρό να κατασταλάζει κυρίως στο αρχικό σχήμα που ετοιμάζει για την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων δεν υπολογίζει στους Στεφανίδη, Καθάριο και Ελευθεριάδη, που προληπτικά θα τους προφυλάξει, ενώ ντεμπούτο εν Ελλάδι θα κάνει ο Βραζιλιάνος Μάρκος Μπρίτο. Επίσης, αποθεραπεύτηκε και διεκδικεί χρόνο ο Νίκος Ιορδανίδης, την ώρα που δύσκολα θα υπάρξει άλλη αλλαγή στο ρόστερ του Πιερικού (μεταγραφή ή αποχώρηση).

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κλήρωση ΕΣΠΕΜ Ανδρών: Πρεμιέρα εκτός με Απόλλωνα Καλυβίων για τον Πιερικό

Α ΓΥΡΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΓΗΠΕΔΟΩΡΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗΑΠΌ
 Σαββατο 21 Δεκεμβρίου 2013  ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ   
   ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ  
   ΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  
   ΑΠΣ ΗΦΑΣΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΡΕΠΟ  
  Σαββατο 28 Δεκεμβρίου 2013   ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  
   ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  
   ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ  
   ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΡΕΠΟΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  
  Σαββατο 04 Ιανουαρίου 2014   ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  
   ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ  
   ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  
   ΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝΡΕΠΟ  
Σαββατο 11 Ιανουαρίου 2014    ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-  ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  
   ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  
   ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ  
   ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ  
   ΡΕΠΟΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
  Σαββατο 018 Ιανουαρίου 2014   ΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  
   ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  
   ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  
   ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕΡΕΠΟ  
Σαββατο 25 Ιανουαρίου 2014    ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ  
   ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  
   ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ  
   ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣΡΕΠΟ  
  Σαββατο 01 Φεβρουαρίου 2014   ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  
   ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  
   ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  
   ΡΕΠΟΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  
   Σαββατο 08 Φεβρουαρίου 2014   ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ  
   ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ  
   ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  
   ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΡΕΠΟ  
  Σαββατο 15 Φεβρουαρίου 2014    ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
   ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ  
   ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ  
   ΑΠΜΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  
   ΡΕΠΟ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 
Β ΓΥΡΟΣ